15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak přizpůsobím svou rameno ADT?

to váží méně než určité množství, obvykle kolem 50 liber. Ve většině případů by tedy vaše kočka neměla spustit detektor pohybu. Je však vždy dobré testovat systém a ujistit se, že je správně nastaven, aby se zabránilo jakýmkoli falešným poplachům.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu z telefonu vyzbrojit svůj systém ADT Ano, můžete z telefonu vyzbrojit a odzbrojit svůj ADT systém pomocí mobilní aplikace ADT+. Jednoduše otevřete aplikaci, zadejte svůj primární kód nebo uživatelský kód a vyberte požadovaný režim ozbrojení (pobyt, pryč nebo noc).

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vyzbroji svůj systém ADT a zapomenu zavřít dveře nebo okno, pokud vyzbrojíte systém ADT a necháte dveře nebo okno otevřené, systém obvykle zobrazí chybu nebo oznámení o otevřené zóně. Specifická odpověď se může lišit v závislosti na nastavení vašeho systému, ale obecně vás upozorní, že je otevřená zóna a dá vám možnost ji zavřít nebo pokračovat v ozbrojení.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vyzbrojit svůj systém ADT vzdáleně ano, můžete svůj systém ADT na dálku vyzbrojit pomocí mobilní aplikace ADT+ nebo webového portálu. Pokud máte připojení k internetu, máte přístup ke svému systému a vyzbrojte jej odkudkoli.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat nový senzor do svého systému ADT a přidat do svého systému ADT nový senzor, budete muset získat přístup k mobilní aplikaci ADT+. Odtud přejděte do nastavení zařízení a vyberte možnost přidat nový senzor. Postupujte podle pokynů na obrazovce a dokončte proces nastavení.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu ovládat svůj systém ADT hlasovými příkazy ano, pokud máte kompatibilní zařízení pro automatizaci domácího automatizace, můžete ovládat svůj systém ADT hlasovými příkazy prostřednictvím platforem jako Alexa nebo Google Assistant. Jednoduše nastavte integraci a poté použijte svůj hlas k paření, odzbrojení nebo proveďte jiné příkazy.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často bych měl testovat svůj systém ADT, doporučujeme otestovat váš ADT systém alespoň jednou měsíčně, aby se zajistilo, že správně funguje. To lze provést spuštěním každého senzoru a zajištění registru se systémem.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu v telefonu přijímat upozornění, pokud můj alarm ADT zhasne ano, můžete do telefonu přijímat upozornění, pokud váš alarm ADT zhasne. Tato funkce je k dispozici prostřednictvím mobilní aplikace ADT+. Můžete si přizpůsobit typy upozornění, které obdržíte a jak jsou doručeny (například prostřednictvím oznámení o push nebo textové zprávy).

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontroluji stav mého systému ADT a zkontroluji stav vašeho systému ADT, můžete použít mobilní aplikaci nebo webový portál ADT+. Jednoduše otevřete aplikaci nebo přistupujte k portálu a zobrazí se aktuální stav vašeho systému, včetně toho, zda je ozbrojený nebo odzbrojený.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji zvuk zvonění na mém systému ADT, abych deaktivoval zvuk zvonění ve vašem systému ADT, budete muset přistupovat k nastavení systému prostřednictvím mobilní aplikace ADT+ nebo webového portálu. Odtud přejděte do nastavení zvuku a přepněte možnost Zvuku zvonění.

Jak si přizpůsobím svou rameno ADT?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vyzbrojit svou vlastní aplikaci ADT

ADT+ Mobilní aplikace a webový portál – stiskněte ikonu ozbrojení pobytu (dům s osobou a hodinami), poté zadejte svůj primární kód.Away – stiskněte ikonu ozbrojení pryč (dům s štít) a poté zadejte svůj uživatelský kód.Noc – stiskněte ikonu nočního ozbrojení (blesk) a poté zadejte svůj uživatelský kód.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi pobytem ozbrojených a nocí

Noc paže je úplně stejná jako pobyt. Jediný rozdíl je v tom, že jakékoli vnitřní zóny s povoleným nastavením ARM nebudou obejít, když je systém nastaven na nočním režimu Arm. Vezměte prosím na vědomí, že zobrazíte možnost ARM Night, pouze pokud máte alespoň jeden senzor s povolenou možností ARM Night.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení ADT

K tomuto nastavení máte přístup prostřednictvím aplikace ADT+ nebo webového portálu. Otevřete ADT+ a klikněte na dva řádky v levém horním rohu, abyste získali hlavní nabídku. V plus.ADT.com přejít na domovskou stránku pro hlavní nabídku. Vybrat > Zařízení > Vyberte senzor, ke kterému chcete získat přístup > Pokročilé nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přejmenuji své senzory ADT

Přihlaste se k vašemu personalizovanému webovému portálu ADT Pulse pro provedení změn názvu zařízení, které odpovídají příkazům, které dáte Alexa. Jakmile otevřete webový portál, přejděte na kartu Systems a klikněte na zařízení, které chcete přejmenovat. Budete moci přejmenovat domácí automatizační zařízení a kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená na vlastníci paže

ARM COUBL znamená, že jste vyzbrojili svůj bezpečnostní systém, ale jedna nebo více zón byla obejít. Okopné zóny jsou neaktivní a nemohou způsobit alarm v systému. Všechny ostatní systémové zóny jsou však stále aktivní a jejich poruchy spustí obvyklý typ odezvy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi pobytem paží a paží

Ozbrojený pobyt je režim ozbrojení, který byste měli použít, když zůstanete ve vaší domácnosti, například v noci, když spíte. Ozbrojený je režim ozbrojení, který byste měli použít při odchodu z domova.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud byste v noci nastavili alarm domu

Burning Alarm stačí často k odeslání vetřelce. Policie souhlasí s tím, že byste měli v noci nastavovat alarm svého domu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vypustí moje kočka můj detektor pohybu ADT

Senzory pohybu

Možná se obáváte, že domácí mazlíček zruší senzor a spustí falešný poplach. Novější systémy nyní mohou ignorovat cokoli pod 85 liber, takže většina domácích zvířat je mimo háček. Ve skutečnosti s pohybovými senzory ADT můžete nastavit úroveň citlivosti na specifickou hmotnost vašeho domácího mazlíčka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít ovládací panel ADT

Ikona rozšíření umožňuje vidět vaše videozáznam na přejetí celé obrazovky. Vlevo nebo doprava pro přepínání kamer. Dokonce klepněte na kamery, jako je náš video zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím kameru na mém panelu ADT

Přihlaste se do www.řízení.ADT.com portál. Vyberte video z levé navigace. Vyberte nastavení z dostupných možností. Vyberte příslušnou kameru ze seznamu zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu přidat své vlastní senzory do systému ADT

Ano, můžete přidat senzory do svého domácího alarmu sami. Dokud znáte kód instalátoru pro váš systém, budete mít přístup k programování zóny a nastavit nové senzory. Budete také muset nakonfigurovat nastavení senzorů tak, aby správně fungovaly se systémem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu naprogramovat svůj senzor dveří ADT

Doporučujeme mít jeden na každém vchodu do vašeho domu pro úplnou ochranu. Dále použijte svou aplikaci ADT Plus, abyste jmenovali svůj senzor pro Tip Jméno po umístění, které plánujete na montáž. Nyní vytáhněte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu do svého systému ADT přidat kameru

16. Jak mohu do svého systému přidat fotoaparát do mého systému ADT dokáže zvládnout až 40 kamer. Ale než jej přidáte do svého systému ADT, musíte přidat kameru do sítě Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zobrazit kamery na ovládacím panelu ADT

ADT bere vaše soukromí velmi vážně. Pouze uživatelé, kteří mají zadané majitele systému, si mohou prohlédnout živé video nebo zkontrolovat klipy a obrázky. ADT nemá přístup k těmto obrázkům a my je nesdílíme.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] V noci dáváte alarm svého domu

Burning Alarm stačí často k odeslání vetřelce. Policie souhlasí s tím, že byste měli v noci nastavovat alarm svého domu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší probudit se na světlo nebo alarm

Světelný budík vás neprobudí tak rychle jako zvukový alarm. Probudí vás velmi pomalu a postupně. Jak vaše oči cítí nárůst světla, postupně se probudíte a budete mít snadnější vstávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku probudit se s alarmem

Není nic špatného na používání alarmu telefonu – pokud jeho jiné funkce nezasahují do vašeho spánku. Několik studií naznačilo, že větší používání telefonu, zejména v době před spaním, má za následek horší kvalitní spánek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou zloděje deaktivovat ADT

Pokud máte monitorovaný bezpečnostní systém prostřednictvím domácí telefonní linky, může zloděj snadno deaktivovat vaši alarmovou komunikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit své kočce, aby si spustila poplach

Pokud jste majitelem domácího mazlíčka, mějte na paměti tyto nápady při instalaci bezpečnostního systému, abyste zabránili vašim mazlíčkům, aby náhodně spustili alarm: Použijte senzory okna a dveří.Senzory pohybu polohy nad úrovní pasu.Otočte senzory pohybu vzhůru nohama.Vyberte senzor, který filtruje podle hmotnosti.Snižte citlivost na fotoaparát.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je ovládací panel ADT

Panel dotykové obrazovky ADT používá jednoduchá tlačítka s poklepáním k ovládání vašeho systému, podobně jako váš smartphone nebo tablet. Jednoduché nastavení inteligentního domu. Naše dotyková obrazovka podporuje desítky inteligentních zařízení současně, takže je snadné sestavit inteligentní systém, který pro vás funguje. Profesionální vedení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat svůj systém ADT

Zákazníci bezpečnostního systému ADT Self Setup System mají možnost vybrat z profesionálního monitorování nebo monitorování pro svůj systém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se ohlédnout zpět na kamery ADT

Systém bezpečnostních fotoaparátů můžete ovládat i na cestách, abyste zjistili, kdo je u vašich dveří. A můžete si prohlédnout záběry z prakticky jakéhokoli místa a sledovat klipy v reálném čase nebo je uložit na později. Promluvte si s návštěvníky prostřednictvím obousměrné zvukové funkce ADT, zobrazení živého krmiva a přepínání mezi jednotlivými kamerami ve vaší domácnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat fotografie do svého ovládacího panelu ADT

Váš bezpečnostní panel Qolsys IQ2 dotykové obrazovky se také zdvojnásobí jako přizpůsobitelný fotorámeček pro nastavení fotografování, který potřebujete nejprve nahrát své fotografie do micro SD. Karta uložte obrázky do složky

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká zařízení mohu přidat do ADT

ADT Control schválila zařízení pro vaše světla inteligentních homesmart. Další informace.Inteligentní termostaty. Další informace.Garážová vrata. Další informace.Google Nest Doorbell* Dozvědět se více. *Hnízdí zvonek zahrnuje kabelové nebo bateriové možnosti.Chytré zástrčky. Další informace.Bezpečnostní kamery. Další informace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu do svého systému ADT přidat prstencový fotoaparát

Milujeme bezpečnostní systémy, které hrají pěkně s vaší inteligentní domácí automatizací, takže jsme rádi, že můžete používat s ADT i Ring s Alexa a Google Assistant.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedo usar alambre de calibre 22 para un timbre??
Next Post
Jak nainstaluji Exodus redux?