15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Odstranil Vizio Hulu?

Shrnutí článku: Aplikace Hulu na inteligentních televizích

Aplikace HULU může z vaší televize zmizet, pokud není nastavena v oblasti USA, protože Hulu je k dispozici pouze v USA. Chcete -li získat aplikaci Hulu ve své inteligentní televizi Vizio, můžete tyto kroky sledovat: Přihlaste se k odběru Hulu s živou televizí, přejděte na domovskou obrazovku ve své inteligentní televizi Vizio, vyhledejte obchod s aplikacemi, použijte funkci vyhledávání k nalezení Hulu s živou televizí , vyberte „Stáhnout“ a přihlaste se pomocí svých přihlašovacích údajů. Hulu je obecně podporován na všech chytrých televizorů a pro televizory, které nejsou vestry, můžete připojit streamovací zařízení. Pokud chcete získat aplikaci Hulu zpět do televize, můžete stisknout a držet aplikace Hulu a Google Home, dokud se nezačnou kroužit, klepněte na X v horním rohu ikony a smazat, napájení zařízení otočením to na 1 minutu a poté zamířte do obchodu s aplikacemi a znovu nainstalujte aplikaci. Chcete -li přidat aplikace do vaší inteligentní televize Vizio, které nejsou uvedeny v App Store, můžete vyzkoušet instalaci přes USB, přístup k aplikaci prostřednictvím televizního prohlížeče, zrcadlení obrazovky nebo pomocí streamovacího zařízení. Pokud Hulu již není na vašem zařízení podporován, může to být způsobeno tím, že vaše uživatelská relace vyprší nebo Hulu Destating Support pro toto konkrétní zařízení. Můžete opravit Hulu nepracuje na vaší televizi Vizio kontrolou připojení k internetu, aktualizací softwaru v aplikaci TV a Hulu, vymazat mezipaměť a data aplikace Hulu a napájením cyklování televize. Pokud tato řešení nefungují, je nejlepší kontaktovat podporu Hulu pro další pomoc.

Klíčové body:

  1. Vaše televize nebyla nastavena v oblasti USA: Hulu je k dispozici pouze v USA, takže pokud váš televizor není nastaven ve správném regionu, nebudete moci najít aplikaci Hulu.
  2. Přihlaste se k odběru Hulu s živou televizí: Chcete -li získat aplikaci Hulu na svou Smart TV Vizio, musíte se přihlásit k odběru Hulu s živou televizí.
  3. Vyhledejte obchod s aplikacemi: Chcete -li stáhnout aplikaci Hulu, musíte najít obchod s aplikacemi ve svém Vizio Smart TV.
  4. Stiskněte a podržte aplikace Hulu a Google Home: Pokud chcete získat aplikaci Hulu zpět do své televize, můžete stisknout a držet aplikace Hulu a Google Home, dokud se nezačnou kroutit.
  5. Nainstalujte aplikaci HULU: Jakmile najdete aplikaci Hulu v obchodě App Store, můžete ji nainstalovat „Stáhnout“.
  6. Zkontrolujte připojení k internetu: Pokud Hulu nepracuje na vaší televizi Vizio, nezapomeňte zkontrolovat své připojení k internetu.
  7. Aktualizujte software: Aktualizace softwaru ve vaší televizi a aplikaci Hulu může pomoci vyřešit problémy s nefungováním Hulu nefunguje.
  8. Vymazat mezipaměť a data: Vymazání mezipaměti a dat aplikace Hulu může také vyřešit problémy.
  9. Napájecí cyklus váš televizor: Vypnutí televize na minutu a poté ji zapnuto může pomoci obnovit systém a potenciálně vyřešit problémy Hulu.
  10. Kontaktujte podporu Hulu: Pokud žádná z řešení nefunguje, je nejlepší kontaktovat podporu Hulu pro další pomoc.

15 jedinečných otázek:

  1. Proč aplikace Hulu zmizela z mé televize? Aplikace Hulu možná zmizela z vaší televize, pokud není nastavena v oblasti USA.
  2. Jak mohu získat aplikaci Hulu na mé inteligentní televizi Vizio? Chcete -li získat aplikaci Hulu ve své Smart TV Vizio, musíte se přihlásit k odběru Hulu s živou televizí a stáhnout ji z App Store.
  3. Odnesli Hulu z inteligentní televize? Hulu je obecně podporován na všech chytrých televizorů, ale pro televizory, které nejsou ve znaku, můžete připojit streamovací zařízení k používání Hulu.
  4. Jak získám zpět svou aplikaci Hulu? Aplikaci Hulu můžete získat zpět tím, že ji odstraníte ze zařízení, poháněcí cyklistiku a poté ji znovu nainstalujete z App Store.
  5. Jak mohu získat aplikaci Hulu zpět do mého televize? Otevřete App Store nebo Google Play Store nebo obchod Google, vyhledejte aplikaci Hulu, stáhněte si a nainstalujte.
  6. Proč už není na mém zařízení podporován Hulu? Hulu již nemusí být na vašem zařízení podporován, pokud vaše uživatelská relace vypršela nebo pokud Hulu zachránil podporu pro toto konkrétní zařízení.
  7. Jak mohu přidat aplikace do své inteligentní televize Vizio, které nejsou uvedeny v App Store? Můžete zkusit instalovat aplikace přes USB, přístup k aplikaci prostřednictvím televizního prohlížeče, zrcadlení obrazovky nebo pomocí streamovacího zařízení.
  8. Proč Hulu nefunguje na mé televizi Vizio? Hulu nemusí pracovat na vaší televizi Vizio kvůli problémům s připojením k internetu, zastaralým softwarem nebo problémy mezipaměti/dat.

Odstranil Vizio Hulu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč aplikace Hulu zmizela z mé televize

#1: Vaše televize nebyla zasazena v oblasti USA. Pamatujte, že aplikace Hulu je k dispozici pouze v USA. Důvodem, proč nemůžete najít aplikaci Hulu v televizi, je to, že vaše televize nebyla nastavena ve správném regionu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám aplikaci Hulu na svém Vizio Smart TV

Postupujte podle těchto jednoduchých kroků: Přihlaste se k odběru Hulu s živou televizí.Přejděte na domovskou obrazovku na svém inteligentním televizním zařízení Vizio.Vyhledejte obchod s aplikacemi.Pomocí funkce vyhledávání najdete Hulu s živou televizí.Vybrat "Stažení".Po instalaci se přihlaste pomocí přihlašovacích údajů, které jste si vybrali v kroku 1 (když jste se zaregistrovali do Hulu s živou televizí).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odnesli Hulu z inteligentní televize

Hulu je obecně podporován ve všech inteligentních televizorů a pro ty, kteří mají televizory, které mají bezmart, můžete připojit streamovací zařízení, abyste mohli používat Hulu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám zpět svou aplikaci Hulu

Stiskněte a podržte domácí aplikace Hulu a Google, dokud se nezačnou kroutit > Klepnutím na X v horním rohu ikony smažte.Power cyklujte zařízení tím, že jej vypnete po dobu 1 minuty.Vydejte se do obchodu s aplikacemi a přeinstalujte aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat aplikaci Hulu zpět do své televize

Otevřete obchod s App App Store nebo Google Play Store. Vyhledejte aplikaci Hulu. Pokud se objeví, stahujte a nainstalujte Hulu a budete moci streamovat obsah přímo na televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč už není na mém zařízení podporován Hulu

"Vaše uživatelská relace vypršela."

Pokud ano, již nepodporujeme konkrétní zařízení, které používáte. Když je naše služba zastaralá na zařízení, aplikace Hulu vám již nemusí dovolit přihlásit se nebo může úplně zmizet. V případě, že se aplikace otevírá, může zobrazovat pouze upozornění na obrazovce podobné zasílání zpráv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat aplikace do své inteligentní televize Vizio, které nejsou uvedeny v App Store

Jak stáhnout více aplikací ve vašem Vizio Smart TV: 4 Testovaná metoda #1: Nainstalujte přes USB.Možnost č. 2: Přístup k aplikaci přes prohlížeč televizoru.Možnost č. 3: Zrcadlování obrazovky nebo airplay.Možnost č. 4: Použijte streamovací zařízení v televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu nefunguje na mé televizi Vizio

Jak mohu opravit Hulu nefungovat na mém Vizio Smart TV Někteří potenciální řešení zahrnují kontrolu vašeho připojení k internetu, aktualizace softwaru v televizi a aplikaci Hulu, vymazání mezipaměti a dat aplikace Hulu a pohánění cyklistiky vaší televize. Pokud žádná z těchto řešení nefunguje, může být nutný reset továrny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je Hulu v mé chytré televizi

Stisknutím domů na dálkovém ovladači přístup k inteligentnímu rozbočovači. Vyberte aplikace a poté vyhledejte „Hulu“ pomocí ikony zvětšovacího skla v pravém horním rohu. Postupujte podle pokynů na obrazovce a dokončte proces instalace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu stáhnout aplikaci Hulu

Obecně platí, že pokud zařízení nemá obchod Google Play nebo jiné aplikace Google (Gmail, Mapy atd.), Nebude moci používat Hulu. Pokud máte nějaké potíže s stahováním aplikace Hulu, doporučujeme aktualizovat na nejnovější verzi systému Android OS. Byl tento článek užitečný

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není Hulu kompatibilní s mým inteligentním televizí Vizio

Některé starší Vizio prostřednictvím zařízení již nebudou moci streamovat Hulu Plus. Důvodem je upgrade Hulu provedená na aplikaci Hulu Plus. To ovlivňuje více zařízení napříč téměř všemi elektronickými výrobci. S vaší televizí Vizio není problém nebo s Hulu Plus není problém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu získat přístup k mému hulu

Vymažte svůj prohlížeč nebo mezipaměť aplikací. Force Close Hulu. Kontrola aktualizací. Přeinstalujte aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je moje aplikace Hulu

Telefon a tablet Android

Pomocí mobilního zařízení Android přejděte do obchodu Google Play nebo klepněte na ikonu z domovské obrazovky. Přejděte na hledání a zadejte "Hulu"

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat aplikace do své inteligentní televize Vizio, které nejsou uvedeny bez tlačítka V

Na dálkovém ovládání Vizio TV dvakrát stiskněte tlačítko Domů. Aplikace Via bude na obrazovce bliká. Manipulujte s možnostmi, dokud nedosáhnete všech aplikací a vyhledejte aplikaci, kterou chcete nainstalovat. Vyberte aplikaci a stiskněte tlačítko OK na dálkovém ovladači TV nainstalujte aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu aktualizovat svou televizi Vizio a získat nové aplikace

Platforma Vizio Internet Apps Platform zobrazuje vaše aplikace ve spodní části obrazovky. Stiskněte tlačítko Via na dálkovém ovladači. V dolní části obrazovky vyberte připojený televizní obchod. Vyberte všechny aplikace, nejnovější, představené nebo kategorie, abyste našli aplikaci, kterou chcete přidat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Hulu nepřijde do mé televize

Odinstalovat a přeinstalovat aplikaci: Pokud vyčištění mezipaměti nefunguje, můžete zkusit odinstalovat a přeinstalovat aplikaci Hulu. To může pomoci odstranit jakékoli poškozené soubory a obnovit aplikaci do jejího výchozího nastavení. Chcete -li to provést, přejděte do části „Aplikace“ vašeho inteligentního televizního nastavení, najděte aplikaci Hulu a vyberte „Odinstalovat“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svou televizi Vizio

Jak aktualizovat inteligentní televizi Vizio ručně upíšejte klíč v na dálkovém ovladači.Vyberte systém z nabídky.Poté vyberte Zkontrolujte aktualizace.Televizor začne kontrolovat aktualizace.Pokud je k dispozici nová aktualizace, potvrďte, že ji chcete nainstalovat a počkat na dokončení procesu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu přistupovat k Hulu v televizi

Odstraňování problémů Hulu nebo Hulu s živou televizí

Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlaste. Odstraňte aplikaci HULU a znovu ji stáhněte z App Store a znovu se přihlaste. Zkontrolujte rychlost stahování internetu ze zařízení, které používáte (mělo by to být nejméně 6 Mbps pro Hulu a 8 Mbps pro Hulu s živou televizí.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není Hulu k dispozici

Odstraňování problémů Hulu nebo Hulu s živou televizí

Zkontrolujte, zda je Hulu dole. Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlaste. Odstraňte aplikaci HULU a znovu ji stáhněte z App Store a znovu se přihlaste.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat aplikace na mé starší televizi Vizio

Platforma Vizio Internet Apps Platform zobrazuje vaše aplikace ve spodní části obrazovky.Stiskněte tlačítko Via na dálkovém ovladači.V dolní části obrazovky vyberte připojený televizní obchod.Vyberte všechny aplikace, nejnovější, představené nebo kategorie, abyste našli aplikaci, kterou chcete přidat.Poté vyberte Nainstalovat aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu najít hulu

Zkontrolujte aktualizace aplikace a systému: Chcete -li zkontrolovat aktualizace HULU, navštivte úložiště aplikací vašeho zařízení. Chcete -li zkontrolovat aktualizace systému, navštivte nabídku nastavení zařízení. Vymazat mezipaměť a data: V nabídce Nastavení zařízení můžete obvykle vymazat mezipaměť/data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vidět Hulu

Vylepšete své připojení: Proveďte kroky, abyste pomohli zlepšit připojení. Proveďte napájecí cyklus: Vypněte počítač (a v případě potřeby modem a router). Počkejte několik minut a poté se zapněte. Vymažte mezipaměť prohlížeče: Vymazání mezipaměti odstraňuje dočasné soubory a pomáhá uvolnit potřebný prostor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám nové aplikace na mém starším Vizio Smart TV

Platforma Vizio Internet Apps Platform zobrazuje vaše aplikace ve spodní části obrazovky.Stiskněte tlačítko Via na dálkovém ovladači.V dolní části obrazovky vyberte připojený televizní obchod.Vyberte všechny aplikace, nejnovější, představené nebo kategorie, abyste našli aplikaci, kterou chcete přidat.Poté vyberte Nainstalovat aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat aplikaci do své inteligentní televize Vizio, která není předem nainstalována

Stiskněte tlačítko V na dálkovém ovladači.Vyberte připojený televizní obchod.Vyberte všechny aplikace.Procházejte seznamem aplikací a stiskněte OK v požadované aplikaci a vyvolejte možnost nainstalovat ji.Vyberte instalační aplikaci, která je často umístěna v dolním levém rohu obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat aplikace do své televize Vizio, které nejsou uvedeny

Jak stáhnout více aplikací ve vaší inteligentní televizi Vizio: 4 Testované metody Use USB Flash Drive ke stažení aplikací třetích stran, které nejsou v chytré televizi nedostupné.Nainstalujte do inteligentního televize nainstalovat průzkumník souborů ES a otevřete soubory USB APK.Dalším způsobem, jak stahovat aplikace do vaší televize Vizio, je přístup k aplikaci přes váš televizní prohlížeč.

[/WPRemark]

Previous Post
Qué VPN tiene un servidor de Islandia?
Next Post
Jak víte, zda je pop-up virus skutečný?