15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je sousedé z prstenu zdarma?




Shrnutí článku: Sousedé podle prstenu

1. Stojí aplikace sousedů peníze?

Sousedé jsou k dispozici zdarma na zařízeních pro Android, iOS a Fireos. Neexistuje žádný poplatek za předplatné ani nákup prstencového zařízení.

2. Jak funguje aplikace Ring Neighbors?

Stáhněte si bezplatnou aplikaci sousedů na iOS nebo Android, připojte se ke svému sousedství a pomocí aplikace sledujte sousedskou aktivitu, sdílení kriminality a bezpečnosti související s videem, fotografie a textové příspěvky a přijímáním bezpečnostních upozornění v reálném čase od sousedů, místní vymáhání práva a tým Ring.

3. Jak získám sousedy na aplikaci Ring?

Klepněte na ikonu nabídky a poté vyberte „Pozvěte sousedy“ a vyberte aplikaci pro zasílání zpráv a sdílejte odkaz na stahování sousedů.

4. Je aplikace pro prsten zdarma?

Chcete -li získat přístup k aplikaci Ring a Alexa za účelem kontroly nad vaším poplachovým systémem, budou se nyní muset noví uživatelé zaregistrovat do základního plánu ochrany kruhu ($ 3.99 za měsíc nebo 39 $.99 za rok).

5. Proč mě nabíjí Nextdoor?

Pokud jste na opakujícím se plánu nebo pokud máte nastavenou reklamu na běh déle než 31 dnů, bude vám účtována, jakmile zůstatek na účtu dosáhne nuly. Svůj prahová hodnota můžete kdykoli změnit.

6. Jaká je nejlepší bezplatná aplikace pro trestný čin v sousedství?

Naber je aplikace pro sledování sociálního sousedství, která vás v reálném čase upozorňuje na zločin a podezřelou aktivitu kolem vašeho sousedství a poblíž vašeho současného umístění.

7. Mohou moji sousedé zvonit kameru vidět do mého domu?

Dokud jejich bezpečnostní kamery nezaznamenávají soukromé informace, nic jim nebrání v nahrávání vaší nemovitosti do zorného pole fotoaparátu. Nejpravděpodobněji, bezpečnostní kamera vašeho souseda není schopna vidět nic, co by chodec, který procházel po ulici, nemohl vidět.

8. Mohou kroužit sousedy vidět moji polohu?

Uživatelé se mohou rozhodnout sdílet textové aktualizace, fotografie a videa pořízená na jakémkoli zařízení, včetně domácí bezpečnostní zařízení Ring. Sousedé jsou veřejný prostor, takže kdokoli může vidět vaše příspěvky nebo komentáře, ale vaše jméno a přesné umístění se nezobrazí.

9. Proč nemohu vidět sousedy na prstenu?

Přihlaste se do účtu prstenu a klepněte na ikonu nabídky. Hledejte kontrolní centrum a přejděte do sekce sousedů. Funkce můžete povolit nebo deaktivovat prostřednictvím přepínače na stránce Neighbors.

10. Mohou moji sousedé zvonit kameru vidět v mém domě?

Pokud žijete v blízkosti uživatele prstenu nebo jakémukoli uživateli inteligentní bezpečnostní kamery, ujistěte se, že je nepravděpodobné, že se na vás váš soused snaží špehovat. Tyto kamery jsou navrženy tak, aby poskytovaly bezpečnost svému vlastnímu domovu.

11. Poplatí prsten měsíční poplatek?

Ve srovnání s jinými značkami domácí bezpečnosti nabízí Ring dostupné měsíční předplatné. Mají tři plány: základní ($ 3/měsíc), plus (10 $/měsíc) a Pro (20 $/měsíc).



Je sousedé bez prstenu zdarma?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí aplikace sousedů peníze

Sousedé jsou k dispozici zdarma na zařízeních pro Android, iOS a Fireos. Neexistuje žádný poplatek za předplatné ani nákup prstencového zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje aplikace Ring Neighbors

O sousedech

Stáhněte si bezplatnou aplikaci Neighbors na iOS nebo Android, připojte se ke svému okolí a použijte aplikaci k: Monitorujte sousedskou aktivitu; sdílet videa, fotografie, fotografie a textové příspěvky související s trestnou činností a bezpečnosti; a dostávat bezpečnostní upozornění v reálném čase od vašich sousedů, místního vymáhání práva a týmu Ring.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám sousedy na aplikaci Ring

Klepněte na ≡.Klepněte na Pozvění sousedů.Klepněte na „Odeslat pozvání.„Vyberte aplikaci pro zasílání zpráv* pro sdílení sousedů downlink.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je aplikace pro prsten zdarma

Chcete -li získat přístup k aplikaci Ring a Alexa za účelem kontroly nad vaším poplachovým systémem, budou se nyní muset noví uživatelé zaregistrovat do základního plánu ochrany kruhu ($ 3.99 za měsíc nebo 39 $.99 za rok).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě nabíjí Nextdoor

Částka, kterou vám bude účtována, jakmile zůstatek na účtu dosáhne nuly. To se stane, pokud jste na opakujícím se plánu nebo pokud máte nastavenou reklamu na běh déle než 31 dnů. Svůj prahová hodnota můžete kdykoli změnit. Pokud nastavíte větší prahovou hodnotu fakturace, bude vám účtována méně často za větší částky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejlepší bezplatná aplikace pro trestný čin v sousedství

Naber je aplikace pro sledování sociálního sousedství, která vás v reálném čase upozorňuje na zločin a podezřelé činnosti a incidenty kolem vašeho okolí a poblíž vašeho současného umístění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou moji sousedé zvonit kameru vidět do mého domu

Dokud jejich bezpečnostní kamery nezaznamenávají soukromé informace, nic jim nebrání v nahrávání vaší nemovitosti do zorného pole fotoaparátu. Nejpravděpodobněji, bezpečnostní kamera vašeho souseda není schopna vidět nic, co by chodec, který procházel po ulici, nemohl vidět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou kroužit sousedy vidět moji polohu

Uživatelé se mohou rozhodnout sdílet textové aktualizace, fotografie a videa pořízená na jakémkoli zařízení, včetně, ale nejen na domácí bezpečnostní zařízení Ring. Kteří vidí, jak mé sousedy příspěvky sousedů je veřejný prostor. Vaše jméno a přesná poloha se nezobrazí, ale někdo může vidět váš příspěvek nebo komentář.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vidět sousedy na prstenu

Přihlaste se ke svému účtu pomocí stejného e -mailu a hesla, jaké používáte pro aplikaci pro prsten. Klepněte na tři řádky (≡) vlevo nahoře a hledejte kontrolní centrum. V kontrolním centru přejděte do sekce sousedů v hlavní nabídce. Na stránce Neighbors můžete tuto funkci povolit nebo deaktivovat prostřednictvím přepínače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou moji sousedé zazvonit v mém domě

Pokud žijete blízko uživatele prstenu nebo uživateli jakékoli inteligentní bezpečnostní kamery, ujistěte se, že je nepravděpodobné, že se na vás váš soused snaží špehovat. Tyto kamery jsou navrženy tak, aby poskytovaly bezpečnost svému vlastnímu domovu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Účtuje prsten měsíční poplatek

Cenově dostupné měsíční předplatné: Ve srovnání s jinými značkami domácí bezpečnosti jsme zjistili, že měsíční náklady na předplatné Ring jsou docela krotké. Na rozdíl od jejich seznamu produktů, který má mnoho možností, Ring nabízí pouze tři plány: základní, plus a pro, a stojí 3 $, 10 $ a 20 $ měsíčně, respektive, respektive.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má kruhový systém měsíční poplatek

Roční smlouva na alarm prstenu

Neexistuje žádná požadovaná roční smlouva k použití systému Alarm Ring. Self-Monitor můžete bez měsíčního poplatku nebo zakoupit monitorovací plán. Pokud si vyberete plán monitorování, můžete se rozhodnout pro meziměsíční službu nebo ušetřit peníze ročním plánem 6 až 40 $ ročně v závislosti na plánu, který si vyberete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo platí za Nextdoor

Nextdoor je zcela zdarma pro sousedy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemohu odhlásit z Nextdoor

Klikněte na svůj profilový obrázek v pravém horním rohu. Vyberte Nastavení z rozevíracího množství. Vyberte oznámení z nabídky vlevo. Vyberte typ oznámení v nabídce na levé straně a poté přepněte nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je aplikace pro sledování zločinu zdarma

Mylocalcrime je mapa zločinu zdarma s údaji o zločinu v reálném čase ve vašem městě až po úroveň sousedství a blokujte. Uvědomte si zločin, který se ve vaší oblasti děje s mylocalcrime. Bezpečnost začíná vědět. Nezapomeňte se zaregistrovat k bezplatným denním a týdenním e -mailovým upozorněním!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je aplikace, která vám řekne vašim sousedům

Nextdoor používá téměř 1 ze 3 domácností v U.S. a je ve více než 290 000 čtvrtích po celém světě. Získejte maximum ze svého sousedství. Použijte Nextdoor, abyste se spojili se svými sousedy, objevovali nová místa v okolí, připojili se ke skupinám a najděte doporučení pro místní podniky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zablokovat prstenční kameru svých sousedů

Jak deaktivujete sousedy, aby deaktivovali sousedy, navštívili řídicí centrum z aplikace Ring nebo na prstenu.com a přepněte sousedy. Tím se deaktivuje živé sousedy a oznámení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nezákonné zaznamenat někoho na prstencovou kameru

*V Kalifornii je nezákonné provést videozáznam jakékoli komunikace považované za důvěrnou, bez ohledu na souhlas.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou moji sousedé hacknout můj prstenový fotoaparát

Bez správných bezpečnostních opatření mohou být hacknuty prstencové kamery. Obecné pravidlo, pokud jde o zabezpečení zařízení: Pokud se může připojit k internetu, může být ho napadeno. Prstenový zvonek hack nebo vykořisťování, když je nalezen hackerem, bude obvykle sdílen online s jinými kybernetickými zločinci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nezákonné mít fotoaparát zvonku

Mít video zvonek není nijak nezákonné, ale přichází s povinnostmi a ty by se nemělo brát lehce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho prsten trvá bez předplatného

Výchozí doba skladování videa je 60 dní (v USA). V aplikaci Ring nebo na prstenu můžete ručně upravit čas úložiště od jednoho dne na 180 dní.com. Vaše výchozí období skladování se může lišit podle vaší polohy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik se na kameru nabíjí prsten za měsíc

Cenově dostupné úložiště Cloud: Plány úložiště cloudu začínají na 3 $ měsíčně za každou kameru nebo začínají na 10 $ měsíčně, aby pokryly neomezený počet kamer a video zvonek na jednom místě. To je hodně, pokud plánujete získat více prstencových produktů nebo chcete 24/7 profesionální monitorování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít alarm prstenu bez předplatného

Vyžaduje alarm prstenu profesionální monitorování ne, můžete si samosperovat svůj kruhový poplach bez placení za měsíční předplatné. S vlastním monitoringem je na vás, abyste během nouze zavolali policii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě nabíjí Nextdoor

Částka, kterou vám bude účtována, jakmile zůstatek na účtu dosáhne nuly. To se stane, pokud jste na opakujícím se plánu nebo pokud máte nastavenou reklamu na běh déle než 31 dnů. Svůj prahová hodnota můžete kdykoli změnit. Pokud nastavíte větší prahovou hodnotu fakturace, bude vám účtována méně často za větší částky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak soused Nextdoor vydělává peníze

Nabídka reklamních produktů nám pomáhá dosáhnout tohoto cíle a přitom generovat příjmy, které musíme vytvořit udržitelné podnikání. Vykazujeme sponzorovaný obsah od malých po národní podniky, o kterých se domníváme, že mají cenné produkty a služby, které se můžeme podělit o sousedy Nextdoor.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo funciona el botón de pánico de alarma??
Next Post
Kde se bezdomovci splňují?