15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaká data jsou smazána, když smazáte aplikaci?

Shrnutí článku

1. Odinstalace aplikace odstraní data: Obecně platí, že když odinstalujete aplikaci, její data jsou odstraněna z operačního systému Android, včetně aplikačních dat uložených v interním úložišti a aplikačním adresáři zařízení na externím úložišti.

2. Co se stane, když odstraníte data aplikace: Vymazání dat resetuje aplikaci do výchozího stavu, takže je to, jako by byla právě stažena a nainstalována. Veškeré změny provedené v nastavení nebo preferencích budou vráceny.

3. Může vás aplikace sledovat po vymazání: Aplikace mohou vaše informace stále sledovat a sdílet i po odstranění. Vaše data magicky nezmizí, zejména v případech, kdy jsou aplikace propojeny s jinými nástroji a platformami.

4. Odstraní aplikaci na iPhone smazat vše: Odstranění aplikace z domovské obrazovky vašeho iPhone vymaže všechna uložená data. Můžete si však také vybrat, zda je aplikace pro zachování jejích dat a nastavení, pokud ji později přeinstalujete.

5. Odstraňování aplikací odstraní fotografie: Odstranění aplikace, jako jsou fotografie Google, je oddělena od samotného mazání obrázků. Odinstalace aplikace neovlivní vaše fotografie, pokud nejsou uloženy pouze online.

6. Jak zajistit, aby byla aplikace trvale smazána: Chcete -li odstranit aplikaci na Androidu, otevřete aplikaci Google Play Store, klepněte na ikonu profilu v pravém horním rohu, vyberte “Správa aplikací & zařízení, „Vyberte aplikaci, kterou chcete smazat, a klepněte na“ Odinstalovat.”

7. Jak trvale smazat historii aplikací: Pokud jde o iOS, přejděte do části „zakoupené“ v obchodě s aplikace.”

8. Jak odstranit aplikaci bez ztráty dat: Chcete-li odstranit aplikaci, aniž byste ztratili data na Androidu, můžete použít správce balíčků ze shell s argumentem „-K“, abyste udrželi data neporušená.

Otázky a odpovědi

1. Může aplikace sledovat moje data po odinstalaci?

Aplikace mohou vaše informace stále sledovat a sdílet i po jejich odinstalaci. Vaše data magicky nezmizí.

2. Co se stane, když odstraním data aplikace?

Odstranění dat aplikace je resetuje do jeho výchozího stavu a vymazává jakékoli změny provedené v nastavení nebo preferencích.

3. Odinstaluje aplikaci smazat všechna její data na mém iPhone?

Ano, odinstalace aplikace na iPhone odstraní všechna její přidružená data.

4. Jak mohu odstranit aplikaci na Android, aniž bych ztratil její data?

Chcete-li odstranit aplikaci na Androidu, aniž byste ztratili svá data, použijte správce balíčků ze shell s argumentem „-K“ k zachování dat.

5. Odstranění aplikace odstraní fotografie uložené v ní?

Ne, odstranění aplikace neodstraní fotografie uložené v ní. Odinstalace aplikace však může odstranit lokálně uložené fotografie.

6. Jak mohu zajistit, aby byla aplikace z mého zařízení trvale smazána?

Chcete -li zajistit, aby byla aplikace trvale smazána, odinstalujte ji z vašeho zařízení pomocí příslušných metod pro váš operační systém.

7. Mohu smazat historii aplikace?

Na iOS můžete skrýt historii aplikace přejetím na ni v “zakoupené” sekci App Store a poklepáním “skrýt.”

8. Kde se data aplikace ukládají na zařízení Android?

Data aplikace jsou obvykle uložena v interním úložišti zařízení, konkrétně v Path/Data/Data/{Package_name} a v adresáři specifické pro aplikaci na externím úložišti.

9. Je možné, aby aplikace načítaly smazaná data?

Ve většině případů, jakmile jsou data odstraněna z aplikace, je nelze snadno získat snadno. Techniky obnovy dat však mohou být stále schopny obnovit některá smazaná data.

10. Jaká opatření mohu přijmout k ochraně svých dat při mazání aplikací?

Před odstraněním aplikace se ujistěte, že všechna důležitá data jsou zálohována nebo synchronizována se samostatným úložištěm nebo službou, aby se zabránilo ztrátě dat.

Jaká data jsou odstraněna při smazání aplikace?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odinstaluje odinstalace aplikace smazat data

Obecně, jakmile uživatel odinstaluje aplikaci, jsou data aplikace odstraněna z operačního systému Android. Tato data zahrnují data aplikace uložená v interním úložišti zařízení, obvykle/data/data/{package_name} a adresář specifický pro aplikaci na externím úložišti.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když odstraníte data APPS

Vymazání dat v podstatě resetujte aplikaci do svého výchozího stavu: vaše aplikace se chová jako při poprvé stažení a nainstalovaném. Řekněme například, že provádíte změny v nastavení své oblíbené fitness aplikace. Změníte délku cvičení a nastavení zvuku.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vás aplikace opravdu sledovat po smazání

Ukázalo se, že vaše data magicky nezmizí, když odstraníte aplikaci. Aplikace jsou často součástí složité sítě vzájemně propojených nástrojů, produktů a webů, které sledují a sdílejí vaše informace, pravděpodobně si to ani uvědomíte. “Přemýšlejte například o seznamovací aplikaci,” říká Tcherchian.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odstraní aplikaci na iPhone smazat vše

Aplikace můžete smazat z domovské obrazovky vašeho iPhone, která vymaže všechna uložená data. Pokud nakonec ji znovu nainstalujete, můžete také vyložit aplikaci, abyste uložili její data.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odstraňování aplikací odstraní fotografie

Odstranit nebo odinstalovat

Fotografie Google jsou jen médium, které zobrazuje fotografie, kde se odstranění obrázku liší od odinstalace aplikace. Pokud chcete odstranit obrázky z telefonu, měli byste je smazat. Odinstalace aplikace nebude mít žádný vliv na vaše fotografie, pokud samozřejmě, pokud jsou k dispozici pouze online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se ujistíte, že je aplikace trvale smazána

Odstranit aplikace, které nainstalujete aplikaci Google Play .Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.Klepněte na Správa aplikací & zařízení. Spravovat.Klepněte na jméno aplikace, kterou chcete smazat.Klepněte na odinstalaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu trvale smazat historii aplikací

A pak při mých nákupech. Jakmile získáte seznam všech aplikací, které jste nedávno zakoupili. Najděte aplikaci, kterou chcete odstranit ze seznamu, a zasuňte na ní. Knoflík.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu smazat aplikaci bez ztráty dat

Cesta kolem toho je přímo zavolat správce balíčků ze shell a dát mu argument -K, který mu říká, aby udržoval data a mezipaměti adresáře. Poté stačí přeinstalovat aplikaci (buď ze souboru APK nebo z skladu Play) a aplikace se vrátí se všemi svými údaji neporušenými.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu úplně smazat aplikaci

Odstranit aplikace, které nainstalujete aplikaci Google Play .Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.Klepněte na Správa aplikací & zařízení. Spravovat.Klepněte na jméno aplikace, kterou chcete smazat.Klepněte na odinstalaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu smazat odinstalovanou historii aplikací

Takže vám ukážu, jak smazat toto přejít do obchodu Google Play a klepněte na profil. Obrázek v pravém horním rohu. Poté klepněte na Správa aplikací na zařízení. A poté klepněte na správu. Teď kde

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu trvale smazat aplikaci z mého iPhone a iCloud

Z vašeho iCloudu. Úložiště nyní k tomu udělejte první věci, které chcete udělat, chcete otevřít své nastavení. A pak si chcete vybrat svůj iCloud. Účty poté, co se chcete posouvat dolů a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá historie clearingů trvale smazána

Pokud synchronizujete typ dat, jako jsou historie nebo hesla, odstranění na počítači je odstraní všude, kde je synchronizováno. Bude odstraněn z jiných zařízení a vašeho účtu Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstranit data aplikace v iPhone bez odstranění aplikace

Klepněte na ICloud a poté vyberte funkci Správa úložiště. Klepněte na zálohy a vyberte název iPhone, který používáte. V rámci sekce Chop Data, která můžete zálohovat, můžete klepnout na Zobrazit všechny aplikace a zobrazit všechny aplikace. Chcete -li odstranit aplikaci a přidružená data, můžete ji vypnout a poté klepnout & Odstraňte a potvrďte svou operaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám svá data zpět po odstranění aplikace

Jak obnovit smazaná data aplikace na Androidu ze zálohování Nastavení a vybrat možnost „Zálohování a resetování“.Při záloze a resetu se ujistěte, že jste měli otevřené „automatické obnovení“.Přejděte do obchodu s aplikacemi a prohledejte aplikaci, jejíž data jsou smazána, a poté klepněte na instalaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu trvale smazat aplikaci z mého účtu Apple

Odstraňte aplikaci z domovské obrazovky: Dotkněte se a podržte aplikaci na domovské obrazovce, klepněte na aplikaci Odebrat aplikaci a potom klepnutím na odstranění z domovské obrazovky ji ponechejte v knihovně aplikací nebo klepnutím na odstranění aplikace ji odstraníte z iPhone. Odstraňte aplikaci z knihovny aplikací a domovské obrazovky: Dotkněte se a držte aplikaci v knihovně aplikací, klepněte na App Delete a poté klepněte na Odstranění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Smazat aplikace Zůstaňte na iCloud

Odstranění aplikací na mém iPhone je odstraní z iCloud smazání vašich aplikací na vašem iPhone neodstraní žádná zálohovaná data ve vašem iCloud. Pokud chcete z vaší zálohy iCloud odebrat informace a informace o aplikaci, budete muset přistupovat k nastavení iCloud.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu trvale smazat historii aplikací z App Store

V App Store klepněte na svou profilovou fotografii, vyberte zakoupenou a vyberte mé nákupy a zobrazíte aplikace, které jste zakoupili nebo nainstalovali zdarma. Chcete -li odstranit aplikaci z vašich nákupů, přejeďte doleva a zvolte skrýt.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie vidět vaši smazanou historii vyhledávání

Skutečnost, že policie může získat příkaz k prohlídce pro historii prohlížení, by vás měla alarmovat. Na závěr tedy: Ano, donucovací orgány mohou načíst soubory, které jste odstranili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou vaši rodiče vidět vaši historii vyhledávání, i když ji smažete

Mohou rodiče vidět vaši historii vyhledávání, i když ji smažete ano. Jak můžete vidět z výše uvedené diskuse, pokud smažete historii prohlížeče, existuje mnoho způsobů, jak mohou vidět, co děláte na internetu. Důležité je, že to je pouze tehdy, pokud jsou technicky zdatní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu smazat data aplikace po odinstalaci aplikace

Než odinstalujete jakoukoli aplikaci z telefonu, přejděte do nastavení. V nastavení. Stránka hledejte aplikace a klepněte na to. Na stránce aplikací vyhledejte aplikaci, kterou chcete odinstalovat. A klepnout. Na. Po

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou data aplikace uložena na iPhone

Aplikace: Nainstalované aplikace a jejich obsah a obsah uložený v "Na mém iPhone/iPad/iPod touch" adresář v aplikaci souborů a ke stažení Safari. Fotografie: Fotografie a videa uložená v aplikaci fotografií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odinstaluji aplikaci bez ztráty dat

Otevřete nastavení v telefonu. Přejděte do aplikací a klepněte na aplikaci, kterou chcete odinstalovat. Stiskněte tlačítko odinstalace. Pokud máte skladem Android, budete dotázáni, zda chcete ponechat data aplikace aplikace. …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu obnovit datové soubory aplikací

Obnovit a uložit ztracenou složku

Složka AppData sídlí ve složce uživatelů v C Drive. Jeden, typ % appData % ve vyhledávacím poli se systémem Windows 10, abyste ji rozběhli; dva, použijte software pro obnovení dat Easteus k obnovení chybějící složky AppData v systému Windows 10.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu trvale smazat aplikaci navždy

Jakmile se tedy přihlásíte a najdete aplikaci, kterou chcete pokračovat a odinstalovat. Například například tento xbox zde stačí stisknout a podržet. Pak jdete dolů a odebrat aplikaci. Dobře, je tu další

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu trvale smazat aplikaci

Odstranit aplikace, které nainstalujete aplikaci Google Play .Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.Klepněte na Správa aplikací & zařízení. Spravovat.Klepněte na jméno aplikace, kterou chcete smazat.Klepněte na odinstalaci.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué tan gruesas son las paredes de habitación seguras??
Next Post
Jak odblokuji web v nastavení?