15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohu prodat na Facebooku, aniž by to přátelé viděli?

znovu se znovu objevil, ale Facebook vyžaduje, aby uživatelé při registraci na účet poskytli své skutečné jména. Tato zásada se vztahuje na všechny funkce na Facebooku, včetně trhu Facebooku. Použití falešného jména nebo pseudonymu je proti podmínkám Facebooku a může vést k tomu, že váš účet je pozastaven nebo deaktivován.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “height =” 32 “] Mohu prodat falešné položky na Facebooku trhu ne, nemůžete prodávat falešné položky na trhu na Facebooku. Facebook má zavedené zásady, které zabrání prodeji padělaných a nelegálních předmětů. Pokud se pokusíte prodat falešnou položku, je pravděpodobné, že váš seznam bude označen a odstraněn na Facebooku. Opakované přestupky by mohly vést k tomu, že váš účet je pozastaven nebo deaktivován.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “width =” 32 “výška =” 32 “] Mohu prodávat zvířata na trhu na Facebooku Ano, můžete prodávat zvířata na Facebooku, ale existují určitá omezení a pokyny. Například nemůžete prodávat ohrožené druhy, zvířata chráněná zákonem nebo domácí zvířata, která vyžadují povolení. Kromě toho musíte dodržovat místní zákony a předpisy týkající se prodeje zvířat. Je důležité poskytovat přesné a podrobné informace o zvířatech, které prodáváte, včetně jejich plemene, věku a jakékoli nezbytné dokumentace nebo povolení.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “výška =” 32 “] Jak dostanu zaplaceno na Facebooku Marketplace Facebook Marketplace, neusnadňuje platební transakce. Pokud má kupující zájem o zakoupení položky, kterou jste uvedli, budete muset zařídit způsob platby a podrobnosti přímo u kupujícího. Mezi běžné metody patří hotovost, bankovní převody nebo platby prostřednictvím platforem, jako je PayPal. Před dokončením transakce je důležité dohodnout se na bezpečné a spolehlivé metodě platby s kupujícím.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “width =” 32 “height =” 32 “] Co se stane, pokud kupující neplatí na trhu na Facebooku, pokud kupující neplatí za položku zakoupenou na trhu na Facebooku, je vaší odpovědností jako prodejce vyřešit problém vyřešit problém. Můžete zkusit kontaktovat kupujícího, aby jim připomněl platbu, nebo si můžete vybrat, zda budete otevřít spor nebo nahlásit nezaplacení na Facebooku. Je důležité stanovit jasnou komunikaci a stanovit očekávání s kupujícím ohledně platby před dokončením transakce.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “height =” 32 “] Mohu dodávat položky na Facebooku na trhu ANO, můžete nabídnout možnosti přepravy na položky na Facebooku Marketplace. Při vytváření seznamu se můžete rozhodnout povolit přepravu a poskytnout podrobnosti, jako jsou náklady na přepravu a odhadovaná doba dodání. Je důležité přesně popsat možnosti přepravy a veškeré související náklady k zajištění hladké transakce s kupujícím. Navíc se doporučuje používat spolehlivé přepravní kurýry a získat informace o sledování pro přepravu.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “Width =” 32 “Height =” 32 “] Jak mohu nahlásit podvod na trhu na Facebooku, pokud narazíte na podezřelý nebo podvodný seznam na Facebooku, můžete jej nahlásit na Facebooku. Chcete -li nahlásit seznam, klikněte na tři tečky (…) v pravém horním rohu seznamu a vyberte „Zpráva.„Sledujte pokyny a uveďte podrobnosti o podvody nebo podvodné činnosti. Facebook přezkoumá zprávu a v případě potřeby podnikne příslušná opatření.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “height =” 32 “] Mohu smazat seznam na Facebooku na trhu ANO, můžete smazat seznam na trhu Facebook Marketplace. Chcete -li odstranit seznam, přejděte na sekci Marketplace na Facebooku a vyhledejte seznam, který chcete odstranit. Klikněte na tři tečky (…) v pravém horním rohu seznamu a vyberte „Odstranit.„Potvrďte vymazání, když je vyzván. Výpis bude trvale odstraněn z trhu Facebooku.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “height =” 32 “] Mohu se vydat na položku na Facebooku na trhu ANO, můžete si vzbudit položku na Facebooku Marketplace. Pokud váš výpis vypršel nebo jste prodali položku a chcete ji znovu prodat, můžete vytvořit nový seznam se stejnými nebo aktualizovanými podrobnostmi. Mějte na paměti, že opětovné vzdání se položky nezaručuje její viditelnost potenciálním kupujícím, kteří dříve prohlíželi nebo uložili původní seznam. Doporučuje se poskytovat přesné popisy a atraktivní fotografie, aby se maximalizovala šance na úspěšný prodej.
Ukládaná do mezipaměti [/wpRemark]

Mohu na Facebooku prodat na trhu Facebooku, aniž by viděli přátelé?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Uvidí moji přátelé položky, které prodávám na trhu Facebooku

Je to proto, že produkty zveřejněné na trhu si můžete prohlížet kdokoli, kdo má přístup na trh. Položky, které prodáváte, však nejsou automaticky zveřejněny ve vašem zpravodajském kanálu na Facebooku a vaši přátelé nebudou informováni o položkách, které prodáváte, pokud se s nimi nerozhodnete tyto informace sdílet.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu prodat na Facebooku se soukromým účtem

Ano, můžete použít svůj soukromý účet FB k použití trhu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít trh na Facebooku bez přátel

Nastavit viditelnost. Vyberte si, zda chcete zveřejnit na Facebooku, aniž by vaši přátelé viděli své výpisy. Pokud jste majitelem firmy, který se obává, že se pravidelně objevuje ve zdrojích vašich přátel, může to být pro vás cenná volba.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním trhu z novinek

Chcete -li upravit oznámení o trhu: Klepněte.Přejděte dolů na pomoc & Nastavení a poté klepněte na Nastavení.Přejděte dolů a klepněte na Nastavení oznámení, níže oznámení.Klepněte na více viz níže uvedená oznámení, která obdržíte sekci.Přejděte dolů a klepněte.Klepnutím na tlačítka doprava od typu oznámení je vypnete nebo zapnete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zastavit přátele vidět, co prodávám na trhu

Chcete -li skrýt nový výpis: Klepněte na pravou horní část Facebooku.Klepněte na trh. Pokud nevidíte Marketplace, klepněte na více.Klepněte na prodej nahoře a poté klepněte na položky na prodej.Zadejte informace o své položce.Klepnutím na vedle přátel skryjte před přáteli a skryjte svůj výpis před přáteli na Facebooku a Messenger.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak skrýt a ukázat svůj veřejný profil na trhu

Skrytí vašeho veřejného profilu před MarketplaceAccess Your Dashboard.Klikněte na zobrazení svého profilu.Z okna profilu klikněte na skrýt před trhem.Potvrďte operaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu prodávat na trhu a schovat se před přáteli

Skrýt mé výpisy na trhu na Facebooku před mým friendstapem v pravém horním rohu Facebooku.Klepněte na trh. Pokud nevidíte Marketplace, klepněte na více.Klepněte na prodej nahoře a poté klepněte na položky na prodej.Zadejte informace o své položce.Klepnutím na vedle přátel skryjte před přáteli a skryjte svůj výpis před přáteli na Facebooku a Messenger.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte používat skutečné jméno na trhu Facebooku

Vždy používejte své skutečné jméno. Po vytvoření účtu můžete změnit své jméno, pouze pokud legálně změníte své jméno, například když se oženíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu mít Facebook pouze pro tržiště

Facebook Marketplace je k dispozici v mnoha zemích pro dospělé s aktivními účty na Facebooku a je k dispozici z aplikace Facebook pro Android nebo iPhone. Chcete -li získat přístup k trhu na Facebooku, musíte: být nejméně 18 let. Mít účet na Facebooku v dobrém stavu, který je starý nejméně 30 dní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu prodat na trhu Facebooku pro začátečníky

Klepněte. V pravém horním rohu Facebooku.Klepněte. Tržiště.Klepněte na prodej nahoře.Přidejte název a cenu a vyberte kategorii.Klepnutím na Přidat fotografie přidejte fotografie z telefonu nebo pořizujte novou fotografii. Nebo klepnutím na Přidat video přidejte video z telefonu nebo zaznamenejte nové video.Klepnutím na publikování zveřejníte svůj výpis na trhu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proveďte se v mém výpisech na Facebooku v mém krmivu

Produkty zveřejněné na trhu si můžete prohlížet kdokoli s přístupem na trh. Produkty nejsou automaticky publikovány ve zpravodajském kanálu osoby a přátelé osoby nebudou o produktu informováni, pokud se prodejce rozhodne sdílet s nimi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout náhled na Facebooku Marketplace

Otočte svá oznámení na Facebooku na trhu na Facebooku nebo offtap v pravém horním rohu Facebooku.Přejděte dolů a klepněte na Marketplace.Klepněte na Poté klepněte na Nastavení.Klepněte na Správa oznámení.Klepněte na kategorii oznámení (příklad: aktualizace, uložená vyhledávání, tipy pro prodejce).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moji přátelé vidí mé příspěvky na trhu

Všechny výpisy musí dodržovat naše obchodní zásady. Lidé, kteří nejsou přihlášeni na Facebook nebo Messenger. Například vaši přátelé mohou vidět váš výpis, zatímco jsou odhlášeni z Facebooku nebo Messenger. Kromě toho se výpisy trhu mohou také objevit ve výsledcích vyhledávání na jiných webových stránkách, jako je Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak skrýt svůj výpis na trhu před přáteli na iPhone

Takže zde jsem vytvořil seznam trhů na Facebooku. Zde tedy můžete vidět, že jsem vytvořil seznam a nyní skrýt a stávající výpisy od svého přítele, které musíte klepnout na tyto tři tečky

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zveřejňuje váš profil na Facebooku

Položku na prodej na Facebooku může zveřejnit kdokoli na trh na Facebooku vytvořením zápisu. Všechny profily produktů jsou veřejné, což znamená, že váš příspěvek je viditelný na kanálech na Facebooku a na vyhledávačích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak skrýt svůj seznam přátel na Facebooku

Na iPhone nebo Android

Klepněte na ikonu „Nastavení“ v pravém horním rohu. V rámci „publika a viditelnosti“ klepněte na „Jak vás lidé najdou a kontaktují.„Klepněte na„ Kdo může vidět seznam přátel “Vyberte, kdo byste chtěli zobrazit seznam svých přátel.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu prodat na FB Marketplace anonymně

Skrýt mé výpisy na trhu na Facebooku před mým friendstapem v pravém horním rohu Facebooku.Klepněte na trh. Pokud nevidíte Marketplace, klepněte na více.Klepněte na prodej nahoře a poté klepněte na položky na prodej.Zadejte informace o své položce.Klepnutím na vedle přátel skryjte před přáteli a skryjte svůj výpis před přáteli na Facebooku a Messenger.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné uvádět jméno a adresu na trhu Facebooku

Nenabízejte své celé jméno a kontaktní informace. Seznamte se na veřejném místě, jako je policejní stanice, restaurace rychlého občerstvení nebo nákupní centrum. Samozřejmě byste nikdy neměli rozdávat účet ani jiné osobní údaje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak skrýt svůj profil trhu na Facebooku

Skrytí vašeho veřejného profilu před MarketplaceAccess Your Dashboard.Klikněte na zobrazení svého profilu.Z okna profilu klikněte na skrýt před trhem.Potvrďte operaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu mít účet na Facebooku, aniž by někdo věděl

Soukromí. I když nemůžete použít profil na Facebooku anonymně, je možné ztěžovat vás ostatním. Použijte "Předvolby ochrany osobních údajů" Nabídka pro výběr, kdo vás může najít ve vyhledávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu prodat na Facebooku na trhu anonymně

Skrýt mé výpisy na trhu na Facebooku před mým friendstapem v pravém horním rohu Facebooku.Klepněte na trh. Pokud nevidíte Marketplace, klepněte na více.Klepněte na prodej nahoře a poté klepněte na položky na prodej.Zadejte informace o své položce.Klepnutím na vedle přátel skryjte před přáteli a skryjte svůj výpis před přáteli na Facebooku a Messenger.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik trh na Facebooku bere z prodeje

5%

Časté časté o trhu na Facebooku

Facebook vám nebude účtovat poplatek za prodej položek na trhu Facebooku. Jsou však zapojeny na prodejní poplatky. Prodejní poplatek je 5% za zásilku nebo paušální poplatek $. 40 pro zásilky 8 $ nebo méně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení ochrany osobních údajů na trhu Facebooku

Chcete-li změnit nastavení ochrany osobních údajů na Facebooku: Klikněte na šipku dolů v pravém horním rohu Facebooku.Klikněte na „Nastavení“ & Soukromí.“Klikněte na„ Nastavení.“Klikněte na„ Ochrana osobních údajů.„Změňte nastavení, jak si přejete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je náhled na trhu Facebooku

Funkce náhledu můžete použít ve správci meta ADS, abyste zjistili, jak se vaše reklamy mohou zdát divákům. V některých případech může vaše skutečná reklama vypadat mírně jinak než náhled. Tento článek zahrnuje příklady rozdílů v náhledu na reklamy na trhu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné prodávat na trhu na Facebooku

Trh na Facebooku je asi stejně bezpečný jako jakýkoli jiný online nákup a prodej. Všechno se spoléhá na znalosti a zkušenosti uživatele. Pokud věnujete pozornost všem značkám, pravděpodobně se nebudete zachytit do pasti scammeru.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puede Alexa desbloquear puertas??
Next Post
Co znamená Mo Rev ve zprávě o kreditu?