15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak funguje rodina v bezpečí?

Shrnutí článku:

1. Bezpečnost rodiny: Bezpečnost rodiny Microsoft umožňuje organizátorům rodin vidět informace o tom, kolik času strávíte za své zařízení Windows, Xbox nebo Android, a také jaké aplikace a hry, které jste nainstalovali.

2. Používání rodinné bezpečnosti: Chcete -li použít aplikaci pro bezpečnost rodiny, stáhněte si ji z obchodu Google Play nebo Apple App Store, přihlaste se nebo vytvořte svůj účet Microsoft, přidejte příslušníky rodiny do své skupiny rodin.

3. Sledování polohy: Aplikace Microsoft Family Safety vám umožňuje najít své blízké. Pokud povolíte zážitky založené na poloze, vaše zařízení nahraje jeho polohu do cloudu a další členové vaší rodinné skupiny mohou vidět vaši polohu prostřednictvím funkce sdílení polohy.

4. Používání rodinné bezpečnosti na iPhone: Na iPhone přejděte na nastavení, klepněte na čas obrazovky, zadejte přístupový kód času na obrazovce, klepněte na obsah a omezení ochrany osobních údajů, klepněte na omezení obsahu a vyberte požadovaná omezení webového obsahu.

5. Rodiče a historie bezpečného vyhledávání: Soukromé procházení nesleduje vaši historii na vašem zařízení, ale směrovač Wi-Fi, ke kterému jste připojeni. Rodiče mohou vidět vaši soukromou historii prohlížení na Wi-Fi.

6. Rodiče a bezpečné vyhledávání: Bezpečné vyhledávání blokuje sdílení souborů a aplikací bez oprávnění. Poskytuje rodičům seznam všech webových stránek navštívených jejich dětmi.

7. Aplikace Safe Kids: Kaspersky Safe Kids monitoruje bezpečnost dětí online a v každodenním životě. Rodiče mohou nastavit omezení na webových stránkách, v docházkové vzdálenosti a době obrazovky.

8. Udržování vašeho dítěte v bezpečí online: Jedním ze způsobů, jak udržet své dítě v bezpečí online, je úprava nastavení ochrany osobních údajů.

Otázky:

1. Jaké informace jsou sdíleny s organizátory rodiny v oblasti bezpečnosti rodiny?
Informace o tom, kolik času strávíte na svých zařízeních a jaké aplikace a hry jste nainstalovali.

2. Jak mohu použít aplikaci pro bezpečnost rodiny?
Stáhněte si aplikaci Microsoft Family Safety, přihlaste se nebo vytvořte účet Microsoft, přidejte členy rodiny, připojují zařízení a povolte bezpečnostní funkce rodiny.

3. Umožňuje bezpečnost rodiny Microsoft pro sledování místa?
Ano, pokud jsou povoleny zážitky založené na poloze, aplikace nahraje polohu vašeho zařízení do cloudu a další členové rodiny ji uvidí.

4. Jak mohu použít aplikaci pro bezpečnost rodiny na svém iPhone?
Přejděte na nastavení, klepněte na čas obrazovky, zadejte svůj přístupový kód, vyberte omezení obsahu a ochrany osobních údajů, vyberte omezení obsahu a nastavte požadovaná omezení webového obsahu.

5. Mohou rodiče vidět historii bezpečného vyhledávání?
Ano, router Wi-Fi může sledovat historii soukromého prohlížení, takže to mohou rodiče vidět.

6. Mohou rodiče vidět, co hledám při bezpečném vyhledávání?
Ne, bezpečné vyhledávání blokuje sdílení souborů a aplikací bez oprávnění a rodiče mají přístup pouze ke seznamu navštívených webových stránek.

7. Jak funguje aplikace Safe Kids?
Aplikace umožňuje rodičům sledovat online a offline aktivity jejich dětí, nastavit omezení webových stránek, limity v docházkové vzdálenosti a časové limity obrazovky.

8. Jak mohu udržet své dítě v bezpečí online?
Jedním ze způsobů je úprava nastavení ochrany osobních údajů pro kontrolu svých online zkušeností.

Jak funguje rodina v bezpečí?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co může vidět bezpečnost rodiny

Informace o tom, kolik času strávíte na svých zařízeních Windows, Xbox nebo Android, budou sdíleny s vašimi rodinnými organizátory. Informace o tom, jaké aplikace a hry jste nainstalovali a kolik času strávíte na aplikacích a hrách, budou sdíleny s vašimi rodinnými organizátory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používáte rodinné bezpečné

Bezpečnost rodiny Appdownload Aplikace pro bezpečnost rodiny Microsoft v obchodě Google Play nebo Apple App Store.Klepněte na Začněte a přihlaste se do účtu Microsoft nebo vytvořte.Přidejte členy rodiny e -mailem nebo telefonním číslem a vytvořte svou rodinnou skupinu.Postupujte podle pokynů pro připojení zařízení, vyberte nastavení a povolte bezpečnostní prvky rodiny.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Umožňuje bezpečnost rodiny Microsoft pro sledování místa

Vyhledejte své blízké v aplikaci Microsoft Family Safety. Pokud povolíte zážitky založené na poloze v oblasti bezpečnosti rodiny, jako je sdílení polohy, vaše zařízení nahraje jeho polohu do cloudu a další členové vaší rodinné skupiny mohou vidět vaši polohu prostřednictvím funkce sdílení polohy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít aplikaci pro bezpečnost rodiny na svém iPhone

Přejděte na nastavení a klepněte na čas obrazovky. Klepněte na obsah & Omezení ochrany osobních údajů a zadejte svůj přístupový kód času na obrazovce. Klepněte na omezení obsahu a poté klepněte na webový obsah. Vyberte si neomezený přístup, omezit webové stránky pro dospělé nebo povolené webové stránky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou rodiče vidět bezpečné historii vyhledávání

Mohou moji rodiče vidět moji soukromou historii prohlížení na Wi-Fi Ano. Přestože soukromé prohlížení nedovolí vašemu zařízení sledovat vaši historii, router Wi-Fi ano. Wi-Fi router, který jste připojeni k sledování historie vyhledávání, a správce sítě to vždy může vidět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou rodiče vidět, co hledáte při bezpečném vyhledávání

Vaše osobní údaje jsou chráněny online. Blokuje sdílení souborů a aplikací bez oprávnění. Poskytuje rodičům seznam všech navštívených webových stránek, takže dospělí mohou činit informovaná rozhodnutí o návycích jejich dětí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje aplikace Safe Kids

Kaspersky Safe Kids monitoruje bezpečnost vašich dětí na internetu a v každodenním životě. Rozhodnete se, co je pro vaše děti bezpečné: Jaké webové stránky mohou navštívit, jak daleko od domova mohou chodit a kolik hodin mohou strávit pomocí počítače nebo smartphonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak udržuji své dítě v bezpečí online

Upravte nastavení ochrany osobních údajů a použijte rodičovské kontroly pro online hry, aplikace, sociální mediální weby a elektronická zařízení. Řekněte dětem, aby se vyhnuly sdílení osobních údajů, fotografií a videí online na veřejných fórech nebo s lidmi, které neznají v reálném životě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Microsoft Family Safety vidět inkognito historii

To by bylo stejné, ať už používáte procházení hostů nebo inprivace. V takovém režimu prohlížeč nebude shromažďovat data, ale data jsou stále shromažďována programem bezpečnosti rodiny bez ohledu na to, jaký prohlížeč a jaký režim používáte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přestat sdílet umístění s rodiči, aniž by to věděli

Zapněte režim letadla. Jednoduchý způsob, jak zabránit lidem, aby dočasně poznali vaši polohu, je zapnutí režimu letadla. Jedná se o vestavěnou funkci, která je k dispozici téměř ve všech typech mobilních telefonů. Uvědomte si, že režim letadla také zabrání jakémukoli oznámení a používání buněčných sítí, telefonních hovorů nebo zpráv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat iPhone svého dítěte, aniž by to věděl

Musíte diskrétně sledovat jejich telefon pomocí aplikace pro monitorování telefonu. Ne všechny monitorovací aplikace jsou však diskrétní a neviditelné. Proto byste měli používat aplikaci jako AirDroid Rodičovská monitorovací aplikace, která pracuje v režimu Stealth. Může ukázat živou obrazovku vašeho dítěte na vašich a synchronizačních oznámeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat textové zprávy svého dítěte na iPhone

Předávání textových zpráv je snadný způsob, jak zjistit, co a kdo vaše děti primárně posílají textové zprávy. Pokud používají iPhone, musíte získat přístup k nastavení svých zařízení, krok jedna přihlášení do vašeho Apple ID na vašem

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontroluji historii inkognitového dítěte svého dítěte

Níže je uveden seznam aplikací pro rodičovskou kontrolu, které vám umožňují zobrazit historii vašeho dítěte: Kidsguard Pro.Famisafe.Hoverwatch.MSPY.Spyzie.Qustodio.Fonewatcher.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou moji rodiče vidět, co jsem sledoval na inkognitu

Ano, mohou. Bohužel, incognito režim neskrývá vaši aktivitu před poskytovatelem Wi-Fi. Jediné, co dělá, je zabránit tomu, aby vaše zařízení a prohlížeč uložily online relaci, ale váš router ji stále přihlašuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může moje rodina vidět moje soukromé vyhledávání

Ano, mohou.

Lidé, kteří mají přístup k těmto informacím, by mohli být vaším šéfem nebo členem rodiny, pokud ovládají síť. Nejlepší je používat bezpečnostní nástroje: VPNS, HTTPS Proxys a prohlížeč TOR, abyste před nimi udrželi vyhledávání soukromé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou moji rodiče vidět moji historii vyhledávání prostřednictvím účtu WiFi

Ne, vaši rodiče nevidí vaši historii internetu na účtu. Návrh zákona není schopen zaznamenávat cílové adresy, weby nebo surfování na webu. Vaši rodiče však budou moci zjistit, zda jste provedli nějaké nákupy, které byly přímo účtovány vaší telefonní službě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje aplikace, která posílá texty mých dětí do mého telefonu

Aplikace AirDroid rodičovská kontrola běží na Androidu. Vzhledem k tomu, že Android nemá stejnou funkci předávání textu jako iPhone, můžete využít aplikaci, abyste do telefonu zaslali textové zprávy vašeho dítěte odeslány.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zapňují rodiče bezpečného hledání

Spravujte výsledky vyhledávání vašeho dítěte ve vyhledávání Google

Důležité: Pokud nepoužíváte rodinný odkaz, můžete nastavit dohled na účtu svého dítěte. Pokud vaše dítě nemá účet Google, vytvořte pro ně jeden. Jakmile nastavíte dohled na účtu svého dítěte, je SafeSearch zapnut automaticky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přestanu sledovat své dítě na rodinném odkazu

Chcete -li zastavit dohled se zařízením rodičů: Na vašem nadřazeném zařízení otevřete aplikaci Family Link. .Vyberte své dítě.Klepněte na ovládací prvky. Nastavení účtu. Informace o účtu.Klepněte na Stop Supervision.Postupujte podle pokynů na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu chránit svou dceru před online predátory

9 způsobů, jak chránit vaše dítě před online predatorstalm k vašemu dítěti o online predátorech.Diskutujte o rizikovém chování.Vyčlenit, jaký je riskantní vztah.Mluvte o nebezpečích chatovacích místností.Varujte své dítě před online flirtováním.Vychovávejte sexy selfies.Mít jasno o offline bezpečnostních pravidlech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou moji rodiče vidět moji historii vyhledávání na dálku

Ano, mohou.

Lidé, kteří mají přístup k těmto informacím, by mohli být vaším šéfem nebo členem rodiny, pokud ovládají síť. Nejlepší je používat bezpečnostní nástroje: VPNS, HTTPS Proxys a prohlížeč TOR, abyste před nimi udrželi vyhledávání soukromé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak skrýt svou polohu na sdílení rodiny

Na vašem počítači Mac vyberte nabídku Apple > Nastavení systému a poté klikněte na rodinu na postranním panelu. Pokud nevidíte rodinu, nastavte sdílení rodiny. Klikněte na sdílení polohy na pravé straně a poté vypněte sdílení umístění vedle názvu osoby, se kterou chcete přestat sdílet svou polohu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete skrýt svou polohu na svém iPhone, pokud jste sdíleli rodinu

Takže ve výše uvedeném příkladu by mohli vidět, že váš iPad je doma, ale váš iPhone je v pohybu. Pokud chcete skrýt polohu svého iPhone před členy sdílení rodiny, budete muset deaktivovat služby polohy a najít můj na svém iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět textové zprávy mého dítěte, aniž by to vědělo

Nejlepší způsob, jak sledovat telefon vašeho dítěte, aniž by věděl, je prostřednictvím aplikace rodičovské kontroly. Ušetří vám to stres z žádosti o povolení k procházení telefonem nebo bojem za soukromí nebo žádný soukromí. Některé z aplikací pro rodičovskou kontrolu běží v režimu Stealth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět své dítě smazané texty

Odstraněné texty jsou uloženy na vnitřní paměti telefonů Android a po určité době se trvale smazávají. Možná budete moci obnovit smazané texty tím, že přejdete na zprávy > Recyklujte koš na telefonu vašeho dítěte.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Walgreens tiene cámaras de seguridad afuera??
Next Post
Co je FOV skutečného života?