15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mají laboratorní diamanty hodnotu?



LAB pěstované diamanty

souhrn

Diamanty pěstované laboratoří jsou chemicky totožné s přírodními diamanty a nabízejí stejný vzhled a trvanlivost. Nemusí však mít stejnou dlouhodobou hodnotu nebo vzácnost jako přírodní diamanty. Diamanty pěstované laboratoří jsou hromadně vyráběny a postrádají sekundární trh pro další prodej. Navzdory tomu jsou laboratorní diamanty stále dobrou investicí pro jejich krásu a trvanlivost.

Laboratorní diamanty jsou prakticky nerozeznatelné od přírodních diamantů a mohou trvat věčně, aniž by ztratily lesk a brilantnost. Jsou vytvářeny v laboratorním prostředí a neobsahují nečistoty nalezené v přírodních diamantch. Klenotníci a gemologové mohou rozlišovat pouze mezi laboratorními a přírodními diamanty mikroskopickým vyšetřením jejich inkluze.

Tiffany, renomovaná značka šperků, získává své diamanty z renomovaných dolů v Botswaně, Namibii, Jižní Africe a Kanadě. Ve svých produktech výslovně nepoužívají diamanty pěstované laboratoře.

Klíčové body

  1. Laboratorní diamanty mít stejné chemické složení a trvanlivost jako přírodní diamanty.
  2. Nemusí mít dlouhodobou hodnotu kvůli jejich hromadné výrobě a nedostatku vzácnosti.
  3. Laboratorní diamanty nemají hodnotu dalšího prodeje Jak jim chybí sekundární trh.
  4. Mohou trvat věčně bez ztráty jejich lesku a brilantnosti.
  5. Klenotníci se nemohou vizuálně rozlišit mezi laboratorními a přírodními diamanty.
  6. Je nutný mikroskop hledat jemné rozdíly v inkluzích a zjistit, zda je vytvořen diamant.
  7. Tiffany zdroje jejich diamanty od známých dolů a dodavatelů, ne laboratorních diamantů.

Otázky a odpovědi

  1. Otázka: Jsou laboratorní diamanty dobrou investicí?

    Odpověď: Diamanty pěstované laboratoře nabízejí hodnotu pro jejich krásu a trvanlivost, ale jejich dlouhodobá hodnota nemusí vydržet ve srovnání s přírodními diamanty kvůli jejich hromadné výrobě a nedostatku vzácnosti.
  2. Otázka: Jaká je nevýhoda nákupu laboratorních diamantů?

    Odpověď: Diamanty pěstované laboratoře nemusí mít stejnou dlouhodobou hodnotu, vzácnost, jedinečnost a význam jako přírodní diamanty. Navíc jim chybí sekundární trh pro další prodej.
  3. Otázka: Proč jsou diamanty pěstované laboratoře špatnou investicí?

    Odpověď: Diamanty pěstované laboratoře nemají hodnotu dalšího prodeje kvůli jejich hromadné výrobě a nedostatku vzácnosti. Jsou považovány spíše za průmyslové výrobky než přírodní, vzácné drahokamy.
  4. Otázka: Laboratorní diamanty vydrží navždy?

    Odpověď: Ano, laboratorní diamanty jsou chemicky totožné s přírodními diamanty a mohou trvat věčně, aniž by ztratily svou brilanci nebo lesk.
  5. Otázka: Používá Tiffany diamanty pěstované laboratoře?

    Odpověď: Tiffany získává své diamanty od známých dolů a dodavatelů, především v Botswaně, Namibii, Jižní Africe a Kanadě. Ve svých produktech výslovně nepoužívají diamanty pěstované laboratoře.
  6. Otázka: Může klenotník zjistit, zda je diamant vytvořen laboratoří?

    Odpověď: klenotníci a gemologové nemohou vizuálně rozlišovat mezi laboratorními a přírodními diamanty. Musí použít mikroskop k prozkoumání inkluzí a určit původ diamantu.
  7. Otázka: Může klenotník zjistit, zda je diamant pěstovaný laboratoří?

    Odpověď: Ne, klenotník nemůže vizuálně rozlišovat mezi laboratorním diamantem a přírodním diamantem bez použití specializovaného vybavení.
  8. OTÁZKA: Co říkají odborníci o laboratorních diamantech?

    Odpověď: Diamanty pěstované laboratoře jsou chemicky totožné s přírodními diamanty a jsou považovány za skutečné diamanty. Jejich nedostatek vzácnosti a sekundárního trhu však může ovlivnit jejich dlouhodobou hodnotu.


Mají laboratorní diamanty hodnotu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou laboratorní diamanty dobrou investicí

Pokud uslyšíte, že diamanty pěstované laboratoře po nákupu nemají žádnou hodnotu, pak to prostě není pravda. Diamanty pěstované laboratoře určitě mají hodnotu pro svůj vzhled a trvanlivost, a jak jsme se zmínili, jsou úplně stejné jako přírodní diamanty v chemickém make-upu a tvrdosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda nákupu laboratoře pěstovaných diamantů

Tady je krátká odpověď. Diamanty vytvořené laboratoří jsou chemicky stejné jako přírodní, těžené diamanty. Jsou dostupnější, ale jejich hodnota pravděpodobně nebude v průběhu času vydržet. Nikdy nebudou mít stejnou vzácnost, jedinečnost a význam jako přírodní kámen, který byl vytvořen po miliardách let hluboko na zemi.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsou laboratorní diamanty špatnou investicí

Nemají žádnou hodnotu dalšího prodeje.

Na rozdíl od přírodních diamantů, které mají v průběhu času hodnotu, jsou laboratorní diamanty průmyslové výrobky, které jsou továrně vyráběny ve věcech týdnů. Protože nejsou vzácné a snadno se vyrábějí, neexistuje pro ně žádný sekundární trh.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Budou laboratorní diamanty trvat věčně

Jsou chemicky totožné s přírodními diamanty

Laboratorní diamanty opravdu trvají věčně a není nic, co by otupilo lesk nebo zasahovalo do brilantnosti syntetických diamantů. Není to za nic, co říkají, že je nemožné rozeznat rozdíl mezi přírodním diamantem a člověkem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá Tiffany diamanty pěstované laboratoře

Přírodní diamanty často obsahují malé množství dusíku nebo jiných nečistot, zatímco diamanty pěstované laboratoří ne. Diamanty Tiffany jsou zodpovědně pocházející ze známých dolů a dodavatelů a většina našich drsných kamenů pochází z Botswany, Namibie, Jižní Afriky a Kanady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může klenotník říct, zda je vytvořen diamant

Profesionální klenotníci a gemologové nemohou rozeznat rozdíl mezi diamantem vytvořeným laboratoří a přirozeným pouhým pohledem na to pouhým okem. Budou muset použít mikroskop k hledání drobných rozdílů ve svých inkluzích, které naznačují, jak byl vytvořen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může klenotník říct, zda je diamant laboratorní pěstovaný

Může klenotník říct, že diamant je laboratorní pěstovaný ne, klenotník nemůže rozeznat rozdíl mezi diamantem ADA a přírodním diamantem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co říkají odborníci o laboratorních diamantech

Jsou laboratorní diamanty skutečné ach ano. LAB pěstované diamanty jsou stejně skutečné jako diamanty, které se těží ze Země. Mají tvar, velikost, barvy a jasnost, stejně jako přírodní diamanty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou klenotníci říkat laboratorní diamanty

Profesionální klenotníci a gemologové nemohou rozeznat rozdíl mezi diamantem vytvořeným laboratoří a přirozeným pouhým pohledem na to pouhým okem. Budou muset použít mikroskop k hledání drobných rozdílů ve svých inkluzích, které naznačují, jak byl vytvořen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč laboratorní diamanty jiskří

V takovém případě ztratí svůj lesk kvůli nadměrné expozici UV světlu. Jedním z důvodů, proč diamanty vytvořené laboratoří neztrácejí svůj lesk nebo se časem zmizely a zataženy, je to, že jsou vytvářeny procesem zvaným HPHT. To se týká vysokotlaké vysoké teploty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může klenotník identifikovat laboratorní diamant

Profesionální klenotníci a gemologové nemohou rozeznat rozdíl mezi diamantem vytvořeným laboratoří a přirozeným pouhým pohledem na to pouhým okem. Budou muset použít mikroskop k hledání drobných rozdílů ve svých inkluzích, které naznačují, jak byl vytvořen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Většina lidí kupuje laboratorní diamanty

Zimnisky zdůrazňuje, že trh s šperky Lab-Diamond se ve skutečnosti odhaduje na pouhých 10 % velikosti trhu s diamantovým židovským trhem, přičemž přírodní diamanty stále představují 90 % trhu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do laboratorních diamantů projít testerem diamantu

Will Lab Made Diamonds prochází diamantovým testerem tak, protože diamanty pěstované na Zemi i laboratoře jsou vytvořeny z krystalizovaného uhlíku, laboratorní diamanty projdou jakýmkoli diamantovým testerem, na který narazí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do laboratoře pěstované diamanty jsou zataženy

Ujišťujeme vás, že laboratorní diamanty jsou totožné s přírodními diamanty, což znamená, že si zachovají svůj lesk a nebudou zataženy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete pojistit laboratorní diamant

Diamant pěstovaný laboratoří má stejné vlastnosti a brilantnost jako diamant s těletou zemí, proto mohou být pojištěni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může skutečný diamant selhat jako diamantový tester

Testeři diamantu jsou vždy přesní. Při testování moissanitu však mohou být testery tepelného diamantu vadné, protože má podobnou rychlost vodivosti jako přírodní diamanty. Ostatní testeři budou fungovat, protože Moissanite má odlišné míry elektrické vodivosti než přírodní diamanty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do laboratorních diamantů svítí jako skutečné diamanty

Sečteno a podtrženo. Diamanty vytvořené laboratoří jsou ve skutečnosti skutečné diamanty a nabízejí stejnou brilanci, jiskru a lesk přirozeného těženého diamantu. Pokud chcete diamant řezné ceny, který vypadá úplně stejný, laboratorní diamanty jsou možností zvážit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do laboratoře pěstované diamanty se zatajují

Jako vysoce kvalitní přírodní diamant se laboratorní diamanty nebudou zataženy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude laboratorní diamant projít diamantovým testerem

Will Lab Made Diamonds prochází diamantovým testerem tak, protože diamanty pěstované na Zemi i laboratoře jsou vytvořeny z krystalizovaného uhlíku, laboratorní diamanty projdou jakýmkoli diamantovým testerem, na který narazí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může odhadce rozeznat rozdíl mezi laboratorními diamanty

LAB pěstované diamanty a těžené diamanty jsou anatomicky, chemicky & fyzicky přesně totéž, což znamená, že je velmi obtížné je oddělit. Pravda je, že klenotníci a gemologové nemohou rozeznat rozdíl mezi těženými a laboratorními diamanty bez specializovaného vybavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete říct, že diamant je z laboratoře

Rozdíly mezi přírodními diamanty a laboratorními diamanty nelze vidět pouhým okem. Přírodní diamanty mají malé množství dusíku, zatímco laboratoře pěstované diamanty nemají dusík. Toto je vlastně jeden z významů, které gemologové používají k identifikaci, zda je diamant pěstován nebo přirozený laboratoř.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do laboratoře pěstované diamanty ztratí jiskru

Ačkoli některé laboratorní diamanty mohou vyblednout, stane se pouze tehdy, pokud je kvalita diamantu levná. V takovém případě ztratí svůj lesk kvůli nadměrné expozici UV světlu. Jedním z důvodů, proč diamanty vytvořené laboratoří neztrácejí svůj lesk nebo se časem zmizely a zataženy, je to, že jsou vytvářeny procesem zvaným HPHT.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte laboratorní diamanty žluté v průběhu času

Není třeba se starat o to, aby se váš prsten žlutý. Váš laboratorní diamant zůstane tak bílý, jak je navždy. Protože je to skutečný diamant, můžete věřit, že je stejně odolný jako jeho těžené protějšky. V průběhu času se nikdy nezmění nebo změní barvu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Selže diamant pěstovaný laboratořem

Will Lab Made Diamonds prochází diamantovým testerem tak, protože diamanty pěstované na Zemi i laboratoře jsou vytvořeny z krystalizovaného uhlíku, laboratorní diamanty projdou jakýmkoli diamantovým testerem, na který narazí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá Tiffany Lab pěstované diamanty

Přírodní diamanty často obsahují malé množství dusíku nebo jiných nečistot, zatímco diamanty pěstované laboratoří ne. Diamanty Tiffany jsou zodpovědně pocházející ze známých dolů a dodavatelů a většina našich drsných kamenů pochází z Botswany, Namibie, Jižní Afriky a Kanady.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se nota la diferencia entre el centro de nido 1 y 2??
Next Post
Je silikonový případ odolný vůči vodě?