15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je to hodnocení PG-13?

Jejich děti do 13 let by si měly zobrazit film. I když je to nakonec na uvážení rodičů, obecně se doporučuje, aby děti mladší 13 let nesledovaly filmy PG-13 kvůli potenciálně nevhodnému obsahu, jako je jazyk, násilí, nahota a zralá témata.

Zde je 15 jedinečných otázek založených na textu:

1. Co znamená hodnocení PG-13?
2. Je PG-13 vhodný pro 7leté?
3. Jaká jsou pravidla pro filmy PG-13?
4. Kolik příkladů F-slova je povoleno ve filmech PG-13?
5. Může být pětiletý film převezen do filmu PG-13?
6. Může pětiletý film sledovat film PG-13?
7. Je PG vhodný pro 7leté?
8. Můžete si vzít dítě do 13 let do filmu PG-13?
9. Co znamená hodnocení PG?
10. Je obsah PG vhodný pro malé děti?
11. Jak MPAA určuje hodnocení filmu?
12. Jaké faktory se zvažují při přiřazení hodnocení PG-13?
13. Mohou rodiče potlačit doporučení věku?
14. Jsou filmy PG-13 vhodnější pro předškolní nebo teenagery?
15. Co by rodiče měli zvážit při rozhodování, zda je film vhodný pro jejich dítě?

A zde jsou podrobné odpovědi na každou otázku:

1. Hodnocení PG-13 naznačuje, že nějaký materiál ve filmu nemusí být vhodný pro děti mladší 13 let. Slouží jako silnější opatrnost pro rodiče, aby vyhodnotili obsah, než to umožní svým dětem sledovat ho.
2. Zatímco filmy PG-13 se nedoporučují pro 7leté osoby, nakonec to záleží na úsudku rodiče. Hodnocení naznačuje, že film může obsahovat jazyk, násilí, nahotu a další zralý obsah, který může být pro malé děti nevhodný.
3. Filmy PG-13 mohou překročit hodnocení PG, pokud jde o téma, násilí, nahotu, smyslnost, jazyk, aktivity pro dospělé nebo jiné prvky. Nedostanou však do kategorie omezené R, což naznačuje, že obsah je vhodný pouze pro diváky ve věku 17 a více let.
4. Obecně platí, že filmy PG-13 mohou zahrnovat jediné použití F-Word. Jeho použití se však může lišit v závislosti na kontextu a konkrétních pokynech stanovených ratingovou deskou.
5. Asociace filmu radí, že filmy PG-13 jsou vhodné pro děti starší třináct let. Vzhledem k potenciálnímu nevhodnému obsahu však nemusí být pro pětileté osoby vhodné.
6. Filmy PG-13 se nedoporučují pro pětileté. Hodnocení slouží jako opatrnost rodičům k určení, zda je obsah vhodný pro jejich děti do 13 let.
7. Hodnocení PG naznačuje, že děti ve věku kolem osmi a více let mohou film sledovat, aniž by byly příliš neuspokojivé. Rodiče by však měli zvážit potenciál obsahu rozrušit mladší nebo citlivější děti.
8. Rodiče se mohou rozhodnout vzít dítě do 13 let do filmu PG-13, ale hodnocení slouží jako varování, které jim pomůže určit, zda je obsah vhodný pro věk jejich dítěte. Před rozhodnutím se doporučuje zvážit obsah filmu.
9. Hodnocení PG znamená, že film je vhodný pro obecné prohlížení. Některé scény však mohou být pro malé děti nevhodné a rodičům se doporučuje, aby zvážili potenciální dopad obsahu na jejich dítě.
10. Obsah s hodnocením PG je obecně vhodný pro malé děti, ale mohou existovat scény, které by je mohly rozrušit nebo rušit. Rodiče by měli zvážit citlivost a věk svého dítěte, než jim umožní sledovat film.
11. Asociace filmu přiřazuje hodnocení filmů na základě pokynů, které odrážejí citlivost a standardy amerického publika.
12. Mezi faktory zvažované při přiřazení hodnocení PG-13 patří téma, násilí, nahota, smyslnost, jazyk a další prvky, které mohou být intenzivnější nebo zralejší ve srovnání s filmem s hodnocením PG.
13. Zatímco rodiče mají konečné rozhodnutí umožnit svým dětem sledovat určitý film, doporučuje se zvážit hodnocení a vhodnost obsahu pro věk jejich dítěte.
14. Filmy PG-13 jsou obecně vhodnější pro předškolní a teenagery kvůli potenciálně intenzivnímu nebo zralému obsahu. Doporučuje se však rodičovské uvážení.
15. Při rozhodování o tom, zda je film vhodný pro jejich dítě, by rodiče měli zvážit faktory, jako je hodnocení, obsah, témata, násilí, jazyk a individuální citlivost a úroveň zralosti dítěte dítěte.

Co je to hodnocení PG-13?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PG-13 v pořádku pro 7 let

PG-13: Rodiče silně varovali, nějaký materiál může být pro děti mladší 13 let nevhodný. Toto hodnocení je pro rodiče silnější opatrností, kterou obsah zahrnuje, nemusí být vhodné pro děti mladší 13 let (věk před dospíváním). To může zahrnovat silnější jazyk, prodloužené násilí nebo sexuální situace a užívání drog.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená PG-13 pro 6 let

Rodičené silně varované: PG -13 – Některé materiály mohou být pro děti mladší 13 let nevhodné. Rodiče jsou vyzváni, aby byli opatrní. Některý materiál nemusí být vhodný pro pre-teenagery.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou pravidla pro PG-13

Hodný film PG-13 může překročit hodnocení PG v tématu, násilí, nahoty, smyslnosti, jazyku, činnostech pro dospělé nebo jiné prvky, ale nedosahuje omezené kategorie R.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik f slov je povoleno v PG-13

Podstatné jméno, přídavné jméno, sloveso, výplňové sloveso-F-bomba se vyvinula a byla kreativně využívána scenáristé, herci a režiséři jako kultovní Quentin Tarantino, po desetiletí. Obecně vyhrazeny pro projekty s hodnocením R, filmy PG-13 jsou povoleny jediné použití čtyřpísmenného slova.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vzít 5 let do filmu PG-13

Podle Asociace filmu znamená etiketa PG-13, že film je v pořádku pro děti nad třináct let. Nemusí to však být vhodné pro děti mladší třináct kvůli jazyku, násilí, nahoty a dalšímu zralému obsahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může pětiletý film jít do filmu PG-13

PG -13: Rodiče silně varovaní – nějaký materiál nemusí být vhodný pro děti do 13 let. Hodnocení PG-13 je přísnějším varováním ratingové desky rodičům, aby určila, zda by jejich děti mladší 13 let měly zobrazit film, protože nějaký materiál pro ně nemusí být vhodný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PG v pořádku pro 7 let

Obecné prohlížení, ale některé scény mohou být pro malé děti nevhodné. Film PG by neměl rozrušit dítě ve věku kolem osmi a starších. Děti bez doprovodu jakéhokoli věku mohou sledovat, ale rodičům se doporučuje zvážit, zda obsah může narušit mladší nebo citlivější děti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si vzít dítě do 13 let

PG -13: Rodiče silně varovaní – nějaký materiál nemusí být vhodný pro děti do 13 let. Hodnocení PG-13 je přísnějším varováním ratingové desky rodičům, aby určila, zda by jejich děti mladší 13 let měly zobrazit film, protože nějaký materiál pro ně nemusí být vhodný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vzít 8 let do filmu PG-13

Podle Asociace filmu znamená etiketa PG-13, že film je v pořádku pro děti nad třináct let. Nemusí to však být vhodné pro děti mladší třináct kvůli jazyku, násilí, nahoty a dalšímu zralému obsahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může 12letý film jít do filmu PG-13 s 13letým

12letý může jít na film PG-13, pokud mají s sebou dospělého. G a PG filmy znamenají, že do nich může jít kdokoli. Filmy PG-13, pouze lidé, kteří jsou nad 13 let nebo mají s sebou dospělého.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je kletba považována za PG-13

Ve filmech s hodnocením PG může být přítomen a použití jednoho z tvrdších "sexuálně odvozená slova" Jako výbušný bude zpočátku způsobit alespoň hodnocení PG-13. Více než jeden výskyt obvykle způsobí hodnocení R, stejně jako použití takového výuka v sexuálním kontextu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete říci slovo C ve filmu PG-13

Prokletí slova, která nejsou povolena ve filmech PG-13, jsou: „F ** K“, „D*CK“, „C*CK“, „Motherf ** Ker“, „C*nt“, „F* Ggot “a„ n *** a “.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může osmiletý sledovat film PG-13 v divadlech

PG -13: Rodiče silně varovaní – nějaký materiál nemusí být vhodný pro děti do 13 let. Hodnocení PG-13 je přísnějším varováním ratingové desky rodičům, aby určila, zda by jejich děti mladší 13 let měly zobrazit film, protože nějaký materiál pro ně nemusí být vhodný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PG v pořádku pro 6 let

Obecné prohlížení, ale některé scény mohou být pro malé děti nevhodné. Film PG by neměl rozrušit dítě ve věku kolem osmi a starších. Děti bez doprovodu jakéhokoli věku mohou sledovat, ale rodičům se doporučuje zvážit, zda obsah může narušit mladší nebo citlivější děti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vzít svého pětiletého do filmu PG-13

Podle Asociace filmu znamená etiketa PG-13, že film je v pořádku pro děti nad třináct let. Nemusí to však být vhodné pro děti mladší třináct kvůli jazyku, násilí, nahoty a dalšímu zralému obsahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi PG-13 a R

Hodnocení PG-13: Rodiče silně varováni-nějaký materiál může být pro děti mladší 13 let nevhodný. Hodnocení R: Omezeno – mladší 17. Hodnoceno NC-17: Pouze pro dospělé-nikdo 17 a pod připuštěním.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může můj pětiletý film vidět film PG-13

Podle Asociace filmu znamená etiketa PG-13, že film je v pořádku pro děti nad třináct let. Nemusí to však být vhodné pro děti mladší třináct kvůli jazyku, násilí, nahoty a dalšímu zralému obsahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou rodiče vzít děti do filmu PG-13

PG -13: Rodiče silně varovaní – nějaký materiál nemusí být vhodný pro děti do 13 let. Hodnocení PG-13 je přísnějším varováním ratingové desky rodičům, aby určila, zda by jejich děti mladší 13 let měly zobrazit film, protože nějaký materiál pro ně nemusí být vhodný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PG-13 v pořádku pro 6 let

Podle Asociace filmu znamená etiketa PG-13, že film je v pořádku pro děti nad třináct let. Nemusí to však být vhodné pro děti mladší třináct kvůli jazyku, násilí, nahoty a dalšímu zralému obsahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je slovo B povoleno ve filmech PG

Ve PG povolujeme pouze „mírný špatný jazyk“. Pokud se slova používají agresivním nebo velmi častým způsobem, může to mít za následek vyšší hodnocení obsahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik f slov může mít film o hodnocení

Podle webových stránek MPAA: „Jediné použití filmu s jedním z drsnějších sexuálně odvozených slov zpočátku vyžaduje alespoň hodnocení PG-13. Více než jeden takový vyčerpávající vyžaduje hodnocení R.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může čtyřletý film jít do filmu PG-13

Určitě! PG -13 znamená rodičovské vedení pro děti mladší 13 let, a protože je mu téměř 14. Pokud se obáváte nevhodného materiálu, mohu téměř zaručit, že byl vystaven všemu, co by se mohlo stát ve filmu PG-13. Už jsem viděl 12leté filmy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může 12letý film jít do filmu PG-13 bez rodiče

Původně zodpovězeno: Musí rodič doprovázet dítě na filmu PG-13 Hodnocený film Rodič nemusí doprovázet dítě k filmu s hodnocením PG-13. Pouze filmy s hodnocením R vyžadují, aby byly děti doprovázeny jejich rodiči.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PG-13 lepší než r

Film PG-13 je film, který podle pohledu ratingové desky skočí za hranicemi hodnocení PG v tématu, násilí, nahoty, smyslnosti, jazyku nebo jiném obsahu, ale zcela se nehodí do kategorie omezeného R. Jakýkoli obsah užívání drog bude zpočátku vyžadovat alespoň hodnocení PG-13.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou 12leté sledovat filmy PG-13

Podle Asociace filmu znamená etiketa PG-13, že film je v pořádku pro děti nad třináct let. Nemusí to však být vhodné pro děti mladší třináct kvůli jazyku, násilí, nahoty a dalšímu zralému obsahu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puede MacBook Air M1 obtener virus??
Next Post
Vdává se?