15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak nainstaluji klient SSL VPN Plus?

Souhrn:

Instalace klienta SSL VPN zahrnuje stahování a extrahování potřebných souborů. Po úspěšné instalaci lze klient SSL VPN přistupovat z nabídky Start Windows. Pro instalaci a přihlášení klienta SSL VPN pro Windows 10 je třeba si stáhnout a nainstalovat klient, je třeba importovat konfigurační soubor a je třeba nakonfigurovat IP adresu SSL VPN serveru. Sophos SSL VPN lze nainstalovat na Windows výběrem .Konfigurační soubor OVPN, zadávání uživatelského portálu a hesla a v případě potřeby se přihlaste s ověřovacím kódem. Nastavení serveru SSL VPN zahrnuje konfiguraci obecných nastavení serveru SSL VPN, jako je protokol, číslo portu SSL a IP adresa zařízení. Klient SSL VPN pro Windows umožňuje jednotlivým uživatelům přístup k síti a interním zdrojům organizace bez specializovaného softwaru. Jednou z výhod SSL VPN je to, že využívají technologii TLS ve webových prohlížečích, což eliminuje potřebu konkrétního klientského softwaru. Windows 10 nativně nepodporuje SSL VPN, ale za tímto účelem je možné nainstalovat Forticlient. Pro nastavení klienta Sophos SSL VPN je třeba zkontrolovat a nakonfigurovat odpovídajícím způsobem zaškrtnuto a nakonfigurovat.

Klíčové body:

  1. Instalace klienta SSL VPN: Stáhněte si a extrahujte SSLVPNClient.Soubor zip a přístup k klientovi z nabídky Start Windows.
  2. Instalace a přihlášení do klienta SSL VPN pro Windows 10: Stáhněte a nainstalujte klienta SSL VPN, importujte konfigurační soubor, nakonfigurujte IP adresu SSL VPN serveru a přihlaste se pro přístup k síťovým zdrojům nebo internetu.
  3. Instalace Sophos SSL VPN na Windows: Otevřete klienta Sophos Connect, importujte .Konfigurační soubor OVPN, přihlaste se s přihlášením uživatelských portálů a ověřovacím kódem v případě potřeby.
  4. Nastavení serveru SSL VPN: Nakonfigurujte nastavení serveru SSL VPN, včetně protokolu, čísla portu SSL a IP adresy zařízení.
  5. Klient SSL VPN pro Windows: Umožňuje uživatelům přístup k síti a zdroji organizace bez specializovaného softwaru.
  6. Výhody SSL VPNS: Technologie TLS použitá v moderních webových prohlížečích eliminuje potřebu konkrétního klientského softwaru.
  7. Windows 10 a SSL VPN: Windows 10 nemá nativního klienta SSL VPN, FortiClient lze nainstalovat jako alternativu.
  8. Nastavení Sophos SSL VPN Klient: Nakonfigurujte nastavení přístupu k zařízení v části Administrace tak, aby umožňovala vzdálená připojení SSL VPN.

Otázky:

  1. Jak nainstalujete klienta SSL VPN?
  2. Odpověď: Chcete -li nainstalovat klienta SSL VPN, stáhněte si a extrahujte SSLVPNClient.Soubor zip a přístup k němu z nabídky Start Windows.

  3. Jaké jsou kroky k instalaci a přihlášení k klientovi SSL VPN pro Windows 10?
  4. Odpověď: Mezi kroky patří stahování a instalaci klienta SSL VPN, importování konfiguračního souboru, konfigurace IP adresy SSL VPN serveru a přihlášení k přístupu k síťovým zdrojům nebo internetu.

  5. Jak nainstalujete Sophos SSL VPN na Windows?
  6. Odpověď: Chcete -li nainstalovat Sophos SSL VPN na Windows, otevřete klienta Sophos Connect Client, importujte .Konfigurační soubor OVPN, přihlaste se s přihlášením uživatelských portálů a ověřovacím kódem v případě potřeby.

  7. Jaká nastavení se podílí na nastavení serveru SSL VPN?
  8. Odpověď: Obecná nastavení serveru SSL VPN zahrnuje výběr protokolu (TCP nebo UDP), zadání čísla portu SSL a v případě potřeby poskytnutí IP adresy zařízení pro Hostitele přepsání přepsaného hostitele.

  9. Co je klient SSL VPN pro Windows?
  10. Odpověď: Klient SSL VPN pro Windows umožňuje jednotlivým uživatelům získat přístup k síti organizace, aplikací klienta-serveru a interní síťové nástroje a adresáře bez specializovaného softwaru.

  11. Jaké výhody nabízejí SSL VPNS?
  12. Odpověď: Jednou z primárních výhod SSL VPN je to, že využívají technologii TLS implementovanou v moderních webových prohlížečích, což eliminuje potřebu instalace konkrétního klientského softwaru.

  13. Podporuje Windows 10 SSL VPN?
  14. Odpověď: Ne, Windows 10 nemá nativního klienta SSL VPN. Forticlient lze nainstalovat jako alternativu.

  15. Jak nastavíte klienta Sophos SSL VPN?
  16. Odpověď: Chcete -li nastavit klienta Sophos SSL VPN, musíte zkontrolovat a nakonfigurovat nastavení přístupu k zařízení v sekci Administration, zejména umožňující připojení SSL VPN pro WAN.

Jak mohu nainstalovat klienta SSL VPN Plus?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalovat klienta SSL VPN

Instalace instalačního balíčku SSL VPN ClientClick s konfiguračními soubory ke stažení SSLVPNClient. Soubor zip.Extrahujte SSLVPNClient.Po úspěšném dokončení instalace přistupujte k klientovi SSL VPN z nabídky Start Windows:

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalovat a přihlásit klienta SSL VPN pro Windows 10

Krok 1 Stáhnout& Nainstalujte přístup klientů SSL VPN. Přejděte na níže uvedený odkaz, sledujte značku červené šipky a stáhněte si klienta SSL VPN.Krok 2 Stáhnout soubor konfigurace SSL VPN konfigurace.Krok 3 Importujte konfigurační soubor.Krok 5 Konfigurace IP adresy serveru SSL VPN.Krok 6 Přihlaste se pro přístup k síťovým zdrojům nebo internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalovat Sophos SSL VPN na Windows

Klikněte na klienta Sophos Connect na koncovém bodu a klikněte na Importovat připojení.Vybrat . Konfigurační soubor OVPN, který jste si stáhli.Kliknutím na připojení se přihlaste.Zadejte uživatelské jméno a heslo pro uživatelský portál.Pokud vaše organizace vyžaduje ověřování dvoufaktoru, zadejte ověřovací kód.Klikněte na přihlášení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavit server SSL VPN

Konfigurace obecného serveru SSL VPN SettingsGo do sítě > Uživatel VPN > SSL VPN > Všeobecné.Z rozevíracího seznamu vyberte protokol (TCP nebo UDP), který se má použít s SSL VPN.Zadejte číslo portu SSL.Zadejte IP adresu zařízení pro hostitele přepsání, pokud nelze v klientském počítači vyřešit název hostitele zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je klient SSL VPN pro Windows

VPN VPN (SSL VPN) SSL VPN (SSL VPN) umožňuje jednotlivým uživatelům přístup k síti organizace, aplikací pro klienta a interní síťové nástroje a adresáře bez potřeby specializovaného softwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyžaduje SSL VPN klienta

Výhody SSL VPNS

Jednou z hlavních výhod SSL VPN je to, že používá technologii TLS implementovanou v moderních webových prohlížečích, takže není třeba instalovat konkrétní klientský software.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Podporuje Windows 10 SSL VPN

Ne, neexistuje žádný nativní klient Windows SSL VPN, který je součástí Windows. Pokud musíte nainstalovat software, můžete také nainstalovat FortiClient.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavit Sophos SSL VPN Klient

Zkontrolujte nastavení přístupu zařízení k správě > Přístup k zařízení.Podle SSL VPN vyberte WAN. To umožňuje vzdáleným uživatelům vytvořit připojení SSL VPN.V rámci uživatelského portálu vyberte následující: Volitelné: V rámci Ping/Ping6 vyberte VPN.Volitelné: V rámci DNS vyberte VPN.Klikněte na Použít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám klienta Sophos SSL VPN

Přejděte na svůj uživatelský webový portál na adrese poskytnuté vám. Přihlaste se pomocí uživatelského jména a hesla Windows. Spusťte aplikaci, když stahování skončí, přijmete výchozí hodnoty. Po instalaci bude klient Sophos SSL VPN viditelný v nabídce Start, jak je uvedeno níže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je moje VPN SSL povolena

– Přejít na VPN -> Nastavení SSL-VPN. – Zkontrolujte přiřazení portu SSL VPN. – Zkontrolujte nastavení přístupu omezit přístupové nastavení, abyste zajistili, že je hostitel připojen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se SSL VPN nepřipojuje

Ověřte, že uživatel má správné přiřazené politiky vzdáleného přístupu SSL VPN. Přejít na ověřování > Uživatelé a potvrďte, že uživatel SSL VPN má v rámci zásad SSL VPN povolené dva nebo více současných přihlášení, v případě, že je uživatel současně přihlášen z jiného zařízení současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi VPN a SSL VPN

Jinými slovy, IPSec VPNS spojují hostitele nebo sítě k chráněné soukromé síti, zatímco SSL/TLS VPNS bezpečně připojte aplikační relaci uživatele se službami uvnitř chráněné sítě. VPN IPSec mohou podporovat všechny aplikace založené na IP. Do aplikace vypadá IPSec VPN stejně jako jakákoli jiná IP síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je klient SSL VPN

VPN VPN (SSL VPN) SSL VPN (SSL VPN) umožňuje jednotlivým uživatelům přístup k síti organizace, aplikací pro klienta a interní síťové nástroje a adresáře bez potřeby specializovaného softwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalovat SSL v systému Windows 10

Vyhledejte objednávku certifikátu. Nejprve najděte objednávku ve vašem SSL.com účet a klikněte na jeden z odkazů ke stažení.Stáhnout certifikát.Spusťte IIS Manager.Vyberte server.Otevřete serverové certifikáty.Klikněte na „Kompletní požadavek na certifikát…“ Klikněte na … Přejděte na soubor certifikátu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Windows 10 vestavěný server VPN

Připojení je stejně jednoduché jako přihlášení, výběr umístění a stisknutí tlačítka připojení. Ale pokud vám aplikace nevyhovuje, Windows 10 má vestavěnou podporu VPN, kterou lze ručně nakonfigurovat. OS však nepodporuje OpenVPN, takže doporučujeme vybrat z L2TP/IPsec, SSTP nebo IKEV2.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nakonfigurovat SSL VPN ve Windows

Vytvořte start profileselect VPN > Nastavení > Síť & Internet > VPN > Přidat VPN.V rámci připojení přidání VPN proveďte následující: Pro poskytovatele VPN vyberte Windows (vestavěný). Do pole názvu připojení zadejte název, který poznáte (například můj osobní VPN).Vyberte Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalovat certifikát Sophos SSL v systému Windows 10

Instalace SSL CA CertificateGo na web > Obecná nastavení a ověřte použité skenování HTTPS.Stáhněte si svůj certifikát.Nainstalujte certifikát do svých počítačů nebo prohlížečů sledováním kroků ve firewallu Sophos: Přidejte CA ručně do koncových bodů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je sophos SSL VPN klient zdarma

Tento balíček obsahuje bezplatného klienta SSL VPN, certifikáty SSL a konfiguraci, kterou lze zpracovat jednoduchým postupem instalace jednoho kliknutí. Klient SSL VPN podporuje většinu obchodních aplikací, jako je nativní Outlook, nativní sdílení souborů Windows a mnoho dalších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Open VPN a SSL VPN

Většina VPN založených na SSL používá stejný síťový protokol, jaký se používá pro zabezpečený web (HTTPS), zatímco OpenVPN používá vlastní formát pro šifrování a podepisování datového provozu. To je hlavní důvod, proč je OpenVPN uvedena jako samostatná kategorie VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké porty jsou vyžadovány pro SSL VPN

Toto je jedna z hlavních výhod SSL VPN oproti jiným mobilním možnostem VPN VPN. Doporučujeme, abyste si vybrali port TCP 53 nebo port UDP 53 (DNS), abyste tuto výhodu udrželi. Tyto přístavy jsou povoleny téměř všemi připojením k internetu. Pokud přístupový web používá filtry paketů, měl by provoz SSL projít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud byste použili SSL VPN

SSL VPN poskytují bezpečné a bezpečné komunikaci prostřednictvím šifrovaného připojení pro všechny typy zařízení, bez ohledu na to, zda je přístup k síti prostřednictvím veřejného internetu nebo jiné zabezpečené sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalovat SSL do Windows

Vyhledejte objednávku certifikátu. Nejprve najděte objednávku ve vašem SSL.com účet a klikněte na jeden z odkazů ke stažení.Stáhnout certifikát.Spusťte IIS Manager.Vyberte server.Otevřete serverové certifikáty.Klikněte na „Kompletní požadavek na certifikát…“ Klikněte na … Přejděte na soubor certifikátu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím SSL na svém počítači

Vyberte kartu Security Security. V sekci Secure Communication je nyní k dispozici úprava. Vyberte Upravit. Vyberte Vyžadovat požadavek Secure Channel (SSL).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím VPN na Windows 10

Nastavit VPN na Windows 10. Klikněte na tlačítko Start Windows a vyberte Nastavení COG. Podle nastavení Windows vyberte síť & Internet. Z levé nabídky vyberte VPN, poté na pravé straně klikněte na Přidat připojení VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký typ VPN bych měl použít na Windows 10

Náš preferovaný protokol je OpenVPN, který je novější a má pověst pro spolehlivost a rychlost. IKEV2/IPsec je solidní druhá možnost a používá novou a zabezpečenou technologii. Mnoho společností VPN varuje před L2TP/IPSEC, což není tak bezpečné jako novější protokoly.

[/WPRemark]

Previous Post
Los interruptores inteligentes funcionan sin Wi-Fi?
Next Post
Jak najdu své studentské ID?