15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak se Mark Zuckerberg naučil programování?




Jak se techničtí vůdci naučili kódovat?

souhrn

V tomto článku prozkoumáme, jak se prominentní techničtí vůdci jako Mark Zuckerberg, Elon Musk, Bill Gates a Jeff Bezos naučili kódování. Ponoříme se do jejich raných zkušeností, vzdělání a jejich cesty k tomu, aby se stali zdatnými programátory.

Klíčové body

1. Vášeň Marka Zuckerberga pro kódování začala v mladém věku. První počítač obdržel ve věku 9 let a měl soukromé lekce kódování.

2. Zuckerberg se učil programování pomocí zdrojů jako „C ++ pro figuríny“.

3. Zuckerberg se zaměřil na psychologii a počítačovou vědu.

4. Elon Musk se naučil kódování pomocí počítačové příručky a naučil se základního programovacího jazyka.

5. Musk vyvinul svou první videohru „Blaster“ ve věku 12 let.

6. Bill Gates napsal svůj první softwarový program ve věku 13 let a založil společnost Traf-O-Data během střední školy.

7. Jeff Bezos, i když ne samotný programátor, má hlubokou znalost kódování a technologie.

8. Bezos měl vždy horlivý zájem o počítače a během svého vzdělání sledoval tuto vášeň.

Otázky a odpovědi

1. Jak se Mark Zuckerberg naučil programování?
Vášeň Marka Zuckerberga pro kódování se objevila v mladém věku. První počítač obdržel ve věku 9 let a měl soukromé lekce kódování. Naučil se programování pomocí zdrojů jako „C ++ pro figuríny“.

2. Ví, že Mark Zuckerberg vědí, jak kódovat?
Ano, Mark Zuckerberg se naučil kódování v mladém věku a má silnou znalost v různých programovacích jazycích.

3. Studoval Mark Zuckerberg počítačová věda?
Mark Zuckerberg zpočátku sledoval major v oblasti psychologie a informatiky. Zatímco vzal většinou kurzy informatiky, během studia se také zaměřil na psychologii.

4. Jak bylo elon musk studie kódování?
Elon Musk začal učit základní programovací jazyk pomocí počítačové příručky. Dokončení příručky pro trénink mu trvalo asi 6 měsíců.

5. Věděl Elon Musk Coding?
Ano, Elon Musk začal programovat v mladém věku. Naučil se základní a dokonce vyvinul videohru s názvem „Blaster“.

6. Jak se Bill Gates dostal do kódování?
Bill Gates napsal svůj první softwarový program ve věku 13 let a počítačoval mzdovou systému své školy se skupinou programátorů během střední školy. Také založil společnost s názvem Traf-O-Data, která prodávala systémy pro sledování provozu.

7. Zná Jeff Bezos kódování?
Jeff Bezos má hluboké porozumění kódování a technologii. Ačkoli to nemusí být samotný programátor, má silné zázemí v oblasti informatiky a horlivý zájem o počítače.

8. Zná Bill Gates programování?
Ano, Bill Gates je zdatný v různých programovacích jazycích, jako je základní a montáž. Microsoft později nahradil Javu C# pro vývojové účely.

9. Vzal Elon Musk Computer Science?
Poté, co Elon Musk dokončil své vzdělání, použil své dovednosti v oblasti informatiky k založení svého prvního technologického startupu s názvem Zip2.

10. Jak se Bill Gates naučil informatiku?
Bill Gates se učí programování od 13 let, počínaje prvním počítačovým terminálem bez obrazovky ve své škole.

11. Ví Jeff Bezos, jak kódovat?
Ano, Jeff Bezos je obeznámen s kódováním a lze jej označovat jako „programátor“. Jeho zájem o počítače a vědu začal v mladém věku a pokračoval po celém vzdělávání.



Jak se Mark Zuckerberg naučil programování?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se Zuckerberg naučil kódování

Zuckerbergova vášeň pro kódování se objevila v mladém věku. Jeho otec byl zubařem, i když na Atari provedl základny programování jako koníček; Díky tomu se Young Zuckerberg zapojil do kódování a obdržel svůj první počítač již ve věku 9 let. Od té doby měl Mark soukromé lekce kódování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ví, Mark Zuckerberg ví, jak kódujete

Mark Zuckerberg se naučil kódovat krátce poté, co obdržel svůj první počítač jako šestý srovnávač. Zuckerberg se okamžitě zajímal o kódování a nakonec se obrátil na C ++ pro figuríny, aby se naučil programování. V roce 2013 Zuckerberg vysvětlil svou motivaci.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Studoval Mark Zuckerberg počítačová věda

Mark Zuckerberg, zakladatel jednoho z největších webových stránek sociálních sítí, „Facebook“ byl původně psychologickou a počítačovou vědou, ale většinou se zúčastnil kurzů informatiky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak bylo elon musk studie kódování

Raný život a kódování

Elon požádal svého otce o počítač a naštěstí pro něj jeho otec ho dal. Brzy poté Elon použil počítačovou příručku k naučení základního jazyka pogramování počítače. Odhaduje se, že školení trvá asi 6 měsíců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Věděl Elon Musk Coding

Musk začal programovat, když byl velmi mladý. Ve věku 10 let se učil základní, a to také v éře před internetem. Když mu bylo 12 let, vyrobil videohru, prodal zdrojový kód časopisu PC za 500 $ a nechal ji zveřejnit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se Bill Gates dostal do kódování

Gates napsal svůj první softwarový program ve věku 13 let. Na střední škole pomáhal vytvořit skupinu programátorů, kteří počítačovali mzdové systémy své školy a založili Traf-O-Data, společnost, která prodávala systémy týkající se dopravy místním vládám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zná Jeff Bezos kódování

Jeff Bezos není programátor. Larry Ellison není ve skutečnosti programátor, napsal, když byl ve svých dvacátých letech. On a Bezos jsou i když úžasní obchodní lidé. Mark je docela schopný programátor, ale pravděpodobně ne superhrdinový kodér jako Torvalds.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zná Bill Gates programování

Bill Gates byl zdatný v Basic and Shromáždění (nejoblíbenější jazyky v těchto dnech). Microsoft však vyvinul C# jako náhradu za Java, poté, co vypadli se Sluncem nad Javou. Microsoft tedy používá C#, kde by mělo smysl používat Java .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vzal Elon Musk Computer Science

Poté, co absolvoval v roce 1997, místo toho, aby pracoval v urychlovači částic, použil Musk své dovednosti v oblasti informatiky k založení svého prvního startu-up, softwarové společnosti City Guide s názvem ZIP2.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se Bill Gates naučil informatiku

Bill Gates se naučil programování od svých 13 let, od té doby, co jeho škola získala svůj první bezcvní počítačový terminál.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ví Jeff Bezos, jak kódujete

Ano, Jeff Bezos ví, jak kódovat, a proto může být nazýván „programátor“. Stejně jako mnoho generálních ředitelů technologických společností byl Bezos vždy tím, co by lidé říkali trochu blbci. Zajímal se o počítače a vědu od mladého věku. Dokonce sledování těchto zájmů na střední a univerzitě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Věděl Bill Gates programování

Bill Gates byl zdatný v Basic and Shromáždění (nejoblíbenější jazyky v těchto dnech). Microsoft však vyvinul C# jako náhradu za Java, poté, co vypadli se Sluncem nad Javou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zná Jeff Bezos programování

Jeff Bezos je programátor v tom smyslu, že ví, jak kódovat. Bezos byl vždy trochu blbeček, stejně jako mnoho jiných generálních ředitelů technologických společností. Počítače a věda ho fascinovala, protože byl mladíkem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy Elon Musk začal kódovat

10

Ve věku 10 let se Elon Musk začal učit kódovat na Commodore VIC-20. O dva roky později prodal videohry Blastar, který napsal v Basic, za zhruba 500 $. Zde můžete přehrávat blastar!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá elon musk kódování

Elon zná spoustu programovacích jazyků, i když není profesníkem a jeho tituly byly v matematice a fyzice. Python, Java, C, C ++ jsou některé z jeho nejpoužívanějších programovacích jazyků. Dokonce i ve svých společnostech, v Tesle, SpaceX, je obrovská část kódů Nuralink psána v Pythonu a c++.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Věděl Elon Musk programování

Musk začal programovat, když byl velmi mladý. Ve věku 10 let se učil základní, a to také v éře před internetem. Když mu bylo 12 let, vyrobil videohru, prodal zdrojový kód časopisu PC za 500 $ a nechal ji zveřejnit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vzali Bill Gates počítačovou vědu

V roce 1973 byl národním učencem zásluh, když absolvoval školu Lakeside School. Získal 1590 z 1600 na Scholastic Aptitude Tests (SAT) a zapsal se na Harvard College na podzim 1973. Vybral si hlavní předpisový major, ale absolvoval matematiku (včetně matematiky 55) a kurzy počítačové vědy na úrovni postgraduální úrovně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co udělal Bill Gates pro informatiku

V roce 1975 Allen a Gates vytvořili svou verzi programování pro počítač s názvem Altair 8800 ve vlastnictví Micro Instrumentation and Telemetry Systems (MIT). Tento počítač se stal „jiskrou, která zapálila revoluci mikropočítače“, když připravoval cestu pro úspěch osobních počítačů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se Bill Gates stal tak dobrým v kódování

Bill Gates byl zaměřen na programování od 13 let, kdy jeho škola získala svůj první počítačový terminál. “Stroj byl obrovský a pomalý a neměl ani obrazovku,” píše na svém blogu, Gates Notes. “Ale byl jsem závislý.”.„Strávil tolik času, kolik by se dozvěděl o počítačích, hackování a kódování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo nejprve kódoval Amazon

Zakladatel a generální ředitel Amazonu Jeff Bezos najal počítačového programátora Paula Davise v roce 1994 – jeho druhý zaměstnanec ve společnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Jeff Bezos počítačovým inženýrem

V roce 1986 absolvoval Summa Cum Laude na Princeton University, s titulem v oblasti elektrotechniky a informatiky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy Bill Gates přestal kódovat

1989

Kdy Bill Gates přestal kódovat 1989 již předsedou společnosti Microsoft, většina jeho času je nyní strávena na jeho charitativní nadaci – samo o sobě největší. Přesto, když byly tyto výstřely pořízeny, Bill Gates stále aktivně psal kód Microsoft, což je praxe, kterou nezastavil až do roku 1989.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak začaly Bill Gates kódovat

Gates napsal svůj první softwarový program ve věku 13 let. Na střední škole pomáhal vytvořit skupinu programátorů, kteří počítačovali mzdové systémy své školy a založili Traf-O-Data, společnost, která prodávala systémy týkající se dopravy místním vládám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ví Bill Gates, jak kódujete

Bill Gates byl zdatný v Basic and Shromáždění (nejoblíbenější jazyky v těchto dnech). Microsoft však vyvinul C# jako náhradu za Java, poté, co vypadli se Sluncem nad Javou. Microsoft tedy používá C#, kde by mělo smysl používat Java .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá Elon Musk počítačová věda

Je to samouk programátor a přestože jeho programovací dovednosti nemusí být tak zdatné jako nejlepší programátoři, přesto zná Java, Python, C, Pearl, Shell, ML Stacks a psal knihovny OpenAI knihovny.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es McAfee buena protección informática??
Next Post
Je Discover Card a Mastercard?