15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak nainstaluji Norton 360 na jiný počítač?

32 “] je Norton dobrý antivirový software Ano, Norton je dobrý antivirový software. Poskytuje komplexní ochranu před viry, malware, ransomware a další online hrozby. Norton používá pokročilé bezpečnostní technologie a pravidelně aktualizuje své definice virů k detekci a blokování nových hrozeb. Zahrnuje také funkce, jako je ochrana webu, firewall, správce hesel a zabezpečená VPN, aby se zvýšila vaše online zabezpečení. Celkově je Norton důvěryhodný a spolehlivý antivirový roztok.

Jak kontaktovat zákaznickou podporu Norton a kontaktovat zákaznickou podporu Norton, můžete navštívit jejich webové stránky v Norton.com/podpora. Odtud můžete získat přístup k různým možnostem podpory, jako je živý chat, podpora telefonu a komunitní fóra. Najdete také užitečné články a průvodce k řešení problémů. Norton má dostupný tým zákaznické podpory 24/7, který vám pomůže s jakýmikoli problémy nebo dotazy, které můžete mít.

Je Norton kompatibilní s počítači Mac Ano, Norton je kompatibilní s počítači Mac. Norton nabízí verzi svého antivirového softwaru speciálně navrženého pro MAC systémy. Tato verze poskytuje stejnou úroveň ochrany před hrozbami, jako jsou viry, malware a phishingové útoky jako verze Windows. Zahrnuje také další funkce, jako je ochrana webu a rodičovské kontroly, aby váš Mac udržel v bezpečí.

Jak často bych měl aktualizovat Norton Antivirus, doporučujeme se pravidelně aktualizovat Norton Antivirus, aby se zajistilo, že máte nejnovější ochranu před novými hrozbami. Norton uvolňuje pravidelné aktualizace, které obsahují nové definice virů a oprav zabezpečení. Udržováním aktuálního softwaru antivirového softwaru můžete zůstat chráněni před nejnovějšími viry a malware. Norton obvykle poskytuje automatické aktualizace, ale můžete také ručně zkontrolovat aktualizace otevřením aplikace Norton a kliknutím na možnost „LiveUpdate“.

Může Norton odstranit malware ano, Norton může odstranit malware z vašeho počítače. Antivirový software Norton zahrnuje výkonný motor skenování malwaru, který dokáže detekovat a odstranit různé typy malwaru, včetně virů, spywaru a adwaru. Pokud Norton během skenování detekuje jakýkoli malware, bude karanténa nebo smaže infikované soubory, aby se zabránilo dalšímu poškození vašeho systému. Norton také nabízí pokročilé funkce, jako je ochrana v reálném čase a detekce založená na chování, která aktivně zabrání malwaru infikovat vaše zařízení.

Je Norton založenou na předplatném ano, Norton je služba založená na předplatném. Chcete -li používat software Norton Antivirus, musíte si zakoupit předplatné, která obsahuje licenci k použití softwaru na určitém počtu zařízení po určitou dobu. Norton nabízí různé plány předplatného s různými limity zařízení a trvání. Můžete si vybrat předplatné, které vyhovuje vašim potřebám, a obnovit jej dříve.

Může Norton chránit mé online soukromí ano, Norton může chránit vaše online soukromí. Software Norton Antivirus zahrnuje funkce, jako je ochrana webu a zabezpečená VPN, které pomáhají chránit vaše online aktivity a osobní údaje. Webová ochrana blokuje škodlivé webové stránky a zabraňuje phishingovým útokům, zatímco zabezpečené VPN šifruje vaše připojení k internetu, aby se zajistilo, že vaše online komunikace a data jsou zabezpečena od odposlechu. Používáním Nortonu můžete s důvěrou procházet internet a chránit své soukromí před kybernetickými hrozbami.

Zpomaluje můj počítač Norton Norton je navržen tak, aby měl minimální dopad na výkon systému. Software je optimalizován tak, aby efektivně běžel na pozadí, aniž by to ovlivnilo rychlost nebo citlivost počítače. V některých případech však mohou určité konfigurace systému nebo konfliktní software způsobit problémy s výkonem. Pokud po instalaci Nortonu zažijete jakékoli zpomalení, můžete zkusit optimalizovat nastavení počítače nebo kontaktovat podporu Norton pro pomoc.

Může Norton chránit moje mobilní zařízení ano, Norton může chránit vaše mobilní zařízení. Norton nabízí antivirový software speciálně navržený pro mobilní platformy, jako jsou Android a iOS. Toto řešení mobilního zabezpečení poskytuje komplexní ochranu proti virům, malwaru a dalším mobilním hrozbám. Zahrnuje funkce, jako je skenování aplikací, ochrana webu, krádež a blokování hovorů, aby vaše mobilní zařízení bylo bezpečné a zabezpečené. S mobilním zabezpečením Norton můžete chránit své osobní údaje, soukromí a finanční informace na cestách.

Jak obnovit předplatné Norton Abych obnovil předplatné Norton, můžete navštívit web Norton nebo otevřít aplikaci Norton na svém zařízení. Odtud můžete sledovat výzvy k obnovení předplatného. Norton obvykle poskytuje možnosti obnovy pro různé doby trvání, například jeden rok nebo více let. Můžete si vybrat termín obnovy, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám, a pokračovat v platbě, abyste mohli pokračovat v obdržení ochrany od společnosti Norton. Doporučuje se obnovit předplatné dříve, než vyprší, aby se zajistilo nepřetržité bezpečnostní pokrytí.

Co je politika vrácení peněz Norton Products Norton nabízí pro většinu svých produktů 60denní záruku zpětného zájmu peněz. Pokud nejste spokojeni s nákupem Norton, můžete požádat o vrácení peněz do 60 dnů od data nákupu. Zásady vrácení peněz se mohou lišit v závislosti na konkrétním produktu a místě nákupu. Chcete -li zahájit vrácení peněz, budete muset kontaktovat zákaznickou podporu společnosti Norton a poskytnout jim potřebné podrobnosti. Provedou vás procesem vrácení peněz a odpovídajícím způsobem vám pomohou.

Jak odinstalovat Norton Antivirus, aby odinstaloval antivirus Norton z počítače, můžete tyto kroky sledovat:

– Na Windows: Přejděte na ovládací panel, vyberte „Programy a funkce“ nebo „Odinstalovat program“, najděte Norton v seznamu nainstalovaných programů a klikněte na „Odinstalovat“ nebo „Odebrat“.„Postupujte podle pokynů na obrazovce a dokončete proces odinstalace.
– On Mac: Otevřete složku „Aplikace“, najděte Norton v seznamu aplikací a přetáhněte ji do koše. Možná budete muset zadat heslo správce, abyste potvrdili odinstalaci.

Po odinstalaci Nortona se doporučuje restartovat počítač, aby se zajistilo, že všechny zbývající soubory a komponenty budou správně odstraněny.

Mohu použít Norton s jiným antivirovým softwarem, obecně se nedoporučuje používat Norton s jiným antivirovým softwarem, protože může způsobit konflikty a problémy s výkonem. Spuštění dvou nebo více antivirových programů současně může vést ke zvýšenému využití systémových zdrojů, konfliktům softwaru a falešně pozitivním detekcím. Norton je komplexní antivirové řešení, které poskytuje dostatečnou ochranu před širokou škálou hrozeb. Před instalací Nortona je vhodné odinstalovat jakýkoli jiný antivirový software, aby se zajistil optimální výkon a kompatibilitu.

Co bych měl dělat, pokud Norton detekuje falešně pozitivní, pokud Norton detekuje soubor nebo program jako falešně pozitivní, což znamená, že jej omylem identifikuje jako malware, můžete podniknout následující kroky:

– Otevřete aplikaci Norton a přejděte do sekce zabezpečení nebo skenování.
– Hledejte možnost zobrazit nebo spravovat seznam detekovaných hrozeb nebo karanténních položek.
– Vyhledejte soubor nebo program, který byl označen jako falešně pozitivní.
– Vyberte položku a vyhledejte možnost, jak ji obnovit nebo vyloučit.
– Vyberte příslušnou akci v závislosti na vaší důvěře v bezpečnost souboru.
– Pokud se domníváte, že soubor je bezpečný, můžete jej obnovit a vyloučit z budoucích skenování.
– Pokud máte podezření, že soubor je ve skutečnosti škodlivý, můžete jej smazat nebo karantén.

Je důležité si uvědomit, že falešná pozitiva jsou relativně vzácná, ale mohou nastat kvůli složitosti algoritmů detekce malwaru. Pokud máte nějaké pochybnosti o označené položce, můžete kontaktovat zákaznickou podporu Norton pro další pomoc.

Jak povolit automatické skenování s Nortonem a povolit automatické skenování s antivirem Norton, můžete tyto kroky sledovat:

– Otevřete aplikaci Norton a přejděte do části Nastavení nebo předvolby.
– Hledejte možnost související se skenováním nebo automatickou ochranou.
– Vyberte frekvenci skenování a typ skenování, které chcete povolit, jako je rychlé skenování nebo úplné skenování systému.
– Povolit jakékoli další možnosti nebo nastavení, která preferujete, například například plánované skenování nebo ochrana v reálném čase.
– Uložte změny a ukončete nastavení.

Jakmile jsou povoleny automatické skenování, Norton pravidelně prohledá váš počítač na viry a malware podle zadaného plánu. To pomáhá zajistit nepřetržitou ochranu bez vyžadování ručního zásahu.

Jak vytvořit zálohu s Norton Norton poskytuje funkci zálohování s názvem Norton Backup, která vám pomůže bezpečně zálohovat a obnovit vaše důležité soubory. Chcete -li vytvořit zálohu s Nortonem, můžete tyto kroky sledovat:

– Otevřete aplikaci Norton a přejděte do sekce zálohování nebo obnovy.
– Hledejte možnost nastavit novou zálohu nebo přidat soubory do existující zálohy.
– Vyberte soubory nebo složky, které chcete zálohovat a zadat cíl zálohování, jako je externí pevný disk nebo cloudové úložiště.
– Nakonfigurujte jakékoli další možnosti nebo nastavení, jako je frekvence zálohování nebo šifrování.
– Začněte proces zálohování a počkejte, až se dokončí.

Jakmile je záloha vytvořena, můžete ji pravidelně aktualizovat pomocí nových nebo upravených souborů, abyste zajistili, že vaše důležitá data jsou bezpečně zálohována. V případě ztráty dat nebo selhání systému můžete použít Norton k obnovení zálohovaných souborů na jejich původní umístění nebo na nové umístění.

Může Norton chránit před ransomware ano, Norton může chránit před ransomware. Ransomware je typ malwaru, který šifruje vaše soubory a vyžaduje výkupné pro jejich vydání. Software Norton Antivirus zahrnuje pokročilé funkce, jako je ochrana proti ransomwaru a detekce založená na chování, které mohou detekovat a blokovat hrozby ransomwaru. Monitoruje váš systém pro podezřelé činnosti a zabraňuje neoprávněné šifrování vašich souborů. Norton také poskytuje ochranu v reálném čase a automatické aktualizace, aby se bránily proti vznikajícím kmenům ransomwaru. Používáním Nortonu můžete chránit své soubory a zabránit útokům ransomwaru.

Jak nainstaluji Norton 360 na jiný počítač?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si mohu stáhnout Norton, pokud to už mám

Stáhněte si svůj produkt Norton zakoupený z maloobchodního skladu Navštivte Norton.com/nastavení.V pravém horním rohu klikněte na Přihlásit se.Pokud dosud nejste přihlášeni, budete vyzváni k přihlášení.Na stránce Začínáme klikněte na zadejte nový klíč produktu.Na stránce startu zadejte klíč produktu a klikněte na >.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sdílet své předplatné Norton 360

Z aplikace:

Klikněte na Otevřít před "Zabezpečení zařízení". Na nové stránce klikněte na "Chránit jiné zařízení". Vyplňte e -mailovou adresu osoby, která se chce připojit k vám a klikněte na Odeslat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přenosu Norton 365 do nového počítače

Přeneste svou licenci na jinou instalaci deviceto na zařízení, na kterém jste v současné době, klikněte na souhlasí & Stažení.Chcete-li nainstalovat na jiné zařízení pomocí odkazu ke stažení, klikněte na Odeslat odkaz ke stažení a postupujte podle pokynů na obrazovce.Můžete se také přihlásit ke svému účtu z nového zařízení a kliknout na stažení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat další počítač do svého účtu Norton

Přidejte do svého účtu PCSign Windows.Vyberte dítě, pro které chcete přidat a přiřadit zařízení.Klikněte na Přidat zařízení.Vyberte Windows a poté klikněte na Další.Proveďte jeden z následujících: klikněte nebo spusťte stažený soubor instalátoru.Přečtěte si uživatelskou licenční smlouvu a další zásady a poté klikněte na souhlasí & Nainstalujte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít předplatné Norton na více počítačích

Většina produktů Norton vám umožňuje nainstalovat na 3, 5 a 10 zařízení. Pokud kupujete nový produkt Norton a chcete vědět, kolik zařízení můžete nainstalovat, přejděte do online obchodu Norton. Informace o licenci pro všechny produkty Norton se zobrazí v online obchodě Norton.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím před instalací nového Nortona odinstalovat Old Norton

Pokud upgradujete existující produkt Norton na pozdější verzi, nemusíte před instalací nové verze odinstalovat Norton. Proces instalace odstraňuje existující verzi a nainstaluje novou verzi na její místo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí Norton 360 pro více zařízení

Ceník obnovy předplatného: Účinný květen 2023

Norton předplatné Počet zařízení Roční předplatné1
Norton 360 Standard Plus I 3 94 $.99
Norton 360 Standard Plus II 3 104 $.99
Norton ™ 360 LifeLock 10 $ 199.99
Norton ™ 360 LifeLock ™ Select Plus 10 179 $.99

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si mohu stáhnout Norton 360 Multi Device

Ahoj v tomto videu se naučíte, jak stáhnout a nainstalovat svůj produkt Norton Nejprve otevřete svůj prohlížeč a přejít na můj.Norton.com klikněte přihlásit se. Pokračujte a zadejte své údaje o účtu Norton. A

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit zálohu Norton 360 do jiného počítače

A poté klikněte na OK ANUTO. Úspěšně jste obnovili soubory na vybrané. Umístění. Děkujeme, že jste sledovali další pomoc při návštěvě podpory.Norton.com.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít stejný antivirus na dvou počítačích

Ano, můžete použít stejný antivirus na několika zařízeních najednou, včetně počítačů, pokud si koupíte antivirus, který podporuje více připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí Norton pro jeden počítač

Ceny začíná na 19 USD.99 za první rok pro pouze jedno zařízení a může jít až na 99 $.48 První rok až pro pět zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu odinstalovat Norton a nainstalovat do jiného počítače

Vaše předplatné přichází s omezeným počtem licencí na ochranu vašich různých zařízení. Pokud jste své licence využili, můžete přenést licenci z nepoužitého zařízení, která umožňuje instalaci na jiném zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu jen koupit Norton místo obnovy

Mohu si koupit Norton bez automatického obnovu Ano, můžete si koupit antivirus Norton bez automatické obnovy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu stáhnout Norton 360 s produktovým klíčem

Stáhněte si svůj produkt Norton zakoupený z maloobchodního skladu Navštivte Norton.com/nastavení.V pravém horním rohu klikněte na Přihlásit se.Pokud dosud nejste přihlášeni, budete vyzváni k přihlášení.Na stránce Začínáme klikněte na zadejte nový klíč produktu.Na stránce startu zadejte klíč produktu a klikněte na >.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete odinstalovat a přeinstalovat Norton 360

Začne odinstalovat stávající produkt zabezpečení zařízení Norton, aby dokončil odinstalaci. Proces Klikněte na restart nyní po restartu v okně ovládacího se účtu uživatelů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k zálohování Norton 360

Ahoj v tomto videu se naučíte, jak aktivovat funkci zálohování cloud ve vašem Nortonu. Otevřete svůj produkt Norton Device Security v okně MY Norton vedle zálohy Cloud. Klikněte na Nastavení Norton

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstaluji Norton na více zařízení

Nainstalujte svou ochranu Norton na jiný zařízení na svůj účet.Zadejte e -mailovou adresu, ke které máte přístup z jiného zařízení. Ve výchozím nastavení je e -mailová adresa vašeho účtu vyplněna.Klikněte na ikonu.Otevřete e-mail na své další zařízení a postupujte podle pokynů na obrazovce a stahujte a nainstalujte ochranu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si místo obnovy koupit Norton

Mohu si koupit Norton bez automatického obnovu Ano, můžete si koupit antivirus Norton bez automatické obnovy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si koupit Norton 360 bez automatické obnovy

Mohu si koupit Norton bez automatického obnovu Ano, můžete si koupit antivirus Norton bez automatické obnovy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu svůj produktový klíč pro antivirus Norton

Pokud jste zakoupili z oficiálních stránek Norton ™, najdete svůj produktový klíč v e -mailu s potvrzením objednávky nebo na svém účtu Norton. Pokud jste si zakoupili krabicový produkt, produktový klíč je vytištěn buď na krabici nebo na zadní straně karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypadá produktový klíč Norton

Váš produktový klíč Norton je alfanumerický řetězec 25-charakteru, který je zobrazen v pěti skupinách po pěti znacích, oddělenými spojovníky. Potřebujete klíč produktu pouze k nastavení nebo obnovení ochrany Norton poprvé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou uloženy záložní soubory Norton

Zobrazit záložní soubory na záložní jednotce Norton

V Windows Explorer klikněte na záložní jednotku Norton. Vyberte cíl zálohování a přejděte do sady zálohování, která obsahuje soubory, které jste zálohovali.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu svůj záložní kód Norton

Regenerujte záložní záložní kodesa v jednom použití ve vašem účtu.V pravém horním rohu stránky se nasaďte nad ikonou profilu a poté klikněte na Nastavení účtu.V sekci dvoufaktorových ověřování klikněte na Zobrazit kódy.Pokud jste použili všechny své záložní kódy nebo chcete získat nové záložní kódy, klikněte na získání nových kódů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí Norton 360 ročně

Ceník obnovy předplatného: Účinný květen 2023

Norton předplatné Počet zařízení Roční předplatné1
Norton 360 Standard 1 94 $.99
Norton 360 Standard Plus I 3 94 $.99
Norton 360 Standard Plus II 3 104 $.99
Norton ™ 360 LifeLock 10 $ 199.99

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Norton 360 po vypršení předplatného

Moje předplatné Norton ukazuje, jak vypršela nebo vypršela zkušební verze. Pokud se váš stav předplatného zobrazí jako vypršení, doporučujeme, abyste reaktivovali produkt Norton. Pokud problém přetrvává a máte aktivní předplatné, stáhněte si z vašeho účtu produkt Norton.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes limpiar el teléfono celular con desinfectante para manos??
Next Post
Jak používáte testovací měřič?