15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak žijete v domě, který zaplavil?



Článek: Jak přežít a zotavit se z zaplaveného domu

Jak přežít a zotavit se z zatopeného domu

Procvičujte evakuační trasy a mají místo schůzky. Věnujte zvýšenou pozornost povodňovým varováním a upozorněním. Popadněte soupravu připravenosti na katastrofu a vypadněte. Zůstaňte mimo suterén. Vyvarujte se cestování povodněmi. Monitorujte měnící se situaci. Poté, co vody ustoupí, vyvarujte se elektrického proudu.

Může být zachráněn zatopený dům? Ano, můžete zachránit zatopený domov. Schopnost zachránit domov závisí na faktorech, jako je množství vody, doba trvání vody a typ vody, která zaplavila dům.

Můžete onemocnit z toho, že jste v zatopeném domě? Ano, bakterie a plíseň přivedená do domu během záplav mohou představovat zdravotní riziko. Kontakt se vzduchem nebo vodou obsahujícím tyto organismy vás může onemocnit.

Je bezpečné zůstat v domě se zatopeným suterénem? Ne, není to bezpečné. Vstup do zatopeného suterénu může být smrtící, zejména pokud je voda více než noha hluboká. Najměte profesionála, který se specializuje na nápravu povodně.

Jak dlouho trvá vyschnutí domu po povodní? V závislosti na závažnosti vniknutí vody to může trvat kdekoli od několika dnů do několika týdnů, než vyschne mokrý majetek.

Je bezpečné spát v zaplavené místnosti? Ne, povodně může udělat vzduch ve vašem domě nezdravý. Plíseň může růst na dřevě, sádrokartonu, koberci a nábytku, pokud zůstanou mokré déle než 24 hodin. Dýchání ve plísni vás může onemocnit. Povodňová voda může také obsahovat bakterie, chemikálie nebo jiná nebezpečí, která mohou ovlivnit vaše zdraví.

Jak dlouho trvá vyschnutí zatopeného domu? Ventilate a osušte svůj domov tím, že budete co nejvíce otevřít okna a dveře. Může trvat dva až čtyři týdny, než váš domov zcela uschne, než bude připraven na přestavbu po povodní.

Jak dlouho trvá zotavení z povodní? Čas potřebný k obnovení a opětovnému opětovnému stavu zatopeného domu se může lišit. Pokud je váš domov vážně poškozen, může to trvat až jeden rok nebo déle, než bude obnova dokončena.

Je bezpečné spát v domě s poškozením vodou? Není bezpečné spát v domě s poškozením vodou. Poškození vodou může představovat bezpečnostní rizika a ovlivnit zdraví osob žijících v domácnosti. Dočasně se přesuňte do jiné místnosti, dokud nebudou provedeny správné opravy.

Jak dezinfikujete suterén po povodní? Mop na betonovou podlahu a stěny s roztokem bělidla (3/4 šálků bělidla pro domácnost do galonu vody). Opláchněte a osušte po 5 minutách. Otevřete okna při aplikaci roztoku bělidla.

Jak dlouho trvá, než zaplavený suterén vyschne? Úplné osušení suterénu může trvat až šest týdnů. Pokud se podlaha zdá být mokrá, obraťte se na profesionála před jejím broušením nebo zpravodajstvím.

Jak žijete v domě, který zaplavil?


Jak žijete v domě, který zaplavil?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přežijete zatopený dům

Procvičujte evakuační trasy a mají místo schůzky.Věnujte zvýšenou pozornost povodňovým varováním a upozorněním. … Popadněte soupravu připravenosti na katastrofu a vystoupte ven.Zůstaňte mimo suterén.Vyvarujte se cestování povodňovými vodami.Monitorujte měnící se situaci.Poté, co vody ustoupí, vyvarujte se elektrického proudu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být zachráněn zatopený dům

Existuje mnoho proměnných, které určují, zda může být zatopený dům zachráněn, včetně množství vody, jak dlouho voda v domě a jaký typ vody zaplavil dům. Nejčastěji však odpověď zní ano, můžete zachránit zaplavený domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete onemocnit z toho, že jste v zatopeném domě

Bakterie a plíseň přivedená do domu během povodní může představovat zdravotní riziko. Přicházet do kontaktu se vzduchem nebo vodou, která obsahuje tyto organismy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné zůstat v domě se zatopeným suterénem

Bezpečnost především.

Protože voda vede elektřinu, vstup do zatopeného suterénu může být smrtící. Pro vodu více než hlubokou nohou je riziko elektrického proudu mnohem vyšší a budete muset najmout profesionála, který se specializuje na povodňovou sanaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá vyschnutí domu po povodní

V závislosti na závažnosti vniknutí vody to může trvat kdekoli od několika dnů do několika týdnů, než vyschne mokrý majetek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné spát v zaplavené místnosti

Povodňová voda může být vzduch ve vašem domě nezdravě. Plíseň může růst na dřevo, sádrokartaci, koberci a nábytku, pokud zůstanou mokré déle než 24 hodin. Dýchání ve plísni vás může onemocnit. Povodňová voda může také obsahovat bakterie, chemikálie nebo jiná rizika, která mohou ovlivnit vaše zdraví.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá vyschnutí zatopeného domu

Ventilate a suché

Udržujte okna a dveře také co nejvíce. Může trvat dva až čtyři týdny, než váš domov zcela uschne, než bude připraven na přestavbu po povodní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá zotavení z povodní

Váš pojistitel nebo jejich jmenovaný nastavovač ztrát udělá vše pro to, aby váš domov obnovil co nejrychleji a bude s vámi diskutovat o pokroku. Pokud je váš domov vážně poškozen záplavou, může to trvat až jeden rok nebo déle, než se váš domov obnoví a znovu se stane obyvatelným.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné spát v domě s poškozením vodou

Představuje bezpečnostní nebezpečí pro mnoho dalších částí domu a dokonce i pro zdraví lidí, kteří žijí uvnitř. Pokud se v oblasti, kde trávíte hodiny najednou, jako ložnice, nejbezpečnější praxe je dočasně přesunout se do jiné místnosti, dokud nebude provedeno správné opravy, dokud nebude provedeno správné opravy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dezinfikujete suterén po povodní

Mop betonová podlaha a stěny s bělidlem (3/4 šálků domácnosti bělidla do galonu vody.) Opláchněte a osušte po 5 minutách. Otevřete okna při aplikaci roztoku bělidla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než zaplavený suterén vyschne

Úplné osušení podlahy suterénu může trvat až šest týdnů, takže počkejte, než si podlahu obrušuje nebo znovu upravujte. Pokud se vaše podlaha stále zdá mokré, kontaktujte profesionála.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než se plíseň zavede po povodni

24-48 hodin

Plíseň a plíseň se vyvíjí do 24-48 hodin po vystavení vody. Ještě horší je, že bude i nadále růst, dokud nebudou provedeny kroky k odstranění zdroje vlhkosti a účinně se vypořádají s problémem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vyčistíte vzduch po povodni

Nechte cirkulovat vzduch

Otevřete okna a nastavte fanoušky, aby vyhodili čerstvý vzduch do vašeho domova, a udržujte fanoušky koupelny a kuchyně po celou dobu běhu. Pokud máte odvlhčovač, spusťte jej – menší vlhkost ve vzduchu, menší šance formy musí růst.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měli byste otevřít okna během povodně

Udržování zavřených dveří a oken pomáhá kompartmentovat tlak a snížit sílu na střeše, což mu dává větší šanci zůstat neporušené. Vzhledem k tomu, že tlak neustále stoupá střecha vašeho domova, může nakonec odtrhnout od sebe a umožnit vodě, aby se vlévala dovnitř a zaplavila váš domov a věci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak rychle roste forma po povodeně

24-48 hodin

Plíseň a plíseň se vyvíjí do 24-48 hodin po vystavení vody. Ještě horší je, že bude i nadále růst, dokud nebudou provedeny kroky k odstranění zdroje vlhkosti a účinně se vypořádají s problémem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám spustit AC po povodni

Po zaplavení

Nepoužívejte AC, dokud nebyl přezkoumán profesionálem HVAC. I poté, co vyschlo, by provozní zařízení poškozené povodně mohlo způsobit stejná nebezpečí jako použití klimatizace, zatímco je stále pod vodou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co byste nikdy neměli dělat během povodně

Co dělat během varování před povodněmi nebo bleskové povodni Warningdo neprochází tekoucí vodou. Většina utopení se vyskytuje během bleskových povodní.Pamatujte si frázi „Otočte se, netočte se!”Nejezděte za zaplavenými silnicemi. Auta mohou být zametena pouze ve dvou stopách pohyblivé vody.Nejezděte kolem silničních bariér.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se lidé zotavují z povodní

Nejprve se o sebe péče o devět kroků povodně. Pokud jste nemocní nebo zranění, získejte rychlou lékařskou pomoc.Poskytněte svůj domov první pomoc.Organizovat.Vyschnout svůj domov.Obnovit nástroje.Uklidit.Zkontrolujte finanční pomoc.Přestavba a povodňová důkaz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než voda způsobí strukturální poškození

Během prvních 24 hodin úniku nebo povodní, vývoje plísní, poškození podlah, stěn a elektriky, a dokonce i strukturální problémy. Proto je vždy nejlepší rychle najmout pro úklid vody pro konzultaci a opravu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráníte plísní v domě po povodní

Kroky k zabránění plísní po vodě Damageremove nebo vypusťte vodu.Odstraňte vlhký koberec nebo podlahu.Použijte ručníky k suchu mokrých podlah a nábytku.Pomocí odvlhčovače minimalizujte vlhkost.Dezinfikují stěny, základní desky, podlahy a další povrchy.Vyměňte poškozené předměty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ovládáte plíseň po povodni

Při čištění plísní nepoužívejte více než 1 šálek bělidla na 1 galon vody. Pokud používáte silnější, profesionální sílu bělidla používejte méně než 1 šálek bělidla na galon vody. Vždy chráňte ústa, nos, kůži a oči před plísní a bělicí maskou N-95, rukavicemi a brýlemi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá zaschnutí zatopeného domu

V závislosti na závažnosti vniknutí vody to může trvat kdekoli od několika dnů do několika týdnů, než vyschne mokrý majetek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho po povodni roste plíseň

24-48 hodin

Plíseň a plíseň se vyvíjí do 24-48 hodin po vystavení vody. Ještě horší je, že bude i nadále růst, dokud nebudou provedeny kroky k odstranění zdroje vlhkosti a účinně se vypořádají s problémem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co zabíjí plíseň po povodni

Vyčistěte všechny tvrdé povrchy bělidla a roztokem vody (1 šálek bělidla na 1 galon vody), abyste zabili bakterie a plísně. Umyjte si ruce po dotyku všeho, co se dotklo povodňové vody.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak pravděpodobné je plíseň po poškození vodou

Dokonce i malé množství kondenzace může vést k růstu plísní, takže pokud váš domov nedávno trpěl významným poškozením vody, šance na rozvoj problému s plísní jsou relativně vysoké. Je důležité co nejrychleji řešit jakékoli poškození vodou nebo nadměrné vlhkosti ve vaší domácnosti.

[/WPRemark]

Previous Post
Es ladrillo expuesto malo para el aislamiento?
Next Post
Co se děje s cihlovými domy?