15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaká velikost by měla být světla předních dveří?




Světla předních dveří

souhrn

Vaše světla předních dveří by měla být ⅓ na ¼ velikost vašich dveří a oříznutí. Pokud máte velký vchod s vysokým stropem, můžete zvětšit. Rozhodněte se pro ⅓ velikost vašich dveří, pokud jste v přísnější oblasti. Přední dveře s jednou lucernou by měly být přibližně 1/3 výška dveří. Mount Lanterns přibližně 66 ”nad podlahou pro přesné osvětlení efekty. Ve tmě jde trochu světla dlouhou cestu. Vedoucí příkony lze uchovávat v rozsahu 25 až 40 wattů (200 až 500 lumenů). Doporučené minimální příkon pro svítidlo poblíž vašich předních dveří je 60-wattová žárovka (nebo ekvivalent pro CFL nebo LED žárovky). Nejlepší žárovka, která se má použít se světly verandy, je LED žárovka. Chcete -li si vybrat přední verandu, změřte výšku předních dveří a rozdělte ji 1/3 a 1/4. Hledejte svítidlo, které měří 1/3 až 1/4 výšku vašich předních dveří. Obecné pravidlo pro ideální výšku osvětlení je 1 stopa na každé 3 palce, což znamená, že pro každou nohu na výšku je váš pokoj, lustr by měl být 3 palce. Například ve standardní ložnici o výšce 8 stop by světlo nemělo zavěsit nižší než 24 palců. Pro 11 stop nebo vyšší stropy rozdělte výšku stropu do tří stejných částí a příslušenství by mělo obsadit horní třetinu. Chcete -li zvolit vstupní světlo, určete velikost prostoru a vyberte příslušenství, které je k němu úměrné. A konečně, zda opustit světlo přední verandy, je osobní preference.

Otázky a odpovědi

1. Jaká je nejlepší velikost pro veranda?

Vaše světla by měla být ⅓ až ¼ velikost vašich dveří a oříznutí. Pokud máte velký vchod s vysokým stropem, můžete zvětšit. Takže se rozhodněte pro ⅓ velikost vašich dveří. Pokud jste v přísnější oblasti, zkuste ¼ velikost vašich dveří.

2. Jaká je výška světel předních dveří?

Přední dveře s jednou lucernou by měly být přibližně 1/3 výška dveří. Mount Lanterns přibližně 66 ”nad podlahou pro přesné osvětlení efekty. Například u dveří, které mají výšku 96 ”, by navrhovaná výška každého příslušenství byla 24“.

3. Jak jasné by mělo být světlo předních dveří?

Ve tmě jde trochu světla dlouhou cestu. Vedoucí příkony lze uchovávat v rozsahu 25 až 40 wattů (200 až 500 lumenů). Pokud používáte více příslušenství, zůstaňte blíže k 200 lumenům na příslušenství.

4. Jaký je nejlepší příkon pro světlo předních dveří?

Doporučené minimální příkon pro svítidlo poblíž vašich předních dveří je 60-wattová žárovka (nebo ekvivalent pro CFL nebo LED žárovky). Tento příkon poskytne velké množství osvětlení pro každodenní použití.

5. Jaká světla je nejlepší viset na přední verandě?

Nejlepší žárovka, která se má použít se světly verandy, je žárovka LED. To je ideální volba, protože tyto žárovky vydrží déle než jiné žárovky, spotřebovávají nejmenší množství energie a mohou snadno produkovat 800 lumenů světla, což je přiměřené pro rozsvícení jakékoli verandy.

6. Jak si mohu vybrat přední verandu?

Chcete -li zvolit světlo přední verandy, změřte výšku vašich předních dveří shora dolů. Rozdělte výšku vašich předních dveří 1/3 a 1/4. Hledejte svítidlo, které měří 1/3 až 1/4 výšku vašich předních dveří.

7. Jaká je ideální výška osvětlení?

Obecným pravidlem je, aby lustr visel 1 stopu na každé 3 palce výšky stropu. Například ve standardní 8-stopové stropní ložnici by lustr neměl zavěsit nižší než 24 palců.

8. Jak měříte vstupní světlo?

Pro 11 stop nebo vyšší stropy je pravidlem rozdělit výšku stropu do tří stejných částí. Příslušenství by mělo obsadit horní třetinu – včetně jakéhokoli řetězce nebo prutů. Například, pokud máte strop 12 stop, vaše foyer světlo by mělo zabírat asi 48 palců.

9. Jak si mohu vybrat světlo předních dveří?

Chcete -li zvolit světlo předních dveří, rozdělte výšku předních dveří 1/3 a 1/4. Hledejte svítidlo, které měří 1/3 až 1/4 výšku vašich předních dveří. To vám dá dostatek velikosti, takže svítidlo nebude vypadat příliš malé nebo příliš velké pro váš dům.

10. Jak si mohu vybrat vstupní světlo?

Vyberte příslušenství, které je úměrné prostoru vchodu. Například, pokud má váš vchod 75 čtverečních stop prostoru nebo více, hledejte lustr s průměrem nejméně 12 “až 18”. Menší vchody vypadají lépe s menšími lustry, pokud nechcete, aby příslušenství sloužilo jako ohnisko.



Jakou velikost by měla být světla předních dveří?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejlepší velikost pro veranda

Vaše světla by měla být ⅓ až ¼ velikost vašich dveří a oříznutí. Pokud máte velkou vstupní cestu s vysokým stropem, můžete zvětšit. Takže se rozhodněte pro ⅓ velikost vašich dveří. Pokud jste v přísnější oblasti, zkuste ¼ velikost vašich dveří.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je výška světel předních dveří

Přední dveře – nástěnné lucerny

Přední dveře s jednou lucernou by měly být přibližně 1/3 výška dveří. Mount Lanterns přibližně 66 ”nad podlahou pro přesné osvětlení efekty. Příklad: Pro dveře, které mají výšku 96 ”, vynásobte výšku . 25 Získat 24 ”pro navrhovanou výšku každého příslušenství.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak jasné by mělo být světlo předních dveří

Jak jasná by měla být vstupní světla ve tmě, trochu světla jde dlouhou cestu. Vedoucí příkony lze uchovávat v rozsahu 25 až 40 wattů (200 až 500 lumenů). Pokud používáte více příslušenství, zůstaňte blíže k 200 lumenům na příslušenství.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší příkon pro světlo předních dveří

60-Watt

Doporučené minimální příkon pro svítidlo poblíž vašich předních dveří je 60-wattová žárovka (nebo ekvivalent pro CFL nebo LED žárovky). Tento příkon poskytne velké množství osvětlení pro každodenní použití.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká světla je nejlepší viset na přední verandě

A: Nejlepší žárovka, která se má použít se světly verandy, je žárovka LED. To je ideální volba, protože tyto žárovky vydrží déle než jiné žárovky, spotřebovávají nejmenší množství energie a mohou snadno produkovat 800 lumenů světla, což je přiměřené pro rozsvícení jakékoli verandy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si mohu vybrat přední verandu

Zde je jednoduchý způsob, jak si vybrat přední dveře a venkovní vstupní osvětlení, které je správná velikost: změřte přední dveře shora dolů. Poznamenejte si toto měření.Rozdělte výšku vašich předních dveří 1/3 a 1/4.Hledejte svítidlo, které měří 1/3 až 1/4 výšku vašich předních dveří.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je ideální výška osvětlení

Obecným pravidlem je 1 stopa pro každé 3 palce, což znamená, že pro každou nohu na výšku je váš pokoj, lustr by měl být 3 palce. Například ve standardní ložnici o výšce stropu 8 stop by světlo nemělo zavěsit nižší než 24 palců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak měříte vstupní světlo

Pokyny pro dimenzování světla foyer

Pro 11 stop nebo vyšší stropy je pravidlem rozdělit výšku stropu na tři stejné části. Příslušenství by mělo obsadit horní třetinu – včetně jakéhokoli řetězce nebo prutů. Například v případě 12 stop stropu (144 palců) by vaše foyer světlo mělo trvat asi 48 palců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si mohu vybrat světlo předních dveří

Rozdělte výšku vašich předních dveří 1/3 a 1/4. Hledejte svítidlo, které měří 1/3 až 1/4 výšku vašich předních dveří. To vám poskytne dostatek velikosti, takže svítidlo nebude vypadat pro váš dům drobné nebo příliš velké.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si mohu vybrat vstupní světlo

Vyberte příslušenství, které je úměrné prostoru vchodu. Například, pokud má váš vchod 75 čtverečních stop prostoru nebo více, hledejte lustr s průměrem alespoň 12" do 18". Menší vchody vypadají lépe s menšími lustry, pokud nechcete, aby příslušenství sloužilo jako ohnisko.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší nechat zapnout nebo vypnout světlo přední verandy

Zatímco jste doma v noci, je dobré udržovat svá světla zapnutá. Jakmile však budete na večer připraveni jít spát, měli byste mít na paměti a vypnout světla. Měli byste zacházet se svým verandským světlem stejně jako v domě v jakékoli jiné místnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měla by hardware předních dveří odpovídat svítidlům

Úchyty dveří, příslušenství a armatury a další hardware se nemusí přesně shodovat, ale měly by se míchat dohromady, aby vytvořily harmonický prostor. Pokud chcete soudržnou estetiku, vyberte hardware, který má podobnou barvu jako povrch na vašich příslušenstvích a spotřebiči.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Záleží na výšce pro osvětlení

V závislosti na místnosti nebo umístění příslušenství je zavěšená délka nebo výška příslušenství stejně důležitá jako velikost. Potřebná vůle závisí na prostoru, ve kterém se světlo používá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vysoko musí být LED světla

Jak rostliny rostou, jejich potřeby se mění. Jakmile je vegetativní fáze dokončena, rostliny vstoupí do rozkvětu nebo „kvetoucí“ jeviště. U zavedených rostlin jsou již tam, kde musí být, aby mohli prosperovat. Během fáze kvetení by měla být růstová světla lokalizována mezi 16-36 palců od baldachýnu rostlin.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si mohu vybrat vstupní svítidlo

Vyberte příslušenství, které je úměrné prostoru vchodu. Například, pokud má váš vchod 75 čtverečních stop prostoru nebo více, hledejte lustr s průměrem alespoň 12" do 18". Menší vchody vypadají lépe s menšími lustry, pokud nechcete, aby příslušenství sloužilo jako ohnisko.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si mohu vybrat velikost svítidla

Pro použití okolního osvětlení změřte délku a šířku místnosti, kterou chcete zapálit. Poté převeďte toto číslo na palce přidáním dohromady. Toto je ideální šířka příslušenství. Například 18palcové přípravy by bylo ideální pro místnost 8×10 stop.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měly by být přední dveře lehčí nebo tmavší než dům

Pokud je exteriér vašeho domu neutrální, může odvážná barva předních dveří poskytnout kontrastní odstíny estetické potřeby vašeho domu. Obecně platí, že pokud jsou materiály obklopující vaše dveře tmavé, je nejlepší a naopak světlejší barva předních dveří. Nebojte se však být trochu nekonvenční.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký typ světla je nejlepší pro přední verandu

Obecně LED žárovky jsou nejlepší pro přední verandu, protože jsou nejúčinnější volbou. „LED diody jsou zlatým standardem venkovního osvětlení“, vysvětluje Kristen Monji z Birch + Basil. “Můžete si koupit řadu různých možností, které vyhovují prostoru,” dodává Kristen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou nejlepší světla pro přední dveře

Obecně LED žárovky jsou nejlepší pro přední verandu, protože jsou nejúčinnější volbou. „LED diody jsou zlatým standardem venkovního osvětlení“, vysvětluje Kristen Monji z Birch + Basil. “Můžete si koupit řadu různých možností, které vyhovují prostoru,” dodává Kristen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak velká by měla být světla haly

Pravidlem pro návrháře je, že zavěšené osvětlení by mělo mít výšku 2 až 3 palce pro každou nohu výšky stropu. Například strop vysoký foyer s vysokým obsahem 10 stop vyžaduje lustr, který má výšku 20 až 30 palců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč lidé v noci opouštějí své přední verandy

Když jste doma v noci. Je to vhodný čas nechat verandu zapnuté. Upozorňuje zloděje na vaši přítomnost, zejména pokud jsou také zapnutá vnitřní světla. Světlo verandy také působí jako reflektor na předních dveřích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký barevný hardware dveří je nadčasový

Leštěný mosazný hardware je krásným doplňkem jakéhokoli domova. Může přidat nádech luxusu a elegance a je nadčasový povrch. Mnoho majitelů domů dává přednost tomuto cíli díky svému nadčasovému pocitu a schopnosti spárovat s jakýmkoli stylem interiéru, ať už moderní nebo tradiční.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak velké by mělo být moje osvětlení

Pro použití okolního osvětlení změřte délku a šířku místnosti, kterou chcete zapálit. Poté převeďte toto číslo na palce přidáním dohromady. Toto je ideální šířka příslušenství. Například 18palcové přípravy by bylo ideální pro místnost 8×10 stop.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je normální velikost LED

5 mm

5 mm je nejběžnější velikost, kterou uvidíte, a mohou být velmi jasné! LED 5 mm může být tak jasné, že se často používají jako osvětlení (rozsvítí něco, jako je baterka, o tom budeme mluvit další).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký typ osvětlení by měl být umístěn vstupní veranda

Obecně LED žárovky jsou nejlepší pro přední verandu, protože jsou nejúčinnější volbou.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Un reinicio de fábrica eliminaría un virus??
Next Post
Je anti spyware a antivirus stejné?