15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Musí být můj prstenový fotoaparát zakryt?

Shrnutí článku:

Ringové kamery mohou být poškozeny extrémním teplem a přímým slunečním světlem. Ringová holka je vhodná pro vnitřní i venkovní použití. Výchozí doba skladování videa pro prstencové kamery je 60 dní, ale lze jej upravit. Bez správných bezpečnostních opatření mohou být na hacknuty prstencové kamery. Pro ochranu prstencových kamer před počasím se doporučuje udržet je pod ochranným přesahem. Zloději mohou deaktivovat prstencové kamery kompromitováním wifi během loupeže. Kamery venkovní prsteny by měly být umístěny ve správné výšce, ani příliš vysoká, ani příliš nízká. Chcete -li skrýt prstenový fotoaparát venku, může být maskován stromy, listy a keři.

Klíčové body:

  1. Extrémní teplo a přímé sluneční světlo může poškodit prstencové kamery.
  2. Ringová holka je vhodná pro vnitřní a venkovní použití.
  3. Výchozí doba skladování videa je 60 dní, ale lze jej upravit.
  4. Ringové kamery lze hacknout bez správných bezpečnostních opatření.
  5. Ringové kamery nejsou vodotěsné a měly by být drženy pod ochranným přesahem.
  6. Zloději mohou deaktivovat prstencové kamery kompromitováním wifi během loupeže.
  7. Kamery venkovní prsteny by měly být umístěny ve správné výšce.
  8. Ringové kamery mohou být skryty za stromy, keře nebo květináče pro kamufláž.

15 jedinečných otázek:

  1. Co může poškodit prstencový fotoaparát?
    Ringové kamery mohou být poškozeny extrémním teplem a přímým slunečním světlem.
  2. Mohou být zvonicové kamery použity venku?
    Ano, prstencová voška může být použita v interiéru i venku.
  3. Jak dlouho trvají kruhová videa bez ochrany prstenu?
    Výchozí doba skladování videa je 60 dní, ale lze jej upravit od jednoho dne do 180 dnů.
  4. Může někdo přistupovat k vašemu prstencovému fotoaparátu?
    Bez správných bezpečnostních opatření mohou být na hacknuty prstencové kamery.
  5. Jak mohu chránit svůj prstenový fotoaparát před počasím?
    Ringové kamery nejsou vodotěsné a měly by být drženy pod ochranným přesahem.
  6. Jak zloději deaktivují prstencové kamery?
    Zloději mohou deaktivovat prstencové kamery kompromitováním wifi během loupeže.
  7. Kam mám umístit svůj venkovní prstenční kameru?
    Kamery venkovní prsteny by měly být umístěny asi devět stop od země.
  8. Jak mohu skrýt svůj prstenový fotoaparát venku?
    Ringové kamery mohou být skryty za stromy, keře nebo dokonce ve falešné rostlině.
  9. Může extrémní zranění na studeném poškození?
    Článek nezmiňuje účinky extrémního chladu na prstencové kamery.
  10. Jak mohu upravit čas úložiště pro kruhová videa?
    Doba skladování videa může být ručně upravena v aplikaci Ring nebo na kruhu.com.
  11. Jaká jsou některá další bezpečnostní opatření pro prstencové kamery?
    Článek nezmiňuje žádná jiná konkrétní bezpečnostní opatření.
  12. Je pro úložiště videa nezbytný prsten?
    Článek nespecifikuje, zda je pro úložiště videa nezbytná.
  13. Mohou být na dálku hacknuty prstencové kamery?
    Článek výslovně nezmiňuje vzdálené hackování prstencových kamer.
  14. Jsou kruhové kamery odolné vůči poškození vodou?
    Ringové kamery nejsou vodotěsné a neměly by být ponořeny do vody.
  15. Mohou zaznamenat zaznamenané kamery ve tmě?
    Článek nezmiňuje schopnosti nočního vidění prstenců.

Podrobné odpovědi:

  1. Co může poškodit prstencový fotoaparát?
    Ringové kamery mohou být poškozeny vystavením extrémním tepelným podmínkám a přímým slunečním světlem. Tyto faktory mohou způsobit přehřátí a poškodit vnitřní komponenty zařízení.
  2. Mohou být zvonicové kamery použity venku?
    Ano, prstencová vačka je navržena pro vnitřní i venkovní použití. Je to všestranná bezpečnostní kamera, která může zvýšit zabezpečení vašeho domova na jakémkoli místě.
  3. Jak dlouho trvají kruhová videa bez ochrany prstenu?
    Ve výchozím nastavení jsou kruhová videa ve Spojených státech uložena po dobu 60 dnů. Tento čas úložiště však lze ručně upravit podle vašich preferencí. Aplikace nebo prsten prstenu.Com vám umožňuje nastavit období skladování z jednoho dne na 180 dnů.
  4. Může někdo přistupovat k vašemu prstencovému fotoaparátu?
    Bez správných bezpečnostních opatření mohou být kruhové kamery zranitelné vůči hackování. Stejně jako u jakéhokoli zařízení, které se připojuje k internetu, existuje riziko neoprávněného přístupu. Pokud hacker získá přístup k vaší prstencové kameře, mohl by potenciálně ohrozit vaše soukromí a zabezpečení. Je důležité přijmout příslušná bezpečnostní opatření k ochraně prstencového fotoaparátu, například použití silných hesel a povolení dvoufaktorových ověřování.
  5. Jak mohu chránit svůj prstenový fotoaparát před počasím?
    Pružní výrobky nejsou vodotěsné a neměly by být ponořeny do vody nebo vystaveny vysokotlakému spreje vody. Pro ochranu prstencového kamery před povětrnostními podmínkami se doporučuje udržet ji pod ochranným přesahem, jako je zavěšená střecha nebo markýza. To bude chránit kameru před přímým vystavením dešti, sněhu nebo nadměrné vlhkosti.
  6. Jak zloději deaktivují prstencové kamery?
    Zloději mohou deaktivovat prstencové kamery kompromitováním sítě WiFi během loupeže. Pokud je narušeno připojení WiFi prstencové kamery, nemůže s vámi komunikovat ani správně nahrát videozáznamy. Je zásadní zabezpečit síť WiFi silným heslem a umožnit šifrovací protokoly, aby se zabránilo neoprávněnému přístupu.
  7. Kam mám umístit svůj venkovní prstenční kameru?
    Při instalaci venkovních prstencových kamer se je doporučuje umístit na správnou výšku. Dobrým pravidlem je namontovat kameru asi devět stop od země. Toto umístění umožňuje optimální pokrytí a minimalizuje riziko, že kamera je manipulována nebo vandalizována. Pro vnitřní instalace je obecně vhodná výška asi sedmi stop.
  8. Jak mohu skrýt svůj prstenový fotoaparát venku?
    Chcete -li skrýt svůj prstenový fotoaparát venku, můžete použít různé techniky maskování. Jedním z efektivních triků je umístit kameru za stromy, keře nebo jiné přírodní prvky do vašeho okolí. Listy a větve mohou pomoci zakrývat tělo kamery, což je méně patrné. Je však důležité zajistit, aby samotná čočka nebyla bráněna větvemi nebo listy, protože by to mohlo narušit funkčnost kamery.
  9. Může extrémní zranění na studeném poškození?
    Článek konkrétně nezmiňuje účinky extrémního chladu na prstencové kamery. Extrémní teploty v obou směrech však mohou potenciálně ovlivnit elektronická zařízení. Je vhodné odkazovat na pokyny a specifikace výrobce týkající se teplotních rozsahů a provozních podmínek pro prstencové kamery.
  10. Jak mohu upravit čas úložiště pro kruhová videa?
    Doba úložiště můžete upravit ručně pro videa s prsteny prostřednictvím aplikace Ring nebo na prstenu.com. Jednoduše přistupujte k nastavení pro svůj prstenový fotoaparát a přejděte na možnosti úložiště. Odtud si můžete vybrat požadovanou dobu trvání úložiště v rozmezí od jednoho dne do 180 dnů.
  11. Jaká jsou některá další bezpečnostní opatření pro prstencové kamery?
    Zatímco článek nezmiňuje konkrétní další bezpečnostní opatření pro prstencové kamery, je důležité dodržovat osvědčené postupy pro zlepšení zabezpečení vašich zařízení. To zahrnuje použití silných, jedinečných hesel pro váš prstenový účet, povolení dvoufaktorových ověřování, udržování aktuálního softwaru a firmwaru a pravidelné kontroly a úpravy nastavení ochrany osobních údajů na vaší prstencové kameře a přidružených zařízeních.
  12. Je pro úložiště videa nezbytný prsten?
    Článek nespecifikuje, zda je pro úložiště videa nezbytná. Je však třeba poznamenat, že Prsten Protect je předplacená služba, která poskytuje další funkce a výhody, včetně rozšířeného ukládání videa, profesionálního monitorování a přístupu k pokročilým funkcím. Zda je ochrana kruhu nezbytná nebo prospěšná pro vaše specifické potřeby, může záviset na faktorech, jako je množství videozáznamů, které chcete uložit, a požadovanou úroveň zabezpečení a pohodlí, které hledáte.
  13. Mohou být na dálku hacknuty prstencové kamery?
    Článek výslovně nezmiňuje vzdálené hackování prstencových kamer. Jak však již bylo uvedeno, pokud není prstencová kamera správně zajištěna a pokud hacker získá neoprávněný přístup, může být schopen manipulovat nebo ovládat kameru vzdáleně. Proto je důležité implementovat silná bezpečnostní opatření, jako je použití jedinečných hesel a umožnění dvoufaktorového ověřování, minimalizovat riziko vzdáleného hackování.
  14. Jsou kruhové kamery odolné vůči poškození vodou?
    Ringové kamery nejsou vodotěsné a neměly by být ponořeny do vody. I když mohou mít určitý stupeň odolnosti vůči vodě, je důležité zabránit přímému vystavení dešti, vlhkosti nebo jiným zdrojům vlhkosti. Pro zajištění dlouhověkosti a optimálního výkonu prstencového fotoaparátu je vhodné jej chránit před poškozením vodou tím, že ji udržujete pod ochranným přesahem nebo v případě potřeby za použití příloh odolných proti povětrnostním vliv.
  15. Mohou zaznamenat zaznamenané kamery ve tmě?
    Článek nezmiňuje schopnosti nočního vidění prstenců. Mnoho modelů Ring Camera je však vybaveno infračerveným (IR) LED, které poskytují funkčnost nočního vidění. To umožňuje kamerám zachytit jasné záběry i při nízkém osvětlení nebo úplné temnotě. Doporučuje se odkazovat na specifikace a vlastnosti vašeho konkrétního modelu prstencové kamery, aby se určila jeho schopnosti nočního vidění.

Musí být můj prstenový fotoaparát zakryt?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co může poškodit prstencový fotoaparát

Prstenová zařízení a teplo

Zatímco prstencová zařízení jsou navržena tak, aby pracovala v různých povětrnostních podmínkách, extrémní tepelné podmínky a expozice přímého slunečního světla mohou způsobit přehřátí a poškodit vnitřní komponenty vašeho prstencového zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou prstencové kamery jít ven

Ring HICK UP CAM je bezpečnostní kamera nové generace, kterou lze použít v interiéru i venku ke zvýšení zabezpečení kolem vašeho domova.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvají kruhová videa bez ochrany prstenu

Výchozí doba skladování videa je 60 dní (v USA). V aplikaci Ring nebo na prstenu můžete ručně upravit čas úložiště od jednoho dne na 180 dní.com. Vaše výchozí období skladování se může lišit podle vaší polohy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo přistupovat k vašemu prstencovému fotoaparátu

Bez správných bezpečnostních opatření mohou být hacknuty prstencové kamery. Obecné pravidlo, pokud jde o zabezpečení zařízení: Pokud se může připojit k internetu, může být ho napadeno. Prstenový zvonek hack nebo vykořisťování, když je nalezen hackerem, bude obvykle sdílen online s jinými kybernetickými zločinci.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu chránit svůj prstenový fotoaparát před počasím

Prstenové výrobky nejsou vodotěsné a neměly by být ponořeny do vody nebo stříkat vysokotlakou vodou. Pokud je to možné, doporučuje se udržovat prstencové zařízení pod ochranným přesahem, jako je zavěšená střecha.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zloději deaktivují prstencové kamery

Vzhledem k tomu, že zvonek nahrává video v reálném čase na internet, pokud je vaše WiFi ohrožena během loupeže, nemohou s vámi kruhová zařízení komunikovat a nemohou správně nahrát video.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kam mám umístit svůj venkovní prstenční kameru

Ujistěte se, že jsou vaše kamery umístěny ve správné výšce. Asi devět stop od země venku a sedm stop uvnitř je dobré pravidlo pro montáž bezpečnostních kamer. Jednou z nejčastějších chyb, které lidé dělají při navázání svých kamer, je dát je příliš vysoko nebo příliš nízko.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu skrýt svůj prstenový fotoaparát venku

Maskování stromy, listy a keřů

Skvělým trikem, jak skrýt venkovní bezpečnostní kamery, je umístění za stromy, keře nebo dokonce do falešné zavěšené květináče. Listy mohou skrýt tělo kamery, aby bylo méně patrné. Jen se ujistěte, že samotná čočka není pokryta větvemi nebo listy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji chránit prsten pro uložení videí

Bez plánu chránící prsten však nebudete mít přístup k videozáznamům událostí. S plánem pro ochranu prstenu můžete uložit, zkontrolovat a sdílet nahrávky videa z vašich prstenových zařízení na váš prstenový účet. Plány na ochranu ringu jsou k dispozici ke koupi s měsíčním nebo ročním předplatným.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete uložit videa bez ochrany prstenu

Abych to shrnul, předplatné chránící prsten je absolutně nutné pro uložení a ukládání záběrů zachycených prstencovým zvonem. Bez předplatného budete mít pouze přístup k živým záběrům a nebudete schopni uložit nebo přistupovat k zaznamenaným videím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou zloděje deaktivovat prsten zvonek

Ano, zlodějové mohou deaktivovat váš prstenový zvonek. Nejedná se o odolnost proti odolnosti vůči a zloděj může použít konkrétní způsoby k deaktivaci zvonu prstenu a narušení schopnosti zařízení zaznamenávat data a odeslat vám je prostřednictvím svého serveru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo blokovat můj prstenový fotoaparát z nahrávání

Pokud se všechny vaše prsteny/kamery stále připojí k vašemu Alarmu Alarm Pro pomocí Wi-Fi, útok na rušení stále zabrání nahrávání nahrávek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Can Ring Cameras vydrží studené

Extrémně chladné počasí má nešťastné účinky na lithium-iontové baterie, jako jsou ty, které se používají v prstencových zařízeních. Jak teplota klesá, tyto baterie začnou mít potíže s držením náboje a pokud se dostatečně zchladí, přestanou úplně pracovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odoláváte venkovní fotoaparát počasí

OTÁZKA 3: Jak chránit venkovní kameru před studenou zimou, horkým létem nebo deštěm, otvory s vodotěsnými materiály, jako je silikon a těsnění potrubí.Nechte kapat smyčky, aby se zabránilo běhu vody do vývodů elektrárny.K zakrytí otvorů použijte vodotěsné venkovní kryty nebo průlomové pouzdra.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo zastavit nahrávání prstencového fotoaparátu

OTÁZKA: Mohu zcela zakázat funkci záznamu pohybu na mé kruhové zařízení Odpověď: Ano, můžete pomocí ovládání záznamu pohybu v aplikaci Ring Ring.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou zlodějové odzbrojit prsten

Pokud tedy máte inteligentní zvonek pouze Wifi a žádné jiné bezpečnostní zařízení doma, zloděj, který plánuje dopředu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nejlepší místo pro umístění mého prstenového fotoaparátu

Asi devět stop od země venku a sedm stop uvnitř je dobré pravidlo pro montáž bezpečnostních kamer. Jednou z nejčastějších chyb, které lidé dělají při navázání svých kamer, je dát je příliš vysoko nebo příliš nízko. Příliš vysoko a váš fotoaparát nemusí být ve správném úhlu, aby zachytil tváře lidí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko od domu můžete dát prstencovou kameru

Neexistuje žádná specifická vzdálenost, vzhledem k tomu, že různé různé faktory mohou ovlivnit sílu vašeho signálu WiFi. Obvykle bychom doporučili, aby váš prstenový fotoaparát nebyl více než asi 20 až 25 stop od vašeho bezdrátového routeru. O čemkoli dál a pravděpodobně uvidíte obavy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak skrýváte prsten na dovolené

Datum 15. února 20211) Nechte prsten v krabici nebo v případě bezpečného přenášení.2) Připojte jemnou poznámku na krabici pro případ, že je prohledána taška.3) Umístěte krabici do článku oděvu nebo něco, o čem by si nemyslela otevřít.4) Vyplňte tašku a ujistěte se, že neexistují předměty, které způsobí vyhledávání tašky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] By měly být viditelné bezpečnostní kamery

Odradit trestnou činnost

V mnoha případech způsobí, že přítomnost bezpečnostní kamery přiměje zloděj dvakrát přemýšlet o vstupu. Viditelné kamery jsou jasným znamením, že nemovitost má bezpečnostní systém, a na zloděj znamená, že je pravděpodobnější, že se chytí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to získat ochranu prstenu

Bez pro ochranu prstenu si můžete stále prohlížet videozáznamy s živým pohledem, oznámeními s pohybem, obousměrnou řečí a ochranou proti krádeži. Nebudete však moci nahrávat videa nebo přístup k staré historii. K tomu budete potřebovat plán ochrany prstenu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo vidět moje prstencová videa

Kdo si může prohlédnout mé nahrávky, máte kontrolu nad tím, kým udělíte přístup k videu. Na svůj účet můžete přidat sdílené uživatele, kteří pak budou moci prohlédnout a stahovat videozáznamy na účtu. Video nahrávky můžete také sdílet prostřednictvím textu nebo e -mailu vytvořením odkazu na nahrávání sdílení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenávejte prstencové kamery neustále

Ringové kamery neustále nezaznamenávají a neukládají záběry z vašeho majetku, když tam nejste. Místo toho je kamerový systém nastaven na zaznamenávání a ukládání záběrů, když je detekována jakákoli forma pohybu. Pokud chcete neustále monitorovat svůj domov, musíte se zaregistrovat do plánu prémiového plánu společnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo zabránit na nahrávání vašeho prstencového fotoaparátu

Může to deaktivovat pouze vlastník prstencového zařízení. Po deaktivaci zařízení nebudete moci ovládat nebo změnit žádné nastavení zařízení. Vaše videa jsou uložena pouze v cloudu pouze s plánem ochrany kroužku a doba úložiště se může lišit v závislosti na nastavení času ukládání videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často se na hacknují prstencové kamery

Šance, že váš prstenový fotoaparát je napaden, jsou poměrně nízké, ale s několika jednoduchými opatřeními můžete své zařízení chránit před škodlivými útočníky.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué cámara es mejor en 2021??
Next Post
Jaká je služba streamování číslo 1?