15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu aktualizovat Hulu na svém starém televizi Vizio?

Shrnutí článku:

1. Proč již Hulu není kompatibilní s TV Vizio?
Některé starší zařízení Vizio prostřednictvím zařízení již nebudou moci streamovat Hulu Plus kvůli upgradu, kterou provedl Hulu na aplikaci Hulu Plus. To ovlivňuje více zařízení napříč různými elektronickými výrobci.

2. Můžete aktualizovat starou inteligentní televizi Vizio?
Chcete -li aktualizovat starou inteligentní televizi Vizio, stiskněte tlačítko nabídky na dálkovém ovladači Vizio, vyberte možnost Systém a poté vyberte možnost pro kontrolu pro aktualizace.

3. Jak aktualizovat aplikace na starší TVIZIO Smart TV bez tlačítka V?
Na dálkovém ovládání Vizio TV stiskněte dvakrát stisknutím tlačítka Domů a získejte přístup k aplikaci Via. Přejděte na všechny aplikace a použijte funkci vyhledávání k nalezení a instalaci požadované aplikace.

4. Jak získám Hulu na svém televizi Vizio 2015?
Předinstalovanou aplikaci Hulu najdete na domovské obrazovce Smart TV v řadě aplikací. Je také možné stáhnout aplikaci Hulu na jiných podporovaných zařízeních, ale dostupný obsah a funkce se mohou lišit v závislosti na plánu.

5. Proč není Hulu již na mém zařízení podporován?
Pokud obdržíte zprávu „Hulu již není v tomto zařízení podporováno“ nebo „vaše uživatelská relace vypršela“, naznačuje, že aplikace Hulu v televizi vyžaduje aktualizaci.

6. Můžete aktualizovat Hulu na Vizio Smart TV?
Chcete -li aktualizovat aplikaci Hulu na inteligentní televizi Vizio, stiskněte tlačítko V nebo přes dálkový ovladač, vyberte aplikaci, kterou chcete aktualizovat, a stiskněte žluté tlačítko. Pokud je k dispozici aktualizace, vyberte „Aktualizovat.”

7. Jak mohu přidat aplikace do mého staršího Vizio Smart TV?
Pro přístup k připojenému televizním obchodu použijte tlačítko V na dálkovém ovladači. Přejděte do všech aplikací a vyberte požadovanou aplikaci pro instalaci. Stiskněte OK a poté zvolte nainstalovat aplikaci, obvykle umístěná v levém dolním rohu obrazovky.

8. Jak mohu aktualizovat svůj Vizio TV 2014?
Většina chytrých televizorů z Vizio aktualizuje svůj firmware automaticky, pokud jsou připojeny k internetu. Pokud však máte starší model nebo chcete zajistit, aby bylo vše aktuální, postupujte podle těchto kroků.

Otázky:

1. Proč již Hulu není kompatibilní s TV Vizio?
Hulu již není kompatibilní se staršími Vizio prostřednictvím zařízení kvůli upgradu provedenému na aplikaci Hulu Plus. To má dopad na různá zařízení od různých elektronických výrobců.

2. Jak mohu aktualizovat starou inteligentní televizi Vizio?
Chcete -li aktualizovat starou inteligentní televizi Vizio, můžete stisknout tlačítko nabídky na dálkovém ovladači Vizio, vyberte možnost Systém a poté vybrat možnost kontroly pro aktualizace. To vám umožní zajistit, aby vaše televize měla nejnovější verzi softwaru.

3. Jak mohu aktualizovat aplikace na starší inteligentní televizi Vizio bez tlačítka V?
Na starší inteligentní televizi Vizio bez tlačítka V můžete dvakrát stisknout tlačítko Domů na dálkovém ovládání a získat přístup k aplikaci Via Via. Odtud můžete přejít na všechny aplikace, vyhledat aplikaci, kterou chcete aktualizovat, a vybrat ji nainstalovat nejnovější verzi.

4. Jak mohu získat Hulu na svém televizi Vizio 2015?
Chcete-li získat přístup k Hulu na televizi Vizio 2015, najdete předinstalovanou aplikaci Hulu na domovské obrazovce Smart TV v řadě aplikací. Jednoduše vyberte aplikaci pro přístup k obsahu a funkcím Hulu.

5. Proč není Hulu již na mém zařízení podporován?
Pokud přijímáte zprávu „Hulu již není v tomto zařízení podporováno“ nebo „vaše uživatelská relace vypršela“, naznačuje, že aplikace Hulu v televizi je třeba aktualizovat. Aktualizace aplikace by měla tento problém vyřešit.

6. Mohu aktualizovat Hulu na svém inteligentním televizi Vizio?
Ano, můžete Hulu aktualizovat na svém inteligentním televizoru Vizio stisknutím tlačítka V nebo prostřednictvím na dálkovém ovladači, výběrem aplikace, kterou chcete aktualizovat, a poté výběrem žlutého tlačítka. Pokud je k dispozici aktualizace, uvidíte možnost aktualizovat aplikaci.

7. Jak mohu přidat aplikace do svého staršího inteligentního televize Vizio?
Chcete -li přidat aplikace do starší Smart TV Vizio, můžete použít tlačítko V na dálku pro přístup k připojenému televizním obchodu. Odtud, přejděte do všech aplikací, vyberte požadovanou aplikaci a vyberte možnost instalace aplikace, která ji nainstalujte do televize.

8. Jak mohu aktualizovat svou televizi Vizio od roku 2014?
Pokud máte od roku 2014 televizi Vizio, měl by automaticky aktualizovat svůj firmware, pokud je připojen k internetu. Pokud však chcete ručně zkontrolovat aktualizace, můžete přejít do nastavení televize a hledat možnost aktualizovat software.

Jak mohu aktualizovat Hulu na svém starém Vizio TV?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč již Hulu není kompatibilní s TV Vizio

Některé starší Vizio prostřednictvím zařízení již nebudou moci streamovat Hulu Plus. Důvodem je upgrade Hulu provedená na aplikaci Hulu Plus. To ovlivňuje více zařízení napříč téměř všemi elektronickými výrobci. S vaší televizí Vizio není problém nebo s Hulu Plus není problém.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete aktualizovat starou inteligentní televizi Vizio

Stiskněte tlačítko nabídky na dálkovém ovladači Vizio. Vyberte možnost systému. Vyberte možnost kontroly aktualizací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktualizovat aplikace na starší TVIZIO Smart TV bez tlačítka V

Na dálkovém ovládání Vizio TV dvakrát stiskněte tlačítko Domů. Aplikace Via bude na obrazovce bliká. Manipulujte s možnostmi, dokud nedosáhnete všech aplikací a vyhledejte aplikaci, kterou chcete nainstalovat. Vyberte aplikaci a stiskněte tlačítko OK na dálkovém ovladači TV nainstalujte aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám Hulu na svém televizi Vizio 2015

Předinstalovanou aplikaci Hulu najdete na své domovské obrazovce s inteligentní televizí v řadě aplikací. Můžete si také stáhnout aplikaci Hulu na řadě dalších podporovaných zařízení, ale mějte na paměti, že obsah a funkce, ke kterým máte přístup, se budou lišit v závislosti na vašem plánu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není Hulu již na mém zařízení podporován

Pokud obdržíte zprávu, Hulu již není v tomto zařízení podporována nebo vaše uživatelská relace vypršela, aplikace Hulu v televizi může vyžadovat aktualizaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete aktualizovat Hulu na Vizio Smart TV

Stiskněte tlačítko V nebo Via na dálkovém ovladači. Vyberte aplikaci, kterou chcete aktualizovat, a vyberte žluté tlačítko na dálkovém ovladači. Pokud vidíte aktualizaci, stiskněte to.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat aplikace do mého staršího Vizio Smart TV

Stiskněte tlačítko V na dálkovém ovladači.Vyberte připojený televizní obchod.Vyberte všechny aplikace.Procházejte seznamem aplikací a stiskněte OK v požadované aplikaci a vyvolejte možnost nainstalovat ji.Vyberte instalační aplikaci, která je často umístěna v dolním levém rohu obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svůj Vizio TV 2014

Dokud je připojen k internetu, většina našich chytrých televizorů aktualizuje svůj firmware automaticky. Pokud však máte starší model nebo se chcete jen ujistit, že je vše aktuální

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přidat nové aplikace do starší Vizio Smart TV

Aplikace můžete přidat do svého staršího Vizio Smart TV (2015 nebo starší modely) prostřednictvím Via nebo Via+ TV. U televizních jednotek vydaných od roku 2016 do roku 2017 můžete přidat aplikace prostřednictvím Smartcast nebo Via+.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svůj starý Vizio TV 2014

Jak aktualizovat inteligentní televizi Vizio ručně upíšejte klíč v na dálkovém ovladači.Vyberte systém z nabídky.Poté vyberte Zkontrolujte aktualizace.Televizor začne kontrolovat aktualizace.Pokud je k dispozici nová aktualizace, potvrďte, že ji chcete nainstalovat a počkat na dokončení procesu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat aplikace do mého staršího Vizio Smart TV

Stiskněte tlačítko V na dálkovém ovladači.Vyberte připojený televizní obchod.Vyberte všechny aplikace.Procházejte seznamem aplikací a stiskněte OK v požadované aplikaci a vyvolejte možnost nainstalovat ji.Vyberte instalační aplikaci, která je často umístěna v dolním levém rohu obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč už moje televize nemá hulu

Pokud vaše televize nepodporuje aplikaci Hulu, můžete připojit další zařízení až do televize, jako je herní konzole nebo notebook. Proč nemůžu dostat Hulu na svou televizi, ne všechny chytré televizory podporují aplikaci Hulu. Pokud máte televizi Android TV nebo Fire TV, měli byste být schopni nainstalovat aplikaci Hulu bez problému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč už moje chytrá televize nebude hrát hulu

Problémy s připojením k síťovému připojení: Pokud je připojení k internetu vaší inteligentní televize slabé nebo nestabilní, může způsobit poruchu aplikace Hulu. To může vést k problémům s vyrovnáváním nebo chybových zpráv při pokusu o přehrávání obsahu. Zastavená verze aplikace: Pokud vaše aplikace Hulu není aktuální, nemusí to fungovat správně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Hulu podporován na Vizio Smart TV

Ano, můžete sledovat Hulu s živou televizí na Vizio Smart TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat aplikaci do své inteligentní televize Vizio, která není předem nainstalována

Stiskněte tlačítko V na dálkovém ovladači.Vyberte připojený televizní obchod.Vyberte všechny aplikace.Procházejte seznamem aplikací a stiskněte OK v požadované aplikaci a vyvolejte možnost nainstalovat ji.Vyberte instalační aplikaci, která je často umístěna v dolním levém rohu obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat aplikace do své chytré televize, které nejsou uvedeny

Stiskněte tlačítko Smart Hub z dálkového ovladače.Vyberte aplikace.Vyhledejte aplikaci, kterou chcete nainstalovat, výběrem ikony zvětšovacího skla.Zadejte název aplikace, kterou chcete nainstalovat. Pak vyberte hotovo.Vyberte ke stažení.Po dokončení stahování vyberte Open a použijte svou novou aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat aplikace do svého Vizio Smart TV 2014

Stiskněte tlačítko V na dálkovém ovladači.Vyberte připojený televizní obchod.Vyberte všechny aplikace.Procházejte seznamem aplikací a stiskněte OK v požadované aplikaci a vyvolejte možnost nainstalovat ji.Vyberte instalační aplikaci, která je často umístěna v dolním levém rohu obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svůj inteligentní televize Vizio 2016

Dokud je připojen k internetu, většina našich chytrých televizorů aktualizuje svůj firmware automaticky. Pokud však máte starší model nebo se chcete jen ujistit, že je vše aktuální

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat aplikace do své starší inteligentní televize Vizio, které nejsou uvedeny

Jak stáhnout více aplikací ve vaší inteligentní televizi Vizio: 4 Testované metody Use USB Flash Drive ke stažení aplikací třetích stran, které nejsou v chytré televizi nedostupné.Nainstalujte do inteligentního televize nainstalovat průzkumník souborů ES a otevřete soubory USB APK.Dalším způsobem, jak stahovat aplikace do vaší televize Vizio, je přístup k aplikaci přes váš televizní prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat aplikaci do své inteligentní televize Vizio, která není předem nainstalována

Stiskněte tlačítko V na dálkovém ovladači.Vyberte připojený televizní obchod.Vyberte všechny aplikace.Procházejte seznamem aplikací a stiskněte OK v požadované aplikaci a vyvolejte možnost nainstalovat ji.Vyberte instalační aplikaci, která je často umístěna v dolním levém rohu obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat aplikace do mého staršího Vizio Smart TV

Stiskněte tlačítko V na dálkovém ovladači.Vyberte připojený televizní obchod.Vyberte všechny aplikace.Procházejte seznamem aplikací a stiskněte OK v požadované aplikaci a vyvolejte možnost nainstalovat ji.Vyberte instalační aplikaci, která je často umístěna v dolním levém rohu obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně aktualizovat svou televizi Vizio

V tomto videu vám ukážu, jak aktualizovat. Vaše televize Vizio. Nejprve získejte dálkový ovladač. A měli byste vidět tlačítko nabídky, které by mělo být v pravém horním rohu klepnutím na něj jednou a měli byste mít nabídku

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč už není na mém zařízení podporován Hulu

"Vaše uživatelská relace vypršela."

Pokud ano, již nepodporujeme konkrétní zařízení, které používáte. Když je naše služba zastaralá na zařízení, aplikace Hulu vám již nemusí dovolit přihlásit se nebo může úplně zmizet. V případě, že se aplikace otevírá, může zobrazovat pouze upozornění na obrazovce podobné zasílání zpráv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu již nepracuje na mé chytré televizi

Problémy s připojením k síťovému připojení: Pokud je připojení k internetu vaší inteligentní televize slabé nebo nestabilní, může způsobit poruchu aplikace Hulu. To může vést k problémům s vyrovnáváním nebo chybových zpráv při pokusu o přehrávání obsahu. Zastavená verze aplikace: Pokud vaše aplikace Hulu není aktuální, nemusí to fungovat správně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přeinstalovat Hulu na mé chytré televizi

Stiskněte a podržte domácí aplikace Hulu a Google, dokud se nezačnou kroutit > Klepnutím na X v horním rohu ikony smažte.Power cyklujte zařízení tím, že jej vypnete po dobu 1 minuty.Vydejte se do obchodu s aplikacemi a přeinstalujte aplikaci.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto se inclina además de un cargo de entrega??
Next Post
Co je online skenování virů?