15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bulgarsk taske effektiv til muskelopbygning og styrketræning

Bulgarsk taske til muskelopbygning-læder-variant-M

Af Bulgarsk taske er en ny type træningsapparat, der ligner en bælteformet sandsæk. Bæltet i størrelse sandbag blev oprindeligt udviklet til brydere og kampsportsartister, så de kunne træne ekstra styrke og supermuskler. I dag erobrer det sportsstudier og det private fitnessområde. Har du hørt om denne interessante træningsapparat? Det har vi heller ikke gjort for nylig. Derfor ønskede vi at introducere dig til den bulgarske taske mere detaljeret.

Bulgarsk taske – opfindelsen

bulgarsk taske-muskelopbygning-læder-sandsæk-knoer

Navnet er naturligvis ikke tilfældigt. Det praktiske træningsapparat blev opfundet i 2005 af den tidligere bulgarske wrestling-mester Ivan Ivanov, der nu træner et græsk-romersk brydningsteam i USA. I hans Træningscenter han ledte efter en måde at styrke grebstyrken og kardiovaskulær præstation af sine brydere. Han var inspireret af gamle bulgarske historier. Dengang bar landmændene på torvet deres geder og får ved deres skaft og smed deres “varer” rundt foran publikum for at præsentere dem og sælge dem til en god pris.

Bulgarsk taske egnet til enhver atlet

bulgarsk taske muskelopbygning-styrketræning-hver-atlet-egnet

Takket være sin form og de integrerede håndtag kan den kastes, fanges, vendes, centrifugeres osv. Den er lavet af stof eller læder og fyldt med uld og sand. Bulgarian Bag fås i forskellige vægtklasser fra 5 til 22 kilo (størrelser XS til XL). XS og S er udelukkende beregnet til kvinder, mens XL er velegnet til meget veltrænede atleter. For en kropsvægt på 68-86 kilo vælges normalt den 12 kilo bulgarske taske (M). Tasken kan bruges af professionelle såvel som amatører og fitness atleter.

bulgarsk taske-muskelopbygning-vinyl-variant-s-kvinder

Udover at opbygge muskler kan du også træne din reaktionshastighed, udholdenhed og det kardiovaskulære system. Det styrker ikke kun hele overkroppen, ryg og arme, men også mave, ben og balder. Abdominal crunches, swing, slynge og løfteøvelser styrker hele bevægeapparatet og sikrer effektiv fuldkropstræning. Fordelen ved den bulgarske taske i forhold til konventionelle sandsække ligger i dens håndtag og form, hvilket gør det lettere at holde sandsækken under dynamiske øvelser.

bulgarsk taske-muskelopbygning-træning-rundt om i verden

Kedsomhed kan ikke opstå med den bulgarske taske, fordi der er mange øvelser og træningsmuligheder, der kan afprøves. Træningerne består af otte til ti øvelser og er designet med få eller ingen pauser. Tag derefter en pause på 4-5 minutter og gentag cirklen. Den mest berømte øvelse med den bulgarske sandsæk hedder “Jorden rundt”. Det kastes rundt om kroppen. Snatches, wood chops, squats, lunges, push-ups: du kan kombinere flere øvelser med hinanden. Alsidighed er en af ​​hovedfordelene ved dette træningsapparat.

bulgarsk taske-muskelopbygning-original-sandsæk-læder

Hvis du vil købe en original bulgarsk sandsæk, kan du besøge Foeldeak Shop. De er ikke ligefrem billige, men du belønnes med produktets levetid og kvalitet. Vinylversionen koster 140 euro og opefter og læderversionen starter ved 150 euro.

bulgarsk taske-muskelopbygning-øvelser-ekstra-vægt

bulgarsk taske-muskelopbygning-motion-push-ups

bulgarsk taske-muskelopbygning-nemme håndtag

bulgarsk taske-muskelopbygning-læder-øvelse

bulgarsk-taske-muskelopbygning-styrketræning-egnet

Previous Post
Nul spild på rejser – tips til en bæredygtig ferie!
Next Post
Byg et honningkagehus af shortbread cookies – klassikeren med en forskel uden bagning