15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak se připojím k otevřenému tunelu VPN?

Shrnutí článku: Připojení k OpenVPN

V tomto článku poskytnu odpovědi na některé běžné otázky týkající se připojení k OpenVPN. OpenVPN je zabezpečený protokol tunelování VPN, který směruje váš síťový provoz pomocí šifrovaného tunelu, díky čemuž je vaše poloha a IP adresa neviditelná. Považuje se za jeden z nejbezpečnějších a nejrychlejších dostupných protokolů VPN.

Otázky a podrobné odpovědi:

1. Jak se připojím k tunelu VPN?

V cloudové konzole Google přejděte na stránku VPN. Klikněte na Vytvořit tunel VPN. Z rozevírací nabídky vyberte bránu, která vyžaduje další tunel, a poté klikněte na Pokračovat. Vyberte cloudový router. Pro bránu Peer VPN vyberte On-Prem nebo Non Google Cloud.

2. Jak funguje OpenVPN?

OpenVPN směruje veškerý váš síťový provoz prostřednictvím šifrovaného tunelu prostřednictvím VPN. Toto směrování zakrývá vaši IP adresu při používání internetu a nahradí ji umístěním a IP adresou ze serveru VPN.

3. Je OpenVPN bezpečný?

Ano, OpenVPN je považován za jeden z nejbezpečnějších protokolů tunelování VPN. Může spustit přes internetové protokoly TCP nebo UDP a poskytuje spolehlivé šifrování pro váš síťový provoz.

4. Jaký je rozdíl mezi VPN a tunelem?

VPN je bezpečné, šifrované spojení přes veřejně sdílenou síť. Tunelování je proces, kterým pakety VPN dosáhnou svého zamýšleného cíle, což je obvykle soukromá síť.

5. Proč se můj tunel VPN nepřipojuje?

Pokud se váš tunel VPN nepřipojuje, můžete zkusit restartovat svého klienta VPN, resetovat nastavení sítě, změnit umístění serveru VPN, kontrolovat aktualizace a kontaktovat tým podpory poskytovatele VPN o pomoc.

6. Jak najdu svůj tunel VPN?

Chcete -li zkontrolovat aktuální stav vašeho tunelu VPN, můžete použít konzolu Amazon VPC. Přihlaste se do konzoly Amazon VPC, přejděte na připojení VPN na místě, vyberte připojení VPN a vyberte zobrazení podrobností o tunelu. Zde si můžete prohlédnout stav vašeho tunelu VPN.

7. Jak zjistím, jestli jsem napojen na OpenVPN?

Stav připojení OpenVPN můžete zkontrolovat přechodem do sekce Status> OpenVPN. Tato obrazovka zobrazuje stav připojení každé instance OpenVPN, zda je připojen, čeká, opětovné připojení atd.

8. Jak se ujistěte, že běží OpenVPN?

Obvykle můžete spustit příkaz „Sendo Service Service OpenVPN“, abyste zkontrolovali, zda je spuštěn OpenVPN.

9. Může být tunel VPN napaden?

Zatímco služby VPN mohou být napadeny, je to nesmírně obtížné, zejména pro prémiové VPN pomocí protokolů, jako je OpenVPN nebo Wireguard se silným šifrováním. Tyto kombinace je téměř nemožné dešifrovat pomocí útoků hrubé síly.

10. Je OpenVPN zdarma?

Ano, OpenVPN je open-source VPN protokol, který umožňuje bezpečný online přístup od bodu k pointům zcela zdarma.

11. Jak zjistím, zda můj tunel VPN funguje?

Chcete -li ověřit, zda váš tunel VPN funguje správně, můžete na vzdálenou síť pingovat adresu IP počítače. Posíláním datových paketů do vzdálené sítě a obdržením odpovědi můžete potvrdit funkčnost tunelu VPN.

12. Proč VPN blokuje můj internet?

Pro připojení k internetu VPN může existovat několik příčin, včetně špatného připojení s vybraným serverem VPN nebo problémy s konfigurací sítě. Odstraňování problémů s nastavením sítě a kontaktování týmu podpory poskytovatele VPN může pomoci vyřešit tyto problémy.

13. [Otázka 13]

[Odpověď 13]

14. [Otázka 14]

[Odpověď 14]

15. [Otázka 15]

[Odpověď 15]

Jak se připojím k otevření tunelu VPN?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se připojím k tunelu VPN

V cloudové konzole Google přejděte na stránku VPN.Klikněte na Vytvořit tunel VPN.Z rozevírací nabídky vyberte bránu, která vyžaduje další tunel, a poté klikněte na Pokračovat.Vyberte cloudový router.Pro bránu Peer VPN vyberte On-Prem nebo Non Google Cloud.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje OpenVPN

Sleduje veškerý váš síťový provoz prostřednictvím šifrovaného tunelu prostřednictvím VPN. Směrování síťového provozu maskuje vaši IP adresu při používání internetu, nahrazením umístění a IP adresou ze serveru VPN je jeho poloha neviditelná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je otevřený tunel bezpečný

Protokol OpenVPN může spustit internetové protokoly TheTCP nebo UDP. Je také považován za jeden z nejbezpečnějších protokolů tunelování VPN a je poměrně rychlý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi VPN a tunelem

VPN je bezpečné, šifrované spojení přes veřejně sdílenou síť. Tunelování je proces, kterým pakety VPN dosáhnou svého zamýšleného cíle, což je obvykle soukromá síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj tunel VPN nepřipojuje

Chcete -li vyřešit problémy s připojením VPN, můžete zkusit restartovat klienta VPN, resetovat nastavení sítě, změnit umístění serveru VPN, kontrolovat aktualizace a kontaktovat pomoc podpůrného týmu poskytovatele VPN o pomoc. Pokud problém přetrvává, možná budete muset odstranit problémy s konfigurací nebo hardwarem sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu svůj tunel VPN

Zkontrolujte aktuální stav pomocí Amazon VPC ConsolesSign in Amazon VPC Console.V podokně navigace v rámci připojení VPN na místě vyberte připojení VPN na místě.Vyberte připojení VPN.Zobrazit zobrazení podrobností o tunelu.Zkontrolujte stav vašeho tunelu VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli jsem napojen na OpenVPN

Zkontrolujte stav OpenVPN

První místo pro kontrolu je stav > OpenVPN, který zobrazuje stav připojení pro každou instanci OpenVPN. Pokud je VPN připojena, čeká, opětovné připojení atd., Je uvedeno na této obrazovce. Další informace naleznete v OpenVPN serveru a stavu klienta.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se ujistěte, že běží OpenVPN

Obvykle můžete spustit stav SUDO SLUŽBY OpenVPN, abyste zjistili, zda je spuštěn.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být tunel VPN napaden

Služby VPN mohou být napadeny, ale je to nesmírně obtížné tak učinit. Většina prémiových VPN používá protokoly OpenVPN nebo Wireguard v kombinaci s šifrováním AES nebo Chacha – kombinace téměř nemožná dešifrovat pomocí útoků hrubé síly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je OpenVPN zdarma

OpenVPN je protokol Open-Source VPN, který umožňuje bezpečný online přístup od bodu od bodu k pocitu zcela zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda můj tunel VPN funguje

Chcete -li ověřit, zda váš tunel VPN funguje správně, je nutné pingovou adresu počítače ve vzdálené síti pingovat. Pingingem vzdálenou síť odesíláte datové pakety do vzdálené sítě a vzdálená síť odpovídá, že obdržela datové pakety.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč VPN blokuje můj internet

Mezi pravděpodobné příčiny těchto problémů patří: špatná připojení na vybraném umístění serveru VPN. Interference poskytovatelů internetových služeb pro určité protokoly VPN. Interference z odchozího přenosu paketů antiviru nebo online zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolujete, zda je připojen VPN

Existuje několik různých způsobů, jak zkontrolovat, zda vaše služba VPN funguje správně a chrání váš internetový provoz a osobní údaje. Zkontrolujte svou IP adresu. Vezměte na vědomí svou aktuální IP adresu, připojte se k serveru VPN a znovu zkontrolujte IP adresu. Pokud se to liší od toho, kterého jste původně zaznamenali, vaše VPN funguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu svou VPN na svém iPhone

Použijte VPN na vašem iPhonego do aplikace „Nastavení“ v telefonu.Přejít na „General.“Vyberte„ VPN.“Klepnutím na přepínač stavu na VPN jej zapněte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je IP adresa připojení pro OpenVPN

Ve výchozím nastavení jsou uživatelé připojené k přístupovému serveru dynamicky přiřazeny adresy IP, spravovány přístupovým serverem OpenVPN. Je to podobné internímu systému DHCP a výchozí podsíť pro jakýkoli nový server je nastavena na 172.27. 224.0/20.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč OpenVPN nefunguje

Řešením je nastavit správný název DNS a nakonfigurovat to a uložit nastavení. Poté odinstalujte, redownload a přeinstalujte profil připojení nebo OpenVPN Connect Client Program a zkuste to znovu. Další běžnou chybou je zapomenout otevřít 3 porty požadované pro správný přístup k serveru OpenVPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není OpenVPN připojen

Řešením je nastavit správný název DNS a nakonfigurovat to a uložit nastavení. Poté odinstalujte, redownload a přeinstalujte profil připojení nebo OpenVPN Connect Client Program a zkuste to znovu. Další běžnou chybou je zapomenout otevřít 3 porty požadované pro správný přístup k serveru OpenVPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontroluji, zda můj VPN funguje

Jeden rychlý a snadný způsob, jak otestovat, zda vaše VPN funguje, je návštěva webu, jako je Whatismyipaddress.com a spuštění testu úniku IP: Vypněte svůj VPN. Navštivte Whismyipaddress.com. Uvidíte svou veřejnou IP adresu – ten, který vám přiřadí váš poskytovatel internetových služeb (ISP).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete být stále špehováni s VPN

Prémiová kvalita VPN šifruje data a skrývá vaši IP adresu směrováním vaší aktivity prostřednictvím serveru VPN; I když se někdo pokusí sledovat váš provoz, vše, co uvidí, je IP serveru VPN a kompletní gibberish. Kromě toho můžete sledovat pouze informacemi, které poskytujete webům nebo službám, do kterých se přihlásíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou hackeři najít vaši polohu na VPN

Skrývá VPN moji IP adresu ano, VPN zcela skrývá vaši IP adresu a šifruje vaše připojení k internetu. Ještě lepší je, že VPN zabraňuje třetím stranám, jako je váš poskytovatel ISP v odposlouchávání vašich dat. Vaše online aktivita vám nelze vysledovat zpět, což vám poskytne výkonnou vrstvu zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používat zdarma OpenVPN

Instalace a konfigurace OpenVPN Clientdownload a nainstalujte aplikaci OpenVPN. Windows: OpenVPN Windows Installer.Stahování a import konfiguračních souborů. Vyberte zemi ze seznamu serverů VPN a stahujte soubory OpenVPN (UDP | TCP).Spuštění aplikace OpenVPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji účet pro OpenVPN

Pro server OpenVPN Access Server jsou na našem webu k dispozici licence na předplatné softwaru pro odemknutí určité množství povolených připojení VPN k němu. V pravém horním rohu na našem webu se můžete přihlásit do sekce Access Server na našem webu. Pokud ještě nemáte účet, můžete si vytvořit jeden zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje VPN nepřipojuje

Vyzkoušejte jiné umístění serveru. Restartujte zařízení. Zkontrolujte nastavení VPN a otevřete porty. Zakázat firewall nebo antivirus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím internet, když je připojen k VPN

Jak přistupovat k internetu pomocí serveru VPN jako proxy GatewaysEt VPN IP Pool. Například podsíť LAN IP Serveru VPN.168.Nakonfigurujte připojení VPN na klientovi.Nastavte fond VPN IP.Udržujte stejné jako nastavení na Case1.Protože podsíť klientské IP VPN není stejná jako LAN serveru VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním VPN v blokování mého wi-fi

Zde je to, co můžete udělat, abyste zabránili vašemu Wi-Fi blokovat VPN: Vyberte si efektivní a výkonný VPN, jako je ExpressVPN.Konfigurace manuálního připojení VPN.Vylepšení nastavení DNS.Získejte statickou/vyhrazenou IP adresu.Změňte protokoly tunelování.Přepněte na jiný server.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedo usar la AAA de otra persona??
Next Post
Co je geofencing eufy?