15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu chránit svůj online život?

Shrnutí článku: Jak zajistit svůj online život

Vytvářejte silná hesla: Je důležité používat jedinečná a silná hesla pro různé online účty, abyste se chránili před hackery.

Nepřekračujte na sociálních médiích: Buďte opatrní ohledně informací, které sdílíte na platformách sociálních médií, abyste se vyhnuli možným rizikům soukromí.

Použijte zdarma Wi-Fi s opatrností: Sítě Wi-Fi Wi-Fi jsou často nezajištěné a mohou vaše osobní údaje zranitelné. Při připojení k veřejnému Wi-Fi použijte virtuální soukromou síť (VPN).

Dejte si pozor na odkazy a přílohy: Vyvarujte se kliknutí na podezřelé odkazy nebo otevírání příloh z neznámých zdrojů, protože mohou obsahovat pokusy o malware nebo phishing.

Zkontrolujte, zda je web bezpečný: Podívejte se na symbol visacího zámku a „https“ na adrese webových stránek, což ukazuje, že web je zabezpečený a vaše informace jsou během přenosu šifrovány.

Zvažte další ochranu: Nainstalujte renomovaný antivirový software a udržujte jej aktuální. Pravidelně zálohujte data, abyste zabránili ztrátě v případě porušení zabezpečení.

15 jedinečných otázek založených na textu: Jak zajistit svůj online život

  1. Jak mohu chránit svůj online život? Chcete-li chránit svůj online život, vytvářejte silná hesla, vyhýbejte se přemístění na sociálních médiích, používejte bezplatné Wi-Fi s opatrností, dávejte si pozor na podezřelé odkazy a přílohy, zkontrolujte, zda jsou stránky zabezpečené a zvažte další opatření na ochranu, jako je antivirový software a zálohování dat.
  2. Co bych měl udělat, abych se udržel v bezpečí online? Získejte nejnovější antivirový a firewall software, aktualizujte svůj internetový prohlížeč, vytvářejte silná a snadno zapamatovatelná hesla, používejte různá hesla pro různé služby, pravidelně mění hesla a nikdy nesdílejte své heslo.
  3. Jak mohu chránit své soukromí a zůstat v bezpečí online? Chraňte své soukromí online pomocí silných hesel, sdílením pouze nezbytných informací, kontroly oprávnění k aplikacím, placení bezpečně online, uvědomováním si podvodů s phishingem, používáním soukromých webových prohlížečů, aktualizací softwaru a pomocí zabezpečených připojení.
  4. Proč je důležité zůstat v bezpečí online? Zůstat v bezpečí online je zásadní pro ochranu osobních údajů před odcizením nebo zneužíváním, zabránění krádeži identity, vyhýbání se podvodům a pokusům o phishing a udržování online soukromí.
  5. Jak mohu odstranit své osobní údaje z internetu? Můžete si vyžádat odstranění dat z webů pro zprostředkování dat, omezit data shromážděná společností Google, odstranit staré účty sociálních médií a odstranit osobní údaje z jiných webů a blogů.
  6. Jaké jsou nejlepší tipy, jak zůstat v bezpečí? Některé nejlepší tipy zahrnují použití silného a samostatného hesla pro e-mail, instalaci softwaru a aktualizací aplikací, umožňování dvoustupňového ověření, používání správců hesel, zálohování dat a opatrnosti s online odkazy a Wi-Fi.
  7. Jak mohu zajistit bezpečnost internetu pro děti a dospělé? Chcete-li zajistit bezpečnost internetu, ponechte si důvěrná data offline, zkontrolujte spolehlivost webových stránek, používejte silná hesla, povolte dvoufaktorové ověřování, vyhýbejte se podezřelém online odkaze.
  8. Měl bych mít obavy o veřejné sítě Wi-Fi? Veřejné sítě Wi-Fi mohou představovat bezpečnostní rizika, protože jsou často nezajištěny. Při připojení k veřejnému Wi-Fi je vhodné použít virtuální soukromou síť (VPN) k šifrování vašich dat.
  9. Jaká jsou rizika kliknutí na podezřelé odkazy nebo otevření neznámých příloh? Kliknutím na podezřelé odkazy nebo otevření neznámých příloh může vystavit vaše zařízení malwaru, virům a potenciálním pokusům o phishing, což vede k neoprávněnému přístupu k vašim osobním údajům.
  10. Jaký je význam použití silných a jedinečných hesel? Silná a jedinečná hesla ztěžují hackerům je uhodnout nebo rozbít, zabránit neoprávněnému přístupu k vašim online účtům a chránit vaše osobní údaje.
  11. Jak může antivirový software pomoci při zajišťování mého online života? Antivirový software pomáhá detekovat a odstraňovat malware, viry a další škodlivý software z vašich zařízení a poskytuje další vrstvu zabezpečení proti online hrozbám.
  12. Proč je důležité pravidelně aktualizovat software a aplikace? Pravidelné aktualizace softwaru a aplikací často zahrnují bezpečnostní opravy a opravy chyb, řešení zranitelnosti a zlepšení celkové ochrany před novými hrozbami a potenciálními útoky.
  13. Jaký je účel použití správce hesel? Správci hesel bezpečně ukládají svá hesla a zajišťují, že jsou šifrováni a chráněni. Tímto způsobem si musíte pamatovat pouze jedno hlavní heslo, zatímco máte silná a jedinečná hesla pro různé účty.
  14. Proč bych měl pravidelně zálohovat svá data? Pravidelná zálohování dat pomáhá v případě havárií systému, krádeže zařízení nebo narušení dat. Zkoušením zálohy můžete obnovit své důležité soubory a minimalizovat dopad takových incidentů.
  15. Jak mohou soukromé webové prohlížeče vylepšit online soukromí? Soukromé webové prohlížeče neukládají vaši historii prohlížení, soubory cookie nebo jiná data, poskytují vyšší úroveň soukromí a chrání vaše online aktivity před sledováním inzerenti nebo jinými subjekty.

Jak mohu chránit svůj online život?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zajistit svůj online život

6 způsobů, jak chránit své osobní údaje, ONLenecreate silná hesla.Nepřekvapujte na sociálních médiích.Použijte zdarma Wi-Fi s opatrností.Dávejte pozor na odkazy a přílohy.Zkontrolujte, zda je web zabezpečený.Zvažte další ochranu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je jeden způsob, jak se chránit online

Pokud používáte počítač k přechodu online, ujistěte se, že váš bezpečnostní software, operační systém a internetový prohlížeč jsou aktuální. Zapněte automatické aktualizace, abyste udrželi krok s nejnovější ochranou. Udržujte také telefon aktuální. Podvodníci se vás snaží přimět, aby jim poskytli své osobní údaje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 způsoby, jak se udržet v bezpečí online

10 způsobů, jak zůstat v bezpečí onlineget Nejnovější antivirový a firewall software.Aktualizujte svůj internetový prohlížeč.Vytvořte silné a snadno zapamatovatelné heslo.Použijte jiné heslo, které používáte pro jiné služby.Pravidelně měňte heslo.Nikdy nesdílejte své heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu chránit své soukromí a zůstat v bezpečí online

Jak chránit vaše soukromí online hesla: Udělejte je silnými a bezpečnými.Nesdílejte více informací, než potřebujete.Zkontrolujte oprávnění svých aplikací.Plaťte za věci bezpečně online.Uvědomte si phishingové podvody.Přepněte do soukromého webového prohlížeče.Aktualizujte svůj software.Použijte zabezpečené připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zůstat v bezpečí online a proč

Nejlepší tipy pro pobyt zabezpečené tipy OnLineTop pro pobyt v bezpečí online.Pro svůj e -mail použijte silné a samostatné heslo.Nainstalujte nejnovější aktualizace softwaru a aplikací.Zapněte dvoustupňové ověření (2SV) Správci hesel: Používání prohlížečů a aplikací k bezpečnému uložení hesel.Zálohování vašich dat.Tři náhodná slova.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním své osobní údaje z internetu

Jak odstranit vaše osobní údaje z internetu a odstranit data z datových stránek.Omezte data Google shromažďuje.Odstraňte staré účty sociálních médií a vytvořte ty, které udržujete soukromé.Odstraňte osobní informace z jiných webových stránek a blogů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je 15 tipů, jak zůstat v bezpečí online

Pojďme dolů na 15 nejlepších tipů na bezpečnost internetu pro děti a dospělé.Udržujte svá důvěrná data offline.Zkontrolujte spolehlivost webu.Použijte silné heslo.Použijte dvoufaktorovou ověřování.Vyvarujte se podezřelých online odkazů.Udržujte svůj počítač aktualizován.Dejte si pozor na bezplatné Wi-Fi a stahování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu chránit své osobní údaje offline

Udržujte své osobní údaje zabezpečené offlineekeep své finanční záznamy, karty sociálního zabezpečení a pojišťovací karty na bezpečném místě, jako je bezpečná nebo uzamčená zásuvka.Při práci zamkněte kabelku a/nebo peněženku na bezpečném místě.Vezměte si pouze identifikaci a kreditní/debetní karty, které potřebujete s sebou z domu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak jste sledováni online

Vaše internetová aktivita může také sledovat cookies – malé kousky textu, které jsou staženy a uloženy vaším webovým prohlížečem. Používají je většina webových stránek a služeb k zaznamenávání online návyků uživatele, což jsou opět data, která se pak používají k přizpůsobení reklam. Používá se také ke zlepšení zážitku z internetu jako celku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je 5 online bezpečnostních pravidel

Základní tipy na bezpečnost internetu#1: Ujistěte se, že vaše připojení k internetu je bezpečné.#2: Vyberte silná hesla.#3: Povolte vícefaktorovou ověřování, kde můžete.#4: Udržujte softwarové a operační systémy aktuální.#5: Zkontrolujte, zda webové stránky vypadají a cítí se spolehlivě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete odstranit všechny své stopy z internetu

Nikdy nebudete moci plně smazat všechny stopy sebe online, ale můžete minimalizovat, co je tam venku. Makléři dat shromažďují podrobné informace o tom, kdo jsme založeny na našich věcech, jako je naše online aktivita, nákupy skutečného světa a veřejné záznamy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí odstranit vaše osobní údaje z internetu

Můžete si najmout online službu, jako je smazat mě nebo Duck pro soukromí, udělat to pro vás. Uvědomte si, že to není levné. Odstranit mi stojí 129 $ ročně, zatímco soukromí kachna začíná na 500 USD ročně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nedělat online

Proto je nezbytné vědomě procházet a vyhnout se určitým typům online obsahu – jako jsou odkazy z nedůvěryhodných zdrojů a e -mailů se spamem, online kvízy, clickbait, „zdarma“ nabídky nebo nevyžádané reklamy. Pokud obdržíte e -mail, o kterém si nejste jisti, vyhněte se kliknutí na jakékoli odkazy v něm nebo otevřete jakékoli přílohy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou největší rizika pro bezpečnost online

Rizika, která si musíte uvědomit, jsou: Kyberšikana (šikana pomocí digitální technologie) Invaze do soukromí.krádež identity.Vaše dítě vidí útočné obrázky a zprávy.přítomnost cizinců, kteří tam mohou být „ženicha“ jiných členů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním svou adresu z internetu

Svou adresu z internetu můžete odstranit kontaktováním správce webu. Většina datových makléřů a stránek pro vyhledávání lidí má snadno přístupný formulář pro odhlášení, aby požádal o vaše osobní údaje z jejich stránek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odstraňuje LifeLock osobní údaje z internetu

Monitor ochrany osobních údajů je k dispozici v Norton 360 s plány LifeLock. Naši podpůrné agenti požádají o odstranění vašich informací za naši službu asistenta monitoru ochrany osobních údajů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mě někdo sledovat, aniž bych to věděl

Existuje způsob, jak může někdo sledovat váš mobilní telefon, aniž by se dotkl skutečného zařízení. Spyware (PortManteau of ‘Specing Software) a Stalkerware lze nainstalovat na telefonu bez znalostí majitele, což umožňuje útočníkovi ukrást informace, sledovat aktivitu a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráníte někomu v sledování online

Zde je 11 nejlepších způsobů, jak přestat sledovat online.Použijte prohlížeč proti sledování.Použijte prohlížeč Tor.Ve svém preferovaném prohlížeči použijte příponu proti sledování.Použijte soukromý vyhledávač.Při uzavření prohlížeče vymažte soukromá data.Použijte VPN.Nastavte svá zařízení tak, aby „nesledovali“, zůstaňte soukromé, pokud jde o veřejné Wifis.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co byste neměli dělat online

5 věcí, které byste nikdy neměli dělat onlinere odpovídat spamu.Nakupujte na nezajištěných sítích.Stáhněte si podezřelé aplikace.Uložte hesla v prohlížeči.Sdílet informace o práci a poloze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí odstranění z internetu

Odstraňte se z webů sběru lidí a sběru dat

Můžete si najmout online službu, jako je smazat mě nebo Duck pro soukromí, udělat to pro vás. Uvědomte si, že to není levné. Odstranit mi stojí 129 $ ročně, zatímco soukromí kachna začíná na 500 USD ročně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zdarma odstranit své osobní údaje z internetu

Jak odstranit osobní údaje z internetu1) Odpojte se z datových makléřů a lidí pro vyhledávání lidí.2) Odstraňte své osobní údaje z Google.3) Optimalizovat nastavení ochrany osobních údajů Google.4) Odstranit své účty sociálních médií.5) Optimalizujte nastavení ochrany osobních údajů účtů sociálních médií, které nejste připraveni se vzdát.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu smazat všechny stopy mě na internetu

Jak zmizet z interneteremove z webových stránek Data Broker.Odstranit staré e -mailové účty.Vytvořte jedinečná hesla pro každou online službu.Odhlášení ze všech aplikací a webů, které jste dříve použili.Odstraňte svou historii u hlavních poskytovatelů služeb.Přestaňte stahovat a používat aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou online 5 nebezpečí

Invaze do soukromí o nebezpečí (šikana pomocí digitální technologie).krádež identity.Vaše dítě vidí útočné obrázky a zprávy.přítomnost cizinců, kteří tam mohou být „ženicha“ jiných členů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu skrýt svou adresu před veřejnými záznamy

Kroky, které můžete podniknout k ochraně svého soukromého arantivního oprávnění vytvořit P.Ó. Krabice nebo CMRA (komerční agentura pro přijímání pošty) a nikdy doma dostávají poštu nebo balíčky.Odstraňte svou domácí adresu z kteréhokoli ze svých firemních podání se státem a nesloužíte jako váš vlastní registrovaný agent sdílející vaši adresu domova/ulice.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí LifeLock za rok

Kolik stojí LifeLock Standard LifeLock pro jednoho dospělého nákladů 11 $.99 měsíčně nebo 124 $.99 Pokud je účtováno ročně. Pro dva dospělé jsou náklady 23 $.99 měsíčně nebo 249 $.99 ročně. Rodinný plán, který zahrnuje až pět dětí, je cena 35 $.99 měsíční nebo 359 $.99 s roční fakturací.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes ir a la cárcel por CPN??
Next Post
Poplatí Microsoft účtování pro Windows Defender?