15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu nutit Kasperskyho k aktualizaci?

pracovat s omezenou funkčností. To znamená, že základní funkce, jako je ochrana v reálném čase a skenování malwaru, již nebudou k dispozici. Stále však budete mít přístup k určitým základním funkcím, jako jsou ruční skenování a schopnost aktualizovat antivirové databáze. Je důležité obnovit svou licenci nebo zakoupit novou pro obnovení plné ochrany a přístup ke všem funkcím, které nabízí Kaspersky.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu nutit Kasperskyho k aktualizaci?

Chcete -li donutit Kasperskyho k aktualizaci, můžete tyto kroky sledovat:

1. Otevřete hlavní okno aplikace Kaspersky.
2. Klikněte na tlačítko „Aktualizovat“ ve spodní části okna.
3. V nabídce zásobníku aplikací vyberte „Zkontrolujte aktualizace“.
4. Kaspersky začne kontrolovat dostupné aktualizace a nainstalovat je, pokud je nalezeno.

Dodržováním těchto kroků můžete zajistit, aby Kaspersky byl vždy aktuální s nejnovějšími antivirovými databázemi a ochranou před novými hrozbami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ručně aktualizuji Kaspersky?

Chcete -li ručně aktualizovat databáze Kaspersky Antivirus, můžete použít následující metody:

1. Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu zabezpečení internetu Kaspersky v pravém dolním rohu desktopové oblasti oznámení o hlavním panelu.
2. Vyberte „Aktualizovat“ z nabídky zkratky, která se objeví.
3. Kaspersky začne kontrolovat dostupné aktualizace a nainstalovat je, pokud je nalezeno.

Alternativně můžete také otevřít hlavní okno aplikace Kaspersky a kliknout na tlačítko „Aktualizovat“ v dolní části okna. To spustí proces aktualizace a stáhne si všechny dostupné aktualizace pro antivirové databáze. Pravidelná aktualizace Kaspersky je nezbytná pro zajištění optimální ochrany před nejnovějšími hrozbami a zranitelnostmi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj Kaspersky neaktualizuje?

Může existovat několik důvodů, proč Kaspersky neaktualizuje:

1. Nastavení úspory energie: Pokud používáte notebook, zkontrolujte nastavení úspory energie vašeho bezpečnostního řešení. Otevřete nastavení a přejděte do okna výkonu. Ujistěte se, že možnost „Zakázat plánované úkoly při spuštění na energii baterie“. Pokud je zkontrolován, váš antivirus nebude aktualizovat antivirové databáze, dokud nebude zapojeno vaše zařízení.
2. Síťová připojení: Ujistěte se, že vaše zařízení má stabilní připojení k internetu. Špatná síťová připojení nebo nastavení brány firewall může zabránit Kaspersky v připojení k aktualizačním serverům.
3. Zastavená verze aplikace: Pokud používáte zastaralou verzi Kaspersky, nemusí dostávat nejnovější aktualizace. Zkontrolujte všechny dostupné aktualizace samotné aplikace a nainstalujte je.

Řešením těchto potenciálních problémů můžete vyřešit problém Kaspersky neaktualizace a zajistit, aby váš antivirus byl vždy aktuální s nejnovější ochranou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím Kaspersky, aby se aktualizoval automaticky?

Chcete -li nastavit Kaspersky pro automaticky aktualizaci, můžete tyto kroky postupovat:

1. Otevřete hlavní okno aplikace Kaspersky.
2. Klikněte na tlačítko „Nastavení“ ve spodní části okna.
3. V okně Nastavení vyberte kartu „Další“.
4. V levém podokně klikněte na kategorii „Update“.
5. V části Aktualizace vyberte nebo vymažte „Zaškrtávací políčko„ Automaticky zkontrolujte novější verzi Správce hesel Kaspersky “.
6. Kliknutím na „Použít“ a poté „OK“ uložte změny.

Povolením této možnosti Kaspersky pravidelně kontroluje novější verze antivirového softwaru a nainstaluje je automaticky, což zajistí, že máte nejnovější funkce a ochranu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat Kaspersky na nejnovější verzi?

Chcete -li aktualizovat Kaspersky na nejnovější verzi, můžete postupovat podle těchto kroků:

1. Spusťte na vašem počítači konzoli Kaspersky Administration Console.
2. Začněte proces upgradu a počkejte, až se dokončí.
3. Po dokončení upgradu znovu spusťte administrativní konzoli.
4. Nainstalujte síťové agenta do svých počítačů, abyste zajistili správnou komunikaci s administrativní konzolou.
5. V okně konzoly přejděte do sekce úkolů a zahájte proces aktualizace pro všechna relevantní zařízení.

Dodržováním těchto kroků můžete aktualizovat Kaspersky na nejnovější verzi a těžit z nejnovějších funkcí, vylepšení a vylepšení zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit Kaspersky zastaralý?

Pokud obdržíte oznámení, že váš Kaspersky je zastaralý, můžete postupovat podle těchto kroků k vyřešení problému:

1. Klikněte na tlačítko „Aktualizovat nyní“ ve zprávě o oznámení.
2. Kaspersky začne stahovat jakékoli dostupné aktualizace pro antivirové databáze a nainstalovat je.
3. Alternativně můžete navštívit oficiální web Kaspersky a stáhnout nejnovější verzi instalačního programu softwaru.
4. Nainstalujte aktualizovanou verzi, abyste zajistili, že váš Kaspersky bude aktuální.
5. Aktualizované antivirové databáze budou uloženy na pevném disku vašeho počítače a v budoucnu budou použity společností Kaspersky Rescue Tool.

Dodržováním těchto kroků můžete Kaspersky opravit zastaralý a zajistit, že máte nejnovější ochranu proti malwaru a dalším bezpečnostním hrozbám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je Kaspersky aktualizován?

Chcete -li zkontrolovat, zda je Kaspersky aktualizován, můžete postupovat podle těchto kroků:

1. Otevřete hlavní okno aplikace Kaspersky.
2. Ve spodní části okna klikněte na tlačítko „Aktualizovat“.
3. V nabídce zásobníku aplikací vyberte „Zkontrolujte aktualizace“.
4. Kaspersky začne kontrolovat dostupné aktualizace a informovat vás, zda jsou k dispozici nějaké aktualizace.

Provedením těchto kroků můžete ověřit, zda je Kaspersky aktualizován a zajistit, že máte nejnovější antivirové databáze a ochranu před novými hrozbami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se děje s Kaspersky?

Kaspersky je předním poskytovatelem antivirových a kybernetických řešení. Společnost nabízí řadu produktů a služeb zaměřených na ochranu jednotlivců a organizací před neustále se vyvíjejícími hrozbami v digitálním světě. Kasperskyho skener malwaru byl testován a prokázáno, že je vysoce účinný při detekci a odstraňování malwaru. Testování laboratoří, jako jsou AV-compatives a AV-test, důsledně dávají Kaspersky vysoké hodnocení, s vynikajícími výsledky při zachycení malwaru a rozsáhlého malwaru při zachování nízké falešné pozitivní rychlosti. Kaspersky také poskytuje pravidelné aktualizace svých antivirových databází, aby se zajistilo, že uživatelé budou chráněni před nejnovějšími hrozbami.

Používáním Kaspersky můžete mít klid s vědomím, že vaše zařízení a osobní údaje jsou chráněny před riziky kybernetické bezpečnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj Kaspersky aktuální?

Chcete -li zkontrolovat, zda je váš Kaspersky aktuální, můžete postupovat podle těchto kroků:

1. Otevřete hlavní okno aplikace Kaspersky.
2. Ve spodní části okna klikněte na tlačítko „Aktualizovat“.
3. V nabídce zásobníku aplikací vyberte „Zkontrolujte aktualizace“.
4. Kaspersky začne kontrolovat dostupné aktualizace a informovat vás, zda jsou k dispozici nějaké aktualizace.

Provedením těchto kroků můžete zjistit, zda je váš Kaspersky aktuální a zajistit, že máte nejnovější ochranu proti malwaru a jiným bezpečnostním hrozbám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často se aktualizuje Kaspersky?

Kaspersky pravidelně uvádí aktualizace, aby byla zajištěna nejvyšší úroveň ochrany pro své uživatele. Aktualizace lze nahrávat několikrát denně, jak ve všední dny, tak o víkendech. V závislosti na úrovni ohrožení činnosti a vzniku nových bezpečnostních zranitelnosti lze aktualizace vydat až osmkrát každých 24 hodin nebo více, pokud je to nutné. Aplikace Kaspersky, které používají služby pro ochranu cloudu, navíc dostávají nepřetržité informace o nových hrozbách a jsou pravidelně aktualizovány, aby poskytovaly ochranu v reálném čase proti nejnovějším malwarovým a kybernetickým hrozbám. Udržováním aktuálních aplikací Kaspersky můžete mít důvěru v jejich schopnost bránit se proti vyvíjejícím se hrozbám a zranitelnosti.

Pravidelná aktualizace Kaspersky je nezbytným krokem k udržení vysoké úrovně zabezpečení pro vaše zařízení a data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je můj Kaspersky aktuální?

Chcete -li zkontrolovat, zda je váš Kaspersky aktuální, můžete postupovat podle těchto kroků:

1. Otevřete hlavní okno aplikace Kaspersky.
2. Ve spodní části okna klikněte na tlačítko „Aktualizovat“.
3. V nabídce zásobníku aplikací vyberte „Zkontrolujte aktualizace“.
4. Kaspersky začne kontrolovat dostupné aktualizace a informovat vás, zda jsou k dispozici nějaké aktualizace.

Provedením těchto kroků můžete zjistit, zda je váš Kaspersky aktuální a zajistit, že máte nejnovější ochranu proti malwaru a jiným bezpečnostním hrozbám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je nejnovější číslo verze Kaspersky Antivirus?

Nejnovější číslo verze Kaspersky Antivirus je Patch H pro verzi 21.3.10.391, který byl propuštěn 31. ledna 2022. Je důležité udržovat aktualizovaný software Kaspersky na nejnovější verzi, aby se zajistilo, že máte přístup k nejnovějším funkcím a vylepšením zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vyprší Kaspersky?

Když vyprší vaše licence Kaspersky, aplikace bude i nadále pracovat s omezenou funkčností. To znamená, že základní funkce, jako je ochrana v reálném čase a skenování malwaru, již nebudou k dispozici. Stále však budete mít přístup k určitým základním funkcím, jako jsou ruční skenování a schopnost aktualizovat antivirové databáze. Je důležité obnovit svou licenci nebo zakoupit novou pro obnovení plné ochrany a přístup ke všem funkcím, které nabízí Kaspersky.

Udržováním aktuální licence můžete zajistit nepřetržitou ochranu před nejnovějšími hrozbami a zranitelnostmi.

[/WPRemark]

Jak mohu nutit Kasperskyho k aktualizaci?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ručně aktualizuji Kaspersky

Jak ručně aktualizovat antivirové databáze. Chcete-li aktualizovat databáze internetového zabezpečení Kaspersky, použijte jeden z následujících způsobů: v pravém dolním rohu plochy (oblast oznámení o hlavním panelu) klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu zabezpečení internetu Kaspersky a vyberte aktualizaci v nabídce zkratky.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj Kaspersky neaktualizuje

Pokud používáte notebook, zkontrolujte nastavení úspory energie vašeho bezpečnostního řešení. Za to otevřít nastavení->Okno výkonu. Pokud je zaškrtnuto nastavení úspory energie („Zakázat plánované úkoly při běhu“), pak váš antivirus nebude aktualizovat antivirové databáze, dokud nebude vaše zařízení zapojeno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím Kaspersky, aby se aktualizoval automaticky

Vyberte sekci Advanced. V části Aktualizace vyberte/Vymažte automaticky zkontrolovat novější verzi zaškrtávacího políčka Správce hesel Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat Kaspersky na nejnovější verzi

To. Spusťte upgrade Počkejte, až proces dokončí a spusťte administrativní konzolu, nainstalujte agenta sítě do svých počítačů. V okně konzoly přejděte na úkoly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit Kaspersky zastaralý

Pokud toto oznámení získáte, aktualizujte antivirové databáze kliknutím na aktualizaci nyní nebo si stáhněte nejnovější verzi obrázku. Aktualizované antivirové databáze jsou uloženy na pevném disku vašeho počítače a budou použity, když v budoucnu spustíte záchranný nástroj Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je Kaspersky aktualizován

Otevřete hlavní okno aplikace. Ve spodní části okna klikněte na tlačítko. V nabídce zásobníku aplikací vyberte Zkontrolujte aktualizace. Kontrola aktualizací začíná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se děje s Kaspersky

Ochrana malwaru

Kasperskyho skener malwaru byl testován teprve na podzim roku 2022 hlavními testovacími laboratořemi. Takové laboratoře jako AV-Comparatives a AV-test ukázaly, že Kaspersky fungoval velmi dobře a zachytil 100% malwaru s nulovým dnem a 100% rozsáhlého malwaru, s vynikajícím výsledkem 0 falešných pozitiv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj Kaspersky aktuální

Otevřete hlavní okno aplikace. Ve spodní části okna klikněte na tlačítko. V nabídce zásobníku aplikací vyberte Zkontrolujte aktualizace. Kontrola aktualizací začíná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často se aktualizuje Kaspersky

Nahráváme aktualizace několikrát denně, a to jak ve všední dny, tak o víkendech. V případě potřeby může být vydáno až 8 aktualizací každých 24 hodin. Pokud aplikace Kaspersky používají služby Cloud Protection Services, neustále dostávají informace o nových hrozbách, ale také by měly být pravidelně aktualizovány.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je můj Kaspersky aktuální

Otevřete hlavní okno aplikace. Ve spodní části okna klikněte na tlačítko. V nabídce zásobníku aplikací vyberte Zkontrolujte aktualizace. Kontrola aktualizací začíná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je nejnovější číslo verze Kaspersky Antivirus

Patch H pro Kaspersky Anti-Virus verze 21.3. 10.391 byl propuštěn 31. ledna 2022.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vypršel Kaspersky

Když licence vyprší a období odkladu skončí, aplikace nadále funguje s omezenou funkčností (například aktualizace a bezpečnostní síť Kaspersky se stanou k dispozici).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsme zakázali Kaspersky

Správa loni zvýšila svou sondu národní bezpečnosti do antivirového softwaru Kaspersky Lab, protože obavy rostly o ruských kybernetických útocích poté, co Moskva napadla Ukrajinu. U.S. Regulátoři již zakázali používání federální vlády softwaru Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Kaspersky stále ruská společnost

Laboratoriya Kasperskogo) je ruská nadnárodní kybernetická bezpečnost a antivirové poskytovatel se sídlem v Moskvě v Rusku a provozovaný holdingovou společností ve Velké Británii. Založil ji v roce 1997 Eugene Kaspersky, Natalya Kaspersky a Alexey de-Monderik; Eugene Kaspersky je v současné době generálním ředitelem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je někdo stále používá Kaspersky

Produkty Kaspersky neustále fungují dobře v testech bezpečnostního softwaru třetích stran-v souhrnné zprávě AV-Comparatives za rok 2021 se Kaspersky Internet Security umístila za Avast jako nejlepší spotřebitelský produkt pro pokročilou ochranu proti hrozbám (ATP).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Není Kaspersky již bezpečný

Kasperskyho skener malwaru byl testován teprve na podzim roku 2022 hlavními testovacími laboratořemi. Takové laboratoře jako AV-Comparatives a AV-test ukázaly, že Kaspersky fungoval velmi dobře a zachytil 100% malwaru s nulovým dnem a 100% rozsáhlého malwaru, s vynikajícím výsledkem 0 falešných pozitiv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je už bezpečné používat Kaspersky

Kasperskyho skener malwaru byl testován teprve na podzim roku 2022 hlavními testovacími laboratořemi. Takové laboratoře jako AV-Comparatives a AV-test ukázaly, že Kaspersky fungoval velmi dobře a zachytil 100% malwaru s nulovým dnem a 100% rozsáhlého malwaru, s vynikajícím výsledkem 0 falešných pozitiv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je kontroverze s Kaspersky

Dne 9. prosince 2017, u.S. Vláda zakázala Kasperskyho z federálních civilních a vojenských počítačů jako součást širšího účtu za obranu. Dne 21. prosince 2017 litevská vláda zakazuje software Kaspersky Lab na citlivých počítačích, v němž tvrdí, že je to hrozba pro litevskou národní bezpečnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Kaspersky ve vlastnictví ruské vlády

O Kaspersky

Kaspersky, jedna z největších soukromých společností v oblasti kybernetické bezpečnosti na světě, byla založena v Rusku v roce 1997 Eugene Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být Kaspersky důvěryhodné 2023

Nejnovější testy AV-testu v Kaspersky pro Android a Windows, provedené v lednu a únoru 2023, daly Kasperskym 100 procentní skóre 100 procentních skóre. S oběma softwarem detekoval Kaspersky všechny útoky na malware s nulovým dnem a všechny rozšířené a převládající malware objevené do čtyř týdnů před každým testem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Kaspersky ve vlastnictví Ruska

O Kaspersky

Kaspersky, jedna z největších soukromých společností v oblasti kybernetické bezpečnosti na světě, byla založena v Rusku v roce 1997 Eugene Kaspersky.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto cuesta un ladrillo en Disneyland??
Next Post
Jak změníte baterii v alarmu dveří?