15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak víte, že je puls bezpečný?

souhrn

1. Jak zapnu zabezpečení pulsu – nastavte vaše připojení
Otevřený puls bezpečný. Můžete jít začít, poté zadat puls zabezpečit. Pro Windows 8.1 a 10, můžete kliknout pravým tlačítkem myši na ikonu a kliknutím na „Pin spustit“ nebo „Pin na hlavní panel.„Kliknutím na + přidáte nové připojení.

2. Jak zkontroluji svoji verzi Pulse Secure ve Windows 10 – Z konzoly administrátoru vyberte uživatele > Pulse zabezpečit > Komponenty.

3. Je puls bezpečný vždy – vždy na pulsu klient brání koncovým uživatelům v obcházení pulzních připojení. Tato možnost deaktivuje všechna nastavení konfigurace, která umožňují koncovému uživateli deaktivovat nebo odstraňovat připojení, služby nebo software.

4. Je puls bezpečný stejně jako VPN – Pulse Connect Secure je nejrozšířenější SSL VPN pro organizace jakékoli velikosti, napříč každým hlavním průmyslem. Pulse Connect Secure zahrnuje klienty Pulse Secure a The AppConnect SDK. Pulzní klienti jsou dynamičtí, klienta sítě pro mobilní a osobní výpočetní zařízení.

5. Jaké je výchozí přihlášení pro Pulse Secure – výchozí uživatel uživatelského uživatelského rozhraní PCS nakonfigurovaný v azuredeploy.Konfigurační soubor JSON je: uživatel „admin“ a heslo „heslo“.

6. Kde je aplikace pro bezpečnost pulsu – aplikace Pulse je k dispozici jako bezplatná stahování z obchodů s aplikacemi podporovaných mobilních zařízení.

7. Jak zjistím, jakou verzi Pulse Secure VPN mám – zkontrolovat verzi, kterou spustíte, otevřete klienta Pulse Secure Client a vyberte „Nápověda“ > „O“ v horní části okna klienta.

8. Kde je nainstalován Pulse Secure – za účelem provádění úkolů, které vyžadují oprávnění správce, běží instalační program Pulse za místního systému klienta (výkonný účet s plným přístupem k systému) a registruje se pomocí správce kontroly služeb Windows (SCM).

9. Jak mohu vypnout Pulse Secure – jednoduchá kopie odstranění do schránky. Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu nabídky Start Windows v levém dolním rohu obrazovky a otevřete kontextovou nabídku. Vyberte aplikace a funkce. Klikněte na Pulse Secure a klikněte na odinstalaci. Udělejte to pro všechny P

Otázky a odpovědi

1. Jak zapnu puls zabezpečené?
Chcete -li zapnout Pulse Secure, otevřete aplikaci z nabídky Start nebo z hlavního panelu. V nabídce Start můžete také vyhledat „Pulse Secure“ a kliknout na ikonu. Jakmile je otevřený, můžete přidat nové připojení kliknutím na tlačítko +.

2. Jak mohu zkontrolovat verzi Pulse Secure na Windows 10?
Chcete -li zkontrolovat zabezpečenou verzi Pulse v systému Windows 10, přejděte do konzole administrátora a vyberte uživatele > Pulse zabezpečit > Komponenty. Zobrazí se informace o verzi.

3. Je puls bezpečný vždy zapnutý?
Ano, Pulse Secure má funkci „vždy zapnuto“, která uživatelům brání v deaktivaci nebo odstraňování pulzních připojení, služeb nebo softwaru. To zajišťuje bezpečné a nepřetržité připojení.

4. Jaký je rozdíl mezi Pulse Secure a VPN?
Pulse Secure je široce nasazené řešení SSL VPN, které poskytuje bezpečný přístup k sítím pro organizace všech velikostí. Zahrnuje Pulse Secure klienty a AppConnect SDK. Pulzní klienti jsou všestranní síťovou klienti pro mobilní a osobní výpočetní zařízení.

5. Jaké je výchozí přihlášení pro zabezpečení pulsu?
Výchozí přihlášení pro uživatelské rozhraní Admin Admin Pulse Secure je „Admin“ pro uživatelské jméno a „heslo“ pro heslo. To lze nakonfigurovat v azuredeploy.Soubor JSON.

6. Kde najdu aplikaci Pulse Secure?
Aplikaci Pulse Secure lze stáhnout zdarma z obchodů s aplikacemi podporovaných mobilních zařízení. Jednoduše vyhledejte „Pulse Secure“ v příslušném obchodě s aplikacemi a nainstalovat jej.

7. Jak určím verzi Pulse Secure VPN?
Chcete -li zjistit verzi Pulse Secure VPN, kterou spustíte, otevřete klienta Pulse Secure Client a klikněte na „Help“ a vyberte „About“ z rozbalovací nabídky. Informace o verzi se zobrazí v okně klienta.

8. Kde je nainstalován Pulse Secure?
Pulse Secure je nainstalován na zařízení klienta a běží pod účtem místního systému s oprávněními správce. Zaregistruje se s manažerem systému Windows ‘Service Control (SCM) k provádění úkolů, které vyžadují zvýšený přístup.

9. Jak mohu vypnout puls bezpečný?
Chcete-li vypnout Pulse Secure, klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu nabídky Start Windows v levém dolním rohu obrazovky. V kontextové nabídce vyberte „Aplikace a funkce.„Vyhledejte Pulse Secure v seznamu nainstalovaných aplikací a klikněte na něj. Nakonec klikněte na tlačítko „Odinstalovat“ a odstraňte jej z vašeho systému. Tento proces opakujte, pokud existuje více položek pro bezpečný puls.

Jak víte, že Pulse je bezpečný?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu puls zabezpečené

Nastavte své připojení

Otevřený puls bezpečný. Můžete jít začít, poté zadat puls zabezpečit . Pro Windows 8.1 a 10, můžete kliknout pravým tlačítkem myši a kliknout na "Pin k začátku" nebo "Připnout na hlavní panel." Kliknutím na + přidáte nové připojení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontroluji svou verzi zabezpečeného pulsu na Windows 10

Z konzoly administrátoru vyberte uživatele > Pulse zabezpečit > Komponenty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je puls bezpečný vždy zapnutý

Klient vždy na pulsu brání koncovým uživatelům v obcházení pulzních připojení. Tato možnost deaktivuje všechna nastavení konfigurace, která umožňují koncovému uživateli deaktivovat nebo odstraňovat připojení, služby nebo software.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je puls bezpečný stejný jako VPN

Pulse Connect Secure je nejrozšířenější SSL VPN pro organizace jakékoli velikosti v každém hlavním průmyslu. Pulse Connect Secure zahrnuje klienty Pulse Secure a The AppConnect SDK. Pulzní klienti jsou dynamičtí, klienta sítě pro mobilní a osobní výpočetní zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je výchozí přihlášení pro zabezpečení pulsu

Výchozí uživatel UI správce PCS nakonfigurovaný v azuredeploy. Konfigurační soubor JSON je: uživatel „admin“ a heslo „heslo“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je aplikace pro bezpečnost pulsu

Aplikace Pulse je k dispozici jako stahování zdarma z obchodů s aplikacemi podporovaných mobilních zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jakou verzi Pulse Secure VPN mám

Chcete -li zkontrolovat verzi, kterou spustíte, otevřete klienta zabezpečeného pulsu a vyberte "Pomoc" > "O" V horní části okna klienta.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nainstalován Pulse Secure

Za účelem provádění úkolů, které vyžadují oprávnění správce, běží instalační program pro bezpečný Pulse pod účtem místního systému klienta (výkonný účet s plným přístupem do systému) a registruje se pomocí správce správy služeb Windows ‘Service Control (SCM).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout puls bezpečný

Jednoduchá kopie odstranění do schránky Schlablovací kliknutí na ikonu nabídky Start Windows v levém dolním rohu obrazovky a otevřete kontextovou nabídku. Vyberte aplikace a funkce.Klikněte na Pulse Secure a klikněte na odinstalaci. Udělejte to pro všechny pulzní předměty.Po dokončení restartujte počítač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nový název pro Pulse Secure

IVanti Connect Secure

Pulse Connect Secure je nyní IVanti Connect Secure.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký prohlížeč pulzujte bezpečné použití

Chrome

Ve většině našich systémů je výchozí jejich prohlížeč na Chrome, ale také mají také Legacy Edge (brzy bude chromová hrana), & Tj. Načteno do jejich systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj puls Secure k mé aplikaci pro autentizaci

11. Připojte se k Pulse Secure VPN"Pro přístup k Pulse Secure: Zadejte uživatelské jméno a heslo a klikněte na přihlášení.Pokud jste povolili ověřování 2-faktorů v politice Miniorange, vyzve vám to 2 faktorový kód.Zadejte svůj dvoufaktorový kód a měli byste být připojeni k Pulse Secure VPN.Klikněte na Připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon s pulzou zabezpečeného

Stáhněte si aplikaci Pulse Secure App z App Store nebo Google PlayStore.Přijměte licenční smlouvu.Klepněte na Povolit Pulse Secure.Klepněte na připojení, použijte následující nastavení:

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontroluji svůj stav VPN

V cloudové konzole Google přejděte na stránku VPN. Přejít na VPN.Zobrazit stav tunelu VPN a stav relace BGP.Chcete -li zobrazit podrobnosti tunelu, klikněte na název tunelu.V rámci protokolů klikněte na Zobrazit protokoly protokolování cloudu.Můžete také upravit relaci BGP spojené s tímto tunelem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zjistit, co mám VPN

Chcete -li zjistit, zda používáte proxy/VPN online, přejděte na www.whatismyproxy.com. Řekne, že pokud jste připojeni k proxy nebo ne. PC: Zkontrolujte v nastavení WiFi, abyste zjistili, zda se objeví VPN/Proxy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s pulsem Secure

Pulse Connect Secure je nyní IVanti Connect Secure.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nahradil Pulse Secure

FortClient VPN poskytuje vylepšené bezpečnostní funkce a nahradí Pulse VPN, protože současný hardware musí být vyřazen z provozu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ověřit svou aplikaci pro autentizaci

Aplikace Authenticator žádá o ověřovací kód jako test. Z aplikace Microsoft Authenticator přejděte dolů na svůj pracovní nebo školní účet, zkopírujte a vložte šestimístný kód z aplikace do kroku 2: Zadejte ověřovací kód z pole Mobile App v počítači a poté vyberte Ověřit ověřit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktivovat svou aplikaci pro autentizaci

Nastavte autenticatoron vaše zařízení Android, přejděte na svůj účet Google.Nahoře klepněte na kartu Security. Pokud nejprve nedostanete kartu zabezpečení, přejeďte přejeďte všemi kartami, dokud ji nenajdete.Pod "Můžete přidat další možnosti přihlášení," Klepněte na Authenticator.Klepněte na Nastavení autentizátoru.Sledujte kroky na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít Pulse Secure na svém iPhone

Krok 1: Otevřete obchod Apple App Store a vyhledejte „Pulse Secure“ Krok 2: Stáhněte si aplikaci pro zabezpečení Pulse a nainstalujte ji.Krok 3: Zadejte heslo účtu iTunes a spusťte instalaci.Krok 5: Přijměte licenční smlouvu a povolte aplikaci Pulse Secure.Krok 7: Připojte se k VPN pomocí aplikace Pulse Secure.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda je vaše VPN na vašem telefonu

Otevřete aplikaci nastavení telefonu.Klepněte na síť & Internet Advanced. VPN. Pokud to nemůžete najít, hledejte "VPN." Pokud to stále nemůžete najít, získejte pomoc od výrobce zařízení.Vedle VPN, které se chcete odpojit, klepněte na Nastavení . Chcete -li se odpojit: vypněte ten VPN. Chcete -li zapomenout na síť: Klepněte na zapomenutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontroluji stav VPN na iPhone

Na iPhone, iPad nebo iPod Touch procházejte instalovanými aplikacemi a zkontrolujte profily softwaru nebo konfigurace VPN v nastavení.Nastavení > Všeobecné > VPN (i když říká, že není připojeno) Nastavení > Všeobecné > Profil (pokud tato možnost neexistuje, profily nejsou nainstalovány)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je VPN na mém iPhone

Na iPhone, iPad nebo iPod Touch procházejte instalovanými aplikacemi a zkontrolujte profily softwaru nebo konfigurace VPN v nastavení.Nastavení > Všeobecné > VPN (i když říká, že není připojeno) Nastavení > Všeobecné > Profil (pokud tato možnost neexistuje, profily nejsou nainstalovány)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám na svém iPhone VPN

IPhony mají vestavěný klient VPN, který vám umožňuje připojit se k serveru VPN, pokud znáte jeho podrobnosti. Jinak musíte použít samostatnou aplikaci VPN, abyste zůstali v bezpečí přes internet. Cyberghost VPN má vyhrazenou aplikaci iOS, kterou můžete nainstalovat a připojit k jednomu klepnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zajišťuje puls zpomalit internet

Některé počítače se systémem Windows, mohou zažít pomalou síťovou připojení, když jsou připojeny k Campus VPN s Pulse Secure. To může být způsobeno problémem se zpracováním se síťovou službou Juniper. Zakázání služby může pomoci s obnovením výkonu sítě.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo veo a Hulu en mi navegador no compatible??
Next Post
Lze Google použít jako monitor dítěte?