15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vyžaduje termostat vivint?


souhrn

Jaký druh termostatu používá vivint? V rámci systému vivint je termostat Nest snadné ovládat teploty a zároveň udržovat pohodlí domova. Tento intuitivní termostat může změnit teplotu na základě domácího obsazenosti, zachování energie a snižování nákladů na užitek.

Jaký je požadavek na energii pro vivint termostaty? Termostat je navržen pro použití s ​​4x AA alkalickými bateriemi a/nebo 24 V ac C (nebo 12-24 AC nebo DC zdroj) nebo systémy Millivolt Gas. Každé zatížení relé termostatu by mělo být omezeno na 1.0 amp; Vyšší proud může způsobit poškození termostatu.

S jakými typy HVAC jsou termostaty vivint kompatibilní s? Termostaty vivint pracují s běžným systémy vytápění a chlazení, včetně konvenčního nuceného vzduchu, záření a tepelného čerpadla.

Jaké zapojení je vyžadováno pro termostat? Pro 5vodičové kabeláž termostatu (jakékoli zařízení HVAC-klimatizace, tepelná čerpadla, pece atd.) Červený vodič pro napájení (24V), bílý drát pro vytápění (připojený k terminálu W nebo W1), zelený vodič pro ventilátory a modrý nebo žlutý vodič pro chlazení (připojený k y). Černý vodič pro „C“ nebo „obyčejný“ drát.

Jaký je rozdíl mezi termostatem a inteligentním termostatem? Pravidelný termostat vám umožňuje upravit teplotu prostřednictvím ovládacího panelu na zdi někde ve vaší domácnosti. Inteligentní termostat naproti tomu umožňuje ovládat mnohem více. Inteligentní termostaty vám dávají příležitost nejen ovládat vaše vytápění a chlazení.

Jak zjistím, jestli můj HVAC může použít inteligentní termostat? Systém HVAC vašeho domu určí vaši schopnost používat inteligentní termostat. Inteligentní termostaty jsou kompatibilní s nejvíce vynucenými systémy HVAC nainstalovaných po roce 1975. Pokud máte olejový kotel nebo pec, možná budete potřebovat adaptér.

Co posílá moc mému termostat? Zatímco někteří lidé si myslí, že C drát je to, co pohánělo termostat, není to úplně pravda. Obvykle jsou „horké“ dráty nebo dráty, které poskytují jednotku napájení, topné a chladicí dráty, označené RC a RH. Poskytují zdroj energie 24 V, který přichází do samotné hlavní kontrolní desky HVAC.

Co je výkon C pro termostat? C-WIRE nebo běžný drát běží z vašeho nízkopodnikového topného systému (24V) a přenáší nepřetržitý výkon na termostat. Na dnešním elektrickém trhu má většina novějších systémů vytápění a chlazení C, což zaručuje kompatibilitu pro instalaci všech inteligentních termostatů.

Co inteligentní termostat nevyžaduje střídavý drát? 5 nejlepších inteligentních termostatů bez požadavku na vodič C je termostat Google Nest E, Google Nest Learning Thermostat, Ecobee Lite Smart Thermostat, Sensibo Sky, Smart Home klimatizační ovladač a Lux Geo-Wh Wi-Fi termostat, Emerson Sensi Wi-Fi, Emerson Sensi Wi-Fi Chytrý termostat.

Který termostat Wi-Fi nevyžaduje vodič C? Google Nest Thermostat je jednoduchý inteligentní termostat, který používá dobíjecí lithium-iontovou baterii. To obchází potřebu vodiče C a nabízí vždy zobrazení, který podrobně popisuje aktuální nastavení teploty.

Co když pro termostat není žádný vodič C? Pokud neexistuje žádný skrytý c-dráha, můžete místo toho použít G-Wire. Možná však budete muset získat odbornou pomoc při správné instalaci.



Vyžaduje termostat Vivint AC?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký druh termostatu používá vivint

V rámci systému Vivint Thermostat usnadňuje kontrolu teplot a zároveň udržovat pohodlí domova. Tento intuitivní termostat může změnit teplotu na základě domácího obsazenosti, zachování energie a snižování nákladů na užitek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je požadavek na energii pro vivint termostaty

Podrobnosti & Specifikace

UPOZORNĚNÍ: Tento termostat je navržen pro použití s ​​4x AA alkalickými bateriemi a/nebo 24-voltovým proudem AC C (nebo 12- 24 AC nebo DC zdroj) nebo plynovým systémem Millivolt. Každé zatížení relé termostatu by mělo být omezeno na 1.0 amp; Vyšší proud může způsobit poškození termostatu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S jakými typy HVAC jsou termostaty vivint kompatibilní s

Pracuje s běžným systémem topení a chlazení, včetně konvenčního nuceného vzduchu, záři a tepelného čerpadla.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké zapojení je vyžadováno pro termostat

5 Zapojení drátu termostatu (jakékoli zařízení HVAC – klimatizace, tepelná čerpadla, pece atd.) Červený vodič pro napájení (24V).Bílý drát pro vytápění (připojeno k terminálu W nebo W1).Zelený drát pro fanoušky.Modrý nebo žlutý vodič pro chlazení (připojeno k y).Černý vodič pro „C“ nebo „obyčejný“ drát.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi termostatem a inteligentním termostatem

Co je to inteligentní termostat, běžný termostat vám umožňuje upravit teplotu prostřednictvím ovládacího panelu na zdi někde doma. Inteligentní termostat, na druhé straně, vám umožní ovládat mnohem více. Inteligentní termostaty vám dávají příležitost nejen ovládat vaše vytápění a chlazení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli můj HVAC může použít inteligentní termostat

Typ systému HVAC – Systém HVAC vašeho domova určí vaši schopnost používat inteligentní termostat. Inteligentní termostaty jsou kompatibilní s nejvíce nuceným vzduchovým systémům HVAC, které byly nainstalovány po roce 1975. Pokud máte olejový kotel nebo pec, možná budete potřebovat adaptér.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co posílá moc mému termostat

Zatímco někteří lidé si myslí, že C drát je to, co pohánělo termostat, není to úplně pravda. Obvykle "horký" dráty nebo dráty, které poskytují jednotku, jsou topné a chladicí dráty, označené RC a RH. Poskytují zdroj energie 24 V, který přichází do samotné hlavní kontrolní desky HVAC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je výkon C pro termostat

Co je C-Wire A C-WIRE nebo běžný drát, běží z vašeho nízkopodnikového topného systému (24V) a přenáší nepřetržitý výkon vašemu termostat. Na dnešním elektrickém trhu má většina novějších systémů vytápění a chlazení C, což zaručuje kompatibilitu pro instalaci všech inteligentních termostatů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co inteligentní termostat nevyžaduje střídavý drát

5 Nejlepší inteligentní termostaty bez požadavků vodiče bez C Nest termostat e.Google Nest Learning Termostat.Inteligentní termostat Ecobee lite.Sensibo Sky, Smart Home klimatizační ovladač.Lux geo-wh wi-fi termostat.Inteligentní termostat Emerson Sensi Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který termostat Wi-Fi nevyžaduje dráty C

1. Termostat Google Nest. Nest termostat Google je jednoduchý inteligentní termostat, který používá dobíjecí lithium-iontovou baterii. To obchází potřebu vodiče C a nabízí vždy zobrazení, který podrobně popisuje aktuální nastavení teploty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co když neexistuje žádný vodič pro termostat

Pokud neexistuje žádný skrytý c-dráha, můžete místo toho použít G-Wire. Nebudete však moci používat ventilátor nezávisle, když to vytápění nebo chlazení neběží. Také mnoho systémů HVAC je s tímto řešením nekompatibilní, včetně: systémů HVAC využívajících elektrické teplo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje můj termostat vodič C

Na dnešním elektrickém trhu má většina novějších systémů vytápění a chlazení C, což zaručuje kompatibilitu pro instalaci všech inteligentních termostatů. Pokud nemáte systém topení s nízkým napětím, nebudete mít C-WIRE.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít inteligentní termostat bez AC

Možnost #1-nedělejte vůbec nic-Dobrou zprávou je, že všechny inteligentní termostaty nevyžadují C-Wire. Někteří bez nich mohou fungovat stejně dobře. Nárok je však mírně zavádějící, protože v těchto případech termostat přitahuje nezbytnou sílu pro svou obrazovku a schopnosti Wi-Fi krádež síly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nahradit pravidelný termostat za inteligentní termostat

Nové domy jsou obvykle vybaveny dráty C, které vám umožňují snadno nainstalovat inteligentní termostaty. Pokud však vlastníte starší dům, můžete stále používat nejnovější technologii termostatu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít inteligentní termostat bez drátu C

Možnost #1-nedělejte vůbec nic-Dobrou zprávou je, že všechny inteligentní termostaty nevyžadují C-Wire. Někteří bez nich mohou fungovat stejně dobře. Nárok je však mírně zavádějící, protože v těchto případech termostat přitahuje nezbytnou sílu pro svou obrazovku a schopnosti Wi-Fi krádež síly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli potřebuji C drát pro inteligentní termostat

Měli byste být schopni snadno vyskočit kryt z termostatu. Když otevřete termostat, můžete rychle identifikovat svůj C-dráty mezi pěti barevnými dráty lokalizací drátu (obvykle modré) připojené k ‘terminálu C. „Možná zjistíte, že existuje méně než pět drátů, nebo není připojen žádný drát k terminálu C.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je vodič C pro některé inteligentní termostaty

Ale někdy možná budete muset připojit společný drátěný (C drát) nebo napájecí příslušenství, jako je napájecí konektor Nest, aby byl váš systém kompatibilní. Na rozdíl od jiných vodičů připojených k termostatu, vodič C nekontroluje funkce vytápění nebo chlazení. Poskytuje pouze konstantní energii pro váš termostat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je C drát nezbytný v termostatu

Ano, měli byste nainstalovat C-WIRE, pokud upgradujete svůj termostat. Téměř všechny moderní termostaty, inteligentní nebo ne, vyžadují zdroj energie, a to nevypadá, že se brzy změní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím použít C drát na mém termostatu

Zatímco váš termostat nemusí technicky potřebovat C-WIRE pro provoz, získává sílu pro svou obrazovku a schopnosti Wi-Fi prostřednictvím „Phantom Power“ nebo „Krádení energie.„V zásadě to znamená, že váš termostat dostane kop na další sílu, kdykoli běží váš systém HVAC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud nemáte vodič C pro termostat

Pokud neexistuje žádný skrytý c-dráha, můžete místo toho použít G-Wire. Nebudete však moci používat ventilátor nezávisle, když to vytápění nebo chlazení neběží. Také mnoho systémů HVAC je s tímto řešením nekompatibilní, včetně: systémů HVAC využívajících elektrické teplo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete C drát pro inteligentní termostat

Většina inteligentních termostatů, které jsou dnes povoleny Wi-Fi nebo mají barevnou dotykovou obrazovku. To zajišťuje, že váš termostat má nepřetržitý tok síly, aby správně fungoval.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu nainstalovat inteligentní termostat bez drátu C

Možnost #1-nedělejte vůbec nic-Dobrou zprávou je, že všechny inteligentní termostaty nevyžadují C-Wire. Někteří bez nich mohou fungovat stejně dobře. Nárok je však mírně zavádějící, protože v těchto případech termostat přitahuje nezbytnou sílu pro svou obrazovku a schopnosti Wi-Fi krádež síly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kam jde modrý vodič na termostat, pokud neexistuje C

C dráty nebo různé barvy se vztahují na každý termostat, ale modré vodiče C patří k termostatám připojeným k tepelnému čerpadlu. Modré dráty jsou pro tepelná čerpadla. Tento vodič se připojuje k terminálu B na termostatu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když nainstalujete hnízdo bez drátu C

V systému s C-drátem se hnízdo účtuje z proudu C-Wire a vše je v pořádku. V systému bez C-drátu však hnízdo dobíjí svou baterii, když top vytápění nebo chlazení. Trochu si to odvrátí a nabíjí si vlastní baterii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proveďte staré termostaty používat c drát

Jak již bylo zmíněno, starší termostaty nemusí nutně pro fungování C-dráty. Přesto může být nepoužitý C-drátěn stále zahrnut do svazku vodičů termostatu zastrčených ve zdi pryč. Chcete -li zkontrolovat, jednoduše vypněte napájení systému a otevřete přední desku termostatu, abyste viděli aktuální připojení drátu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Necesito antivirus en Windows 7??
Next Post
Kdo vlastně vlastní Lowe?