15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sling træner øvelser til den ultimative træning i hele kroppen: TRX træning er så effektiv!

Uanset om hula hoop, okklusionstræning eller vildtovstræning – udvalget af træningsmetoder, der lover os en smuk og slank krop, er i mellemtiden blevet så stor, at du hurtigt kan miste overblikket over tingene. Fitnesstrenderne i år går klart i retning af funktionel træning, hvilket er sjovt og får os til at passe hele vejen rundt. Du har muligvis set disse stropper, ofte gemt væk i et hjørne af gymnastiksalen og spekuleret på, hvad de er til. TRX-træning bliver mere og mere populær og giver os den optimale træning i hele kroppen! Uanset om det er styrketræning, at bygge muskler eller for at tabe et par kilo – træner træningstræningsøvelser hele muskulaturen og forbedrer også vores koordination, vores balance og kernestabilitet. Men hvor effektiv er slyngetræning, og hvilke er de bedste TRX -øvelser? Du kan finde alt dette samt en træningsplan for hele kroppen i vores artikel med det samme!

Træningsplan for hele kroppen til hjemmeslyngeøvelser

I fitnessverdenen er slyngetræning også kendt som “TRX -træning”. TRX står for Total Body Resistance Exercise, og det er faktisk navnet på det firma, der laver båndene. Trenden stammer oprindeligt fra fysioterapi og blev hovedsageligt brugt til øvelser i rygsmerter. Den revolutionerende træningsmetode blev opfundet i 1997 af Navy SEAL Commander Randy Hetrick og er siden blevet en af ​​de største fitness -tendenser. Det er en glimrende måde at udfordre flere muskelgrupper på samme tid og styrke kroppen. At lave de samme træninger hver dag kan hurtigt blive kedeligt og vil ikke medføre særlige resultater i det lange løb. Der er nu mere end 300 slyngetrænerøvelser, der giver nok variation i hver træningsrutine. Uanset om du er en sofakartoffel, der lige har startet din fitnessrejse eller har mange års fitnessoplevelse – har TRX -træning noget for enhver smag!

Hvordan fungerer TRX -træning nøjagtigt, og hvad er fordelene for vores helbred?

Trx øvelser Fuldkropstræning med din egen vægt

Under TRX -træningen hænges enten fødderne eller hænderne i remmenes løkker, og vi bruger vores egen kropsvægt som modstand. Så hvad er forskellen på traditionel egenvægtstræning, ville du nok spørge dig selv. For at opretholde koordinationen, mens vi er i flydestilling, er vi nødt til at trække flere muskler sammen på samme tid. Afhængigt af om vi udfører slyngetrænerøvelserne liggende, siddende eller stående, trænes forskellige muskelgrupper i overensstemmelse hermed. Alt dette forbedrer vores stabilitet og styrke og sikrer også en god kropsholdning. Og her er et par grunde til, hvorfor det er værd at prøve TRX -træning!

 • Styrker vores kerne – En stærk kerne betyder meget mere end en synlig six-pack! For at vi ikke mister balancen og kan udføre slyngetrænerøvelserne korrekt, er det især kernemusklerne, der skal arbejde. En stærk torso er ekstremt vigtig ikke kun i sport, men også i hverdagen.
 • Er perfekt til mennesker på alle fitnessniveauer – TRX slyngetræner øvelser er hårde og virker totalt skræmmende, men de kan stadig tilpasses perfekt til dit eget niveau. Skift din kropsposition for at øge eller reducere modstanden eller eksperimentere med antallet af sæt og gentagelser for de enkelte øvelser.

Sling træner øvelser sikrer den perfekte træning i hele kroppen

Selvvægtstræning øvre kropsslynge træner øvelser

 • Sling træner øvelser til vægttab – Mens mange af os først og fremmest træner for at føle os bedre og forbedre vores helbred, er vægttab også en kærkommen fordel ved motion og motion. Med fuldkropstræning frigives flere hormoner som testosteron, hvilket øger muskeltonen og også øger stofskiftet. På grund af den fleksible slynge får slyngetræningen os til at svede ordentligt, og kalorieforbruget under en 30-minutters træning er mellem 350 og 400 kalorier, afhængigt af kropsvægt og fitnessniveau.
 • Styrketræning og cardio i ét – Uanset om det er vægttab eller muskelopbygning – den perfekte træningsplan bør altid være en kombination af konditionstræning og styrketræning. Mens slyngeøvelser er et godt alternativ til vægtløftning, kan de lige så effektivt og effektivt forbedre din udholdenhed. Lav øvelser som squats, lunges og plankevariationer med kortere pauser imellem for at øge din puls og stimulere fedtforbrænding. Dette vil gøre dit besøg i gymnastiksalen meget kortere, men stadig super effektivt! Bare 15-20 minutter er nok til at fuldføre en effektiv og anstrengende træning i hele kroppen.

Din drømmekrop på 30 minutter – TRX træningsplan

Øvre krops træningsplan for kvinder slyngetræner øvelser for begyndere

Hvis du leder efter en måde at hurtigt få din krop i form og tabe et par kilo, så er vores TRX træningsplan noget for dig! Lav 3 sæt af hver af de følgende slyngetrænerøvelser, og prøv at træne 3 gange om ugen for hurtigere resultater. Hvis du ikke er helt fortrolig med slyngetræning, skal du starte med 5-10 gentagelser og sørge for, at du gør det langsomt og kontrolleret.

 • TRX push -up – For at styrke arme, bryst og alle rygmusklerne bør den klassiske push-up øvelse ikke mangle i nogen træningsrutine. Men hvis du gør dette med dine fødder i sløjferne, bruges der markant flere muskelgrupper. Sæt dine ben i sløjferne på cirka kalvniveau og gå ind i den klassiske plankeposition med dine hænder placeret direkte under dine skuldre. Spænd din mave, hold ryggen lige og sænk brystet lige over gulvet. Hold positionen i 2-3 sekunder, og skub derefter tilbage til startpositionen. Gør 3 sæt med 10-12 gentagelser hver.
 • Bicep krøller med slyngetræner kræver en højere kropsspænding og styrker derudover lænden. Skift hældningsvinklen, så den matcher modstandsniveauet med dit fitnessniveau. Læn dig lidt tilbage, og placer dine fødder lidt bredere end hoftebredden. Hold håndtagene direkte foran dit ansigt med albuerne hævet og danner en vinkel på 90 grader. Nu langsomt strække dine arme helt uden at ændre din krops position og dine albuer. Gør i alt 3 sæt med 15 gentagelser hver.

Sling træner træner plan for overkropstræning til hjemmet TRX træning

 • TRX triceps forlængelse – Triceps -træning negligeres ofte, især for kvinder. Faktisk er det netop triceps, der sikrer smukke og definerede arme! Ud over triceps fungerer denne øvelse også biceps, skuldre og endda dine kalve på samme tid. Hold håndtagene med håndfladerne nedad, langsomt lænet fremad, når du strækker armene op. Sørg for, at kroppen er i en lige linje. Bøj nu ved albuen og sænk langsomt dit bryst på en kontrolleret måde, mens du bringer dine hænder tilbage bag hovedet. Forlæng dine arme igen og vend tilbage til startpositionen.
 • TRX knaser er den perfekte slyngetræner -øvelse til endelig at stramme disse mavemuskler og træne dine balder og ben på samme tid! Sæt dine fødder i sløjferne på omtrent dine anklers niveau og indtag den klassiske plankeposition. Spænd din mave og bund og træk begge ben kraftigt fremad mod brystet på samme tid. Når du gør dette, skal du sørge for, at kroppen forbliver stabil.
 • Hip Thrust – Hvis du vil have en fast og smuk bund, så bør denne øvelse blive en integreret del af din TRX -træning! Placer slyngerne cirka 10-15 centimeter over gulvet og læg dig på ryggen. Sæt dine fødder i løkkerne og læg dine arme fladt på dine sider. Spænd mave og balder, bøj ​​benene og løft balderne, indtil din krop er i en lige linje. Hold positionen i 5 sekunder, og vend tilbage til startpositionen.

De bedste slyngetræner øvelser til din mave og overkrop

Triceps træning kvinder slynge træner øvelser

En slank og defineret talje og en fast mave – det er nok enhver kvindes drøm! Tilføj nogle af de følgende slyngetrænerøvelser til din træning for at få din krop i topform på ingen tid!

 • TRX brystpresse – Det er tid til at styrke disse pecs og skuldre! Træningens sværhedsgrad afhænger af din krops position – jo længere du læner dig frem, desto større er modstanden. Tag fat i håndtagene og bøj langsomt din krop fremad med armene strakt ud. Tag en dyb indånding og åbn dine arme så lige som muligt. Træk derefter håndtagene sammen foran, indtil de mødes foran brystet. Da ledbåndene er temmelig ustabile i denne øvelse, og der kræves en højere koncentration, er den kun egnet til avancerede brugere.
 • Ro -slyngetræning forbedrer vores kropsholdning ved at styrke rygmusklerne og rygsøjlen. For at gøre dette korrekt skal dine fødder være hoftebredde fra hinanden og parallelle med gulvet – prøv forskellige kropspositioner for at finde den rigtige modstand. Hold håndtagene med håndfladerne vendt mod hinanden. Spænd din mave og ryg og bevæg dine fødder fremad, indtil du læner dig tilbage med armene helt udstrakte, og din krop er i en lige linje. Træk derefter overkroppen opad med kraft, indtil den er i niveau med håndtagene. Sænk langsomt og gentag.

Plankevarianter slynge træner øvelser Selvvægtstræning for kvinder

 • Sideplank – Sikker på, du har lavet plankeøvelsen før, men har du prøvet TRX -båndene? Øvelsen retter sig hovedsageligt mod skulder og skrå mavemuskler og forbedrer også vores koordination og udholdenhed. Hæng håndtagene cirka seks centimeter fra gulvet, og stik fødderne ind. Kom i den lave plankeposition og drej din overkrop til venstre. Du roterer også fødderne, så den øverste fod er foran og den nederste fod er bagved. Stræk overhånden og hold kroppen stabil i en lige linje. Hold stillingen i 10 sekunder, og sænk dine hofter lidt nedad. Vend tilbage til startpositionen, lav 10 gentagelser og skift side.
 • klatrer er en af ​​de TRX -slyngetrænerøvelser, der vil teste din kernestabilitet og øge din puls, mens du arbejder med din mave og bagdel. Stik fødderne i løkkerne og begynd den høje plankeposition med dine hænder lige under dine skuldre. Stram ryggen og maven godt, og før dit venstre knæ mod din venstre albue, og vend tilbage til startpositionen. Gentag med højre ben. Det tæller som en gentagelse. For at undgå skader anbefaler vi, at du laver øvelsen langsomt. Når du er fortrolig med bevægelsen, kan du øge tempoet.

Slingetræning til slanke ben og fast bund

Abdominal træningsplan for kvinders slyngetræner øvelser

Her har vi stadig nogle slyngetrænerøvelser, der virkelig får dig til at svede og er perfekte til en kort og effektiv mave-, ben- og balde -træning!

 • TRX gedder er den ultimative øvelse for endelig at få den seks-pakning synlig! Sæt dine fødder i sløjferne og kom i plankepositionen. Spænd din mave og ryg og hold din krop i en lige linje. Træk begge ben mod overkroppen på samme tid og skub bagdelen op på en sådan måde, at benene forbliver lige. Hold i 5-10 sekunder og vende tilbage til startpositionen.
 • Der er ingen måde at få tonet dine ben på Lunges forbi. Ved at hænge bagfoden op bliver klassikeren en test af vores stabilitet og mobilitet. Fastgør TRX -løkkerne cirka 20 centimeter over gulvet, og sæt den ene fod tilbage og ind i løkken. Tag et par skridt fremad med den anden fod for den klassiske lunge -position. Bøj derefter dit stående ben, indtil dit knæ næsten rører gulvet. Hold kort inde, og tryk op.

Squat Variants Pistol Squat Exercise TRX Sling Trainer Training Plan

Previous Post
10 bunddækkeplanter som et alternativ til græsplæner
Next Post
Fantastiske yogaøvelser til dig og din baby tone hele kroppen