15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Můžete sledovat Hulu bez aplikace?

souhrn

1. Potřebujete aplikaci Hulu pro sledování Hulu: Ne, můžete nainstalovat a streamovat Hulu s webovou aplikací prohlížeče Chrome na podpořených počítačích PC a MAC.

2. Můžete sledovat Hulu na telefonu prohlížeč: Ano, můžete sledovat Hulu online na Apple iOS, Android a dalších podporovaných zařízeních.

3. Jak se přihlásím do Hulu bez aplikace: Navštivte Hulu.com z podporovaného webového prohlížeče, klikněte na tlačítko přihlásit, zadejte svou e -mailovou adresu a heslo a vyberte svůj profil pro zahájení streamování.

4. Proč nemohu sledovat Hulu na prohlížeči: Proveďte napájecí cyklus a vyčistěte mezipaměť prohlížeče, abyste vyřešili jakékoli problémy s streamováním Hulu ve vašem prohlížeči.

5. Jak mohu sledovat Hulu na svém iPhone bez aplikace: HULU na svém iPhonu můžete sledovat na oficiálních webových stránkách a přihlášením na svůj účet.

6. Jaký je rozdíl mezi streamováním Hulu a Hulu: Hulu je streamovací služba, která nabízí obsah na vyžádání, zatímco Hulu Plus poskytuje živou televizi kromě obsahu na vyžádání.

7. Proč nemůžete sledovat Hulu v telefonu: Pokud vaše zařízení nemá obchod Google Play nebo jiné aplikace Google, možná nebudete moci používat Hulu. Ujistěte se, že váš operační systém je aktuální.

8. Můžete si stáhnout pořady Hulu v prohlížeči: Ano, můžete si stáhnout filmy a pořady na Hulu kliknutím na ikonu stahování vedle videa.

Otázky a odpovědi

  1. Otázka: Potřebujete aplikaci Hulu, abyste mohli sledovat Hulu?
    A: Ne, můžete nainstalovat a streamovat Hulu pomocí webové aplikace prohlížeče Chrome v počítači. Jen navštivte Hulu.com a přihlaste se ke svému účtu pomocí nejnovější verze Chrome.
  2. Otázka: Můžete sledovat Hulu na prohlížeči telefonu?
    Odpověď: Ano, Hulu je k dispozici na Apple iOS, Android a dalších zařízeních. Můžete sledovat Hulu online pomocí prohlížeče v telefonu.
  3. Otázka: Jak se přihlásím do Hulu bez aplikace?
    Odpověď: Chcete -li se přihlásit do Hulu bez aplikace, navštivte Hulu.com z podporovaného webového prohlížeče. Klikněte na tlačítko přihlášení, zadejte svou e -mailovou adresu a heslo a vyberte svůj profil a spusťte streamování.
  4. Otázka: Proč nemůžu sledovat Hulu v mém prohlížeči?
    Odpověď: Pokud nemůžete sledovat Hulu ve svém prohlížeči, zkuste provést napájecí cyklus vypnutím počítače a modemu/routeru (pokud je to možné). Kromě toho vyčistěte mezipaměť prohlížeče, abyste uvolnili prostor a vyřešili všechny problémy s streamováním.
  5. Otázka: Jak mohu sledovat Hulu na mém iPhone bez aplikace?
    Odpověď: Můžete sledovat Hulu na svém iPhone na oficiálním webu a přihlášením na svůj účet Hulu. Odtud můžete hledat a sledovat filmy nebo pořady.
  6. Otázka: Jaký je rozdíl mezi streamováním Hulu a Hulu?
    Odpověď: Hulu je streamovací služba, která nabízí obsah na vyžádání z různých sítí. Hulu Plus, na druhé straně, zahrnuje kromě obsahu streamování na vyžádání živou televizi.
  7. Otázka: Proč nemůžete sledovat Hulu v telefonu?
    Odpověď: Pokud váš telefon nemá obchod Google Play nebo jiné aplikace Google (například Gmail a Mapy), možná nebudete moci používat aplikaci Hulu. Nezapomeňte aktualizovat svůj operační systém Android na nejnovější verzi pro optimální výkon.
  8. Otázka: Můžete si stáhnout pořady Hulu v prohlížeči?
    Odpověď: Ano, můžete si stáhnout filmy a pořady na HULU kliknutím na ikonu stahování vedle videa. Stažený obsah bude k dispozici na zařízení, které používáte.

Můžete sledovat Hulu bez aplikace?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete aplikaci Hulu, abyste mohli sledovat Hulu

Můžete nainstalovat a streamovat Hulu s webovou aplikací prohlížeče Chrome ve vašem podporovaném počítačem PC a MAC: Navštivte a přihlaste se do Hulu.com z nejnovější verze prohlížeče Chrome.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat Hulu na prohlížeči telefonu

Dostupná zařízení

Sledujte Hulu online (Hulu.com on Mac nebo PC) a na Apple iOS, Apple TV (4. gen), Android, Chromecast, Echo Show, Fire tablety, Fire TV & Fire Stick, Roku, LG TV a Samsung TV (Select Modely), Nintendo Switch, PlayStation 3 & 4, Xbox One a Xbox 360.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se přihlásím do Hulu bez aplikace

Protokolování Invisit Hulu.com z podporovaného webového prohlížeče.Klikněte na tlačítko přihlásit v pravém horním rohu domovské stránky.Zadejte svou e -mailovou adresu a heslo a poté klikněte na přihlášení.Vyberte svůj profil ze seznamu a začněte streamovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat Hulu na prohlížeči

Proveďte napájecí cyklus: Vypněte počítač (a v případě potřeby modem a router). Počkejte několik minut a poté se zapněte. Vymažte mezipaměť prohlížeče: Vymazání mezipaměti odstraňuje dočasné soubory a pomáhá uvolnit potřebný prostor. Kroky se liší v závislosti na prohlížeči, který používáte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat Hulu na svém iPhone bez aplikace

To můžete provést na oficiálním webu aplikace pomocí webového prohlížeče. Můžete jít na web Hulu a přihlásit se na účet a poté vyhledat filmy nebo pořady, které chcete sledovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi streamováním Hulu a Hulu

Hulu je streamovací služba, která zahrnuje streamovací obsah na vyžádání z různých sítí, zatímco Hulu Plus poskytuje stejný obsah kromě živé televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžete sledovat Hulu na svém telefonu

Obecně platí, že pokud zařízení nemá obchod Google Play nebo jiné aplikace Google (Gmail, Mapy atd.), Nebude moci používat Hulu. Pokud máte nějaké potíže s stahováním aplikace Hulu, doporučujeme aktualizovat na nejnovější verzi systému Android OS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si stáhnout pořady Hulu v prohlížeči

Chcete -li stáhnout filmy a pořady na Hulu, stačí hledat ikonu ke stažení vedle videa. Klikněte na to a obsah si stáhne do jakéhokoli zařízení, které aktuálně používáte. Chcete -li najít obsah ke stažení, stačí klepnout na ikonu vyhledávání a vyberte ke stažení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spravovat svůj účet Hulu v prohlížeči

Spravujte informace o svém účtu na stránce vašeho účtu na webu nebo mobilním prohlížeči.Podívejte se na sekci váš účet.Klikněte na Aktualizovat informace vedle osobních informací.Proveďte jakékoli nezbytné změny ve svém jménu, datum narození (měsíc a den) a pohlaví.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je webový prohlížeč na Hulu

To znamená, že jste se přihlásili do Hulu.com z webového prohlížeče. Možná zobrazit váš účet atd. Objeví se jako zařízení. Pokud máte pochybnosti, a myslíte si, že to může být nějaký neoprávněný přístup, můžete kliknout na Centrum zabezpečení > "Odhlaste všechna zařízení" Odpověď.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžete sledovat Hulu na safari

Hrají se zde dvě věci: Váš prohlížeč nemusí být nedávno aktualizován a mezipaměť webové aplikace Hulu by mohla být v prohlížeči nesprávně uložena. Chcete -li aktualizovat prohlížeč: Pro Safari zkontrolujte preference systému ➙ Aktualizace softwaru, protože Safari je součástí MacOS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pracuje hulu na safari

Hulu podporuje všechny hlavní prohlížeče, ale doporučujeme používat Safari. V tuto chvíli Hulu nemá vyhrazenou aplikaci MacOS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat Hulu na mém iPhone

Ujistěte se, že máte nejnovější verzi aplikace (některé starší verze budou mít potíže s připojením k našim novým serverům.) Jste přihlášeni ke svému prémiovému účtu. Připojili jste se ke Spojeným státům jako virtuální umístění. Vaše připojení k internetu je dostatečně rychlé pro streamování videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět Hulu hrát na pozadí na mém iPhone

[Smartphone/Tablet] Jak mohu hrát na pozadí [Nastavení] v pravém dolním právu na domovské obrazovce.Vyberte [Nastavení aplikace].Zapněte/vypněte v nastavení přehrávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda Hulu

Kromě jeho vyšší ceny jsou jedinými dalšími nevýhody Hulu + Live TV hrstkou oblíbených kanálů, které z jeho živé televizní sestavy chybí (jako AMC, BBC America a IFC) a jeho přídavů současných proudů (jen dva). Přesto je to jedna z nejlepších živých televizních streamovacích služeb tam – prozkoumejte proč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší Netflix nebo Hulu

Pokud hledáte streamovací službu, která vám poskytne spoustu zábavních hodin, Netflix bude vaším výběrem. Netflix je také ideální pro rodiny, protože můžete streamovat až na čtyři zařízení ve srovnání se dvěma Hulu. Ale Hulu může být také skvělý pro rodiny, pokud se rozhodnete udělat balíček Hulu, ESPN+ a Disney+.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat Hulu v jiném domě

Mohu sledovat Hulu mimo svou domácí síť přístup k živé televizi (včetně DVR) nebo prémiových doplňků v následujících okolnostech: Používáte mobilní zařízení a v minulosti se nezbavíte na vašem domovském místě v minulosti 30 dní. Používáte zařízení v obývacím pokoji mimo určenou domácí síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojíte telefon k Hulu

1 obsazení z aplikace Huluopen App.Stiskněte tlačítko obsazení.Vyberte zařízení, do kterého byste chtěli odeslat obsah Hulu ze seznamu, který se objeví.Vyberte televizní pořad nebo film, který byste chtěli sledovat.Přehlídka nebo film, který jste vybrali, by nyní mělo hrát na zařízení, které je připojeno k televizi, kterou jste vybrali dříve.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat mé věci na offline hulu

Ještě lepší je, že pokud jste stále zaneprázdněni a nebudete mít čas na připojení k online, Hulu vám umožňuje stahovat obsah pro offline prohlížení, což je nejen vhodné, když jste, řekněme, na dlouhý let, ale stahování vůle Uložte také svůj vzácný bezdrátový datový plán.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu stáhnout pořady na Hulu

Pokud nevidíte možnost stahování pro film nebo epizodu, je možné, že název není k dispozici ke stažení. Nejprve se ujistěte, že: Přihlaste se k odběru Hulu (bez reklam) nebo Hulu (bez reklam) + živá televize. Používají podporované zařízení ke stažení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje aplikace pro stolní počítače Hulu

Vylepšete své zkušenosti s aplikací pro stolní počítače Hulu pro Mac a PC na Webcatalog. Spusťte aplikace v oknech bez rozptýlení s mnoha vylepšeními. Rychle spravovat a přepínat mezi více účty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který prohlížeč funguje nejlépe pro Hulu

Systémová doporučení pro váš počítač OS X 10.13 nebo vyšší, Microsoft Windows 10 a Chrome OS.Nejnovější verze Chrome, Firefox, Safari a Microsoft Edge na Windows 10.Povoleno HTML5.Povoleno javascript a cookies.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší prohlížeč pro sledování Hulu

Pro operační systém Windows je Windows 10 jediný, který Hulu podporuje. Edge je výchozí prohlížeč v systému a je aktualizován pomocí Windows. Takže tento prohlížeč nebudete muset aktualizovat, abyste se ujistili, že kompatibilita s Hulu. Pokud Hulu říká nepodporovaný prohlížeč, můžete se přihlásit do aplikace uvnitř Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč už Hulu není na Apple

Bohužel se zdá, že Hulu přestal podporovat Apple TV Box (2. a 3. generace). Hulu již neuvádí Apple TV (2. a 3. generace) jako podporovaná zařízení, v podpůrném dokumentu ze dne 3. října 2022.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu otevřít Hulu na safari

Hrají se zde dvě věci: Váš prohlížeč nemusí být nedávno aktualizován a mezipaměť webové aplikace Hulu by mohla být v prohlížeči nesprávně uložena. Chcete -li aktualizovat prohlížeč: Pro Safari zkontrolujte preference systému ➙ Aktualizace softwaru, protože Safari je součástí MacOS.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Todavía se depositan los controles de estímulo??
Next Post
Má Smart TV Samsung vestavěná v DVR?