15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je PII citlivý nebo důvěrný?




Shrnutí článku

Shrnutí článku

Osobně identifikovatelné informace (PII) musí být považovány za interní data a lze je klasifikovat jako citlivá, důvěrná nebo vysoce riziková data. Sensitive PII přímo odhaluje identitu člověka, zatímco necitlivý PII obsahuje informace, které lze nalézt ve veřejných záznamech.

Citlivé PII se týká osobně identifikovatelných údajů, které, pokud budou ztraceny nebo zveřejněny bez povolení, by mohly vést k významnému poškození, rozpaků, nepříjemnostem nebo nespravedlnosti pro jednotlivce.

Zveřejňování PII může vést ke ztrátě soukromí nebo krádeže identity a osobní údaje jsou považovány za důvěrné, pokud jsou sdíleny s malým počtem lidí pro konkrétní účel.

PII lze klasifikovat jako důvěrné a spadá pod kategorie ochrany soukromí kontrolovaných nezařazených informací (CUI) a musí být odpovídajícím způsobem chráněna. Rozdíl mezi důvěrnými a citlivými informacemi spočívá v možném poškození, které mohou pro organizaci způsobit.

Mezi příklady necitlivých osobních údajů patří pohlaví, datum narození, místo narození a poštovní směrovací číslo. Ačkoli tato data sama o sobě nemusí být citlivá, kombinace s jinými informacemi může vést k identifikaci, což z pseudonymizace učiní užitečnou praxi.

Citlivé PII zahrnuje celé jméno, číslo sociálního zabezpečení, řidičský průkaz, finanční informace a lékařské záznamy. Osobní údaje mohou být jak citlivé, tak důvěrné podle pokynů obecného nařízení o ochraně údajů (GDPR).

Neznámené informace se týkají údajů, které nejsou sdíleny s omezenými jednotlivci pro konkrétní účel.

Klíčové otázky:

  1. Je PII důvěrné nebo vysoce důvěrné?
  2. PII musí být považováno za minimálně založeno jako na interní údaje a prvky PII mohou být klasifikovány jako citlivá, důvěrná nebo vysoce riziková data. Tato definice nenahrazuje politiku univerzity na datech FERPA.

  3. Jaký je rozdíl mezi PII a citlivými PII?
  4. Sensitive PII přímo odhaluje identitu člověka, zatímco necitlivý PII obsahuje informace, které lze nalézt ve veřejných záznamech.

  5. Co znamená citlivý PII?
  6. Citlivé informace o osobním identifikaci (SPII) se vztahují na PII, že pokud bude ztraceno nebo zveřejněno bez povolení, by mohlo vést k poškození, rozpaky, nepříjemnosti nebo nespravedlnosti vůči jednotlivci.

  7. Proč by měl být PII klasifikován jako citlivý nebo důvěrný?
  8. Zveřejnění PII může vést ke ztrátě soukromí nebo krádeže identity.

  9. Jsou osobní údaje považovány za důvěrné?
  10. Důvěrné informace jsou sdíleny osobní údaje s omezeným počtem lidí pro určený účel, což brání neoprávněnému použití nebo distribuci.

  11. Je PII a Phi citlivé nebo Cui?
  12. PII spadá do jedné z kategorií soukromí kontrolovaných nezařazených informací (CUI) a bude označeno a chráněno jako Cui. Použitelné zásady ochrany osobních údajů stále platí.

  13. Jaký je rozdíl mezi důvěrnými a citlivými informacemi?
  14. Důvěrné informace zahrnují údaje, které by mohly potenciálně poškodit organizaci, jako jsou obchodní tajemství a finanční informace.

  15. Jaké osobní údaje nejsou považovány za citlivé?
  16. Necitlivé údaje zahrnují pohlaví, datum narození, místo narození a poštovní směrovací číslo. Kombinace těchto dat s jinými informacemi však může identifikovat jednotlivce, takže je užitečná pseudonymizace.

  17. Který z následujících je považován za citlivé PII?
  18. Citlivé PII zahrnuje celé jméno, číslo sociálního zabezpečení, informace o řidičském průkazu, finanční údaje a lékařské záznamy.

  19. Mohou být osobní údaje citlivé a důvěrné?
  20. Osobní údaje mohou být citlivé, pokud obsahuje důvěrné informace, které musí být uloženy bezpečně a mimo dosah neoprávněných uživatelů.

  21. Co se nepovažuje za důvěrné?
  22. Neznámené informace se týkají údajů, které nejsou sdíleny s omezenými jednotlivci pro konkrétní účel.



Je PII citlivý nebo důvěrný?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PII důvěrné nebo vysoce důvěrné

DCS.

Informace o osobním identifikaci (PII) musí být považovány za interní údaje a prvky PII mohou být klasifikovány jako citlivá, důvěrná nebo vysoce riziková data, která se považují za interní údaje. Tato definice však nenahrazuje univerzitní politiku ohledně dat FERPA.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi PII a citlivými PII

Dva hlavní typy PII jsou citlivé PII a necitlivé PII. Citlivé PII, jako je například řidičský průkaz nebo číslo sociálního zabezpečení, může přímo odhalit vaši identitu. Ne citlivá PII obsahuje informace, které by mohly být ve veřejném záznamu, jako je vaše narozeniny nebo telefonní číslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená citlivý PII

Citlivé informace o osobním identifikaci (SPII)

Definice. Osobně identifikovatelné informace, které, pokud jsou ztraceny, kompromitovány nebo zveřejněny bez povolení, by mohly vést k podstatnému újmě, rozpaků, nepříjemnostem nebo nespravedlnosti pro jednotlivce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč by měl být PII třídy jako citlivé nebo důvěrné

Proč by měl být PII klasifikován jako citlivé nebo důvěrné zveřejňování informací o osobním identifikaci (PII) může vést ke ztrátě soukromí nebo krádeže identity. Jaký typ softwarové licence je uzamčen na jedno hardwarové zařízení
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou osobní údaje považovány za důvěrné

Důvěrné informace jsou sdíleny osobní údaje pouze s několika lidmi pro určený účel. Osoba, která od vás přijímá informace, přijímač, obecně nemůže využít výhody a používat vaše informace pro jejich osobní zisk, například poskytování informací neoprávněným třetím stranám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PII a Phi citlivé nebo Cui

Je PII považován za Cui Ano, osobně identifikovatelné informace (PII) spadají do jedné z kategorií ochrany osobních údajů CUI a budou označeny a chráněny jako Cui. Zákon o ochraně osobních údajů a další platné zásady ochrany osobních údajů stále platí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi důvěrnými a citlivými informacemi

V podnikání citlivé informace zahrnují vše, co by mohlo poškodit organizaci. Nejen zákaznická data, ale také obchodní tajemství, finanční údaje a jakékoli plány, které má, atd., jsou všechny považovány za důvěrné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké osobní údaje nejsou považovány za citlivé

Příklady necitlivých údajů by zahrnovaly pohlaví, datum narození, místo narození a poštovní směrovací číslo. Ačkoli tento typ dat není citlivý, lze jej kombinovat s jinými formami dat pro identifikaci jednotlivce. Pseudonymizace je zde užitečná, aby se tomu zabránilo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který z následujících je považován za citlivé PII

Citlivé údaje o identifikaci osobních osob mohou zahrnovat vaše celé jméno, číslo sociálního zabezpečení, řidičský průkaz, finanční informace a lékařské záznamy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou být osobní údaje citlivé a důvěrné

Citlivé údaje znamenají důvěrné informace, které musí být uloženy bezpečně a mimo dosah neoprávněnými uživateli. Obecná nařízení o ochraně údajů (GDPR) stanoví dvě široké kategorie dat. První z nich zahrnuje osobní údaje zákazníků, včetně jejich jména, poštovní adresy, kontaktu nebo dokonce IP adresy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se nepovažuje za důvěrné

Neznámené informace znamenají pouze takové informace, které a do té míry: (i) byly veřejně známy nebo byly známou přijímající stranou bez povinnosti důvěrnosti nebo nezveřejnění, v době, kdy byl takový majetek poskytnut, zveřejnil nebo bylo zveřejněno nebo zpřístupněno nebo přístupné zveřejňující stranou nebo k dispozici …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PII klasifikován jako Cui

Ano, osobně identifikovatelné informace (PII) spadají do jedné z kategorií ochrany osobních údajů CUI a budou označeny a chráněny jako Cui. Zákon o ochraně osobních údajů a další platné zásady ochrany osobních údajů stále platí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou data CUI důvěrná

Cui není nová úroveň klasifikace pod důvěrnou. CUI jsou nezařazené informace, které splňují standardy pro ochranu a šíření kontroly podle práva, předpisů a vládních politik podle E.Ó.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou tři typy citlivých informací

Existují tři hlavní typy citlivých informací: osobní údaje. Osobní údaje jsou také nazývané PII (osobní identifikovatelné údaje).Obchodní informace.Klasifikované informace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 4 datové typy klasifikované jako citlivé

Členství v oblasti obchodního vozu; Genetická data, biometrická data zpracovaná výhradně pro identifikaci lidské bytosti; údaje o zdraví; údaje týkající se sexuálního života nebo sexuální orientace člověka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se nepovažuje za citlivé osobní údaje

Příklady necitlivých údajů by zahrnovaly pohlaví, datum narození, místo narození a poštovní směrovací číslo. Ačkoli tento typ dat není citlivý, lze jej kombinovat s jinými formami dat pro identifikaci jednotlivce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co PII nezahrnuje

Neosobní identifikovatelné informace (non-PII) jsou data, která nelze samo o sobě použít ke sledování nebo identifikaci osoby. Příklady non-PII zahrnují, ale nejsou omezeny na: agregované statistiky o použití produktu / služby. Částečně nebo plně maskované adresy IP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký typ informací je důvěrný

Příklady důvěrných informací jsou:

Jména, data narození, adresy, kontaktní údaje (zaměstnanců, klientů, pacienti, žáků atd.). Osobní bankovní údaje a informace o kreditní kartě. Obrázky zaměstnanců, žáků nebo klientů, kteří potvrzují jejich identitu a mohou být propojeny s dalšími osobními údaji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 4 příklady důvěrných informací

Podrobnosti o důvěrných informacích.bankovní detaily.Lékařské záznamy a historie.Osobní údaje, jako je jméno, narozeniny, sex, adresa.Společnost hlásí, zda prodej, finanční.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PII a Phi citlivé nebo Cui

Je PII považován za Cui Ano, osobně identifikovatelné informace (PII) spadají do jedné z kategorií ochrany osobních údajů CUI a budou označeny a chráněny jako Cui. Zákon o ochraně osobních údajů a další platné zásady ochrany osobních údajů stále platí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké údaje jsou důvěrné

Důvěrná data jsou informace, které nejsou k dispozici široké veřejnosti. Obecně jsou to osobně identifikovatelné údaje (na rozdíl od agregovaných údajů), které jsou považovány za soukromé povahy, jako jsou zdravotní informace, adresy, předchozí pracovní zkušenosti a finanční údaje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké informace jsou považovány za důvěrná data

Co jsou příklady důvěrných informací příklady důvěrných informací zahrnují telefonní číslo a adresu, lékařské záznamy a sociální zabezpečení. Společnosti mají také důvěrné informace, jako jsou finanční záznamy, obchodní tajemství, informace o zákaznících a marketingové strategie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké 4 datové typy jsou klasifikovány jako citlivé

Členství v oblasti obchodního vozu; Genetická data, biometrická data zpracovaná výhradně pro identifikaci lidské bytosti; údaje o zdraví; údaje týkající se sexuálního života nebo sexuální orientace člověka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká data nejsou citlivá

Příklady necitlivých údajů by zahrnovaly pohlaví, datum narození, místo narození a poštovní směrovací číslo. Ačkoli tento typ dat není citlivý, lze jej kombinovat s jinými formami dat pro identifikaci jednotlivce. Pseudonymizace je zde užitečná, aby se tomu zabránilo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která data jsou považována za citlivá osobní údaje

Genetická data, biometrická data zpracovaná výhradně pro identifikaci lidské bytosti; údaje o zdraví; údaje týkající se sexuálního života nebo sexuální orientace člověka.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Fire TV Cube funciona con Xfinity??
Next Post
Jak mohu jít na internet s Roku?