15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohu z telefonu ovládat hnízdo?




Kontrola hnízda z telefonu

Shrnutí článku

V tomto článku budu diskutovat o tom, jak ovládat svůj termostat Nest z vašeho zařízení pro iPhone nebo Android. Budu pokrývat témata, jako je přístup k Google Nest, který ovládá hnízdo, ovládá hnízdo z domova a další.

Klíčové body

1. Jak ovládám svůj termostat Nest z mého iPhone?
Otevřete aplikaci Nest a klepněte na termostat na domovské obrazovce. Vaše aktuální a cílové teploty se objeví v aplikaci Nest, stejně jako na vašem termostatu.

2. Jak mohu přistupovat k Google Nest z mého telefonu?
Připojte svůj reproduktor nebo zobrazení. Na telefonu nebo tabletu otevřete aplikaci Google Home. Klepněte na ikonu přidat a nastavte zařízení.

3. Která aplikace ovládá hnízdo?
Aplikace Home Google vám pomůže nastavit a ovládat termostaty, kamery, kamery, zvonky, reproduktory, displeje, chromecast a další kompatibilní zařízení.

4. Mohu ovládat své hnízdo Google z domova?
Ano, s domovem & Rutiny pryč, můžete spravovat termostaty hnízda, inteligentní zástrčky, spínače, vačky hnízda a další. Snížení přítomnosti pomáhá vašim zařízením přizpůsobit se, když jste doma nebo pryč.

5. Lze Google Nest ovládat iPhone?
Ano, můžete ovládat Google Nest pomocí iPhone nebo iPad spuštěného iOS 15.0 nebo později.

6. Jak mohu upravit svůj hnízkový termostat z telefonu?
Otevřete domácí aplikaci Google a klepněte na termostat. Uvidíte své aktuální a cílové teploty.

7. Můžete ovládat Google Home z telefonu?
Ano, můžete ovládat domácí zařízení Google z telefonu, včetně pozastavení, přeskakování a úpravy svazku.

8. Má Nest mobilní aplikaci?
Ano, aplikace Nest vám umožňuje ovládat svůj termostat Nest, rameno/odzbrojit váš hnízdo zabezpečeného poplachu, zobrazit svůj domov pomocí Nest Cam a přijímat upozornění z Nest Protect.

9. Jak ovládám termostat Nest?
Použijte dotykovou lištu na pravé straně termostatu. Přejděte nahoru a zvýšit teplotu, přejeďte dolů, aby ji snížili, a klepnutím potvrzujte.

10. Kdo může ovládat moje hnízdo Google?
Každý, kdo je pozván do vašeho domova, může být schopen komunikovat s domácími zařízeními a službami připojenými k Google.

Otázky a odpovědi

1. Jak ovládám svůj termostat Nest z mého iPhone?
Chcete -li ovládat termostat Nest z vašeho iPhone, otevřete aplikaci Nest a klepněte na termostat na domovské obrazovce.

2. Jak mohu přistupovat k Google Nest z mého telefonu?
Chcete -li získat přístup k hnízdě Google z telefonu, připojte reproduktor nebo zobrazení, otevřete aplikaci Google Home a nastavte zařízení.

3. Která aplikace ovládá hnízdo?
Aplikace Google Home ovládá termostaty, kamery, zvonky, reproduktory, displeje, chromecast a další kompatibilní zařízení.

4. Mohu ovládat své hnízdo Google z domova?
Ano, doma & Rutiny pryč mohou spravovat termostaty Nest, inteligentní zástrčky, spínače, vačky hnízda a další. Snížení přítomnosti pomáhá upravit vaše zařízení, když jste pryč.

5. Lze Google Nest ovládat iPhone?
Ano, Google Nest může být ovládán iPhone nebo iPad spuštěním iOS 15.0 nebo později.

6. Jak mohu upravit svůj hnízkový termostat z telefonu?
Chcete -li upravit termostat Nest z telefonu, otevřete aplikaci Google Home a klepněte na termostat. Poté můžete upravit nastavení teploty.

7. Můžete ovládat Google Home z telefonu?
Ano, můžete ovládat domácí zařízení Google z telefonu, včetně pozastavení, přeskakování a úpravy svazku.

8. Má Nest mobilní aplikaci?
Ano, Nest má mobilní aplikaci, která vám umožní ovládat svůj termostat Nest, zobrazit svůj domov pomocí Nest Cam a přijímat upozornění z Nest Protect.

9. Jak ovládám termostat Nest?
Chcete -li ovládat svůj termostat Nest, použijte dotykovou lištu na pravé straně. Přejeďte přejetím, abyste zvýšili teplotu, přejeďte dolů, aby ji snížili, a klepnutím potvrďte změny.

10. Kdo může ovládat moje hnízdo Google?
Každý, kdo je pozván do vašeho domova, může být schopen komunikovat s domácími zařízeními a službami připojenými k Google.



Mohu z telefonu ovládat hnízdo?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ovládám svůj termostat Nest z mého iPhone

Otevřete aplikaci Nest a klepněte na termostat na domovské obrazovce. Vaše aktuální a cílové teploty se objeví v aplikaci Nest, stejně jako na vašem termostatu. Pokud se váš termostat neobjeví v aplikaci, ujistěte se, že jste jej přidali do svého účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k Google Nest z mého telefonu

Začněte se začněte ve svém reproduktoru nebo zobrazení. Pokud bylo zařízení dříve použito, před pokračováním továrna resetujte reproduktor nebo zobrazení.Na telefonu nebo tabletu otevřete aplikaci Google Home .Klepněte na zařízení Nastavení ikony přidat.Budete se moci odhlásit z některých nastavení, jako je hlasový zápas nebo osobní výsledky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která aplikace ovládá hnízdo

Pomáhá vám nastavit a ovládat termostaty, kamery, zvonky, reproduktory a displeje, chromecast a tisíce dalších kompatibilních zařízení. Můžete také zkontrolovat svá připomenutí a nedávná oznámení, vše z jedné aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu ovládat své hnízdo Google z domova

Domov & Rutiny pryč mohou spravovat termostaty Nest, inteligentní zástrčky a spínače, vačky hnízda a další. Snížení přítomnosti může pomoci vašim zařízením přizpůsobit vaše potřeby, když jste doma nebo pryč. To zahrnuje automaticky otočení vašich vaček Nest, abyste mohli sledovat věci s aplikací Google Home.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze Google Nest ovládat iPhone

Jedno z následujících mobilních zařízení: telefon nebo tablet Android s Androidem 8.0 nebo později. Android Tablet s Androidem 8.0 nebo později. iPhone nebo iPad s iOS 15.0 nebo později.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu upravit svůj hnízkový termostat z telefonu

Otevřete aplikaci Google Home a klepněte na termostat. Uvidíte své současné a cílové teploty. Displej termostatu na obrazovce bude mít oranžovou záři, pokud je v režimu tepla. Nebo modrá záře, pokud

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete ovládat Google Home z telefonu

Přehrávání odtud můžete přeskočit a změnit svazek. Pokud hrajete různá média napříč různými zařízeními. Můžete snadno ovládat vše ve stejném.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Nest mobilní aplikaci

Ve společnosti Google Nest vyrábíme produkty, které jsou krásné, užitečné a snadno použitelné. Aplikace Nest není výjimkou. Ovládejte svůj termostat Nest, paže a odzbrojte svůj hnízdo zabezpečeného poplachu, podívejte se na svůj domov s vačkou Nest a získejte upozornění, pokud se Nest Protection zhasne – vše na jednom místě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ovládám termostat Nest

Ovládejte svůj termostat

Termostaty Nest nemají dotykovou obrazovku. Pomocí dotykové lišty na pravé straně ovládejte termostat. Přejděte nahoru a zvýšit teplotu, přejeďte dolů, aby ji snížili, a klepnutím potvrzujte. Displej vám ukáže, kolik minut, dokud nebude dosaženo požadované teploty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo může ovládat moje hnízdo Google

Každý, kdo je pozván do vašeho domova, může být schopen komunikovat s domácími zařízeními a službami připojenými k Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu ovládat svůj termostat Nest z mého telefonu

Zkontrolujte připojení k internetu

Oprava je pro to poměrně jednoduché- zkuste připojit jiná zařízení s WiFi a zkontrolovat, zda připojení k internetu správně funguje. Pokud nemůžete získat přístup k internetu z jiných zařízení, zkontrolujte router pro varovné signály od poskytovatele internetových služeb (ISP).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj hnízkový termostat z odtud

Otevřete aplikaci Nest v telefonu, tabletu nebo počítači. Pokud máte více než jeden domov, vyberte dům, který chcete ovládat. Klepněte na ikonu domácí. Vyberte Home nebo Away a změňte režim svého domova.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je hnízdo vyřazováno

Od 8. dubna 2024 skončí podpora pro zabezpečení Nest a prostřednictvím aplikace již nebude přístupná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být hnízdo ovládáno Siri

Společnost Google dnes oznámila, že začne zavádět podporu hmoty pro model Nest Thermostat vydané v roce 2020. Zejména to znamená, že inteligentní termostat lze nyní ovládat pomocí domácí aplikace Apple a Siri na iPhone a dalších zařízeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje hnízdo snižuje sama nastavenou teplotu

Poznámka: Termostaty Nest mohou také měnit teploty automaticky s domovem & Rutiny pryč nebo domov/pryč asistenční. Budete muset zakázat buď jeden, abyste zabránili automatickým úpravám teploty a používali termostat jako tradiční termostat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vypne se hnízdo, když je dosaženo teploty

Režimy Auto-Away i Manual Away Away Away Away Obě vypnou váš systém, dokud váš domov nedosáhne minimální nebo maximální teploty, kterou si vyberete během nastavení, v nastavení termostatu > Pryč teploty. Čím efektivnější je vaše teplota pryč, tím více ušetříte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Google Home a Google Nest

Řada zařízení Google Nest je schopna všeho, co byl domov Google. Jako inteligentní reproduktory reagují na uživatelské otázky a příkazy a mohou také přehrávat hudbu a video. Hlavní změnou z domácí řady zařízení Google je přidání obrazovek na většině zařízení Google Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakou aplikaci používáte k ovládání Google Home

Umožnit uživatelům ovládat propojená zařízení napříč ekosystémem Google Home: Nest, Google Assistant, Android a Google Home App.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Google přerušil hnízdo

Technický gigant ve svém blogu uvedl, že produkty byly přerušeny kvůli výzvám souvisejícím s jejich aktualizací. Tech Giant Google oznámil, že přestane podporu pro řadu svých domácích produktů, včetně Dropcam, Nest Secure a pracuje s Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi aplikací Google Home a Nest

Domácí zařízení Google nyní jdou u monikeru Nest a přinášejí všechna inteligentní domácí zařízení Google – tymasty, bezpečnostní vačky, inteligentní reproduktory – pod značkou Nest. To zahrnuje Google Home Mini, jehož druhá generace se nyní nazývá Google Nest Mini.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak upravím svůj termostat Nest v telefonu

Otevřete aplikaci Google Home a klepněte na termostat. Uvidíte své současné a cílové teploty. Displej termostatu na obrazovce bude mít oranžovou záři, pokud je v režimu tepla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje termostat Nest s iPhone

Společnost Google dnes oznámila, že začne zavádět podporu hmoty pro model Nest Thermostat vydané v roce 2020. Zejména to znamená, že inteligentní termostat lze nyní ovládat pomocí domácí aplikace Apple a Siri na iPhone a dalších zařízeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou dva lidé ovládat hnízdo z aplikace

Rodinné účty umožňují ostatním lidem sdílet přístup do vašeho domova a produktů Nest v aplikaci Nest. V závislosti na úrovni sdíleného přístupu, který si vyberete, mohou lidé, které pozýváte, přidat, odebrat a ovládat produkty Nest v aplikaci Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo ovládat váš hnízkový termostat

Každý, kdo sdílí přístup do vašeho domova s ​​aplikací Home nebo Nest, bude stále schopen změnit teplotu a nastavení nebo odemknout termostat pomocí aplikace. Termostat můžete zamknout v nabídce Nastavení v termostatu nebo pomocí aplikace Home nebo Nest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je aplikace hnízda zmizí

Od 8. dubna 2024 již uživatelé nebudou mít přístup k Nest Secure prostřednictvím aplikace.

[/WPRemark]

Previous Post
Qué software limpia los virus de las computadoras?
Next Post
Je indické jméno?