15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak dostanu telefon, aby rozpoznal svou tiskárnu?

Shrnutí článku:

„Proč můj telefon nenalezí svou tiskárnu?” – restartujte tiskárnu, router a mobilní zařízení. Vypněte tiskárnu, odpojte napájecí kabel od routeru, počkejte deset sekund, znovu připojte kabel a poté počkejte na dokončení připojení k internetu. Vypněte telefon nebo tablet a poté jej znovu zapněte.

„Jak získám svůj telefon, aby našel svou bezdrátovou tiskárnu?„ – Ujistěte se, že je bezdrátová tiskárna izolována z jakýchkoli jiných tiskáren a zapnutá. Pokud již není zapnuto, zapněte Bluetooth. Jednoduše přejděte na Nastavení na Androidu.

„Jak do telefonu přidáte tiskárnu?„ – V tomto videu vám ukážu, jak můžete do telefonu Android přidat tiskárnu. Přejděte na nastavení telefonu Android, klikněte na tlačítko Gear a poté postupujte podle pokynů.

“Kde najdu nastavení tiskárny na mém iPhone?” – Jdi do nastavení. Odtud můžete změnit různé nastavení. Pokud například chcete změnit počet kopií, klepněte na symboly plus nebo mínus vedle tiskové kopie.

„Proč můj iPhone nenajde svou tiskárnu HP?” – Zkontrolujte síťové připojení. Ujistěte se, že je signál Wi-Fi tiskárny zapnutý a že se připojuje ke stejné síti jako vaše mobilní zařízení. Pokud má tiskárna bezdrátovou ikonu nebo tlačítko se světlem, ujistěte se, že je světlo zapnuté. Tiskárna je odpojena od sítě, pokud je světlo vypnuté nebo bliká.

„Proč můj telefon říká, že žádné tiskárny AirPrint nenalezly?„ – Potvrďte nastavení mobilního zařízení Apple. Je nastavení připojení Wi-Fi? AirPrint nelze použít na připojení buněčné datové sítě (4G/3G/E/LTE). Vaše mobilní zařízení Apple musí být připojeno k vaší bezdrátové síti, takže zapněte Wi-Fi.

„Proč můj iPhone nenajde moji tiskárnu?„ – iPhone detekuje pouze tiskárnu, která je připojena ke stejné síti Wi -Fi. Připojení tiskárny ke stejné síti Wi-Fi, ke které je iPhone připojen, je nutné k tisku přes AirPrint, proto naleznete v dokumentaci vaší tiskárny pro připojení a nastavení Wi-Fi a nastavení.

„Proč můj telefon nenajde svou tiskárnu Bluetooth?„ – Ujistěte se, že je Bluetooth mobilního zařízení zapnutý. Zkontrolujte, zda Bluetooth světlo tiskárny pulzuje. Pokud ne, povolte Bluetooth na tiskárně a zkuste znovu spárovat s tiskárnou. Zkontrolujte, zda tiskárna komunikuje s jiným mobilním zařízením.

„Mohu připojit svůj iPhone přímo k tiskárně?„ – Pomocí AirPrint k bezdrátově tiskujte do tiskárny s podporou vzduchu z aplikací, jako je pošta, fotografie a safari. Mnoho aplikací dostupných v obchodě App Store také podporuje AirPrint. IPhone a tiskárna musí být ve stejné síti Wi-Fi.

„Proč můj iPhone nenajde moji bezdrátovou tiskárnu?” – Zkontrolujte stav připojení tiskárny. Ujistěte se, že je bezdrátový signál zapnutý a tiskárna je připojena ke stejné síti jako počítač nebo mobilní zařízení. Pokud má vaše tiskárna světlo vedle bezdrátové ikony nebo tlačítka, ujistěte se, že je světlo zapnuté. Pokud je pryč nebo bliká, tiskárna je odpojena od sítě.

„Kde se moje tiskárna nachází v nastavení?„ – Otevřené start> Nastavení> Zařízení> Tiskárny a skenery.

Otázky:

1. Proč můj telefon nenalezí svou tiskárnu?
Restartujte tiskárnu, router a mobilní zařízení. Vypněte tiskárnu, odpojte napájecí kabel od routeru, počkejte deset sekund, znovu připojte kabel a poté počkejte na dokončení připojení k internetu. Vypněte telefon nebo tablet a poté jej znovu zapněte.

2. Jak získám svůj telefon, aby našel svou bezdrátovou tiskárnu?
Ujistěte se, že je bezdrátová tiskárna izolována z jakýchkoli jiných tiskáren a zapnutá. Pokud již není zapnuto, zapněte Bluetooth. Jednoduše přejděte na Nastavení na Androidu.

3. Jak do telefonu přidáte tiskárnu?
V tomto videu vám ukážu, jak můžete do telefonu Android přidat tiskárnu. Přejděte na nastavení telefonu Android, klikněte na tlačítko Gear a poté postupujte podle pokynů.

4. Kde najdu nastavení tiskárny na mém iPhone?
Jdi do nastavení. Odtud můžete změnit různé nastavení. Pokud například chcete změnit počet kopií, klepněte na symboly plus nebo mínus vedle tiskové kopie.

5. Proč můj iPhone nenajde moji tiskárnu HP?
Zkontrolujte síťové připojení. Ujistěte se, že je signál Wi-Fi tiskárny zapnutý a že se připojuje ke stejné síti jako vaše mobilní zařízení. Pokud má tiskárna bezdrátovou ikonu nebo tlačítko se světlem, ujistěte se, že je světlo zapnuté. Tiskárna je odpojena od sítě, pokud je světlo vypnuté nebo bliká.

6. Proč můj telefon říká, že žádné tiskárny AirPrint nenalezly?
Potvrďte nastavení mobilního zařízení Apple. Je nastavení připojení Wi-Fi? AirPrint nelze použít na připojení buněčné datové sítě (4G/3G/E/LTE). Vaše mobilní zařízení Apple musí být připojeno k vaší bezdrátové síti, takže zapněte Wi-Fi.

7. Proč můj iPhone nenajde moji tiskárnu?
IPhone detekuje pouze tiskárnu, která je připojena ke stejné síti Wi-Fi. Připojení tiskárny ke stejné síti Wi-Fi, ke které je iPhone připojen, je nutné k tisku přes AirPrint, proto naleznete v dokumentaci vaší tiskárny pro připojení a nastavení Wi-Fi a nastavení.

8. Proč můj telefon nenajde moji tiskárnu Bluetooth?
Ujistěte se, že Bluetooth mobilního zařízení je zapnutý. Zkontrolujte, zda Bluetooth světlo tiskárny pulzuje. Pokud ne, povolte Bluetooth na tiskárně a zkuste znovu spárovat s tiskárnou. Zkontrolujte, zda tiskárna komunikuje s jiným mobilním zařízením.

9. Mohu připojit svůj iPhone přímo k tiskárně?
Použijte AirPrint k bezdrátovému tisku na tiskárnu s podporou vzduchu z aplikací, jako je pošta, fotografie a safari. Mnoho aplikací dostupných v obchodě App Store také podporuje AirPrint. IPhone a tiskárna musí být ve stejné síti Wi-Fi.

10. Proč můj iPhone nenajde moji bezdrátovou tiskárnu?
Zkontrolujte stav připojení tiskárny. Ujistěte se, že je bezdrátový signál zapnutý a tiskárna je připojena ke stejné síti jako počítač nebo mobilní zařízení. Pokud má vaše tiskárna světlo vedle bezdrátové ikony nebo tlačítka, ujistěte se, že je světlo zapnuté. Pokud je pryč nebo bliká, tiskárna je odpojena od sítě.

11. Kde se moje tiskárna nachází v nastavení?
Otevřené start> Nastavení> Zařízení> Tiskárny a skenery.
Jak dostanu telefon, aby rozpoznal svou tiskárnu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj telefon nenalezí svou tiskárnu

Restartujte tiskárnu, router a mobilní zařízení

Vypněte tiskárnu a znovu ji zapněte. Odpojte napájecí kabel od routeru, počkejte deset sekund, znovu připojte kabel a poté počkejte na dokončení připojení k internetu. Vypněte telefon nebo tablet a poté jej znovu zapněte.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám svůj telefon, aby našel svou bezdrátovou tiskárnu

Krok 1 Ujistěte se, že je bezdrátová tiskárna izolována z jakýchkoli jiných tiskáren a zapněte se na Bluetooth na mobilu. Zařízení, pokud to ještě není zapnuto, jednoduše přejděte na nastavení na Android

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak do telefonu přidáte tiskárnu

Ahoj v tomto videu, ukážu vám, jak můžeme do telefonu Android přidat tiskárnu a přidat tiskárnu. Jaké jsou nastavení telefonu Android klikněte na tlačítko Gear. A pak jen

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu nastavení tiskárny na mém telefonu

Nastavení. Odtud můžete změnit různé nastavení. Například pokud byste chtěli změnit počet kopií klepněte na Plus nebo mínus symboly vedle tisku kopie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj iPhone nenajde moji tiskárnu HP

Zkontrolujte síťové připojení. Ujistěte se, že je signál Wi-Fi tiskárny zapnutý a že se připojuje ke stejné síti jako vaše mobilní zařízení. Pokud má tiskárna bezdrátovou ikonu nebo tlačítko se světlem, ujistěte se, že je světlo zapnuté. Tiskárna je odpojena od sítě, pokud je světlo vypnuté nebo bliká.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj telefon říká, že žádné tiskárny AirPrint nenalezly

Potvrďte nastavení mobilního zařízení Apple.

IS nastavení připojení Wi-Fi na vzduchovém otisku nelze použít na připojení buněčné datové sítě (4G/3G/E/LTE). Vaše mobilní zařízení Apple musí být připojeno k vaší bezdrátové síti. Proto zapněte Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj iPhone nenajde moji tiskárnu

IPhone detekuje pouze tiskárnu, která je připojena ke stejné síti Wi-Fi. Připojení tiskárny ke stejné síti Wi-Fi, ke které je iPhone připojen, je nutné k tisku přes AirPrint, proto naleznete v dokumentaci vaší tiskárny pro připojení a nastavení Wi-Fi a nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj telefon nenajde moji tiskárnu Bluetooth

Ujistěte se, že Bluetooth mobilního zařízení je zapnutý. Zkontrolujte, zda Bluetooth světlo tiskárny pulzuje. Pokud ne, povolte Bluetooth na tiskárně a zkuste znovu spárovat s tiskárnou. Zkontrolujte, zda tiskárna komunikuje s jiným mobilním zařízením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu připojit svůj iPhone přímo k tiskárně

Použijte AirPrint k bezdrátovému tisku na tiskárnu s podporou vzduchu z aplikací, jako je pošta, fotografie a safari. Mnoho aplikací dostupných v obchodě App Store také podporuje AirPrint. iPhone a tiskárna musí být na stejné síti Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj iPhone nenajde moji bezdrátovou tiskárnu

Zkontrolujte stav připojení tiskárny: Ujistěte se, že je zapnutý bezdrátový signál a tiskárna je připojena ke stejné síti jako počítač nebo mobilní zařízení. Pokud má vaše tiskárna světlo vedle bezdrátové ikony nebo tlačítka, ujistěte se, že je světlo zapnuté. Pokud je pryč nebo bliká, tiskárna je odpojena od sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde se moje tiskárna nachází v nastavení

Otevřený start > Nastavení > Zařízení > Tiskárny & Skenery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje tiskárna na mém iPhonu nezobrazuje

Zkontrolujte stav připojení tiskárny: Ujistěte se, že je zapnutý bezdrátový signál a tiskárna je připojena ke stejné síti jako počítač nebo mobilní zařízení. Pokud má vaše tiskárna světlo vedle bezdrátové ikony nebo tlačítka, ujistěte se, že je světlo zapnuté. Pokud je pryč nebo bliká, tiskárna je odpojena od sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak synchronizuji svůj iPhone s tiskárnou HP

To. Z vašeho zařízení iOS klepněte na nastavení a poté klepněte na Wi-Fi. Ze seznamu dostupných sítí. Vyberte přímý název tiskárny Wi-Fi a poté zadejte přímé heslo Wi-Fi. Při připojení k

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přímo připojit tiskárnu HP k iPhone

Otevřete položku, kterou chcete vytisknout, a poté vyberte možnost vytisknout. Vyberte AirPrint, pokud je vyzván. Vyberte tiskárnu a poté klepněte na tisk. Pokud jste byli dříve připojeni k síti Wi-Fi, vraťte se do nabídky sítě Wi-Fi a znovu se připojit k síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svůj iPhone k rozpoznání vzduchové tiskárny

Tisk s AirPrintopen aplikace, ze které chcete tisknout.Chcete -li najít možnost tisku, klepněte na tlačítko sdílení aplikace nebo nebo tlačítko Akce .Přejděte dolů a klepněte na tlačítko Tisk nebo vytiskněte.Klepněte na žádné vybrání tiskárny a vyberte tiskárnu s podporou vzduchu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj iPhone k mé bezdrátové tiskárně

Bez jakékoli práce. Ale existuje několik různých věcí, které musíte ujistit, že je třeba se ujistit. Telefon je na Wi-Fi. To je stejné jako ta tiskárna. Musíte se tedy ujistit

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, když se říká, že žádné vzduchové tiskárny

„Žádné nalezené tiskárny AirPrint“ je systémová zpráva generovaná funkcí iOS AirPrint. To znamená, že se snažíte vytisknout dokument z jiných aplikací pomocí tlačítka tisku. iOS neumožňuje spustit Printer Pro tímto způsobem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když nemůžete najít tiskárnu

Vyberte tlačítko Start a poté vyberte Nastavení > Zařízení > Tiskárny & Skenery . Otevřené tiskárny & Nastavení skenerů.Vyberte Přidat tiskárnu nebo skener. Počkejte, až vaše zařízení najdete nedaleké tiskárny, vyberte ten, který chcete, a poté vyberte Přidat zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám iPhone, aby našel svou bezdrátovou tiskárnu

Klepněte na Nastavení > Hardware > Tiskárny > Vytvořte stanici tiskárny. Zadejte název stanice tiskárny. Klepněte na tiskárnu a poté vyberte tiskárnu. Klikněte na Připojit tiskárnu AirPrint a vyberte tiskárnu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k své tiskárně přes Bluetooth

Připojení tiskárny k zařízení Android

Jdi do nastavení > Bezdrátový & Síť a zapnout Bluetooth. Počkejte, až vaše zařízení prohledá tiskárnu. Tiskárna se zobrazí, když jej vaše zařízení najde. Klepněte na tiskárnu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není moje bezdrátová tiskárna detekována

Odstraňte a znovu připravte tiskárnu v systému Windows

Pokud k tomu dojde, přejděte do Nastavení > Zařízení > Tiskárny & Skenery, vyberte tiskárnu a odstraňte ji. Poté klikněte na Přidat tiskárnu nebo skener a znovu ji přidejte do seznamu zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se připojím k nastavení tiskárny

Přidejte tiskárnu nebo skener v systému WindowsSelect > Nastavení > Bluetooth & zařízení > Tiskárny & Skenery .Dále přidejte tiskárnu nebo skener, vyberte Přidat zařízení.Počkejte, až to najde nedaleké tiskárny, poté najděte ty, které chcete použít, a vyberte Přidat zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu zařízení a tiskárny

Klikněte na nabídku Start. Klikněte na [zařízení a tiskárny]. Pokud se [zařízení a tiskárny] nezobrazí, klikněte na [Ovládací panel] – [Zobrazit zařízení a tiskárny].

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj iPhone k mé tiskárně HP

Tisk z iOS na tiskárnu HP pomocí přímého tisku Wi-Fi z vašeho iPadu nebo iPhone přímo do tiskárny HP bez bezdrátové sítě pomocí přímého zapnutí Wi-Fi na tiskárnu nebo stisknutím zrušení

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přímo připojit svůj telefon k tiskárně HP

Přidejte tiskárnu pomocí Wi-Fi Direct: Na vaší tiskárně se ujistěte, že Wi-Fi Direct je zapnutý. Na mobilním zařízení klepněte na všechny tiskárny > Přidejte tiskárnu a klepněte na HP Print Service nebo HP Inc. Klepněte přímo na tiskárnu, vyberte název vaší tiskárny s přímým názvem a poté klepněte na OK.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo cambio la batería en mi detector de movimiento del IPC??
Next Post
Jak nainstalovat VPS na MT4?