15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je VPN VPN?


Co je VPN a proč bych ji použil?

Co je VPN a proč bych ji použil

souhrn

VPN, která znamená virtuální soukromou síť, vytváří digitální spojení mezi vaším počítačem a vzdáleným serverem vlastněným poskytovatelem VPN. Vytváří tunel point-to-point, který šifruje vaše osobní údaje, maskuje vaši IP adresu a umožňuje vám blokovat webové bloky a firewall na internetu.

Klíčové body

  1. VPN vytváří bezpečné spojení mezi počítačem a vzdáleným serverem.
  2. Šifruje vaše osobní údaje a maskuje vaši IP adresu.
  3. VPN umožňuje obejít bloky a firewally webových stránek.
  4. Norton 360 zahrnuje ve svých plánech VPN a zabezpečení.
  5. Používání VPN zajišťuje ochranu vašich dat a soukromí.
  6. Můžete zkontrolovat, zda používáte VPN na www.whatismyproxy.com.
  7. Nevýhody používání VPN zahrnují pomalejší rychlosti internetu, falešný pocit zabezpečení, zvýšené využití dat, problémy s legalitou v některých zemích, ztráta přístupu k určitým webům a náklady.
  8. Pokud jste zabezpečili svou síť Wi-Fi heslem, možná nebudete potřebovat VPN doma.
  9. Používání VPN v Nortonu poskytuje online soukromí, zejména ve veřejných sítích Wi-Fi.
  10. Povolení VPN v Norton skrývá vaši IP adresu a šifruje váš internetový provoz.

Otázky a odpovědi

Otázka: Zahrnuje Norton 360 VPN?

Odpověď: Ano, plány Norton 360 zahrnují jak VPN a zabezpečení, plus další funkce, které pomáhají chránit vaše zařízení a vaše online soukromí.

Otázka: Měla by být VPN zapnuto nebo vypnuto?

Odpověď: Měli byste použít virtuální soukromou síť (VPN), kdykoli jste online k ochraně vašich dat a soukromí. VPN šifruje všechna vaše data a účinně skrývá jakékoli informace o vás před zvědavým očima.

Otázka: Jak zjistím, jestli mám VPN?

Odpověď: Chcete -li zjistit, zda používáte proxy/VPN online, můžete navštívit www.whatismyproxy.com. Kromě toho si můžete zkontrolovat nastavení Wi-Fi v PC a zjistit, zda se zobrazí VPN/Proxy.

Otázka: Jaké jsou nevýhody používání VPN?

Odpověď: Některé nevýhody používání VPN zahrnují pomalejší rychlosti internetu, falešný pocit zabezpečení, zvýšený využití dat, problémy s legalitou v některých zemích, ztráta přístupu k určitým webovým stránkám a náklady.

Otázka: Opravdu potřebujete VPN doma?

Odpověď: Pokud jste si zajistili svou domácí síť Wi-Fi heslem, možná nebudete potřebovat přidané zabezpečení VPN, abyste chránili svou online aktivitu.

Otázka: Měl bych zapnout VPN v Nortonu?

Odpověď: Používání VPN je důležité pro online soukromí, zejména při používání veřejných sítí Wi-Fi. Povolením VPN v Nortonu můžete chránit svou online aktivitu před sledováním.

Otázka: Co se stane, když otočím VPN na Norton?

Odpověď: Když se připojíte k Norton Secure VPN, skrývá vaši IP adresu a šifruje váš internetový provoz pomocí šifrování AES-256. To poskytuje další vrstvu zabezpečení a soukromí.

Otázka: Je v pořádku nechat VPN po celou dobu?

Odpověď: Ano, měli byste vždy udržovat VPN, abyste zabránili zachycení vašich osobních údajů třetími stranami. VPNS šifruje provoz, který posíláte a obdržíte, a zajistí vaše online soukromí.

Otázka: Když bych neměl používat VPN?

Odpověď: Používání VPN doma nemusí být vždy nutné, protože vaše internetová aktivita by již měla být chráněna pomocí sítě Wi-Fi chráněná heslem. Navíc, připojení ke vzdálenému serveru může někdy zpomalit rychlost připojení k internetu.

Otázka: Mohu být sledován, pokud používám VPN?

A: Ne, pokud používáte spolehlivou službu VPN, nelze sledovat váš webový provoz a IP adresu. Použití nekvalitní VPN vám však může stále nechat náchylné ke sledování.


Co je VPN VPN?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je VPN a proč bych ji použil

VPN, která je zkratka pro virtuální soukromou síť, vytváří digitální spojení mezi počítačem a vzdáleným serverem vlastněným poskytovatelem VPN a vytváří tunel point-to-point, který šifruje vaše osobní data, maskuje vaši IP adresu a umožňuje vám bodovat se Bloky webových stránek a brány firewall na internetu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zahrnuje Norton 360 VPN

Plány Norton 360 zahrnují oba VPN & Zabezpečení plus další funkce, které pomáhají chránit vaše zařízení a vaše online soukromí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měla by být VPN zapnutá nebo vypnuta

Měli byste použít virtuální soukromou síť (VPN), kdykoli jste online. Tím se ujistíte, že jsou chráněna vaše data a soukromí. Bez VPN může být vaše každá akce online sledována a využita. VPN šifruje všechna vaše data a účinně skrývá jakékoli informace o vás před zvědavým očima.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli mám VPN

Chcete -li zjistit, zda používáte proxy/VPN online, přejděte na www.whatismyproxy.com. Řekne, že pokud jste připojeni k proxy nebo ne. PC: Zkontrolujte v nastavení WiFi, abyste zjistili, zda se objeví VPN/Proxy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody používání VPN

7 Nevýhody používání rychlostí internetu VPNSlower.VPN vám mohou poskytnout falešný pocit zabezpečení.VPN zvyšují využití vašich dat.VPN jsou v některých zemích nezákonné.Ztráta přístupu na některé webové stránky.Někteří poskytovatelé udržují protokoly VPN.Dobré VPN stojí peníze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opravdu potřebujete VPN doma

Potřebujete VPN pravděpodobně ne. Když jste založili svou domovskou síť Wi-Fi, je pravděpodobné, že jste svou síť chránili heslem. Z tohoto důvodu nemusíte potřebovat přidanou zabezpečení VPN, abyste chránili vaši online aktivitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám zapnout VPN v Nortonu

Používání VPN je důležité pro online soukromí, kdykoli se přihlásíte na internet z veřejného místa, protože Cyber ​​Snoops by mohl sledovat vaši online aktivitu, když používáte veřejné Wi-Fi, ať už je to na vašem počítači nebo mobilním zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když otočím VPN na Norton

Norton Secure VPN skrývá vaši IP adresu, když se připojíte k VPN před procházením. Po připojení projde veškerý internetový provoz tunelem se šifrováním AES-256. Tento tunel skrývá vaši IP adresu a internetový provoz od vašeho ISP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku nechat VPN po celou dobu

Krátká odpověď zní: Ano, měli byste vždy udržovat VPN. Šifrováním provozu, který posíláte a přijímáte, mohou VPN zabránit tomu, aby vaše osobní údaje byly zachyceny třetími stranami. Tato data zahrnují vaši historii prohlížení webu, fyzickou polohu, IP adresu a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Když bych neměl používat VPN

Používání VPN doma je výhodnější, dokonce se doporučuje, ale není to vždy nezbytné. Hlavním důvodem, proč to nemusí být nutné, je to, že vaše internetová aktivita by již měla být chráněna vaší sítí chráněnou heslem. Dalším problémem je připojení ke vzdálenému serveru, může zpomalit rychlost připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu být sledován, pokud používám VPN

Mohu být sledován, pokud používám VPN ne, váš webový provoz a IP nelze sledovat, pokud používáte spolehlivou službu VPN. Pokud však používáte nekvalitní VPN, můžete být stále sledováni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo říct, jestli používám VPN

Ne. Software VPN šifruje vaše online připojení. To někomu znemožňuje vidět, co děláte. ISP může říct, že používáte jinou IP adresu od té, kterou vám přidělil, a zjistíte, že používáte VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se dostat do potíží s používáním VPN

Pokud jste v U.S., VPN jsou legální, takže ne, nemůžete se dostat do potíží s jejich používáním. Pokud však jste v zemi, která zakazuje VPN, jako je Čína, pak ano, můžete se dostat do potíží s jejich používáním.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí VPN za měsíc

10 nejlepších služeb VPN 2023

Servis Měsíční cena Maximální počet zařízení
Nordvpn $ 11.99/mo. 6
Expressvpn 12 $.95/mo. 5
Cyberghost 12 $.99/mo. 7
Soukromý přístup k internetu $ 11.95/mo. 10

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám nechat svou VPN na svém telefonu

Odpověď na „Měl bych nechat VPN“ je ano. VPN nabízejí nejlepší online zabezpečení, takže byste měli nechat VPN vždy, abyste se chránili před únikem dat a kybernetickými útoky, zatímco používáte veřejné W-Fi a proti rušivému snooperům, jako jsou ISP nebo inzerenti. Takže vždy udržujte VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu věřit Norton VPN

Norton Secure VPN je slušný VPN.

Při rychlostních testech prováděných v USA Norton Secure VPN snížil pouze rychlosti o průměr 40%, což je srovnatelné s některými z nejlepších VPN v roce 2023. Je to také dobré pro streamování – má přístup k nejlepším webům jako Netflix, BBC IPlayer a Amazon Prime.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí Norton VPN za měsíc

Norton zajišťuje ceny a plány VPN

Plán Měsíční cena Detail
Plán jedné zařízení 4 $.99/mo. Zobrazit plány
Plán pěti zařízení $ 7.99/mo. Zobrazit plány
Plán deseti zařízení $ 9.99/mo. Zobrazit plány

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Norton VPN dobrý nápad

Norton Secure VPN vás chrání před hackery a sledováním na veřejném wifi a proti Snoopingu ISP doma. Můžete jej použít pro bezpečné torrenty. A má servery ve 29 zemích, což vám umožní získat IP adresu na většině míst po celém světě. Hlavní upozornění je, že to nefunguje se všemi streamovacími službami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám udržovat Norton VPN po celou dobu

Vzhledem k tomu, že vaše VPN je vaše nejlepší forma ochrany před hackery a pomáhá udržovat vaše informace v soukromí, je nejlepší nechat VPN, kdykoli jste na internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má iPhone zabudováno VPN

IPhony mají vestavěný klient VPN, který vám umožňuje připojit se k serveru VPN, pokud znáte jeho podrobnosti. Jinak musíte použít samostatnou aplikaci VPN, abyste zůstali v bezpečí přes internet. Cyberghost VPN má vyhrazenou aplikaci iOS, kterou můžete nainstalovat a připojit k jednomu klepnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu svůj VPN

Pokud jste to tak ještě neučinili, přidejte VPN.Otevřete aplikaci nastavení telefonu.Klepněte na síť & Internet. VPN.Vedle VPN, kterou chcete změnit, klepněte na Nastavení .Zapněte nebo vypněte vždy na VPN. Pokud jste nastavili VPN prostřednictvím aplikace, nebudete mít vždy možnost.V případě potřeby klepněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zabrání VPN vaše poloha sledování polohy

VPN šifruje a skrývá celý svůj online provoz. Skryje vaši IP adresu, umístění a všechny digitální aktivity, včetně stahování, streamování a herních aktivit. VPN skrývá vaši historii prohlížení před internetovým internetem, webovými stránkami, online snoopery a dokonce i vládou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nedělat při používání VPN

VPN vás neudělá úplně anonymní.Vaše soukromí závisí na vaší službě VPN.V některých zemích je nezákonné používat VPN.Dobré služby VPN stojí peníze.Použití VPN zpomaluje rychlosti vašeho připojení.VPN zvyšují spotřebu dat.Některé online služby zakazují uživatele VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Skrývá použití VPN vaše polohu

VPN může skrýt vaši online identitu maskováním vaší IP adresy. Šifruje vaši polohu a data, která odesíláte a přijímáte, a pomáhá chránit vaše osobní identifikovatelné údaje (PII). Tato data mohou přijít ve formě vašich bankovních informací, stejně jako sociální zabezpečení a čísla řidičských licencí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je legální používat VPN v USA

Ano, je naprosto legální používat VPN téměř všude. Neexistují žádná omezení pro používání VPN v USA, Velké Británii, Kanadě a téměř celé Evropě. Ale existuje několik odlehlých hodnot. Některé země, které již silně omezují svobodu svých lidí, také omezily použití VPN.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Tengo que mantener mi Mini de Google Home??
Next Post
Jak připojím svůj telefon i s inteligentní televizí?