15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co dělá tlačítko na dně Google Home Mini?

Shrnutí článku

Google Home Mini má tlačítko na dně zařízení s názvem Tlačítko FDR. Toto tlačítko lze použít k resetování Google Home Mini stisknutím na asi 12-15 sekund. Navíc má na zadní straně tlačítko hlasitosti pro ovládání objemu více zařízení na zadní straně tlačítko hlasitosti. Google Home and Nest Minis má také přepínač fyzického mikrofonu pro soukromí. Asistentovi Google můžete dát přezdívku tím, že se chystáte do asistenta nastavení na vašem zařízení Android. Google Home Mini musí být za všech okolností připojeno do nástěnné zásuvky, protože nemá baterii. Chcete -li zabránit poslechu Home Google, můžete použít tlačítko mikrofonu umístěného na zařízení. Chcete -li resetovat domov Google, můžete několik sekund podržet tlačítko Mute na zařízení. Pokud se váš Google Home Mini nereaguje, můžete provést resetování továrny stisknutím a podržením tlačítka Resetování továrny na spodní straně zařízení. Restartování domova Google je také možné podle potřebných kroků. Zatímco Google Home Mini vždy poslouchá, můžete jej snadno ztlumit stisknutím tlačítka na zadní straně. Je důležité si uvědomit, že zařízení Google Nest nezaznamenává všechny konverzace z důvodů ochrany osobních údajů.

Otázky a odpovědi

1. Co dělá tlačítko na dně Google Home Mini?
K resetování zařízení se používá tlačítko na spodní straně domova Google. Tím, že se stisknete asi po dobu asi 12-15 sekund, se Google Home Mini obnoví a vyslechnete potvrzení od asistenta.

2. Co dělá tlačítko na zadní straně domova Google?
Tlačítko na zadní straně rozbočovače Google Nest se používá pro ovládání objemu více zařízení. Umožňuje spravovat nastavení objemu na vašem displeji.

3. Jak mohu provést reset na Google Home Mini?
Chcete -li provést tovární resetování na Google Home Mini, musíte na několik sekund podržet tlačítko, dokud nezačne proces resetu. Pokud chcete resetovat, uvolněte tlačítko, pokud chcete zrušit.

4. Jaký je přepínač na Google Home Mini?
Přepínač na Google Home and Nest Minis je přepínač fyzického mikrofonu. To vám umožní zabránit tomu, aby zařízení poslechlo další soukromí.

5. Mohu dát Google asistentovi jméno?
Ano, na vašem telefonu nebo tabletu Android můžete říci „Hey Google, Open Assistant Nastavení“ nebo přejít na Assistant Nastavení a klepnout na „Základní informace“, pak „přezdívka“.„Odtud můžete upravit název pro asistenta Google.

6. Měl by Google Home Mini zůstat zapojen?
Ano, je důležité udržovat domov Google Mini připojenou do nástěnné zásuvky, protože vyžaduje fungování konstantního zdroje energie. Nemá baterii.

7. Jak mohu zabránit Google Home, aby mě poslouchal?
Pro domov Google je v zadní části reproduktoru umístěné tlačítko mikrofon. Stisknutím to ztlumí nebo odporuje mikrofon. Pro Google Home Mini je poblíž napájecího kabelu spínač, který ovládá funkci mikrofonu ztlumení.

8. Kde je tlačítko Resetování na Google Home?
Chcete -li resetovat Google Home, musíte podržet tlačítko ztlumení umístěného na zařízení na několik sekund. Tím se zahájí proces resetování továrny.

9. Jak mohu resetovat své nereagování Google Home Mini?
Na spodní straně Google Home Mini je pod napájecím kabelem umístěné tlačítko Resetování továrny. Stisknutím a podržením tohoto tlačítka po dobu 5 sekund spusťte proces resetování továrny. Pokračujte v držení asi 10 sekund, dokud neslyšíte zvuk potvrzení.

10. Jak mohu restartovat svůj domov Google?
Chcete -li restartovat svůj domov Google, jednoduše použijte příslušnou metodu. Pokud například provádíte resetování, bude zařízení restartováno během procesu.

11. Je Google Home Mini vždy poslouchá?
Ano, reproduktor Google Nest/Home vždy poslouchá. Můžete však snadno zabránit v poslechu stisknutím tlačítka na zadní straně zařízení.

12. Poslouchá Google Home Mini všechno?
Ne, zařízení Google Nest nezaznamenávají všechny konverzace. Asistent Google upřednostňuje soukromí a poskytuje transparentnost, výběr a kontrolu nad vašimi údaji. Více o tom, jak asistent Google chrání vaše soukromí a data.

Co dělá tlačítko na dně Google Home Mini?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá tlačítko na dně Google Home Mini

Google Home Mini má vyhrazené tlačítko FDR na dně zařízení. Podívejte se na to těsně pod napájecí zástrčkou; Všimnete si jednoduchého kulatého kruhu. Stisknutím tlačítka dolů po dobu asi 12-15 sekund resetujte Google Home Mini. Uslyšíte, že asistent potvrdí, že resetuje zařízení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá tlačítko na zadní straně domova Google

Stiskněte tlačítko Lower Volume na zadní straně rozbočovače Google Nest. Na vašem displeji jsou k dispozici další ovládací prvky pro správu objemu více zařízení. Další informace o ovládacích prvcích pro více pokojů se dozvíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak provést reset na Google Home Mini

Budeme to držet na hrstku sekund, abychom získali tento tovární resetování. Jít. Takže na to kliknu. v. Chystáte se úplně resetovat Google Home, abyste zrušili vydání tlačítka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je přepínač na Google Home Mini

Google Home a Nest Minis má fyzický mikrofonní spínač, takže je můžete přimět, aby přestal poslouchat, pokud chcete další soukromí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete dát Google asistentovi jméno

Na vašem telefonu nebo tabletu Android řekněte "Ahoj Google, nastavení Open Assistant." Nebo přejděte do Asistent Nastavení. Klepněte na základní informace přezdívka Upravit . Proveďte změny. Klepněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl by Google Home Mini zůstat zapojen

Důležité: Zařízení musí být za všech okolností připojeno k odtoku zdi, aby fungovalo. Nemá baterii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Google Home, aby mě poslouchal

Google Home: Tlačítko mikrofonu Mute je umístěno v zadní části reproduktoru. Stisknutím tlačíte nebo je umýt nebo. Google Home Mini: Tlačítko mikrofonu je přepínač nalezený v blízkosti napájecího kabelu. Posuňte jej, abyste ztlumili nebo odpočinuli mikrofon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je tlačítko Resetování na Google Home

Takže pokud to chcete resetovat. Co budete muset udělat, je jen podržet toto tlačítko toto tlačítko ztlumit několik sekund. Jak vidíte, když to držím, zcela resetujte Google Home

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat své nereagování Google Home Mini

Na dně Home Mini stiskněte a podržte tlačítko Resetování továrny umístěné pod napájecím kabelem. Hledejte kruh leptaný do základny. Po 5 sekundách začne vaše zařízení proces resetování továrny. Pokračujte v držení asi 10 sekund, dokud zvuk nepotvrdí, že zařízení se resetuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu restartovat svůj domov Google

A poté bude toto zařízení restartováno. Tak to funguje, hydro boty se právě teď restartují. Jak vidíte, jako by to bylo v nějakém procesu, myslím, oh a teď je to restartováno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google Home Mini vždy poslouchá

Ztlumit mikrofon

Váš reproduktor Google Nest/Home vždy poslouchá, ale můžete jej snadno zastavit stisknutím tlačítka na zadní straně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poslouchá Google Home Mini všechno

Je moje zařízení Google Nest, které zaznamenává všechny mé konverzace č. Můžete se dozvědět více o tom, jak asistent Google chrání vaše soukromí a dává vám průhlednost, výběr a ovládání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím pokaždé říct hej google

Můžete se konverzovat s reproduktorem nebo inteligentním displejem a nemusíte říkat "Ahoj Google" před každou otázkou nebo příkazem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu přejmenovat své hey google

Na vašem telefonu nebo tabletu Android řekněte "Ahoj Google, nastavení Open Assistant." Nebo přejděte do Asistent Nastavení. Klepněte na základní informace přezdívka Upravit . Proveďte změny. Klepněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží miniba baterie Google Home

Sečteno a podtrženo

Tvrdí, že poskytuje 8 hodin výdrže baterie, ale při přehrávání hudby to trvalo celých 12 hodin v našich testech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mě někdo poslouchat prostřednictvím Google Home

Vaše domácí zařízení Google zaznamenává a ukládá zvuk z interakcí, jako když říkáte "Ahoj Google" nebo "Dobře, Google." Můžete zabránit domácímu Google v poslechu konverzací vypnutím mikrofonu nebo změnit nastavení ochrany osobních údajů, abyste zabránili Google v ukládání vašich zvukových dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat a znovu připojit Google Home

Je tedy docela jednoduché, vše, co musíte udělat, je najít na zadní straně. Tento malý G s tlačítkem mikrofonu. A jednoduše stisknete mikrofon. Tlačítko, které jej podržíte, dokud se obrazovka otočí

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit Google Home

Odpojte jej od zdroje energie, počkejte jednu minutu a připojte jej zpět. Tím se automaticky restartuje aktualizaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj domov Google najednou nefunguje

Zkontrolujte, zda je váš ISP dole a pokud tomu tak není, restartujte router a posuňte jej blíže k vašemu reproduktoru. Můžete také zkusit odpojit svá další zařízení od domácí sítě pro případ, že by to mohl být problém s šířkou pásma. Pokud se váš reproduktor stále nepřipojí k vaší síti, zkuste jej restartovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj domov Google nepřipojuje

Začněte restartováním routeru. Dále vypněte svůj Google Home a poté znovu zapněte odpojením a poté opětovné připojení napájecího kabelu. Vezměte zařízení, které používáte pro nastavení (zařízení, na které jste nainstalovali aplikaci) a vypněte Wi-Fi a zpět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je na Google Home tlačítko Reseset

A teď je to zcela Force Restartované tovární resetování. Vítejte v Google Home a začněte stahovat aplikaci Google Home na telefonu nebo tabletu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete poslouchat konverzace na Google Home Mini

Budete moci přehrát detekovaný zvuk nebo poslouchat naživo na zařízení, které slyšelo zvuk. Pokud klepnete na tlačítko Live Live, dotyčné zařízení oznámí, že někdo poslouchá. Můžete poslouchat až tři minuty a můžete také klepnout na tlačítko mikrofon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vás někdo poslouchat prostřednictvím Google Home

Váš reproduktor Google Nest/Home vždy poslouchá, ale můžete jej snadno zastavit stisknutím tlačítka na zadní straně. Co se stane, pokud vypnete mikrofon z vašeho hlasu nebo hudby již nebude vyzvednut a zpracováván prostřednictvím serverů Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Google Home slyšet vaše konverzace

Je moje zařízení Google Nest, které zaznamenává všechny mé konverzace č. Můžete se dozvědět více o tom, jak asistent Google chrání vaše soukromí a dává vám průhlednost, výběr a ovládání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je hej Google neustále poslouchá

Především, naše telefony nás poslouchají, abychom nám prakticky pomohli. To je prostřednictvím aplikací pro asistenta hlasového asistenta, jako jsou Siri a „Hey Google“, ale také prostřednictvím personalizovaných reklam, které na nich sledovaly konverzace.

[/WPRemark]

Previous Post
Los interruptores de luz inteligentes funcionan sin wifi?
Next Post
Zasahuje Norton s FaceTime?