15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohu odinstalovat IE11?

souhrn

V tomto článku diskutujeme o bezpečnosti a nezbytnosti odinstalovat Internet Explorer 11 ve Windows 10. I když je bezpečné odstranit internetový průzkumník z Windows 10 a Windows 8.1, je důležité mít nainstalován další prohlížeč. Pro určité starší webové aplikace je navíc stále zapotřebí Internet Explorer 11.

Klíčové body

  1. Bezpečné odstranit: Je bezpečné odinstalovat Internet Explorer 11 od Windows 10 a Windows 8.1, pokud máte nainstalovaný alternativní prohlížeč.
  2. Internet Explorer 11: Internet Explorer 11 je poslední hlavní verzí Internet Explorer a je stále potřebná pro určité aplikace.
  3. Deaktivace Internet Explorer 11: Internet Explorer 11 můžete zakázat jako samostatný prohlížeč prostřednictvím nastavení počítače.
  4. Zakázání IE11 na Windows 10 Home: Chcete -li deaktivovat Internet Explorer v systému Windows 10, vyhledejte a vyberte ovládací panel, poté najděte a zapněte funkce Windows za zapnutí nebo vypnutí a zrušte zaškrtnutí možnosti Internet Explorer 11.
  5. Odinstalace Internet Explorer: Pokud odinstalujete Internet Explorer pomocí dispu, iExplore.Vstupní bod exe je odstraněn, ale některé složky, klíče registru a vykreslovací motor mohou zůstat.
  6. Potřeba Internet Explorer: Některé starší webové aplikace stále vyžadují Internet Explorer, ale s režimem IE Microsoft Edge je můžete pokračovat v provozování je.
  7. Nejlepší alternativa prohlížeče: Microsoft Edge se doporučuje jako nejlepší prohlížeč, který nahradí Internet Explorer. Nabízí zlepšené zabezpečení, soukromí, rychlost a snadné použití.
  8. Oprava problémů: Pokud Internet Explorer 11 přestane pracovat na Windows 10, můžete zkusit resetovat jeho nastavení prostřednictvím nabídky nástrojů> Internet Možnosti.

Otázky & Odpovědi

  1. Je bezpečné odinstalovat Internet Explorer 11 v Windows 10?
    Ano, je bezpečné odstranit Internet Explorer 11 z Windows 10, pokud máte nainstalován další prohlížeč.
  2. Je internetový průzkumník 11 stále potřebný?
    Ano, Internet Explorer 11 je stále potřebný pro určité starší webové aplikace.
  3. Mohu deaktivovat internetový průzkumník 11?
    Ano, můžete deaktivovat Internet Explorer 11 jako samostatný prohlížeč prostřednictvím nastavení počítače.
  4. Jak deaktivuji IE11 na Windows 10 Home?
    Chcete -li deaktivovat internetový průzkumník v domě Windows 10, přejděte na Ovládací panel, vyberte Otočit funkce Windows On On On a Opl a zrušit zaškrtnutí možnosti Internet Explorer 11.
  5. Co se stane, když odinstaluji Internet Explorer?
    Pokud odinstalujete Internet Explorer pomocí DESP, vstupní bod je odstraněn, ale některé složky, klíče registru a vykreslovací motor mohou stále zůstat.
  6. Potřebuji internetový průzkumník na mém počítači?
    Některé starší webové aplikace mohou vyžadovat internetový průzkum.
  7. Jaký je nejlepší prohlížeč, který nahradí Internet Explorer 11?
    Microsoft Edge se doporučuje jako nejlepší alternativa prohlížeče k Internet Explorer 11.
  8. Když Internet Explorer 11 přestal pracovat na Windows 10, jak to mohu opravit?
    Můžete zkusit resetovat nastavení Internet Explorer v nabídce nástrojů> Internet Možnosti, abyste vyřešili jakékoli problémy.

Mohu odinstalovat IE11?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné odinstalovat Internet Explorer 11 v Windows 10

Závěr. Jak můžete vidět z našeho malého experimentu, je bezpečné odstranit internetový průzkumník z Windows 10, jednoduše proto, že jeho místo již zaujala Microsoft Edge. Je také přiměřeně bezpečné odstranit internetový průzkumník z Windows 8.1, ale pouze pokud máte nainstalovaný další prohlížeč.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je internetový průzkumník 11 stále potřebný

Ano, Internet Explorer 11 je poslední hlavní verzí Internet Explorer. Desktopová aplikace Internet Explorer 11 vymkla podporu pro určité operační systémy od 15. června 2022*. Zákazníci se vyzývají, aby se přestěhovali do Microsoft Edge s režimem Internet Explorer (IE).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu deaktivovat internetový průzkumník 11

Zakázat Internet Explorer 11 jako samostatný prohlížeč

Přejděte na konfiguraci počítače/administrativní šablony/komponenty Windows/Internet Explorer. Poklepáním na deaktivace Internet Explorer 11 jako samostatný prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji IE11 na Windows 10 Home

Jak deaktivovat Internet Explorer v systému Windows 10Search a vybrat ovládací panel.Nastavit zobrazení podle: do velkých ikon.Vyberte zapínání nebo vypnutí funkcí otočení Windows.Přejděte dolů a najděte Internet Explorer 11 a zrušte zaškrtnutí políčka a klikněte na tlačítko OK.Počkejte, až bude proces dokončen.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když odinstaluji Internet Explorer

Pokud odstraníte Internet Explorer pomocí Disc, iExplore.Vstupní bod exe je odstraněn ze systému souborů, ale jeho vykreslovací motor, některé složky a klíče registru zůstávají v systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete na svém počítači Internet Explorer

Need Internet Explorer pro starou webovou aplikaci, tj. Nyní je oficiálně pryč, ale stále můžete spustit starší weby díky IE režimu v Microsoft Edge. Hardware PC je pěkný, ale bez inovativního softwaru není moc použití.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší prohlížeč, který nahradí Internet Explorer 11

Microsoft Edge

Microsoft Edge je rychlejší a bezpečnější prohlížeč doporučený společností Microsoft. Microsoft Edge s vylepšeným zabezpečením, soukromí, rychlostí a snadným použitím převyšuje zážitek, který jste se seznámili s Internet Explorer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Když Internet Explorer 11 přestal fungovat Windows 10

Otevřete internetový průzkumník a vyberte nástroje > Možnosti internetu. Vyberte kartu Advanced a poté vyberte Reset. V dialogovém okně Reseset Internet Explorer Nastavení vyberte Reset. Když Internet Explorer dokončí aplikaci výchozí nastavení, vyberte Zavřít > OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zastavit Internet Explorer 11 přesměrování na okraj ve Windows 11

Zakázat přesměrování na Microsoft Edge

Nastavte politiku RedirectSitesFrominterNexplorerRereReRerentMode tak, aby byla povolena a poté v rozbalovacích možnostech v rámci možností: Přesměrování nekompatibilních webů z Internet Explorer na Microsoft Edge, vyberte Zakázat deaktivaci. Toto nastavení přestane přesměrovat přesměrování, jakmile se politika projeví.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Microsoft Edge otevírá místo Internet Explorer

V některých verzích Windows Internet Explorer automaticky uvádí Microsoft Edge pro nekompatibilní weby nebo při přístupu k nejnovějším webovým technologiím. Inženýři společnosti Microsoft navrhli dva vestavěné prohlížeče, aby pracovali v tandemu, aby zajistili, že uživatelé mají nejlepší zážitek z prohlížení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zakázat internetový průzkumník jako výchozí prohlížeč v systému Windows 10

Vyberte tlačítko Start a poté zadejte výchozí aplikace. Ve výsledcích vyhledávání vyberte výchozí aplikace. Podle webového prohlížeče vyberte prohlížeč, který je aktuálně uveden, a poté vyberte Microsoft Edge nebo jiný prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nutné mít internetový průzkumník

Říkáme to už roky – a Microsoft má taky. Ve skutečnosti 15. června 2022 byl Internet Explorer oficiálně v důchodu a nahrazen Microsoft Edge. Musíte přestat používat IE jako prohlížeč, protože nakonec to prostě nebudete moci spustit ve většině verzí Windows 10.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když IE11 odejde do důchodu

To znamená, že uživatelé již nebudou moci používat IE k procházení webu a místo toho budou nuceni použít Edge. Microsoft odchází do důchodu IE pro zlepšení zabezpečení Windows 10, protože IE11 je zranitelnější vůči bezpečnostním hrozbám, jako jsou phishingové útoky a malware.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud odinstalujete Internet Explorer

Pokud odstraníte Internet Explorer pomocí Disc, iExplore.Vstupní bod exe je odstraněn ze systému souborů, ale jeho vykreslovací motor, některé složky a klíče registru zůstávají v systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Internet Explorer stále v mém počítači

Hlavním důvodem pro vedení Internet Explorer v systému Windows 10 je provozování webových stránek na základě starších technologií HTML, které nejsou nebo nesprávně podporovány v Microsoft Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký prohlížeč mohu použít místo Internet Explorer

Microsoft Edge je rychlejší a bezpečnější prohlížeč doporučený společností Microsoft. Microsoft Edge s vylepšeným zabezpečením, soukromí, rychlostí a snadným použitím převyšuje zážitek, který jste se seznámili s Internet Explorer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co lidé používají místo Internet Explorer

Top 10 alternativ k Internet Explorerchrome.Mozilla Firefox.Apple Safari.Opera.Statečný.Žehlička.Chromium.Prohlížeč duchů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak opravit nebo přeinstalovat Internet Explorer 11 v systému Windows 10

Opravte internetový průzkumník v WindowSexit všechny programy, včetně Internet Explorer.Stisknutím tlačítka Logo Windows+R otevřete spuštěné pole.Typ INETCPL.Zobrazí se dialogové okno Možnosti internetu.Vyberte kartu Advanced.V rámci nastavení resetování internetového průzkumníka vyberte Reset.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Internet Explorer nefunguje ve Windows 11

Ale nyní má Microsoft trvale deaktivován Internet Explorer. Pokud potřebujete používat IE ve Windows 10 nebo Windows 11, způsob, jak to získat, je prostřednictvím režimu Internet Explorer v prohlížeči Microsoft Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Internet Explorer je výchozí hodnota

V říjnu 2020 společnost Microsoft převzala novou iniciativu, aby vyřadila Internet Explorer (IE11) pro svůj nový prohlížeč Microsoft Edge na bázi chromu. Od listopadu 2020 jsou uživatelé navigací na weby pomocí Internet Explorer přesměrováni na nový Microsoft Edge, pokud detekuje nekompatibilitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu oddělit internetový průzkumník od Edge v systému Windows 11

A klikněte na výchozí prohlížeč. A pravděpodobně si všimnete napravo od Let Internet Explorer Otevřená velikost v Microsoft Edge, která může být nastavena na vždy, pokud je, pak klikněte na tento pokles. Dolů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Microsoft Edge v převzetí internetového průzkumníka

Zakázat přesměrování na Microsoft Edge

Nastavte politiku RedirectSitesFrominterNexplorerRereReRerentMode tak, aby byla povolena a poté v rozbalovacích možnostech v rámci možností: Přesměrování nekompatibilních webů z Internet Explorer na Microsoft Edge, vyberte Zakázat deaktivaci. Toto nastavení přestane přesměrovat přesměrování, jakmile se politika projeví.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zastavit hranu v nahrazení internetového průzkumníka

[Windows 11/10] Jak povolit/zakázat režim Internet Explorer v Microsoft Edgeopen Microsoft Edge.Klikněte na [Výchozí prohlížeč] ③.V rámci povolení, aby se weby objevily v režimu Internet Explorer (tj. Režim) ④, můžete vybrat potřebné nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč deaktivovat Internet Explorer

2 – Zabezpečení

Veškerý software a prohlížeče mají obecně zranitelnosti zabezpečení. Zakázáním Internet Explorer je to o jeden méně softwarového balíčku, který lze aktualizovat, a jednu aplikaci, kterou lze využít – tedy zajišťuje, aby váš systém zajistil bezpečnější systém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s IE11 po 15. červnu

Internet Explorer (IE) 11 Desktop Application ukončila podporu pro semi-roční kanál Windows 10 15. června 2022. Zákazníci jsou povzbuzováni, aby se přesunuli na Microsoft Edge s režimem IE. Jděte sem a dozvíte se více. IE režim umožňuje zpětnou kompatibilitu a bude podporován prostřednictvím nejméně 2029.

[/WPRemark]

Previous Post
Cual es la mejor batería solar?
Next Post
Má vivint záložní baterii?