15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jsou případy Otterboxu špatné pro iPhony?

Shrnutí článku: Jsou případy otterboxu špatné pro váš telefon?

1. Jsou případy Otterboxu bezpečné pro elektronická zařízení?

Protože případy Otterboxu jsou navrženy pro práci s elektronickými zařízeními, jsou obecně bezpečné. Aby se však zjistilo, zda je vaše konkrétní zařízení a pouzdro Otterbox přirozeně bezpečné, muselo by být testováno certifikovanou laboratoří.

2. Pokrývá otterbox poškození iPhone?

Ano, OtterBox má robustní záruční program Limed Limetime, který zahrnuje případy a chrániče obrazovky. Program Otterbox Protection Program rozšiřuje také toto pokrytí na obrazovce zařízení.

3. Je Otterbox lepší než jiné případy, pokud jde o ochranu?

Mnoho lidí považuje případy Otterboxu za špičkové ochranné případy. Nemusí však vyhovovat potřebám a preferencím každého.

4. Ovlivňuje případ otterboxu příjmu?

Ne, případ Otterboxu nezasahuje do recepce RF.

5. Potřebuji samostatný chránič obrazovky s pouzdrem Otterbox?

Ne, nemusíte si kupovat samostatný ochránce obrazovky, pokud máte pouzdro obránce Otterbox, protože přichází s vestavěným ochráncem obrazovky.

6. Jaké jsou některé další telefonní případy známé pro jejich ochranu?

  • Otterbox Defender Edition
  • Casetify dopad re/případ
  • Peak Design Everyday Case
  • Vodotěsné pouzdro Spidercase
  • Spigen Neo Hybrid
  • Pouzdro Anti-Shock Ted Baker
  • Okamžitý telefonní pouzdro
  • Pouzdro Shieldon iPhone

7. Co se stane, když můj iPhone obrazovka praskne v pouzdře Otterbox?

Program Otterbox Protection zajišťuje, že váš displej zůstává vypadající svěží i po pádu na obrazovce. Můžete zaregistrovat zesílení nebo alfa sklo v odpovídající aplikaci a sledovat důkaz nákupu.

8. Jaký typ telefonu nabízí nejvíce ochrany?

Pro lehké rány a škrábance jsou silikonové nebo kožené pouzdra dobré možnosti. Pro těžší dopady může být vhodnější pouzdro na polykarbonát.

9. Jsou případy Otterboxu kompatibilní se všemi zařízeními?

Ano, případy OTTERBOX jsou navrženy tak, aby fungovaly s širokou škálou zařízení. Vždy se však doporučuje zkontrolovat kompatibilitu konkrétního pouzdra Otterboxu s vaším zařízením.

10. Mohou být přizpůsobeny případy Otterbox?

Ano, Otterbox nabízí možnosti přizpůsobení pro některé z jejich případů, což vám umožní přizpůsobit svůj případ pomocí návrhů nebo grafiky.

Unikátní otázky:

1. Mohu použít případy Otterboxu pro neelektronická zařízení?

Ne, případy OTTERBOX jsou speciálně navrženy pro elektronická zařízení a nemusí poskytovat správnou ochranu pro neelektronická zařízení.

2. Jak vyčistím pouzdro Otterbox?

Pouzdro Otterbox můžete vyčistit otřesem vlhkým hadříkem nebo pomocí jemného mýdla a vody. Vyvarujte se používání drsných chemikálií nebo rozpouštědel.

3. Jsou případy Otterbox vodotěsné?

Zatímco Otterbox nabízí některé nepromokavé případy, ne všechny jejich případy jsou vodotěsné. Je důležité zkontrolovat specifikace konkrétního případu, který vás zajímá.

4. Mohu bezdrátově nabít telefon s pouzdrem Otterbox?

Mnoho případů Otterboxu je kompatibilní s bezdrátovým nabíjením. Vždy se však doporučuje zkontrolovat kompatibilitu konkrétního případu s telefonem a bezdrátovou nabíječkou.

5. Jak si mohu nárokovat záruku na můj případ Otterbox?

Zárukou na svůj případ Otterbox si můžete nárokovat kontaktováním jejich zákaznické podpory a poskytnutím důkazu o nákupu. Provedou vás procesem nároku na záruku.

6. Jsou případy Otterboxu biologicky rozložitelné?

V současné době nejsou případy Otterboxu biologicky rozložitelné. Pracují však na začlenění více udržitelných materiálů do svých produktů.

7. Mohu použít pouzdro Otterbox pod vodou?

Zatímco některé případy Otterboxu nabízejí odolnost proti vodě, nemusí být vhodné pro dlouhodobé používání pod vodou. Vždy je důležité zkontrolovat vodotěsné hodnocení a pokyny pro konkrétní případ.

8. Případy OTTERBOX ovlivňují funkčnost tlačítek telefonu?

Pouzdra na OTTERBOX jsou navrženy tak, aby poskytovaly snadný přístup k tlačítkům a portům, aniž by to bránilo jejich funkčnosti. Některé případy však mohou vyžadovat mírně pevnější stisknutí tlačítek.

9. Jsou případy OTTERBOX kompatibilní s jinými chrániči obrazovky než vestavěný?

Ano, pokud je to žádoucí, můžete použít další ochránci obrazovky s pouzdrami Otterbox. Je však důležité zajistit kompatibilitu a správnou instalaci pro optimální ochranu.

10. Mohou případy Otterboxu zabránit přehřátí elektronických zařízení?

Zatímco případy Otterboxu mohou poskytnout určitou izolaci, nejsou speciálně navrženy tak, aby zabránily přehřátí. Je důležité dodržovat správné pokyny pro použití a vyhnout se vystavení zařízení extrémním teplotám.

Jsou případy otterboxu špatné pro iPhony?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou pro váš telefon špatné případy otterboxu

Protože případy otterboxu jsou navrženy tak, aby pracovaly s elektronickými zařízeními, nejsou přirozeně bezpečné. Na trhu je široká škála zařízení, aby se určilo, zda je vaše zařízení a spolekt na Otterbox přirozeně bezpečné, musí být testovány certifikovanou testovací laboratoří.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokrývá poškození otroxového krytu iPhone

"Náš robustní záruční program Limited Lifetime již pokrývá váš chránič obrazovky a obrazovky a program Otterbox Protection rozšiřuje tuto ochranu na obrazovku vašeho zařízení také," řekl generální ředitel Otterboxu Jim Parke.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Otterbox lepší než jiné případy

Otterbox je společnost, která způsobuje, že telefonické případy se může pochlubit nadřazenou ochranou před kapkami. Mnoho lidí přísahá Otterboxem a považuje je za špičkové ochranné případy. Ale navzdory jejich pozitivní pověsti může existovat několik důvodů, proč pro vás případy Otterboxu nedosáhnou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ovlivňuje případ otterboxu přijetí

V případě Otterboxu není nic, co by zasahovalo do recepce RF.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji chránič obrazovky s pouzdrem Otterbox

Nemusíte kupovat samostatný ochránce obrazovky s obráncem, protože chránič obrazovky je vestavěný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nejlepší případy telefonu pro ochranu

Zjistěte, jak testujeme.Otterbox Defender Edition. Nejlepší ochrana kapky, kterou můžete získat v telefonu.Casetify dopad re/případ.Peak Design Everyday Case.Vodotěsné pouzdro Spidercase.Spigen Neo Hybrid.Pouzdro Anti-Shock Ted Baker.Okamžitý telefonní pouzdro.Pouzdro Shieldon iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co když moje obrazovka iPhone praskne v Otterboxu

Program Otterbox Protection zajišťuje, že váš displej stále vypadá z krabice čerstvý i po pádu na obrazovce. Amplify nebo Alpha Glass lze zaregistrovat v odpovídající aplikaci a jakmile se zaregistrovat, sledoval důkaz o nákupu, takže se neklízíte na potvrzení, pokud se vaše obrazovka rozbije.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je typ případu telefonu

Pro pouzdro na telefon, které bude vypadat úžasně a chránit před nárazy světla, škrábance a oděrky, jsou vaše nejlepší možnosti buď silikonové nebo kožené pouzdra, ale pro ochranu před tvrdšími dopady můžete zvážit tvrdý pouzdro na polykarbonát.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je otterbox nejochranenější

Pouzdra na telefon Otterbox mají silnou pověst pro trvanlivost. Testoval jsem několik populárních případů společnosti na mém iPhone 14 Pro, abych určil nejlepší trvanlivost, pocit a fit. Můj oblíbený pouzdro Otterbox je obránce Otterbox a vřele doporučuji každému, kdo chce robustní telefonní ochranu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký případ iPhone nezasahuje do recepce

Většina případů telefonu nebude blokovat ani ovlivňovat signál do vašeho telefonu. Materiály, jako je polykarbonátový plast, silikon nebo bambus, neovlivní rádiové vlny. Pokud však máte telefon z jakéhokoli kovu, včetně kovových klipů nebo příloh, může to bránit nebo blokovat signál do telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč na obránce Otterboxu není žádný chránič obrazovky

Nové případy Otterboxu nemají chránič obrazovky, které zajistí útulné přizpůsobení a žádná mezera mezi případem s ochráncem a skutečnou obrazovkou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč již případy Otterboxu již nemají chrániče obrazovky

Zvýšení popularity ochránců filmu „Self Healing“ ve statických verzích, které používali u starších případů. Výzkum trhu ukazující, že lidé nechtěli postavit v chráničích obrazovky, protože mají vnímání snižování citlivosti samotné obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to opravdu ochranný telefon

Flexibilní silikonové případy

Silikonové případy jsou obvykle dostupnější než hliníkové a kožené pouzdra, ale stále chrání telefon před menšími dopady a škrábancemi. Silikonové pouzdra se také snadno sklouznou na telefonech a poskytují bezpečnější přilnavost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který Otterbox je nejochrtvější

Defender Series®

Defender Series® nabízí nejvíce záruky jakéhokoli pouzdra Otterboxu. A je k dispozici pro řadu chytrých telefonů a tabletů. Je to jediná série se 3 vrstvami ochrany: polykarbonátová vnitřní vrstva, silikonová vnější vrstva a robustní otočný pouzdro na klipy pásu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vám telefon prasknete pouzdrem Otterbox

Program Otterbox Protection zajišťuje, že váš displej stále vypadá z krabice čerstvý i po pádu na obrazovce. Amplify nebo Alpha Glass lze zaregistrovat v odpovídající aplikaci a jakmile se zaregistrovat, sledoval důkaz o nákupu, takže se neklízíte na potvrzení, pokud se vaše obrazovka rozbije.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou případy Otterboxu opravdu ochranné

Neexistují žádné záruky, ale případy Otterboxu jsou jedny z nejlepších, které můžete získat pro úplnou ochranu zařízení. Případy jsou opakovaně testovány, aby se zajistilo jejich schopnosti ochrany kapky. Dokonce i nejlevnější pouzdro Otterbox bude váš telefon bez poškození.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ochranný je pouzdro na telefon Otterbox

Výhody obránce Otterboxu

Případ obránce nabízí tunu ochrany, což znamená. Má vestavěný chránič obrazovky (i když si můžete zvolit možnost bez obrazovky) a design trojitého vrstva udrží jakýkoli kompatibilní telefon v bezpečí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji chránič obrazovky s Otterbox

Nemusíte kupovat samostatný ochránce obrazovky s obráncem, protože chránič obrazovky je vestavěný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Otterbox zaručeno, že se nezlomí

Záruka OtterBox je omezenou zárukou na celoživotní záruku na všechny produkty OtterBox a tento další krok je ochrana zařízení na další úroveň.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Získá iPhone lepší signál bez případu

Odstraňte pouzdro telefonu.

Neubližuje se odstranit jakýkoli případ, který máte v telefonu, zejména pokud je tlustý, takže anténa telefonu není zablokována ničím a může získat lepší signál.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší nemáte na iPhone případ

Měl by přežít většinu každodenních dopadů, ale stále se rozbije, pokud jej odhodíte z přiměřené výšky na tvrdý povrch. Pokud jen zřídka upustíte své předchozí telefony a nikdy nedostanou spoustu škrában.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stále potřebujete chránič obrazovky s Otterboxem

Nemusíte kupovat samostatný ochránce obrazovky s obráncem, protože chránič obrazovky je vestavěný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Chrání Otterbox obrazovku před praskáním

Program Otterbox Protection zajišťuje, že váš displej stále vypadá z krabice čerstvý i po pádu na obrazovce. Amplify nebo Alpha Glass lze zaregistrovat v odpovídající aplikaci a jakmile se zaregistrovat, sledoval důkaz o nákupu, takže se neklízíte na potvrzení, pokud se vaše obrazovka rozbije.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší mít případ s ochráncem obrazovky

Pokud chcete ochranu dopadu, získejte případ

Tyto filmy vám pomohou vyhnout se poškrábání a poskytnout určitou ochranu dopadu, ale pokud se obáváte, že jste upustili telefon, získejte případ. Ochranství obrazovky nebude chránit zadní část telefonu, okrajů nebo dokonce rohy obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Otterbox již nemá chránič obrazovky

Zvýšení popularity ochránců filmu „Self Healing“ ve statických verzích, které používali u starších případů. Výzkum trhu ukazující, že lidé nechtěli postavit v chráničích obrazovky, protože mají vnímání snižování citlivosti samotné obrazovky.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo encuentro malware oculto en Windows 10??
Next Post
Má totální ochrana McAfee rodičovské kontroly?