15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je McAfee Mobile Security Free?


Shrnutí článku: Je McAfee Security Free na mém telefonu?

1. McAfee Antivirus & Security for Android je mobilní součástí sady McAfee’s All Access a je zdarma pro všechny uživatele přístupu. (Zdroj: McAfee)
2. Plán plus stojí 110 $ a pokrývá až pět systémů, zatímco plán prémie stojí 130 $ a pokrývá až 10 zařízení. Oba plány zahrnují přístup VPN a plán prémie přidává rodičovské kontroly. (Zdroj: McAfee)
3. Aplikace McAfee je k dispozici ke stažení zdarma v obchodě Google Play pro zařízení Android a Apple App Store pro zařízení iOS. 30denní bezplatná zkušební verze je k dispozici bez údajů o kreditní kartě. (Zdroj: McAfee)
4. Pro iOS a Android existuje bezplatná verze McAfee, stejně jako 30denní zkušební verze pro PC Windows. (Zdroj: McAfee)
5. Mobilní zařízení mohou být zranitelná vůči infekcím malwaru, phishingovým útokům a krádeží identity, což je komplexní mobilní zabezpečení důležité pro ochranu. (Zdroj: McAfee)
6. McAfee nabízí 30denní bezplatnou zkušební verzi pro své mobilní zabezpečení na zařízeních Android a iOS. Po zkušební době bude za další používání účtován poplatek. (Zdroj: McAfee)
7. Zabezpečení McAfee umožňuje uživatelům zajistit až pět zařízení současně, včetně smartphonů, tablet, počítačů a počítačů. K dispozici je 7denní základní online ochrana online. (Zdroj: McAfee)
8. Všechny placené předplatné společnosti McAfee Consumer Products jsou automaticky zapsány do programu auto-obnovy a předplatné se každý rok obnovuje. (Zdroj: McAfee)

Otázky:

  1. Je McAfee zabezpečení zdarma na mém telefonu?
  2. McAfee Antivirus & Security for Android je zdarma pro všechny přístupové uživatele. Aplikaci lze bezplatně stáhnout z obchodu Google Play. (Zdroj: McAfee)

  3. Stojí McAfee Mobile peníze?
  4. Plán plus stojí 110 $ a pokrývá až pět systémů, zatímco plán prémie stojí 130 $ a pokrývá až 10 zařízení. Oba plány zahrnují přístup VPN. (Zdroj: McAfee)

  5. Existuje bezplatná verze McAfee?
  6. Ano, existuje bezplatná verze McAfee pro zařízení iOS a Android. Navíc je k dispozici 30denní zkušební verze pro Windows PCS. (Zdroj: McAfee)

  7. Proč potřebuji McAfee na svém telefonu?
  8. Mobilní zařízení mohou být zranitelná vůči různým typům útoků, včetně infekcí malwaru, phishingových útoků a krádeže identity. McAfee poskytuje komplexní mobilní zabezpečení pro zařízení Android a iOS k ochraně vaší identity a soukromí. (Zdroj: McAfee)

  9. Účtuje McAfee poplatek?
  10. Po 30denním bezplatném procesu účtuje McAfee 39 $.99 pro první funkční období. Po prvním období je cena obnovy 109 $.99 za rok. (Zdroj: McAfee)

  11. Je McAfee zdarma na iPhone?
  12. Zabezpečení McAfee umožňuje uživatelům zajistit až pět zařízení současně, včetně iPhone. K dispozici je 7denní základní online ochrana online pro iPhony. (Zdroj: McAfee)

  13. Musíte za McAfee každý rok platit?
  14. Ano, všechny placené předplatné společnosti McAfee Consumer Products jsou automaticky zapsány do programu Auto-Renewal a předplatné se každý rok obnovuje. (Zdroj: McAfee)


Je McAfee Mobile Security zdarma?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je McAfee zabezpečení zdarma na mém telefonu

McAfee Antivirus & Zabezpečení pro Android (zdarma, 29 $.99 za rok) je mobilní součástí apartmá společnosti All Access All (nyní McAfee LiveSafe) a je zdarma pro všechny uživatele přístupu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí McAfee Mobile peníze

McAfee Mobile Security Review: Náklady a co je pokryto

Existují dvě předplatné napříč platformami, které pokrývají Windows, Mac, Android a iOS. Oba zahrnují přístup VPN, ale plán plus stojí 110 USD a pokrývá až pět systémů, zatímco plán prémiové $ 130 přidává rodičovské kontroly a zvyšuje pokrytí na 10 zařízení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je McAfee zdarma na mém telefonu Android

Aplikace McAfee je dostatečně jednoduchá na instalaci – je k dispozici v obchodě Google Play pro zařízení Android a v Apple App Store pro zařízení iOS. Je zdarma ke stažení a můžete aktivovat 30denní bezplatnou zkušební verzi, aniž byste se vzdali podrobností o vaší kreditní kartě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje bezplatná verze McAfee

K dispozici je bezplatná verze McAfee pro iOS a Android a 30denní bezplatná zkušební verze pro PC Windows. K čemu vás McAfee chrání
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč potřebuji McAfee na svém telefonu

Mobilní zařízení mohou být zranitelná pro širokou škálu útoků, včetně infekcí malwaru, phishingových útoků a krádeže identity. Komplexní mobilní zabezpečení pro zařízení Android a iOS nabízí ochranu pro vaši identitu, soukromí a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Účtuje McAfee poplatek

Zkušební podmínky zdarma: Na konci zkušebního období vám bude účtováno 39 $.99 pro první funkční období. Po prvním období budete automaticky obnoveni za obnovovací cenu (v současné době 109 $.99/yr). Před obnovením vám budeme účtovat 7 dnů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je McAfee zdarma na iPhone

Zabezpečení McAfee vám umožní zajistit až pět zařízení současně, včetně smartphonů, tablet, počítačů a počítačů. S našimi 7 dny bezplatné základní ochrany online můžete prozkoumat naše výkonné funkce ochrany osobních údajů a cítit se sebevědomě vědět, že vaše mobilní zařízení a identita jsou bezpečné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte za McAfee každý rok platit

Všechny placené předplatné společnosti McAfee Consumer Products jsou automaticky zapsány do programu auto-obnovy. Při zápisu se vaše předplatné automaticky obnoví každý rok. A vaše kreditní karta je automaticky účtována, aby vaše ochrana McAfee byla na místě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který antivirus zdarma je nejlepší pro telefon Android

Seznam špičkových antivirů pro Android smartphonestotalav antivirus.Mobilní zabezpečení Norton.McAfee Mobile Security.Zabezpečení MalwareBytes.Avira.Bitdefender Mobile Security.Mobilní zabezpečení AVAST.Kaspersky Mobile Antivirus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přichází Android s McAfee

Uživatelé Androidu si mohou stáhnout aplikaci pro mobilní zabezpečení McAfee z obchodu Google Play, zatímco uživatelé Apple ji mohou získat z App Store.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho je McAfee zdarma

Po dokončení instalace můžete připojit a chránit až 10 dalších zařízení. POZNÁMKA: Při registraci budete muset poskytnout údaje o kreditní kartě, i když nebudete účtováni účtovány až po skončení 30denního bezplatného zkušebního období.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych mít na mobilním telefonu antivirus

Instalace antiviru Android by mohla pomoci chránit před hackery a dalšími hrozbami. Náchylná ke ztraceným nebo odcizeným zařízením: Pokud často ztratíte zařízení nebo se bojíte, že někdo ukradne vaše, investujte do další ochrany. Některé antivirové software mohou pomoci najít zařízení nebo vzdáleně vymazat veškerá důvěrná data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opravdu potřebuji McAfee na svém iPhone

Potřebujete antivirus pro viry iPhone pro iPhony tak ohrožení. Antivirus pro iPhone proto není nejdůležitější aplikací – pokud je blokování virů vše, co dělá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsem byl obviněn z McAfee

Všechny placené předplatné společnosti McAfee Consumer Products jsou automaticky zapsány do programu auto-obnovy. Při zápisu se vaše předplatné automaticky obnoví každý rok. A vaše kreditní karta je automaticky účtována, aby vaše ochrana McAfee byla na místě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je McAfee zdarma na iPhone

Zabezpečení McAfee vám umožní zajistit až pět zařízení současně, včetně smartphonů, tablet, počítačů a počítačů. S našimi 7 dny bezplatné základní ochrany online můžete prozkoumat naše výkonné funkce ochrany osobních údajů a cítit se sebevědomě vědět, že vaše mobilní zařízení a identita jsou bezpečné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí McAfee pro iPhone

Ne všechny funkce mohou být k dispozici na všech zařízeních. Další informace naleznete v systémových požadavcích. Zkušební podmínky zdarma: Na konci zkušebního období vám bude účtováno 39 $.99 pro první funkční období. Po prvním období budete automaticky obnoveni za obnovovací cenu (v současné době 109 $.99/yr).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má iPhone postaveno v antiviru

Apple navrhl software iPhone (iOS) takovým způsobem, že je velmi obtížné pro malware, včetně virů, proniknout do jeho obrany. To je samozřejmě dobrá věc, a to znamená, že opravdu nemusíte instalovat antivirovou aplikaci. Totéž platí pro iPady, mimochodem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když neobnovím McAfee

Aplikace McAfee s vypršeným předplatným neobdrží aktualizace ani nezjistí nové hrozby. Když předplatné pro vaši aplikaci McAfee vyprší, nemůžete již stahovat nové soubory pro definici aktualizací a virů. Produkt můžete stále používat, ale nejste chráněni před hrozbami novějšími než poslední aktualizace před vypršením vypršení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik se McAfee účtuje za rok

McAfee Antivirové ceny a plány

Nezbytný Pojistné
Ceny 39 $.99 za první rok (obnovení za 119 $.99 za rok) 49 $.99 za první rok (obnovení za 149 $.99 za rok)
Počet zařízení Pět Neomezený
Monitorování identity Ano Ano
Správce hesel Ano Ano

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do Android telefony mají vestavěný antivirus

Telefony pro Android potřebují antivirus, zatímco Android má vestavěné bezpečnostní funkce, které pomáhají chránit před malwarem a jinými bezpečnostními hrozbami, může být pro uživatele stále dobrý nápad nainstalovat renomovanou aplikaci Android na jejich zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to mít antivirus na Androidu

Instalace antiviru Android by mohla pomoci chránit před hackery a dalšími hrozbami. Náchylná ke ztraceným nebo odcizeným zařízením: Pokud často ztratíte zařízení nebo se bojíte, že někdo ukradne vaše, investujte do další ochrany. Některé antivirové software mohou pomoci najít zařízení nebo vzdáleně vymazat veškerá důvěrná data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je McAfee předinstalován na Samsung

Samsung udržuje své galaxické telefony, tablety a notebooky chráněné před malwarem prostřednictvím předinstalovaného antivirového roztoku poháněného McAfee. Dodává se s každým moderním zařízením Galaxy, které si koupíte, a bude i nadále předinstalovat na telefonech Galaxy, tabletech a notebookech po dobu nejméně devíti let, který se pohybuje vpřed.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Telefony pro Android mají zabudovány v antiviru

Telefony pro Android potřebují antivirus, zatímco Android má vestavěné bezpečnostní funkce, které pomáhají chránit před malwarem a jinými bezpečnostními hrozbami, může být pro uživatele stále dobrý nápad nainstalovat renomovanou aplikaci Android na jejich zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mají mobilní telefony vestavěné zabezpečení

Vestavěné bezpečnostní funkce pro Android nabízejí skvělou základní úroveň ochrany, ale prostě nestačí, aby vás udrželi v bezpečí. Nastavení, která zastaví stahování aplikací z mimo obchod Google Play, jsou na papíře velmi užitečné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Doporučuje Apple antivirus pro iPhone

Potřebujete antivirus pro viry iPhone pro iPhony tak ohrožení. Antivirus pro iPhone proto není nejdůležitější aplikací – pokud je blokování virů vše, co dělá.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es la segura VPN gratuita??
Next Post
Jak získám přihlášení IU?