15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co se stane, když je telefon nahlášen ukradený t-mobile?



Co se stane, když je telefon nahlášen ukradený t-mobile?

Shrnutí článku:

Pokud je telefon nahlášen ztracen nebo odcizen, je linka pozastavena, takže nelze uskutečnit žádné hovory nebo nemohou být odeslány zprávy. Pokud však osoba zná přístupový kód, má stále přístup k informacím na zařízení. Je důležité předpokládat to nejhorší, když je telefon ztracen nebo odcizen, protože zloději se často snaží v telefonu přistupovat k osobním údajům a účtům. Chcete-li získat náhradní telefon z T-Mobile, můžete zavolat ASSURANT nebo se přihlásit do svého účtu T-Mobile, aby podal nárok. Je také možné deaktivovat ukradený telefon pozastavením bezdrátové služby nebo kontaktováním zákaznického servisu. I když je iPhone hlášeno odcizený a plně vymazán, nelze jej použít bez Apple ID a hesla. Doporučujeme okamžitě informovat operátora mobilního telefonu nebo dopravce, když je telefon ukraden, aby zablokoval SIM a zabránil neoprávněnému přístupu. Při podání žádosti u T-Mobile může být schválení okamžitý nebo trvat několik dní v závislosti na typu nároku. Policie nemůže sledovat telefon, který je vypnutý, a Apple není iPhone na černé listině kvůli neřešení ukradených zařízení. Telefonické nosiče však mají schopnost ukradnout nebo ztratit telefony pomocí čísla IMEI. Ukradený iPhone lze odemknout využitím různých metod.

15 otázek a podrobných odpovědí:

  1. Lze použít hlášený ukradený telefon?

    Pokud je telefon nahlášen ztracen nebo odcizen, je linka pozastavena, takže nelze uskutečnit žádné hovory nebo nemohou být odeslány zprávy. Pokud však osoba zná přístupový kód, má stále přístup k informacím na zařízení.

  2. Co se stane, když je odcizen váš mobilní telefon?

    Když je telefon ztracen nebo odcizen, je zásadní předpokládat to nejhorší. Zloději telefonu se často snaží získat přístup k osobním údajům a účtům na ukradeném telefonu, jako jsou bankovnictví a investiční aplikace, sociální média a e -mailové účty, fotografie a hesla.

  3. Jak získat náhradní telefon z T-Mobile?

    Chcete-li získat náhradní telefon od T-Mobile, můžete zavolat Assurant na čísle 1-866-866-6285 nebo se přihlásit k účtu T-Mobile pomocí webového prohlížeče. Odtud vyberte účet a řádek, který podáte nárok.

  4. Lze odcizený telefon deaktivován?

    Ano, můžete deaktivovat ukradený telefon. Postupujte podle pokynů na obrazovce a pozastavte bezdrátovou službu a vyberte „Blok“, abyste zabránili použití odcizeného zařízení. Alternativně můžete deaktivovat svůj ukradený telefon voláním 1-800-331-0500 a hovořit se zástupcem zákaznického servisu.

  5. Může někdo použít můj iPhone, pokud to nahlásím ukradené?

    I když je váš iPhone plně vymazán, osoba, která ho má. Aktivační zámek zůstává aktivní a neexistuje způsob, jak jej obejít. Když se iPhone zavádí, vyžaduje Apple ID a heslo a bez těchto informací nebude pokračovat kolem obrazovky aktivace.

  6. Lze zablokovat ukradený mobilní telefon?

    Pokud zjistíte, že váš mobilní telefon je odcizen, měli byste okamžitě informovat operátor nebo dopravce mobilního telefonu. Požádejte dopravce, aby zablokoval SIM, aby zabránil neoprávněným transakcím nebo přístupu k jiným službám prostřednictvím systému resetování hesla založený na OTP.

  7. Jak dlouho trvá, než T-Mobile nahradí telefon?

    Jakmile je váš nárok schválen ASSURANT, bude vaše náhradní zařízení odesláno další pracovní den (pokud je k dispozici) bez dalšího poplatku. Budete mít 10 dní na návrat poškozeného zařízení.

  8. Jak dlouho trvá, než T-Mobile schválí nárok?

    Schválení nároku může být okamžité nebo může trvat několik dní v závislosti na typu nároku a včasné přijetí veškeré požadované dokumentace ke zpracování. Vezměte prosím na vědomí, že svátky mohou ovlivnit doby přepravy.

  9. Může policie sledovat telefon, který je vypnutý?

    Ne, když je telefon vypnutý, nelze jej sledovat prostřednictvím triangulace buněčné věže nebo GPS. Jediné umístění, které lze pomocí těchto metod rozeznat, je poslední zobrazené umístění před vypnutím zařízení. Obecná odpověď je proto ne, telefon nelze sledovat, když je vypnutý.

  10. Ukradený iPhone se dostane na černou listinu?

    Apple není iPhone na černé listině, protože společnost nezvládne odcizená zařízení. Je odpovědností telefonních dopravců, jako jsou AT&T nebo Verizon, hlásit odcizené nebo ztracené telefony. Telefonické nosiče mohou použít číslo IMEI (mezinárodní identita mobilního vybavení) k identifikaci a černé listině telefonu.

  11. Lze ukradený iPhone odemknout a použít?

    Ve většině případů lze odcizený iPhone odemknout a použít. Existují různé metody, pomocí kterých může zloděj odemknout ukradený telefon a poskytovat přístup k jeho funkcím a datům.


Co se stane, když je telefon nahlášen ukradený T-Mobile?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze použít hlášený ukradený telefon

Pokud je hlášena ztracená/odcizená, linka je pozastavena, takže nelze uskutečnit žádné hovory a nelze použít žádné zprávy. Pokud však zná přístupový kód, bude moci vidět informace o zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když je odcizen váš mobilní telefon

Co se může stát, pokud je váš telefon ztracen nebo odcizen ve chvíli, kdy nemůžete najít telefon, měli byste předpokládat to nejhorší. Zlodějci telefonu často chodí přímo na své osobní údaje po krádeži telefonu. Pokusí se o přístup k bankovním a investičním aplikacím, sociálních médiích a e -mailových účtech, fotografiích a heslech.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získat náhradní telefon z T-Mobile

Volejte ASSURANT na čísle 1-866-866-6285. Přihlaste se ke svému účtu T-Mobile pomocí webového prohlížeče. Vyberte účet a vyberte řádek, na který podáte nárok. Vyberte Podat žádost nebo Poškození pohledávky nebo hlášení o poškození nebo ukradení hlášení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze odcizený telefon deaktivován

Postupujte podle pokynů na obrazovce a pozastavte bezdrátovou službu a vyberte „Blok“, abyste zabránili použití odcizeného zařízení. Ukradený telefon můžete také zakázat voláním 1-800-331-0500 a hovořit se zástupcem zákaznického servisu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo použít můj iPhone, pokud to nahlásím ukradené

I když je váš ‌iphone‌ plně vymazán, osoba, která ji má, ji nemůže použít. Aktivační zámek zůstává a neexistuje způsob, jak jej obejít. Jakmile se zavádí ‌iphone‌, požádá o ID a heslo ‌apple a bez informací neprojde kolem obrazovky aktivace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze zablokovat ukradený mobilní telefon

Jakmile zjistíte, že je váš telefon ukradený, měli byste informovat svůj operátor mobilního telefonu nebo dopravce. Můžete požádat dopravce, aby zablokoval SIM, aby zabránil neoprávněným transakcím nebo přístupu k jiným službám prostřednictvím systému resetování hesla OTP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než T-Mobile nahradí telefon

Jakmile bude váš nárok schválen ASSURANT, bude vaše náhradní zařízení odesláno příští pracovní den (pokud je k dispozici), bez dalšího poplatku. Budete mít 10 dní na návrat poškozeného zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než T-Mobile schválí nárok

Schválení nároku může být okamžité nebo může trvat několik dní v závislosti na typu nároku a včasného přijetí veškeré dokumentace, která je nutná pro zpracování. Prázdniny mohou ovlivnit časy přepravy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie sledovat telefon, který je vypnutý

Tímto odříznutím nelze telefon sledovat prostřednictvím triangulace buněčné věže nebo GPS. Jediné umístění, které lze pomocí těchto metod rozeznat, je to, co bylo naposledy zobrazeno před vypnutím zařízení. Obecná odpověď tedy zní ne, váš telefon nelze sledovat po vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ukradený iPhone se dostane na černou listinu

Apple nemá iPhony na černé listině kvůli jejich politice, že nezvládne odcizená zařízení. Je to na telefonních nosičích, například&T nebo Verizon, hlásit odcizené nebo ztracené telefony. Číslo IMEI IMEI (mezinárodní identita mobilního zařízení) umožňuje telefonním nosičům identifikovat telefon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze ukradený iPhone odemknout a použít

Ve většině případů je první otázkou, kterou slyšíme od obětí krádeže, může někdo odemknout můj ukradený iPhone Odpověď je ano. Existuje mnoho způsobů, jak může zloděj odemknout ukradený telefon. Mohou využít vše od vašich uložených pověření bank po osobní obrázky a videa uložená na zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co může ukradené telefony přístup

Zloději mohou vaše zařízení vždy vymazat a pokračovat v používání – pokud nepovolíte něco jako aktivační zámek na iPhone nebo iPad – ale pokud je úložiště vašeho zařízení šifrováno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být telefon blokován číslem IMEI

Kontaktujte co nejdříve svého poskytovatele, v ideálním případě do 24 hodin. Poté mohou zabránit vašemu simu, aby zastavili volání na vašem účtu, a mohou také zabránit každému jinému v používání telefonu blokováním jeho IMEI. Pokud máte pojištění mobilního telefonu, dejte vědět svému pojistiteli co nejdříve.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to získat pojištění na telefonu

Pojištění mobilního telefonu vám může ušetřit peníze snížením vašich nákladů na kapsu, pokud se něco stane s vaším telefonem. V závislosti na modelu by to mohlo stát výměnu nahoru o 1 000 $, pokud jej ztratíte nebo se rozbijete. S pojistkou pojištění mobilních telefonů byste byli na háku pouze pro odpočitatelný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často můžete získat nový telefon s T-Mobile

Obchodujte s aktuálním způsobilým iPhone pro nový způsobilý iPhone každých 24 a více měsíců. Hodnota obchodu je založena na plné maloobchodní ceně zařízení v obchodě až 800 USD & aplikované na maloobchodní cenu nového zařízení; žádná peněžní hodnota.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než T-Mobile na černou listinu telefon

Trvá to asi měsíc, ale nakonec to bude na černé listině! Mám otázku, mám také 2 telefony na platební plán s TMobile.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je nárok na vypořádání T-Mobile

350 milionů dolarů

Vypořádání 350 milionů dolarů T-Mobile bylo jednou z největších výplatních údajů v americké historii. Po roce 2021 kybernetický útok vystavil miliony osobních údajů zákazníků, T-Mobile souhlasil s vypořádáním 350 milionů dolarů, aby vyřešil tvrzení, že jeho nedbalost vedla k porušení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá policie sledovat telefon

"Jakmile je hovor uložen, lze jej sledovat a vysledovat tam, kde je vzniklý." Agent FBI, který hovořil pod podmínkou anonymity, souhlasí: "Pokud někdo volá z pevné linky, dopravce to bude vědět okamžitě. Nemohou to skrýt před telefonní společností.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie sledovat ukradený telefon s číslem IMEI

Poskytovatel mobilních služeb může zablokovat uvedený mobilní telefon umístěním IMEI na černou listinu. Jakmile je na černé listině, telefon je zbytečný, protože jej již nelze použít. Operátor může také sledovat mobilní telefon pomocí svého čísla IMEI od GPS, což vám pomůže najít ztracený nebo odcizený mobilní telefon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze iPhone použít po hlášeném odcizení

Dokud je ukradený iPhone stále uveden jako zařízení ve vaší aplikaci Find My iPhone, nelze jej odemknout a použít, dokud nebude zadáno vaše Apple ID a heslo, nebo dokud nebude iPhone odstraněn z vašeho účtu nalezení mého iPhone pro iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když nahlásíte odcizení iPhone

Když označíte své zařízení jako ztracené, na dálku jej zamknete přístupovým kódem a udržujte své informace zabezpečené. To také deaktivuje Apple Pay na chybějícím zařízení. A můžete zobrazit vlastní zprávu s kontaktními informacemi o chybějícím zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá na černé listině telefon

Ukradené telefony mohou být blokovány do 30 dnů po akci. Telefony použité v podvodné činnosti mohou být blokovány až 120 dní po události, protože tato aktivita může detekovat déle. Pokud byl telefon, který používáte, byl uveden blok, nejprve se obraťte na prodejce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze sledovat ukradený telefon, pokud je zapnutý, ale bez sim v něm

1. Najděte moje zařízení (Android) nebo najděte můj (iOS) jak Android, tak iOS mají vestavěné funkce sledování, které vám umožňují na dálku najít telefon. Tyto funkce fungují, i když váš telefon nemá SIM kartu, pokud je připojen k Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když je imei na černé listině

Výpis bloků funguje blokováním jedinečného identifikátoru telefonu (číslo IMEI). Když je telefon uveden blok, protože byl ztracen nebo odcizen, nemůže uskutečnit ani přijímat hovory nebo používat data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s telefonem, když je na černé listině

Po černé listině je sluchátko neaktivní ve všech sítích (za předpokladu, že podporují černou listinu) a sluchátko nelze znovu použít, pokud není poskytovatelem telekomunikačních služeb (nebo to IMEI (nelegálně) změněno). Telefon s černou listinou není sledovatelný.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es un reloj de demencia??
Next Post
Jaký je nejlepší program k zastavení ransomwaru?