15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak bezpečné je rychlost VPN?

Souhrn:

Bezpečnost VPN: Je důležité vyhnout se připojení k serverům VPN umístěné v některých zemích známých jako „pět očí“, „devět očí“ a „čtrnáct očí.”

Rychlost VPN: Speed ​​VPN je bezplatná aplikace vyvinutá společností Gospeed Software, která poskytuje služby VPN pro mobilní zařízení. Zatímco základní verze je zdarma s omezenými funkcemi, prémiová verze nabízí neomezený přístup ke všem funkcím aplikace.

FASTVPN vlastnictví: FastVPN je služba VPN ve vlastnictví NameCheap, populárního registrátora domény a servisem webhostingu.

Omezení použití VPN: Použití VPN může potenciálně snížit rychlost připojení, zvýšit využití mobilních dat a být v některých zemích považován za trestný čin.

Pokud nepoužívejte VPN: Při přístupu k místním webům nebo zařízením je vhodné vypnout VPN, jako jsou streamovací platformy nebo tiskárny.

Nejrychlejší země VPN: Nejrychlejší server VPN se obvykle nachází v zemi nejblíže vaší poloze. Země s vynikající internetovou infrastrukturou a vysokými rychlostmi však zahrnují Španělsko, Singapur, Monako, Švýcarsko a Jižní Korea.

Skutečně bezplatná služba VPN: Proton VPN je jednou z mála bezplatných služeb VPN bez omezení dat, ale omezené možnosti serveru.

Otázky a odpovědi:

1. Který VPN není bezpečný?

Vyvarujte se připojení k serverům VPN umístěné v zemích „Pět očí“, „Devět očí“ a „čtrnáct očí“, včetně USA, Velké Británie, Austrálie, Nového Zélandu, Kanady, Francie, Norska, Dánska, Nizozemska, Belgie, Itálie, Itálie , Německo, Španělsko a Švédsko.

2. Je rychlost VPN zdarma?

Speed ​​VPN se může používat s omezenými funkcemi. Prémiová verze nabízí neomezený přístup ke všem funkcím aplikace během období předplatného.

3. Co je SpeedVPN?

SpeedVPN je bezplatná aplikace VPN vyvinutá společností Gospeed Software pro použití s ​​mobilními zařízeními. Poskytuje jednoduché a snadno použitelné služby VPN.

4. Kdo vlastní FastVPN?

FastVPN je ve vlastnictví NameCheap, známého registrátora domény a servisu webhostingu.

5. Proč byste neměli používat VPN po celou dobu?

Existuje několik důvodů, proč je třeba zvážit: použití VPN může snížit rychlost připojení, zvýšit využití mobilních dat a být v některých zemích považován za trestný čin.

6. Kdy byste neměli používat VPN?

VPN by měla být vypnuta, pokud potřebujete přístup k místním webům nebo zařízením, jako jsou streamovací platformy nebo tiskárny.

7. Ve které zemi se nachází rychlost VPN?

Nejrychlejší server VPN se obvykle nachází v zemi nejblíže vaší skutečné poloze. Země jako Španělsko, Singapur, Monako, Švýcarsko a Jižní Korea však mají vynikající internetovou infrastrukturu a vysokou rychlost.

8. Existuje skutečně bezplatná služba VPN?

Proton VPN nabízí bezplatnou službu bez omezení dat, ale dostupné možnosti serveru mohou být omezené.

Jak bezpečný je rychlost VPN?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který VPN není bezpečný

Nikdy se nepřipojte k serveru VPN, který je umístěn v jednom z "Pět očí" země. To jsou USA, Velká Británie, Austrálie, Nový Zéland a Kanada. Vyhněte se také "Devět očí" Země (Francie, Norsko, Dánsko, Nizozemsko). A vyhnout se "Čtrnáct očí" Země (Belgie, Itálie, Německo, Španělsko, Švédsko).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je rychlost VPN zdarma

Speed ​​VPN se může používat s omezenými funkcemi. Prémiová verze vám poskytuje neomezený přístup ke všem funkcím aplikace během období předplatného.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je SpeedVPN

SpeedVPN je bezplatná aplikace VPN vyvinutá gospeed pro použití s ​​mobilními zařízeními. Tato aplikace zabezpečení a ochrany osobních údajů je jednoduchá a můžete okamžitě povolit její služby VPN s jeho snadnou funkcí jednoho kliknutí.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo vlastní FastVPN

FastVPN je jednoduchá VPN vlastněná společností NameCheap, populární registrátor domény a webhostingovou službou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byste neměli používat VPN po celou dobu

Proč bych neměl používat VPN a VPN by mohla snížit rychlost připojení, i když váš poskytovatel internetových služeb nebude škrtit vaši rychlost; Použití VPN na mobilu zvýší vaše využití mobilních dat; Používání VPN je v některých zemích považováno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy byste neměli používat VPN

VPN zajišťují ochranu dat před hackery a bezpečné prohlížení. Výsledkem je, že to brání inzerentům nebo poskytovatelům internetových služeb v přístupu k vašim datům pro prohlížení. Zároveň mohou být časy, kdy potřebujete vypnout VPN. To je, když potřebujete přístup k místním webům nebo zařízením, jako jsou streamovací platformy nebo tiskárna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která země je rychlost VPN

Nejrychlejší server VPN bude vždy v zemi, která je nejblíže vaší skutečné poloze. Země VPN, které mají nejlepší internetovou infrastrukturu a nejlepší rychlosti, však jsou mimo jiné Španělsko, Singapur, Monako, Švýcarsko a Jižní Korea,.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje skutečně bezplatná služba VPN

Bez datových omezení je proton VPN jedinou službou, která by mohla být skutečným denním VPN bez řidiče. Omezené možnosti serveru však znamenají, že budete chtít být (nebo relativně blízko) země, kde jsou nabízeny servery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu věřit svému poskytovateli VPN

Ne všichni poskytovatelé VPN jsou stejní.

Používání renomovaného poskytovatele VPN, jako je NordVPN, vám nezpůsobí žádné problémy – ale někteří stinné VPN se ve skutečnosti zapojují do postupů protokolování dat a šťastně prodávají vaše data jiným společnostem, zatímco jiní nezabezpečují své sítě a nechají své uživatele vystavit hrozbě hrozící herci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda je VPN legitimní

Je snadné zkontrolovat, zda vám dává tuto základní úroveň ochrany – nebo pokud máte únik VPN.Nejprve určete svou skutečnou IP adresu.Zapněte svůj VPN a připojte se k jakémukoli serveru.Prohledejte znovu „Co je moje IP“ na Googlu (nebo použijte web IP vyhledávání) a zkontrolujte výsledek proti virtuální IP adrese vaší VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám nechat svou VPN na svém telefonu

Odpověď na „Měl bych nechat VPN“ je ano. VPN nabízejí nejlepší online zabezpečení, takže byste měli nechat VPN vždy, abyste se chránili před únikem dat a kybernetickými útoky, zatímco používáte veřejné W-Fi a proti rušivému snooperům, jako jsou ISP nebo inzerenti. Takže vždy udržujte VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to mít na telefonu VPN

Používání VPN se chrání šifrováním a anonymizovanými daty. Šifrování pro finanční údaje. Aplikace online bankovnictví na chytrých telefonech jsou populární, ale pokud je používáte, posíláte své finanční informace přes internet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku nechat VPN po celou dobu

Krátká odpověď zní: Ano, měli byste vždy udržovat VPN. Šifrováním provozu, který posíláte a přijímáte, mohou VPN zabránit tomu, aby vaše osobní údaje byly zachyceny třetími stranami. Tato data zahrnují vaši historii prohlížení webu, fyzickou polohu, IP adresu a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se dostat do potíží s používáním VPN

Pokud jste v U.S., VPN jsou legální, takže ne, nemůžete se dostat do potíží s jejich používáním. Pokud však jste v zemi, která zakazuje VPN, jako je Čína, pak ano, můžete se dostat do potíží s jejich používáním.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nejrychlejší VPN č. 1

Top 5 nejrychlejších VPN pro 2023NordVPN – nejrychlejší VPN v roce 2023 celkově.SurfShark VPN-Rychlá VPN s vrcholnou ochranou.Ipvanish – neomezený VPN s dobrou rychlostí.ExpressVPN – VPN s rychlým vlastním protokolem.Cyberghost VPN – levné VPN se specializovanými servery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kam mám dát VPN

Nejlepší služby VPN se obvykle nacházejí v zemích jako Panama, Švýcarsko, Island, Rumunsko a Britské Panenské ostrovy. Tyto země mají silné zákony, které chrání soukromí uživatelů a brání společnostem ve sběru a zpracování dat uživatelů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se vyhnout volnému VPN

Pokud jde o VPN, služby zdarma nejsou bezpečné. Mají málo peněz na utracení za dobrou infrastrukturu nebo další bezpečnostní prvky. Ještě horší je, že bezplatné VPN mohou ohrozit vaše digitální zabezpečení shromažďováním & Prodej vašich dat nebo sprchování reklam.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je nejlepší VPN pro bezplatný internet

5 Nejlepší zdarma VPN s neomezeným internetem VPN – nejlepší neomezený VPN zdarma.NordVPN-VPN bohatá na funkce bez limitů dat.SurfShark – VPN s neomezenými údaji o neomezených zařízeních.ATLAS VPN-Uživatelsky přívětivé zdarma VPN.ExpressVPN – Zabezpečení VPN bez uzávěru dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy byste neměli používat VPN

VPN zajišťují ochranu dat před hackery a bezpečné prohlížení. Výsledkem je, že to brání inzerentům nebo poskytovatelům internetových služeb v přístupu k vašim datům pro prohlížení. Zároveň mohou být časy, kdy potřebujete vypnout VPN. To je, když potřebujete přístup k místním webům nebo zařízením, jako jsou streamovací platformy nebo tiskárna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nejdůvěryhodnější VPN

ExpressVPN udržovala cenu CNET Editors ‘Choice Award za nejlepší celkovou VPN po své přezkumu 2023. Zachovává si svou pozici mimo jiné virtuální soukromé síťové služby díky své odhodlání k soukromí a silné rychlosti. SurfShark je těsně vteřina mezi našimi výběry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou mě sledovat, pokud používám VPN

VPN jsou užitečné pro mnoho věcí a pokud jsou používány správně, mohou vás chránit před sledováním několika způsoby: Webové stránky vás nemohou sledovat pomocí skutečné adresy IP. Váš poskytovatel internetových služeb (ISP) nemůže sledovat, co děláte na internetu. Vaše vláda nemůže sledovat, co děláte na internetu prostřednictvím vašeho ISP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu být chycen pomocí VPN

Policie nemůže sledovat živý, šifrovaný provoz VPN, ale pokud mají soudní příkaz, mohou jít na váš ISP (poskytovatel internetových služeb) a požádat o připojení nebo protokoly použití. Protože váš ISP ví, že používáte VPN, mohou na ně nasměrovat policii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá VPN pro váš telefon něco špatného

Ano, VPN nebo „virtuální soukromé sítě“ lze bezpečně použít na telefonech, ale pokud si nevyberete dobrou a spolehlivou službu VPN, existují rizika. VPNS přidávají do internetu další vrstvu zabezpečení, takže má smysl, že byste chtěli na svém telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vypouští VPN váš telefon

Pokud vás zajímá, „ovlivňuje VPN zdraví baterie“, odpověď zní ano, ale ne více než žádná jiná aplikace na vašem zařízení. V průměru byste měli očekávat asi 5-15% pokles výdrže baterie na vašem zařízení Android nebo iOS, když je VPN připojena.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsem v bezpečí, pokud používám VPN

Jak bezpečná je VPN pomocí spolehlivé virtuální soukromé sítě (VPN), může být bezpečným způsobem procházení internetu. Zabezpečení VPN může chránit před IP a šifrovat historii internetu a stále více se používá k zabránění snoopingu vládními agenturami.

[/WPRemark]

Previous Post
Qué VPN tiene un país de Islandia?
Next Post
Kolik stojí instalace inteligentních přepínačů?