15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Stojí to za to, že Ring Refterlight Cam stojí za to?

Je prsten reflektor nebo světlomet lepší

Ultra-Bright: Pokud jste pro maximální jas, je také lepší volba. I když se rozhodnete pro kabelové spojení na centru pozornosti.8krát jasnější než reflektor. Celková kvalita obrazu je v noci lepší a jasnější kvůli dalšímu jasu.

Je tam měsíční poplatek za Ring Reflight

Je tu poplatek za předplatné: Chcete -li nahrávat video na reflektoru Cam Pro, 3 $.Je vyžadován základní plán pro ochranu 99/měsíc. Jinými slovy, nemůžete provést nejdůležitější funkčnost tohoto zařízení (záznam pohybu), aniž byste na předplatné zaplatili dalších 50 $ ročně.

Jak dlouho trvá Ring Refterlight Cam

Šest až dvanáct měsíců: Fotoaparát je napájen stejnou baterií s rychlým uvolňováním použité na zvonku Video 2. Obsahuje nabíjecí port Mini USB a je hodnocen tak, aby vydržel šest až dvanáct měsíců mezi poplatky v závislosti na aktivitě kamery a reflektoru.

Může Ring Refterlight Cam vidět ve tmě

Ano, může: Ring Referlight Cam má všechny funkce, které potřebujete ve venkovní bezpečnostní kameře, včetně detekce pohybu, možností napájení baterie a integrovaného reflektoru. S širokým zorným polem Ring Spotlight Cam získáte očí v HD s až 30 stop nočního vidění.

Profesionálové používají prstencová světla

Ano, oni dělají: A získat dobře osvětlené obrázky nebo videa, nemůžete se zcela spolehnout na přirozené světlo. Proto mnoho odborníků používá při střelbě umělá osvětlení. Jedním z běžně používaných zařízení pro osvětlení je prstencové světlo.

Kde je nejlepší místo pro Ring Refterlight Cam

Na úrovni očí nebo mírně vyšší: Cam reflektoru funguje skvěle na úrovni očí, nebo mírně vyšší. Na devíti stopách od země může vaše reflektorová vačka pokrýt širokou vizuální oblast a také zachytit HD video návštěvníků. Když je reflektorová vačka namontována příliš vysoko, často se prudce nakloní dolů.

Jak mohu nahrávat na svém prstenu bez předplatného

Použijte nástroj pro nahrávání obrazovky: Jediné, co musíte udělat, je stáhnout bezplatný nástroj pro nahrávání obrazovky v počítači a přihlásit se do oficiálních stránek Ringe. Jakmile se přihlásíte, podívejte se na zakoupený živý zdroj fotoaparátu. Nyní začněte nahrávat obrazovku a jděte po svém dni.

Stojí za to předplatné prstenu

Záleží: Zařízení jsou sama o sobě drahá – a bohužel není z nich vytěžit maximum bez předplatného. Pokud si však vážíte přidaných funkcí a funkčnosti, které přicházejí s plánem pro ochranu kruhu, pak pro vás může stát předplatné.

Stojí za to Ring Refterlight Cam?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prsten reflektor nebo světlomet lepší

Ultra-Bright: Pokud máte maximální jas, je také lepší volba. I když se rozhodnete pro kabelové spojení na centru pozornosti.8krát jasnější než reflektor. Celková kvalita obrazu je v noci lepší a jasnější kvůli dalšímu jasu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tam měsíční poplatek za Ring Reflight

Je tu předplatný poplatek

Chcete -li nahrávat video na reflektoru Cam Pro, 3 $.Je vyžadován základní plán pro ochranu 99/měsíc. Jinými slovy, nemůžete provést nejdůležitější funkčnost tohoto zařízení (záznam pohybu), aniž byste na předplatné zaplatili dalších 50 $ ročně.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá Ring Refterlight Cam

šest až dvanáct měsíců

Fotoaparát je napájen stejnou baterií s rychlým uvolňováním použité na zvonku Video 2. Obsahuje nabíjecí port Mini USB a je hodnocen tak, aby vydržel šest až dvanáct měsíců mezi poplatky v závislosti na aktivitě kamery a reflektoru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Ring Refterlight Cam vidět ve tmě

Ring Referlight Cam má všechny funkce, které potřebujete ve venkovní bezpečnostní kameře, včetně detekce pohybu, možností napájení baterie a integrovaného reflektoru. S širokým zorným polem Ring Spotlight Cam získáte očí v HD s až 30 stop nočního vidění.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Profesionálové používají prstencová světla

A získat dobře osvětlené obrázky nebo videa, nemůžete se zcela spolehnout na přirozené světlo. Proto mnoho odborníků používá při střelbě umělá osvětlení. Jedním z běžně používaných zařízení pro osvětlení je prstencové světlo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nejlepší místo pro Ring Refterlight Cam

Cam reflektoru funguje skvěle na úrovni očí, nebo mírně vyšší. Na devíti stopách od země může vaše reflektorová vačka pokrýt širokou vizuální oblast a také zachytit HD video návštěvníků. Když je reflektorová vačka namontována příliš vysoko, často se prudce nakloní dolů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu nahrávat na svém prstenu bez předplatného

Jediné, co musíte udělat, je stáhnout bezplatný nástroj pro nahrávání obrazovky v počítači a přihlásit se do oficiálních stránek Ringe. Jakmile se přihlásíte, podívejte se na zakoupený živý zdroj fotoaparátu. Nyní začněte nahrávat obrazovku a jděte po svém dni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to předplatné prstenu

Zařízení jsou sama o sobě drahá – a je nešťastné, že za přístup ke všem těmto funkcím musíte zaplatit – ale stojí za to rozpočet dalších 4 $ měsíčně, pokud opravdu chcete těžit ze všeho, co váš prsten může nabídnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často kruhové kamery odstraňují záběry

Prsten udržuje tato zaznamenaná videa po dobu až 180 dnů (poté jsou automaticky smazána), v závislosti na vaší poloze a nastavení. Tato funkce je však k dispozici pouze pro uživatele s plánem pro ochranu prstenu. Ostatní uživatelé si mohou prohlédnout pouze živý zdroj z kamery pro zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Ring Refterlight Cam vždy nahrávat

Ringové kamery neustále nezaznamenávají a neukládají záběry z vašeho majetku, když tam nejste. Místo toho je kamerový systém nastaven na zaznamenávání a ukládání záběrů, když je detekována jakákoli forma pohybu. Pokud chcete neustále monitorovat svůj domov, musíte se zaregistrovat do plánu prémiového plánu společnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko může zazvonit reflektor CAM

asi 30 stop od

Jak daleko může vačka na Ring Refterlight vidět baterii Ring Refterlight Cam detekovat pohyb od asi 30 stop daleko. Fotoaparát v podstatě vytvoří oblouk a bude vás upozornit, když bude v tomto rozsahu detekován pohyb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je lepší než prstencové světlo

Světla panelu LED jsou vhodnější pro široké požadavky na osvětlení (celé tělo atd.) Prstencová světla jsou vhodnější pro fotografování makro fotografie, květinové fotografie a další požadavky na detailní fotografii. Pokud jde o světlo, modifikátory LED panelů nabízejí největší rozsah.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou prstencová světla ve skutečnosti dobrá

Jsou to perfektní nástroje, díky kterému budete vypadat dobře na kameře. Dlouho používají profesionální portrét a makro fotografy, také umělci make -upu a ideální pro selfies, streamování, vlogování a většinu fotografií a video úkolů se staly oblíbenými vlivy sociálních médií a tvůrců obsahu všeho druhu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko může vidět Ring Refterlight Cam

asi 30 stop od

Jak daleko může vačka na Ring Refterlight vidět baterii Ring Refterlight Cam detekovat pohyb od asi 30 stop daleko. Fotoaparát v podstatě vytvoří oblouk a bude vás upozornit, když bude v tomto rozsahu detekován pohyb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prsten k zbytečnému bez předplatného

Naštěstí není vyžadován plán předplatného zabezpečení. Bez předplatného vám vaše zařízení stále umožňuje sledovat váš domov, vzdáleně si povídat s kýmkoli, kdo přijde k vašim předních dveří.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí prsten za měsíc

Měsíční předplatné Ring patří mezi nejdostupnější, jaké jsme kdy viděli. Prsten chrání základní náklady 3 $ měsíčně nebo 30 $ ročně, plus náklady 10 $ měsíčně nebo 100 $ ročně a Pro stojí 20 $ měsíčně nebo 200 $ ročně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou výhody a nevýhody prstenu

Klady & Nevýhody bezpečnosti prstenů

Klady Nevýhody
✔ Nízké ceny ✘ Žádné senzory skelného zlomu
✔ Není nutná žádná smlouva ✘ Problémy s připojením
✔ Široká škála kamer ✘ Objemné kontaktní senzory
✔ Inteligentní integrace domů

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie obnovit smazaná kruhová videa

Mnoho lidí se ptá, zda má policie přihlašovací údaje k získání smazaných videí. Bohužel policie také nemůže načíst smazaná kruhová videa. Vzhledem k tomu, že společnost Ring Company nepřichází s žádnou službou pro zotavení pro zákazníky, ani policie, která má rozkaz k přístupu k videím, je nebude schopna získat je.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává prsten pouze tehdy, když je detekován pohyb

V současné době prstencové kamery zaznamenávají pouze tehdy, když je pohyb detekován v předem stanovené zóně nebo když někdo zazvoní na zvonek vašeho domu. Návrh zvyšuje bezpečnost a efektivitu systému jako celku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proveďte záznam Ring Cameras bez plánu

Prstencová zařízení nevyžadují plán předplatného ochrany prstenu. Bez předplatného si můžete prohlédnout video v reálném čase pro prstencové zvonky a bezpečnostní kamery, jak se události stanou. Bez plánu chránící prsten však nedostanete video nahrávky těchto událostí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je legální zaznamenat někoho s prstencovou kamerou

Federální zákon

Očekávání zákonů o ochraně osobních údajů: Obecně je legální zaznamenávat video na veřejnosti. To platí pro vaše každodenní kamery, bezpečnostní kamery atd. Jedinou výzvou je, že kdokoli na kameře by měl mít přiměřené očekávání soukromí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu blokovat bezpečnostní kameru svých sousedů

Blokujte bezpečnostní kamery s dospělými stromy, ploty nebo oponou. Dalším dobrým způsobem, jak oslepit bezpečnostní kamery vašeho souseda, je zasadit seskupení keřů nebo pěstovaných stromů, které jsou dostatečně vysoké, aby zablokovaly tam, kde je fotoaparát zaměřen. Také můžete zavřít oponu nebo stín na okně a blokovat bezpečnostní kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké prstencové světlo používají Kardashians

Light Disnadda Selfie Ring Light má dostatečně velký klip, aby se vešel na váš notebook nebo telefon, takže bez ohledu na to, jak vám videochat, budete dokonale osvětlení jako Kardashian.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je něco lepšího než prstencové světlo

Prstenská světla jsou dobrá volba pouze pro detailní fotografii a videa, protože světlo může na očích přehnat a může vás to znepokojovat. Na druhé straně, softboxy zaplaví vaše studio přirozeným světlem, takže je vhodný pro portrét nebo fotografii produktu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou negativní účinky prstencového světla

Hladiny modrého světla a rychlého blikání, které produkují, mohou vést k očnímu napětí a symptomům spojeného s prstenem, jako jsou bolesti hlavy, závratě, rozmazané vidění a další problémy se zrakem. Během pravidelného prstenového světla a přestávek na obrazovku bude přínosem pro vaše celkové zdraví a wellness.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué los jueces sienten 1000 años??
Next Post
Jaké jsou typy zabezpečení počítače?