15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Do inteligentních přepínačů potřebují rozbočovač?

cílové adresy v záhlaví rámce Ethernet pro určení cíle dat. To umožňuje přímou komunikaci mezi zařízeními bez konzumace zbytečné šířky pásma. Kromě toho jsou spínače rychlejší, protože dokážou zvládnout simultánní přenosy dat, zatímco rozbočovače mohou zpracovávat pouze jedno zařízení najednou.

Pokud jde o inteligentní domácí zařízení, přepínače jsou praktičtější volbou, pokud máte pouze několik připojených zařízení, která nemusí navzájem komunikovat. Používání přepínačů eliminuje potřebu rozbočovače a přidanou složitost nastavení a správy sítě. S přepínači můžete každé zařízení ovládat individuálně, což je dostatečné pro nejzákladnější nastavení inteligentních domů.

Na druhé straně jsou rozbočovače nezbytné pro inteligentní domácí zařízení, která se spoléhají na protokoly, jako je Zigbee nebo Z-Wave. Tyto protokoly vyžadují, aby ústřední rozbočovač koordinoval komunikaci mezi zařízeními. Hub funguje jako kontrolní centrum, což vám umožňuje nastavit plány, vytvářet automatizační rutiny a ovládat více zařízení z jedné platformy nebo aplikace. Huby jsou zvláště užitečné, pokud máte ve své inteligentní domácí síti velké množství zařízení, která musí spolupracovat.

Nyní pojďme k některým klíčovým otázkám a podrobným odpovědím na základě textu:

1. Je nutné mít chytré rozbočovač?
Ano, inteligentní rozbočovač je nezbytný pro inteligentní domácí zařízení, která se spoléhají na protokoly, jako je Zigbee nebo Z-Wave, nebo pokud máte více zařízení, která potřebují navzájem komunikovat.

2. Doz-wave přepínače potřebují rozbočovač?
Ano, abyste plně využili funkce zařízení z-wave, potřebujete certifikovaný centrum Z-Wave. To vám umožní nastavit plány a ovládat zařízení vzdáleně pryč od domova. Ruční ovladač Z-vlny nemůže poskytnout tyto funkce.

3. Do Zigbee Switchs potřebují rozbočovač?
Ano, stejně jako bezdrátový router je zapotřebí k vytvoření sítě Wi-Fi, je nutný rozbočovač k nastavení a ovládání sítě ZigBee. Hub působí jako koordinátor systému a vytváří síť zařízení.

4. Co je rozbočovače inteligentního přepínače?
Inteligentní rozbočovač, známý také jako centrum automatizace domácího automatizace, je centrální kontrolní centrum inteligentního domu nebo inteligentního bytu. Spojuje a ovládá různá zařízení v domácí síti, jako jsou lampy, žárovky, inteligentní zámky, zvonky a seznamy hudebních skladeb.

5. Proč nepoužívat rozbočovač?
Huby mají nevýhodu, pokud jde o síť, protože nemohou rozlišovat mezi zařízeními v síti. To znamená, že pokud chce jedno zařízení komunikovat s jiným v síti založené na rozbočovači, zpráva je odeslána do všech ostatních zařízení v síti a spotřebovává šířku pásma pro každý přenos.

6. Proč některá chytrá světla potřebují rozbočovač?
Některá inteligentní světla vyžadují rozbočovač, protože používají rádia Bluetooth, aby se připojily přímo s telefonem v omezeném rozsahu. Pro ovládání těchto světel z větší vzdálenosti je zapotřebí rozbočovače Wi-Fi k předání signálů do vašeho routeru a povolení dálkového ovládání přes cloud.

7. Vyžaduje Leviton Z-Wave rozbočovač?
Ano, produkty Leviton Z-Wave, jako je například série decora inteligentních 700 z-wave, vyžadují inteligentní rozbočovač nebo dálkový ovladač pro nastavení komunikace.

8. Proč by člověk místo rozbočovače použil spínač?
Přepínače jsou efektivnější a vhodné pro připojení jednotlivých zařízení než pro připojení sítí. Používají zdrojové a cílové adresy v záhlaví Ethernet Frame k přímému komunikaci mezi zařízeními bez konzumace zbytečné šířky pásma. Přepínače jsou rychlejší a zvládnou současné přenosy dat, na rozdíl od rozbočovačů, které dokážou zpracovat pouze jedno zařízení najednou.

9. Lze použít rozbočovač pro všechna inteligentní domácí zařízení?
Ano, rozbočovač lze použít k řízení a správě více inteligentních domácích zařízení bez ohledu na konkrétní protokol, který používají. Některá zařízení však mohou vyžadovat konkrétní centra nebo kompatibilitu s určitými protokoly.

10. Existují nějaké alternativy k používání rozbočovače pro inteligentní domácí zařízení?
Ano, existují alternativní řešení, jako je použití zařízení s podporou Wi-Fi, která se mohou připojit přímo k vaší domácí síti bez nutnosti rozbočovače. Použití rozbočovače však může poskytnout další funkce a lepší integraci mezi různými zařízeními v rámci inteligentního domácího ekosystému.

11. Jak se rozbočovače a přepínače liší z hlediska správy sítě?
Rozbočovače jednoduše přenášejí všechna přijatá data na všechna zařízení, která jsou k nim spojena, zatímco přepínače analyzují adresy datových paketů a pouze je předávají zamýšlenému příjemci. Díky tomu jsou spínače efektivnější a snižuje přetížení sítě.

12. Mohu použít více rozbočovačů ve svém nastavení inteligentního domu?
Ano, je možné mít ve vašem inteligentním domácím nastavení více rozbočovačů, zejména pokud máte zařízení, která používají různé protokoly. Je však důležité zajistit, aby rozbočovače byly kompatibilní a mohou mezi sebou efektivně komunikovat.

13. Jaké jsou některé populární centra inteligentních domácích dostupných na trhu?
K dispozici je několik populárních inteligentních domácích rozbočovačů, například rozbočovač Samsung Smartthings, Amazon Echo Plus, Google Nest Hub a Apple HomePod. Každý rozbočovač má vlastní sadu funkcí a kompatibility s různými zařízeními, takže je důležité vybrat si ten, který vyhovuje vašim konkrétním potřebám.

14. Existují nějaké nevýhody používání rozbočovače v nastavení inteligentního domu?
Jednou nevýhodou používání rozbočovače je potenciál pro dodatečné náklady, protože si musíte zakoupit samotné rozbočovač spolu s kompatibilními zařízeními. Systémy založené na rozbočkách mohou mít navíc omezenou kompatibilitu s určitými zařízeními, která nepodporují požadované protokoly.

15. Mohu ovládat svá inteligentní domácí zařízení bez rozbočovače?
Ano, v závislosti na konkrétních zařízeních a protokolech, které používáte, je možné je ovládat bez rozbočovače. Pokud například vaše zařízení podporují přímé připojení Wi-Fi nebo Bluetooth, můžete je ovládat pomocí jednotlivých aplikací nebo hlasových asistentů. Použití rozbočovače však může poskytnout centralizovanou kontrolní platformu a umožnit lepší integraci mezi různými zařízeními.

Potřebují inteligentní přepínače?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nutné mít chytré rozbočovač

Hub je také nezbytný pro inteligentní domácí zařízení, která se spoléhají na Zigbee, Z-Wave nebo na jiný domácí automatizační protokol kromě Wi-Fi nebo Bluetooth. Pravděpodobně nepotřebujete inteligentní domácí rozbočovač, pokud máte pouze jedno nebo dvě připojená zařízení, která nemusí spolu mluvit, nebo vám nevadí ovládat v samostatných aplikacích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Doz-wave přepínače potřebují rozbočovač

Potřebuji rozbočovač ANO-Abychom vytěžili maximum z vašeho zařízení Z-Wave, je k nastavení plánů a ovládání vzdáleně od domu, který kapesní ovladač z vln nemůže udělat. Další informace o kompatibilních centrech můžete navštívit naše webové stránky Z-Wave.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do Zigbee Switchs potřebují rozbočovač

Stejně jako potřebujete bezdrátový router k vytvoření sítě Wi-Fi, potřebujete také rozbočovač pro nastavení a ovládání sítě ZigBee. Hub koordinuje systém a každé zařízení také funguje jako uzel, aby vytvořil síťovou síť zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je rozbočovače inteligentního přepínače

Inteligentní centrum (někdy nazývané domácí automatizační centrum) je středisko pro kontrolu misí – mozek, pokud chcete – inteligentního domu nebo inteligentního bytu. Je to portál, který spojuje každou lampu, žárovku, inteligentní zámek, zvonek a seznam skladeb v domácí síti.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nepoužívat rozbočovač

Huby jsou v nevýhodě proti přepínačům v síti, protože rozbočovače nejsou schopny rozlišovat mezi zařízeními v síti. Pokud se jeden počítač pokouší dosáhnout druhého v síti založené na rozbočovači, počítač pošle zprávu do každého jiného počítače v síti a pro každý přenos bude spotřebovat šířku pásma pro každý přenos.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč některá chytrá světla potřebují rozbočovač

Jo, někteří potřebují rozbočovač

Jiní používají rádia Bluetooth, aby se připojili přímo k telefonu, když jste do 50 stop. Chcete-li ovládat takové žárovky z dále, budete potřebovat rozbočovač Wi-Fi, aby předal své signály do vašeho routeru a dále přes cloud.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyžaduje Leviton Z-Wave rozbočovač

ZWXXX – Decora Smart 700 Series Z -Wave

Tyto produkty vyžadují inteligentní rozbočovač nebo dálkovou komunikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč by člověk použil přepínač, nikoli rozbočovač

Přepínače jsou účinnější než rozbočovače, protože jsou vhodnější pro připojení jednotlivých zařízení než pro připojení sítí. Je navržen jako připojení založené na adrese, protože pro přenos dat používají zdrojovou a cílovou adresu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje nějaký důvod použít rozbočovač přes spínač

Pokud máte na LAN jen několik zařízení, rozbočovač může být dobrou volbou pro centrální spojení pro vaše zařízení. Pokud potřebujete více připojení, může být přepínač Ethernet lepší volbou oproti rozbočovači.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč používat spínač místo rozbočovače

Proč a kdy používat spínače přepínačů jsou efektivnější než rozbočovače, protože jsou vhodnější pro připojení jednotlivých zařízení než pro připojení sítí. Je navržen jako připojení založené na adrese, protože pro přenos dat používají zdrojovou a cílovou adresu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč používat rozbočovač přes spínač

Hub může připojit dvě nebo více zařízení na LAN přes Ethernet. Přepínač se však může připojit k více zařízením v jednom LAN. Hub používá k výměně dat napůl duplexní režim. Přepínač používá poloviční/plně duplexní režim.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody používání rozbočovače přes spínač

Huby jsou v nevýhodě proti přepínačům v síti, protože rozbočovače nejsou schopny rozlišovat mezi zařízeními v síti. Pokud se jeden počítač pokouší dosáhnout druhého v síti založené na rozbočovači, počítač pošle zprávu do každého jiného počítače v síti a pro každý přenos bude spotřebovat šířku pásma pro každý přenos.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsou náboje zastaralé

Huby jsou proto považovány za zastaralé a spínače se místo toho běžně používají v moderních LANS. Hubs mají četné nevýhody nad přepínači, například: nejsou si vědomi provozu, který skrze ně prochází. Vytvářejí pouze jednu velkou doménu kolize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody inteligentních světel

Největší nevýhodou inteligentních žárovek je, že jsou mnohem dražší než běžné žárovky. Od tohoto psaní stojí standardní žárovka o dolar, zatímco ne-chytrá LED žárovka stojí kolem 5 $. Inteligentní žárovka stojí kolem 15 USD a to nepočítá další výdaje na rozbočovač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji rozbočovač k použití inteligentních žárovek s Alexou

Nejnovější verze žárovek CYNC prokopuje potřebu rozbočovače, díky čemuž jsou tyto žárovky ideální volbou pro každého, kdo chce rychle nastavit několik světel, která mohou ovládat z aplikace. Tyto LED inteligentní žárovky pracují s hlasovým ovládáním Alexa, aby tlumily světla a změnily barvu žárovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do Leviton Smart Switchs vyžadují rozbočovač

Ovládejte připojená zatížení a světla odkudkoli pomocí Wi-Fi, připojení k internetu a bezplatné aplikace mé Leviton; to je vše, co potřebujete, není nutné žádné rozbočovač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá hub z-wave

Smart Hub/Gateway/Controller Z-Wave Smart Hub/brána poskytuje funkčnost Z-Wave ve vašem inteligentním domě a ovládá příkazy, které chcete provést. Inteligentní rozbočovač přichází v mnoha podobách-může to být stejně jednoduché jako panel alarmu používaný pro vaše domácí zabezpečení, samostatné rozbočovací zařízení, termostat nebo více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy byste měli použít rozbočovač vs přepínač a proč

Přepínač: Prozkoumejte rozdíl mezi rozbočovačem a přepínačem. Hub a Switch jsou zařízení pro připojení k síti, obě pomáhají propojit různá zařízení. Hub pracuje ve fyzické vrstvě a přenáší signál do portu. Přepněte na trasu informace a pošlete je přes síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Za jakých podmínek můžete raději použít rozbočovač místo přepínače

Pokud máte na LAN jen několik zařízení, rozbočovač může být dobrou volbou pro centrální spojení pro vaše zařízení. Pokud potřebujete více připojení, může být přepínač Ethernet lepší volbou oproti rozbočovači.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít spínač místo rozbočovače

Pokud máte na LAN jen několik zařízení, rozbočovač může být dobrou volbou pro centrální spojení pro vaše zařízení. Pokud potřebujete více připojení, může být přepínač Ethernet lepší volbou oproti rozbočovači.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se rozbočovače již nepoužívají

Opakované a rozbočovače se nepoužívají, protože byly nahrazeny přepínači. Stalo se to ve dnech „Fast Ethernet“, což byl 100Mbps. Přepínače nahradily rozbočovače, když se snížily ceny, protože přepínače vytvářejí účinnější síť. (Hubs vysílací pakety na všech portech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je hlavní nevýhoda používání nábojů místo přepínačů

Huby jsou v nevýhodě proti přepínačům v síti, protože rozbočovače nejsou schopny rozlišovat mezi zařízeními v síti. Pokud se jeden počítač pokouší dosáhnout druhého v síti založené na rozbočovači, počítač pošle zprávu do každého jiného počítače v síti a pro každý přenos bude spotřebovat šířku pásma pro každý přenos.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se rozbočovače již nepoužívají

Při používání rozbočovače není žádný současný přenos a přijímání. Pokud například dvě pracovní stanice připojené ke stejnému rozbočovači zaslaly zprávu současně, došlo by k kolizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Už někdo používá rozbočovače

Z tohoto důvodu byly rozbočovače převážně nahrazeny přepínači, protože se jedná o inteligentnější zařízení, která mají schopnost naučit se MAC adresu každého zařízení připojeného k němu a mohou odesílat data unicast, namísto vysílání potenciálně citlivých informací ke každému zařízení připojenému ke každému zařízení připojenému k každému zařízení připojenému Hub.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Inteligentní světla zvyšují účet za elektřinu

Inteligentní světla používají méně elektřiny

Porovnejte to s žárovkami CFL, které jsou pouze 25-30% efektivnější než žárovky. V obou scénářích inteligentní LED diody používají méně elektřiny a plýtvání méně energie jako teplo a zároveň poskytují stejnou kvalitu světla.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuáles son los equipos de la vigilancia??
Next Post
Jsou bezdrátové kamery Cox HomeLife?