15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu sledovat Hulu na ploše?

souhrn

Proč nemohu sledovat Hulu na mé ploše – Zlepšete vaše připojení: podnikněte kroky, abyste pomohli zlepšit připojení. Proveďte napájecí cyklus: Vypněte počítač (a v případě potřeby modem a router). Počkejte několik minut a poté se zapněte. Vymažte mezipaměť prohlížeče: Vymazání mezipaměti odstraňuje dočasné soubory a pomáhá uvolnit potřebný prostor.

Jak připojím svůj Hulu k počítači – pro streamování Hulu z vašeho počítače, přihlaste se pomocí následujících těchto kroků: Navštivte Hulu.com z podporovaného webového prohlížeče. Klikněte na tlačítko přihlásit v pravém horním rohu domovské stránky. Zadejte svou e -mailovou adresu a heslo a poté klikněte na přihlášení. Vyberte svůj profil ze seznamu a začněte streamovat.

Jak mohu sledovat Hulu na svém notebooku v letadle – Otevřete aplikaci Hulu. Klepnutím na stahování na další výzvě zobrazíte seznam A-Z vašich stažených videí. Vyberte jakýkoli stažený film nebo epizodu a začněte sledovat offline.

Jak mohu streamovat Hulu z telefonu do počítače – Otevřete aplikaci Hulu. Stiskněte tlačítko obsazení. Vyberte zařízení, do kterého byste chtěli odeslat obsah Hulu ze seznamu, který se objeví. Vyberte televizní pořad nebo film, který byste chtěli sledovat.

Můžete si stáhnout pořady Hulu na stolním počítači – stahování Hulu je k dispozici na Androidu (spuštěno 5.0 a více), iOS (spuštění 12.0 a více) a vybrané tablety Amazon Fire (spuštěné ohně OS 5.0 a více). Pokud udržujete aktualizovanou aplikaci Hulu, měli byste vidět kartu stahování ve spodní části obrazovky.

Umožňuje vám stáhnout na počítač – klepněte na ikonu vyhledávání. Z nabídky Procházení vyberte ke stažení.

Existuje aplikace HULU pro počítač – sledovat pořady, filmy, originály a další, můžete si stáhnout a nainstalovat aplikaci Hulu na mnoha zařízeních včetně počítače se systémem Windows, telefon/tablet/tablet/televize Android, iPhone/iPad, Xbox One, PlayStation 5 /4 atd.

Umožňuje vám Hulu stáhnout na počítači – klepněte na vyhledávání. ikona. Z nabídky Procházení vyberte ke stažení.

Mohu sledovat Hulu na svém notebooku mimo domov – pomocí VPN. S VPN můžete změnit polohu Hulu i bez přístupu k vaší domácí síti. Je však úlovek: Ne všechny VPN mohou změnit vaše umístění Hulu, takže si nezapomeňte vybrat spolehlivé místo.

Otázky

  1. Proč nemohu sledovat Hulu na mé ploše? Jedním z možných důvodů je špatné připojení k internetu. Chcete -li zlepšit připojení, můžete vyzkoušet kroky, jako je provedení napájecího cyklu a vyčištění mezipaměti prohlížeče.
  2. Jak připojím svůj Hulu k počítači? Chcete -li streamovat Hulu na vašem počítači, navštivte Hulu.com, klikněte na tlačítko přihlásit, zadejte svůj e -mail a heslo, vyberte svůj profil a začněte streamovat.
  3. Jak mohu sledovat Hulu na svém notebooku v letadle? Otevřete aplikaci Hulu a klepněte na „Stahování“, abyste získali přístup ke staženým videím a začněte je sledovat offline.
  4. Jak mohu streamovat Hulu z telefonu do svého počítače? Otevřete aplikaci Hulu, stiskněte tlačítko obsazení, vyberte zařízení ze seznamu a vyberte televizní pořad nebo film, který si můžete sledovat na počítači.
  5. Můžete si stáhnout pořady Hulu na ploše? Ano, můžete si stáhnout pořady Hulu na Androidu (5.0 a více), iOS (12.0 a vyšší) a vybrané tablety Amazon Fire (Fire OS 5.0 a více).
  6. Umožňuje vám stáhnout Hulu do počítače? Ano, videa si můžete stáhnout klepnutím na ikonu vyhledávání a výběrem „ke stažení“ z nabídky procházet.
  7. Existuje aplikace pro počítač Hulu? Ano, můžete si stáhnout a nainstalovat aplikaci Hulu na různá zařízení, včetně Windows PC, Android, iPhone, iPad, Xbox One, PlayStation.
  8. Mohu sledovat Hulu na svém notebooku mimo domov? Můžete použít VPN ke změně umístění Hulu a přistupovat k němu, i když jste mimo domov. Ne všechny VPN však mohou pracovat s Hulu, takže si vyberte spolehlivý.

Jak mohu sledovat Hulu na ploše?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat Hulu na mé ploše

Vylepšete své připojení: Proveďte kroky, abyste pomohli zlepšit připojení. Proveďte napájecí cyklus: Vypněte počítač (a v případě potřeby modem a router). Počkejte několik minut a poté se zapněte. Vymažte mezipaměť prohlížeče: Vymazání mezipaměti odstraňuje dočasné soubory a pomáhá uvolnit potřebný prostor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj Hulu k počítači

Chcete -li streamovat Hulu z vašeho počítače, přihlaste se pomocí následujících těchto kroků: Navštivte Hulu.com z podporovaného webového prohlížeče.Klikněte na tlačítko přihlásit v pravém horním rohu domovské stránky.Zadejte svou e -mailovou adresu a heslo a poté klikněte na přihlášení.Vyberte svůj profil ze seznamu a začněte streamovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat Hulu na svém notebooku v letadle

Otevřete aplikaci Hulu. Klepnutím na stahování na další výzvě zobrazíte seznam A-Z vašich stažených videí. Vyberte jakýkoli stažený film nebo epizodu a začněte sledovat offline.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu streamovat Hulu z telefonu do svého počítače

Otevřete aplikaci Hulu. Stiskněte tlačítko obsazení. Vyberte zařízení, do kterého byste chtěli odeslat obsah Hulu ze seznamu, který se objeví. Vyberte televizní pořad nebo film, který byste chtěli sledovat.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si stáhnout pořady Hulu na ploše

Stahování Hulu je k dispozici na Androidu (spuštěno 5.0 a více), iOS (spuštění 12.0 a více) a vybrané tablety Amazon Fire (spuštěné ohně OS 5.0 a více). Pokud udržujete aktualizovanou aplikaci Hulu, měli byste vidět kartu stahování ve spodní části obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Umožňuje vám Hulu stáhnout na počítači

Klepněte na vyhledávání. ikona. Z nabídky Procházení vyberte ke stažení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje aplikace pro počítač

Chcete -li sledovat pořady, filmy, originály a další, můžete si stáhnout a nainstalovat aplikaci Hulu na mnoha zařízeních včetně počítače se systémem Windows, telefon/tablet/tablet/TV, iPhone/iPad, Xbox One, PlayStation 5/4 atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Umožňuje vám Hulu stáhnout na počítači

Klepněte na vyhledávání. ikona. Z nabídky Procházení vyberte ke stažení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat Hulu na svém notebooku mimo domov

Pomocí VPN. S VPN můžete změnit polohu Hulu i bez přístupu k vaší domácí síti. Existuje však úlovek: Ne všechny VPN mohou změnit vaše umístění Hulu. Většina VPN může změnit vaši IP adresu, ale Hulu také používá sledování GPS k určení vaší polohy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat Hulu při cestování

Hulu není v současné době k dispozici mimo USA. Pokud jste v USA, budete muset deaktivovat svůj anonyzér pro přístup k videům na Hulu.„Z tohoto důvodu to udělá nejen žádná služba VPN. Většina poskytovatelů VPN nemůže obejít přísná pravidla Firewall Hulu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat Hulu na svém počítači mimo domov

Pomocí VPN. S VPN můžete změnit polohu Hulu i bez přístupu k vaší domácí síti. Existuje však úlovek: Ne všechny VPN mohou změnit vaše umístění Hulu. Většina VPN může změnit vaši IP adresu, ale Hulu také používá sledování GPS k určení vaší polohy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete streamovat Hulu z telefonu

Hulu podporuje streamování na webových prohlížečích, mobilních zařízeních, tabletách, streamovacích tyčích, herních konzolách, inteligentních televizorů, herních konzolách a set-top boxech, včetně: tablety Amazon Fire tablety. Amazon Fire TV (Fire OS 5.0 a později) telefony a tablety Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu stáhnout pořady Hulu na svém počítači

Pokud nevidíte možnost stahování pro film nebo epizodu, je možné, že název není k dispozici ke stažení. Nejprve se ujistěte, že: Přihlaste se k odběru Hulu (bez reklam) nebo Hulu (bez reklam) + živá televize. Používají podporované zařízení ke stažení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat Hulu na svém počítači zdarma

První věc, kterou budeme chtít udělat, je jen Google Hulu. Jakmile to uděláte, právě přijdete k prvnímu, který se objeví Hulu.com kliknout na to. Dobře, už jsem přihlášen. v. Takže to, co udělám, je

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dát aplikace na plochu

Zatím odtud je velmi snadné vytvořit ikonu na ploše, jednoduše vyberte aplikaci, kterou chcete vytvořit, například přidám zkratku mých her Angry Bird Games. Takže to udělat

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu používat Hulu pryč z domova

Mohu sledovat Hulu mimo svou domácí síť přístup k živé televizi (včetně DVR) nebo prémiových doplňků v následujících okolnostech: Používáte mobilní zařízení a v minulosti se nezbavíte na vašem domovském místě v minulosti 30 dní. Používáte zařízení v obývacím pokoji mimo určenou domácí síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu říká, že nejsem doma, ale já jsem

Dostávám chybovou zprávu s uvedením, že nejsem doma

Nejběžnější příčinou této chybové zprávy je to, že používáte zařízení v obývacím pokoji, které je připojeno k jiné síti, než je nastavena jako domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat Hulu pryč z domova

Mohu sledovat Hulu mimo svou domácí síť přístup k živé televizi (včetně DVR) nebo prémiových doplňků v následujících okolnostech: Používáte mobilní zařízení a v minulosti se nezbavíte na vašem domovském místě v minulosti 30 dní. Používáte zařízení v obývacím pokoji mimo určenou domácí síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat Hulu žít daleko od domova

Hulu vyžaduje, aby uživatelé při používání svého živého televizního produktu označili domácí síť. Domácí síť je připojení k internetu, které budete používat ke sledování živé televize. Chcete-li nastavit domácí síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat Hulu na jiném zařízení

Můžete si stáhnout aplikaci Hulu a aktivovat svůj účet na tolik podporovaných zařízeních, kolik chcete, ale pouze dva z nich mohou streamovat současně. Pokud se pokusíte streamovat z dalšího zařízení, můžete na této obrazovce vidět chybovou zprávu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu streamovat v aplikaci Hulu

Jak sledovat živou televizi na aplikaci Hululaunch v Hulu.Na domovské obrazovce klikněte na živou televizi.Poté během přehrávání na Hulu klikněte na tříkruhovou ikonu v levém dolním rohu hráče.com.Vyberte kanál, který chcete sledovat.Pak Hulu načte živý televizní kanál, který jste vybrali.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si stáhnout na aplikaci Hulu Desktop

Poznámka: Můžete si stáhnout až 25 filmů nebo televizních epizod najednou. To však záleží na typu účtu. Můžete získat přístup ke stažení pouze po dobu až 30 dnů a dokončit je sledováním do 48 hodin od stisknutí tlačítka přehrávání. Také si uvědomte, že stahování jsou k dispozici pouze na Hulu (bez reklam) a Hulu + Live TV plány.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Hulu v televizi nebo počítači

Sledujte Hulu online (Hulu.com on Mac nebo PC) a na Apple iOS, Apple TV (4. gen), Android, Chromecast, Echo Show, Fire tablety, Fire TV & Fire Stick, Roku, LG TV a Samsung TV (Select Modely), Nintendo Switch, PlayStation 3 & 4, Xbox One a Xbox 360.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje aplikace nezobrazují na mé ploše

Klepněte pravým tlačítkem myši na prázdný prostor na ploše. Kliknutím na možnost „Zobrazit“ z kontextové nabídky rozšířit možnosti. Ujistěte se, že je zaškrtnuto „ikony na stolních počítačích“. Pokud tomu tak není, jednoduše na něj klikněte jednou a ujistěte se, že to nezpůsobuje problémy s zobrazením ikon na ploše.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit otevřené aplikace na ploše

Stiskněte a podržte klávesu [alt] > Jednou klikněte na klávesu [Tab]. Objeví se krabice se záběry obrazovky představující všechny otevřené aplikace.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se cambia su ubicación en Snapchat en el iPhone 2021??
Next Post
Plně čištění jednotky odstraňuje viry?