15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Přichází Ring Spotlight automaticky?

Shrnutí článku

1. Světla prstenců mohou být naplánována nezávisle na kameře a mohou být nastavena tak, aby vždy zůstala během nočních hodin nebo úplně vypnuto.

2. Světla na Ring Refterlight Cam Batter se zapne pouze pro pohybové události.

3. Pokud se prstencové světlo neustále rozsvítí bez pohybu, může to být způsobeno vysokou citlivostí na světlo nebo nesprávné umístění zařízení.

4. Ring Referlight lze ručně zapnout a vypnout prostřednictvím živého pohledu nebo kliknutím na ikonu světla v aplikaci.

5. Pokud zůstane reflektor prstenu, mohlo by to být spuštěno blízkými vozidly, tepelnými otvory nebo jednotkami HVAC. Ruční přepínání světel v aplikaci může pomoci vyřešit problém.

6. Všechny prstencové kamery mají rozlišení HD 1080p a infračervené noční vidění.

7. Červené světlo blikající na prstencovém fotoaparátu nenaznačuje, že někdo sleduje; Znamená to, že infračervené světlo je aktivováno pro noční vidění nebo když je místnost příliš tmavá.

Otázky a odpovědi

1. Zapnutí prstencová světla automaticky?

Ve výchozím nastavení Ringovy světlomety vystřelí, když detekuje pohyb a je venku tma, ale podle potřeby to lze změnit, protože světla a kamera mohou být naplánovány samostatně. Světla mohou být nastavena tak, aby zůstala vždy během nočních hodin, například bez ohledu na pohyb nebo úplně vypnout.

2. Zapne se na prsteny, když je detekován pohyb?

Jako výchozí nastavení se světla na baterii Spotlight Cam zapne pro pohybové události. Pokud je venku tmavá a vaše světla se nezapínají, můžete upravit citlivost na pohyb pro spuštění světel.

3. Proč se moje prstenové světlo neustále rozsvítí bez pohybu?

To by mohlo být proto, že máte sadu citlivosti na světlo. Můžete to upravit v aplikaci Ring v nastavení zařízení> Nastavení světla. Také se ujistěte, že vaše vačka je správně umístěna tak, aby optimalizovala, jak je detekován pohyb.

4. Můžete ručně zapnout kruhový reflektor?

Ano, můžete ručně zapnout kruhový reflektor výběrem živého pohledu a kliknutím na ikonu světla, abyste je zapnuli. Můžete také přejít do verze na celé obrazovce, stisknout tlačítko Plus a zapnout ikonu světla.

5. Proč můj prstenský reflektor zůstává dál?

Je to proto, že vaše reflektorová vačka používá detekci pohybu PIR. Ujistěte se, že v okolí nejsou žádná vozidla, tepelné otvory nebo jednotky HVAC, které by mohly spustit světla. Pokud se vaše světla nevypínají, zkuste je ručně přepínat návštěvou vačky Spotlight Cam v aplikaci Ring a deaktivace světla zapnutá/vypnutí.

6. Proveďte všechny prstenové kamery v noci?

Ano, každá prstencová kamera má rozlišení HD 1080p a infračervené noční vidění, což umožňuje jasné video den i noc.

7. Rozsvítí se prstencová kamera, když se někdo dívá?

Ne, červené světlo blikající na prstenovém fotoaparátu neznamená, že vás někdo sleduje. Červené světlo je známkou toho, že je aktivováno infračervené světlo. Infračervené světlo je aktivováno pro noční vidění a také se zapne, když je místnost příliš tmavá.

Přichází Ring Spotlight automaticky?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zapnutí prstencová světla automaticky

Ve výchozím nastavení Ringovy světlomety vystřelí, když detekuje pohyb a je venku tma, ale podle potřeby to lze změnit, protože světla a kamera mohou být naplánovány samostatně. Světla mohou být nastavena tak, aby zůstala vždy během nočních hodin, například bez ohledu na pohyb nebo úplně vypnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zapne se na prsteny, když je detekován pohyb

Zapne se světla na mé baterii s reflektorem pokaždé, když detekuje pohyb jako výchozí nastavení, světla na baterii Spotlight Cam zapne pro pohybové události pouze tehdy. Pokud je venku tmavá a vaše světla se nezapne, můžete upravit citlivost na pohyb pro spuštění světel.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje prstenové světlo neustále rozsvítí bez pohybu

To by mohlo být proto, že máte sadu citlivosti na světlo. Můžete to upravit v aplikaci Ring v nastavení zařízení > Nastavení světla. Také se ujistěte, že vaše vačka je správně umístěna tak, aby optimalizovala, jak je detekován pohyb. Tento článek s nápovědným centrem má více informací o správné pozici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete ručně zapnout kruhový reflektor

Vyberte živý pohled. A poté kliknutím na ikonu světla je zapněte. A znovu je opravdu rychle vypněte. Můžete také přejít do verze celé obrazovky stiskněte tlačítko Plus Turn On the Light Icon. A

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prstenský reflektor zůstává dál

Je to proto, že vaše reflektorová vačka používá detekci pohybu PIR. Ujistěte se prosím, že nejsou v okolí vozidla, tepelné otvory nebo jednotky HVAC, které by mohly spustit světla. Pokud se vaše světla nevypínají, zkuste je ručně přepínat návštěvou vačky Spotlight Cam v aplikaci Ring a deaktivace světla zapnutá/vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proveďte všechny prstenové kamery v noci

Jasné video, den a noc: Každý prstenový fotoaparát má rozlišení HD 1080p a infračervené noční vidění, takže jsme mohli vidět absolutně všechno, co se děje v našem domově a kolem něj.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Rozsvítí se prstencová kamera, když se někdo dívá

Má prstencový fotoaparát zčervenalá, když někdo sleduje ne, červené světlo blikající na prstencovém fotoaparátu neznamená, že vás někdo sleduje. Červené světlo je známkou toho, že je aktivováno infračervené světlo. Infračervené světlo je aktivováno pro noční vidění a také se zapne, když je místnost příliš tmavá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi detekcí pohybu a varováním pohybu na kruhu

Po vypnutí neobdržíte oznámení. Detektor pohybu vašeho zařízení však bude stále zapnutý a jakýkoli pohyb, který detekuje, bude zaznamenán v historii událostí. Pohybová upozornění (inteligentní upozornění) používá další zpracování videa, které může zpozdit výstrahy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prstenský reflektor zůstává pořád

Je to proto, že vaše reflektorová vačka používá detekci pohybu PIR. Ujistěte se prosím, že nejsou v okolí vozidla, tepelné otvory nebo jednotky HVAC, které by mohly spustit světla. Pokud se vaše světla nevypínají, zkuste je ručně přepínat návštěvou vačky Spotlight Cam v aplikaci Ring a deaktivace světla zapnutá/vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč detektor pohybu prstenu náhodně odejde

Jakýkoli pohyb ve vaší domácnosti může spustit detektor pohybu, když je váš alarm prstenu ozbrojený „pryč“, potenciálně odstartovat alarm. Okamžitě vyměňte nízké baterie a vadné vybavení. Pokud vám váš alarm prstenu pošle oznámení*, že kontaktní senzor má nízkou baterii, okamžitě ji vyměňte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zapnout a vypnout

Pokud je venku tma a nechcete, aby se světla zapnula vůbec, můžete také ručně ovládat svůj reflektor prostřednictvím ovládacího prvku/vypnutí světla. POZNÁMKA: Nebudete dostávat žádná upozornění na pohyb, dokud nenastavíte alespoň jednu pohybovou zónu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu způsobit, že můj prsten reflektoru zůstane

Příručka "světla" Ovládací prvek je ovládací prvek, který se objevuje nad výstrahami pohybu, přepíná v hlavní nabídce zařízení v aplikaci Ring Ring. Přepněte tuto ovládací prvek a ručně zapněte světlomety (modrá) a vypnuto (bílá). POZNÁMKA: Tato ovládací prvek potlačuje jakékoli jiné nastavení nebo ovládací prvky, které jsou nastaveny s aplikací Ring.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho zůstává Ring Refterlight

Ring Spotlight je navržen tak, aby vydržel asi rok na jedné sadě baterií při normálním použití. Životnost baterie závisí na nastavení zařízení, použití a dalších faktorech, jako je počasí. Jas se může snižovat, jakmile je výdrž baterie vyčerpána.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho zůstane prstencové světlo

Světla na prstencovém závolném vačce zůstává ve výchozím nastavení 30 sekund, ale to lze upravit. Video nahrávky jsou délky 1 minutu, ale to je také plně nastavitelné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda je prstenská kamera

Jak zjistím, zda můj prstenový fotoaparát nahrává kamery a zvonky, které ukazují světlo na přední straně nebo pokud někdo sleduje živý pohled – také posílají do telefonu upozornění na pohyb. Musíte zaplatit za úložný plán pro nahrávání videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Znamená modré světlo na prstenu

Máte pravdu, že modré světlo zapne, když bude detekován pohyb nebo když je aktivován živý pohled. Navíc můžete vidět, jak se modré světlo rozsvítí, když jsou snímky pořízeny pomocí funkce snímání snímku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli mě někdo sleduje mým fotoaparátem

Následující značky mohou naznačovat, že někdo používá fotoaparát vašeho telefonu k sledování: Podezřelé aplikace na pozadí.Neschopnost kamery.Liché soubory a nevysvětlitelně nízký úložný prostor.Světlo nesprávného chování.Rychle vypouštění baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak Ring Refterlight detekuje pohyb

Ring Products „Viz“ svět prostřednictvím sítě tří propojených infračervených (PIR) senzorů. Jedná se o senzory tepla, které detekují pohyb monitorováním tepla v detekční oblasti. Protože lidé jsou teplejší než okolní oblasti, jak člověk vstupuje do detekční oblasti, mění se měření tepla mění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě můj prstenový fotoaparát upozorňuje

Zkontrolujte Nastavení výstrah alarmů prstenu

Rovněž stojí za to zkontrolovat obrazovku Nastavení výstrah alarmů, abyste se ujistili, že oznámení, která chcete, jsou skutečně povolena pro vaše zařízení. Tato nastavení se nachází v aplikaci Ring na vašem zařízení a můžete povolit a deaktivovat možnosti, jak si přejete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho zůstává reflektor prstenu

Ring Spotlight je navržen tak, aby vydržel asi rok na jedné sadě baterií při normálním použití. Životnost baterie závisí na nastavení zařízení, použití a dalších faktorech, jako je počasí. Jas se může snižovat, jakmile je výdrž baterie vyčerpána.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co spustí alarm prstenu

Detektor pohybu alarmů prstenců je navržen tak, aby monitoroval místnost nebo oblast uvnitř vašeho domova pro teplo a pohyb. Po ozbrojení, detektor pohybu spustí váš kruhový alarm, když bude detekován teplo a pohyb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se prstencové světlo neustále přichází

V případě prstencového světla je blikání s největší pravděpodobností způsobeno umírající baterií. Pokud máte tento problém, nabíjení baterie by ji mělo vyřešit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj prstenský reflektor neustále přichází

V případě prstencového světla je blikání s největší pravděpodobností způsobeno umírající baterií. Pokud máte tento problém, nabíjení baterie by ji mělo vyřešit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč vyhrál můj prstenový reflektor zůstat dál

Zkontrolujte následující položky. Zkontrolujte své baterie. Zkontrolujte své automatické vypnutí ovládací prvky v ovládacích prvcích zařízení v aplikaci Ring. Možná jste nesprávně nastavili čas na ovládání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje prstenční reflektor vždy zapnutý

Je to proto, že vaše reflektorová vačka používá detekci pohybu PIR. Ujistěte se prosím, že nejsou v okolí vozidla, tepelné otvory nebo jednotky HVAC, které by mohly spustit světla. Pokud se vaše světla nevypínají, zkuste je ručně přepínat návštěvou vačky Spotlight Cam v aplikaci Ring a deaktivace světla zapnutá/vypnutí.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto cuesta monitorear una cámara de nido??
Next Post
Může policie sledovat bitcoiny?