15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Má Microsoft Edge problémy?

Shrnutí článku: Proč můj Microsoft Edge nefunguje správně

Jasná historie prohlížení a data mezipaměti: Vymazání této mezipaměti někdy vyřeší problémy se zobrazením stránky. Pokud můžete otevřít Microsoft Edge, vyberte Nastavení a další> Historie> Vymazat data prohlížení. Vyberte všechny časy v časovém rozsahu; Vyberte historii procházení a obrázky a soubory v mezipaměti a poté vyberte vyčistit.

Rizika Microsoft Edge: Microsoft Edge je náchylný k více rizikům, včetně odmítnutí služby, provádění vzdáleného kódu, povýšení privilegií, obchvatu zabezpečení a zveřejnění informací.

Přeinstalovat Microsoft Edge: Chcete -li odinstalovat a přeinstalovat Microsoft Edge, přejděte na www.Microsoft.com/edge, stáhněte si Microsoft Edge znovu a poté přeinstalujte.

Resetování Microsoft Edge: Chcete -li resetovat Microsoft Edge, otevřete prohlížeč, klikněte na ikonu více (tři tečky) v pravém horním rohu a vyberte Nastavení. Poté klikněte na nastavení Resetu a potvrďte resetování.

Nový Microsoft Edge: Nový Microsoft Edge (Chrom) je postaven na stejné základní technologii jako Google Chrome a nabízí výkon a kompatibilitu s vašimi oblíbenými webovými stránkami a rozšířeními.

Přechod na nový Microsoft Edge: Microsoft nahrazuje starší verzi Microsoft Edge aktualizovanou verzí založenou na chromu. Uživatelé budou automaticky převedeni a uživatelé Windows 10 budou převedeni 15. ledna.

Výhody Google Chrome Over Edge: Google Chrome je lépe integrován s široce používanými nástroji, jako jsou dokumenty Google a Google Translate. Chrome má také sofistikovanější mechanismus synchronizace ve srovnání s Edge.

Důvěra v Microsoft Edge: Microsoft Edge je spolehlivý prohlížeč, ale je důležité zůstat informován o nejnovější verzi a dodržovat osvědčené postupy zabezpečení, abyste zajistili bezpečný zážitek z prohlížení.

Otázky:

  1. Proč moje Microsoft Edge nefunguje správně?
  2. Povinná odpověď: Vymazání historie procházení a dat v mezipaměti může pomoci vyřešit problémy se zobrazením stránky v Microsoft Edge. Chcete -li to provést, vyberte Nastavení a další> Historie> Vymazat data pro prohlížení, vyberte všechny časy v časovém rozsahu, vyberte historii procházení a obrázky a soubory ukládání do mezipaměti a klikněte na Vymazat nyní.

  3. Co se děje s Microsoft Edge?
  4. Povinná odpověď: Starší verze Microsoft Edge již nebude podporována po 9. březnu 2021. Společnost Microsoft doporučuje přechod na nový Microsoft Edge pro aktuální prohlížeč.

  5. Jaká jsou rizika používání Microsoft Edge?
  6. Povinná odpověď: Microsoft Edge je citlivý na více zranitelnosti, včetně odmítnutí služby, provádění vzdáleného kódu, povýšení privilegií, obchvatu bezpečnostního omezení a zveřejnění informací.

  7. Mohu odinstalovat a přeinstalovat Microsoft Edge?
  8. Povinná odpověď: Ano, můžete odinstalovat Microsoft Edge tím, že jdete na www.Microsoft.com/edge, stahování Microsoft Edge a poté jej znovu nainstalujte.

  9. Jak mohu resetovat svůj okrajový prohlížeč?
  10. Povinná odpověď: Chcete -li resetovat Microsoft Edge, otevřete prohlížeč, klikněte na ikonu (tři tečky) v pravém horním rohu, vyberte Nastavení, klikněte na nastavení resetu a potvrďte resetování kliknutím na Resetu.

  11. Jaký je nový název pro Microsoft Edge?
  12. Povinná odpověď: Nová verze Microsoft Edge se nazývá Microsoft Edge (Chrom) a je postavena na stejné technologii jako Google Chrome.

  13. Co je nahrazení Microsoft Edge?
  14. Povinná odpověď: Microsoft nahrazuje starší verzi Microsoft Edge aktualizovanou verzí založenou na chromiu. Uživatelé budou automaticky převedeni a uživatelé Windows 10 budou převedeni 15. ledna.

  15. Proč bych měl místo Edge používat Google Chrome?
  16. Povinná odpověď: Google Chrome nabízí lepší integraci s široce používanými nástroji, jako jsou dokumenty Google a Google Translate. Chrome má také pokročilejší synchronizační mechanismus ve srovnání s Edge.

  17. Mám důvěřovat Microsoft Edge?
  18. Povinná odpověď: Microsoft Edge je spolehlivý prohlížeč, ale je důležité zůstat informován o nejnovější verzi a sledovat osvědčené postupy zabezpečení, abyste zajistili bezpečný zážitek z prohlížení.

  19. Jak importuji záložky od Edge do Chrome?
  20. Odpověď: Importovat záložky z Microsoft Edge do Google Chrome, Otevřete Chrome a přejděte na Nastavení> Záložky> Import záložky a nastavení. Z rozevírací nabídky vyberte Microsoft Edge a vyberte položky, které chcete importovat. Klikněte na Import a záložky budou přeneseny do Chrome.

  21. Mohu použít Microsoft Edge na MacOS?
  22. Odpověď: Ano, Microsoft Edge je k dispozici pro MacOS. Můžete si jej stáhnout z webu Microsoft Edge a nainstalovat jej na Mac.

  23. Je Microsoft Edge kompatibilní s prodloužením chromu?
  24. Odpověď: Ano, nový Microsoft Edge (Chrom) podporuje rozšíření chromu. Můžete procházet obchod s doplňky Microsoft Edge nebo Web Store Chrome, abyste našli a nainstalovali rozšíření pro Edge.

  25. Jak často Microsoft aktualizuje Edge?
  26. Odpověď: Microsoft vydává pravidelné aktualizace pro Edge pro zlepšení výkonu, zabezpečení a přidání nových funkcí. Frekvence aktualizací se může lišit, ale doporučuje se udržovat automatické aktualizace povolené pro bezproblémový zážitek z prohlížení.

  27. Mohu použít Microsoft Edge s mým účtem Microsoft?
  28. Odpověď: Ano, můžete se přihlásit k Microsoft Edge s vaším účtem Microsoft, abyste synchronizovali vaše data pro prohlížení, oblíbené a hesla napříč zařízeními.

  29. Jak mohu přizpůsobit Microsoft Edge?
  30. Odpověď: Microsoft Edge nabízí různé možnosti přizpůsobení. Můžete přizpůsobit počáteční stránku, zvolit témata, rozšíření a spravovat nastavení ochrany osobních údajů. Přejděte na Nastavení na okraji a prozkoumejte možnosti přizpůsobení.

Má Microsoft Edge problémy?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje hrana Microsoft nefunguje správně

Jasná historie prohlížení a data v mezipaměti

Vymazání této mezipaměti někdy vyřeší problémy se zobrazením stránky. Pokud můžete otevřít Microsoft Edge, vyberte Nastavení a další > Dějiny > Smazat údaje o prohlížení. Vyberte všechny časy v časovém rozsahu; Vyberte historii procházení a obrázky a soubory v mezipaměti a poté vyberte vyčistit.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se děje s Microsoft Edge

V srpnu 2020 jsme oznámili nadcházející konec podpory pro starší verzi aplikace Microsoft Edge Desktop 9. března 2021. Microsoft důrazně doporučuje, aby zákazníci vytvořili plán přechodu na nový Microsoft Edge, aby zajistili aktuální prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou rizika Microsoft Edge

Microsoft Edge více zranitelností.Provádění vzdáleného kódu.Zvýšení privilegií.Bezpečnostní omezení bypassu.Zveřejnění informací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu odinstalovat Microsoft Edge a přeinstalovat ji

Přejít na www.Microsoft.com/edge, stáhněte si Microsoft Edge znovu a poté přeinstalujte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj prohlížeč okrajů

Resetování Microsoft Edgeopen Microsoft Edge, klikněte na více ikony (tři tečky) v pravém horním rohu a vyberte Nastavení.Klikněte na nastavení Reset.Klikněte na > Ikona vedle obnovení nastavení jejich výchozích hodnot a po výzvě klikněte na Reset.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se nyní nazývá Microsoft Edge

Nový Microsoft Edge (Chrom) je postaven na stejné základní technologii jako Google Chrome a nabízí výkon a kompatibilitu světové třídy s vašimi oblíbenými webovými stránkami a rozšířeními.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nahrazení Microsoft Edge

Uživatelé budou automaticky převedeni. Microsoft nahrazuje svůj prohlížeč Edge za aktualizovanou verzi založenou na chromiu 15. ledna. Uživatelé Windows 10 budou automaticky převedeni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč používat Google Chrome místo Edge

Chrome je však lépe integrován s široce používanými nástroji, jako jsou Google Docs a Google Translate (což je mnohem lepší než překlad Microsoft Bing). Mechanismus synchronizace Chrome je také mnohem sofistikovanější a vyplňuje všechny listy okrajů mezer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám důvěřovat Microsoft Edge

Ve skutečnosti je Microsoft Edge bezpečnější než Google Chrome pro vaše podnikání na Windows. Má výkonnou, vestavěnou obranu proti phishingu a malwaru a nativně podporuje izolaci hardwaru na Windows-k dosažení tohoto zabezpečeného základní linie není nutný žádný další software.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je hrana lepší než chrome

Microsoft tvrdil, že Edge byla o 112% rychlejší než Chrome, když poprvé vyšel. Je těžké určit, jak přesný je tento přesný stat, ale spousta uživatelů na webu provedla své vlastní testy a dospěli ke stejnému závěru: Edge je rychlejší než Chrome.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud odinstalujete Microsoft Edge

Q #6) Co se stane, když odinstaluji Microsoft Edge odpověď: Pokud ji odinstalujete z vašeho počítače, bude k otevření odkazů k dispozici déle jako výchozí prohlížeč. Odinstalujte jakýkoli jiný prohlížeč nejen procházet, ale otevřené odkazy z e -mailu, dokumentů atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat Microsoft Edge

Resetování Microsoft Edgeopen Microsoft Edge, klikněte na více ikony (tři tečky) v pravém horním rohu a vyberte Nastavení.Klikněte na nastavení Reset.Klikněte na > Ikona vedle obnovení nastavení jejich výchozích hodnot a po výzvě klikněte na Reset.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vymazat mezipaměť a resetovat hranu

Otevřete Microsoft Edge. V pravém horním rohu prohlížeče vyberte Nastavení a další (Alt+F): Vyberte Nastavení a poté klikněte na soukromí & Služby. Podle jasných dat pro prohlížení vyberte, co můžete vyčistit pokaždé, když zavřete prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když resetujete hranu

Resetování hrany odstraní všechny změny, které jste provedli ve vašem prohlížeči, včetně vaší domovské stránky, vyhledávače a nainstalovaných rozšíření. Vymaže také vaši historii procházení a sušenky a potenciálně odstraní všechny viry nebo malware, které mohly ovlivnit váš prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Microsoft přeruší hranu

Přejděte sem pro podrobnosti o zásadách životního cyklu Microsoft Edge. Podpora pro starší verzi aplikace Microsoft Edge Desktop skončila 9. března 2021. Aplikace Microsoft Edge Legacy již po tomto datu nebude dostávat aktualizace zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je bezpečnější chrom nebo hrana

Edge je rychlejší a bezpečnější než kdy jindy, ale stále to není nejoblíbenější prohlížeč. Chrome drží přes 60% tržního podílu pro prohlížeče od dubna 2023, navzdory špatné pověsti Google pro sběr dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Microsoft Edge přerušen

Přejděte sem pro podrobnosti o zásadách životního cyklu Microsoft Edge. Podpora pro starší verzi aplikace Microsoft Edge Desktop skončila 9. března 2021. Aplikace Microsoft Edge Legacy již po tomto datu nebude dostávat aktualizace zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejbezpečnější prohlížeč

Chrome může být nejbezpečnějším prohlížečem na internetu, ale T je také jedním z nejhorších pro soukromí uživatele. Google Chrome je k dispozici pro Windows, MacOS, Android, iOS a Linux.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Chrome lepší než hrana

Chrome je však lépe integrován s široce používanými nástroji, jako jsou Google Docs a Google Translate (což je mnohem lepší než překlad Microsoft Bing). Mechanismus synchronizace Chrome je také mnohem sofistikovanější a vyplňuje všechny listy okrajů mezer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který z nich je nejlepší prohlížeč

Top 13 nejbezpečnějších prohlížečů pro vaše soukromí v roce 2023 Microsoft Edge.Opera.Chrome.Chromium.Safari.Puffin.Freenet.Vivaldi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji Microsoft Edge na svém počítači

Nejenže Microsoft Edge funguje stejně dobře jako další webové prohlížeče, ale ve srovnání také spotřebovává méně RAM. To uvolní paměť, kterou můžete využít pro jiné programy nebo více karet a zároveň si užívat hladkého výkonu vysoce funkčního prohlížeče Windows 11.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné smazat hranu

Microsoft Edge může být jednou z aplikací způsobujících pomalost, ale Microsoft varuje před odinstalací ji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vymazat mezipaměť a resetovat hranu

Otevřete Microsoft Edge. V pravém horním rohu prohlížeče vyberte Nastavení a další (Alt+F): Vyberte Nastavení a poté klikněte na soukromí & Služby. Podle jasných dat pro prohlížení vyberte, co můžete vyčistit pokaždé, když zavřete prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když resetujete hranu

Resetování hrany odstraní všechny změny, které jste provedli ve vašem prohlížeči, včetně vaší domovské stránky, vyhledávače a nainstalovaných rozšíření. Vymaže také vaši historii procházení a sušenky a potenciálně odstraní všechny viry nebo malware, které mohly ovlivnit váš prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá clearing cache

Když používáte prohlížeč, jako je Chrome, ušetří některé informace z webových stránek ve své mezipaměti a cookies. Vyčištění jejich vyřešení určitých problémů, jako je načítání nebo formátování problémů na webech.

[/WPRemark]

Previous Post
?
Next Post
Mohou učitelé zastavit boj?