15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Můžete zavolat Discover 24 7?





Shrnutí článku:

Můžete zavolat Discover po všechny hodiny? Jsme k dispozici, abychom vám pomohli 24 hodin denně.

Jak mohu mluvit se skutečnou osobou na Discover? Pokud potřebujete okamžitý přístup, můžete kontaktovat zákaznický servis na čísle 1-800 (1-800-347-2683).

Jak mohu zavolat Discover Bank? Naše u.S.-Specialisté na bankovnictví jsou zde, aby pomohli kdykoli na 1-800-347-7000. Discover Bank je členem FDIC.

Je objevovat kartu, která má problémy? Naše služba v současné době funguje tak, jak se očekává v místě, které jste poskytli. Pokud se to změní, řekneme vám o tom zde.

Má Discovery pravidlo 5/24? Obecně jsou všechny osobní kreditní karty, včetně nabíjecích karet a maloobchodních karet, zohledněny do vašeho počtu 5/24. Kromě toho jsou zahrnuty vizitky s TD Bank, Capital One a Discover.

Jaká je doba omezení pro objevování kreditní karty? Objevte kreditní platby na váš účet ve stejný den, pokud jsou obdrženy do půlnoci východního času, 6 dní v týdnu. Objevte se v sobotu nezpracovávají platby. Pokud Discover obdrží platbu po půlnoci v pátek nebo na svátku, bude to připsat na váš účet další denní den.

Má objev dobrý zákaznický servis? Objevte top je žebříčku zákaznických služeb. Objevte a další vydavatelé kreditních karet ve studii byli hodnoceni skóre spokojenosti zákazníků, které byly založeny na 100-bodové stupnici. Skóre spokojenosti zákazníků společnosti Discover bylo 842 – nejvyšší mezi emitenty po páté za šest let.

Snižuje uzavření kreditní karty vaše skóre? Odborníci na úvěry doporučují uzavření kreditních karet, i když je nepoužíváte, z dobrého důvodu. „Zrušení kreditní karty má potenciál snížit vaše skóre, nikoli ji zvýšit,“ říká Beverly Harzog, odborník na kreditní karty a analytik spotřebitelských financí pro U.S. Zprávy a World Report.

Je objevovat zákaznický servis Bank dobrý? Nabízí také některé jedinečné účty, jako je jeho účet za kontrolu zády a CD s podmínkami až 10 let. Navíc má banka silnou pověst pro vynikající zákaznický servis a jednu z nejlepších mobilních aplikací pro online banku.

Má Discover Online chat? Pokud jste se nacházeli mimo U.S., Místo toho byste měli zavolat na číslo 1-224-888-7777. Telefonní zařízení pro číslo Deaf (TDD) je 1-800-347-7449. Live Chat: Pokud byste raději napsali své otázky (a získali písemný záznam), můžete místo toho použít Live Chat Discover’s Live Chat.

Proč lidé nepřijímají kartu Discover? Obchodníci platí více. Může být žádným překvapením, že důvodem, proč se mnoho obchodníků odhlásí při přijímání Discover Card (a American Express, je o spodním řádku o spodním řádku. Karta Discover je také jako American Express v tom, že oba účtují o něco více, aby majitelé ukládali, aby přijali své karty.

Proč moje karta Discover Card klesá všude? Klíčové body o: Proč byla moje karta odmítnuta? Pokud dosáhnete svého úvěrového limitu (nebo pokud se váš limit sníží), můžete se odmítnout.

Otázky:

  1. Můžete zavolat Discover po všechny hodiny?
  2. Jak mohu mluvit se skutečnou osobou na Discover?
  3. Jak mohu zavolat Discover Bank?
  4. Je objevovat kartu, která má problémy?
  5. Má Discovery pravidlo 5/24?
  6. Jaká je doba omezení pro objevování kreditní karty?
  7. Má objev dobrý zákaznický servis?
  8. Snižuje uzavření kreditní karty vaše skóre?
  9. Je objevovat zákaznický servis Bank dobrý?
  10. Má Discover Online chat?
  11. Proč lidé nepřijímají kartu Discover?
  12. Proč moje karta Discover Card klesá všude?

Odpovědi:

1. Můžete zavolat Discover po všechny hodiny? Jsme k dispozici, abychom vám pomohli 24 hodin denně.

2. Jak mohu mluvit se skutečnou osobou na Discover? Pokud potřebujete okamžitý přístup, můžete kontaktovat zákaznický servis na čísle 1-800 (1-800-347-2683).

3. Jak mohu zavolat Discover Bank? Naše u.S.-Specialisté na bankovnictví jsou zde, aby pomohli kdykoli na 1-800-347-7000. Discover Bank je členem FDIC.

4. Je objevovat kartu, která má problémy? Naše služba v současné době funguje tak, jak se očekává v místě, které jste poskytli. Pokud se to změní, řekneme vám o tom zde.

5. Má Discovery pravidlo 5/24? Obecně jsou všechny osobní kreditní karty, včetně nabíjecích karet a maloobchodních karet, zohledněny do vašeho počtu 5/24. Kromě toho jsou zahrnuty vizitky s TD Bank, Capital One a Discover.

6. Jaká je doba omezení pro objevování kreditní karty? Objevte kreditní platby na váš účet ve stejný den, pokud jsou obdrženy do půlnoci východního času, 6 dní v týdnu. Objevte se v sobotu nezpracovávají platby. Pokud Discover obdrží platbu po půlnoci v pátek nebo na svátku, bude to připsat na váš účet další denní den.

7. Má objev dobrý zákaznický servis? Objevte top je žebříčku zákaznických služeb. Objevte a další vydavatelé kreditních karet ve studii byli hodnoceni skóre spokojenosti zákazníků, které byly založeny na 100-bodové stupnici. Skóre spokojenosti zákazníků společnosti Discover bylo 842 – nejvyšší mezi emitenty po páté za šest let.

8. Snižuje uzavření kreditní karty vaše skóre? Odborníci na úvěry doporučují uzavření kreditních karet, i když je nepoužíváte, z dobrého důvodu. „Zrušení kreditní karty má potenciál snížit vaše skóre, nikoli ji zvýšit,“ říká Beverly Harzog, odborník na kreditní karty a analytik spotřebitelských financí pro U.S. Zprávy a World Report.

9. Je objevovat zákaznický servis Bank dobrý? Nabízí také některé jedinečné účty, jako je jeho účet za kontrolu zády a CD s podmínkami až 10 let. Navíc má banka silnou pověst pro vynikající zákaznický servis a jednu z nejlepších mobilních aplikací pro online banku.

10. Má Discover Online chat? Pokud jste se nacházeli mimo U.S., Místo toho byste měli zavolat na číslo 1-224-888-7777. Telefonní zařízení pro číslo Deaf (TDD) je 1-800-347-7449. Live Chat: Pokud byste raději napsali své otázky (a získali písemný záznam), můžete místo toho použít Live Chat Discover’s Live Chat.

11. Proč lidé nepřijímají kartu Discover? Obchodníci platí více. Může být žádným překvapením, že důvodem, proč se mnoho obchodníků odhlásí při přijímání Discover Card (a American Express, je o spodním řádku o spodním řádku. Karta Discover je také jako American Express v tom, že oba účtují o něco více, aby majitelé ukládali, aby přijali své karty.

12. Proč moje karta Discover Card klesá všude? Klíčové body o: Proč byla moje karta odmítnuta? Pokud dosáhnete svého úvěrového limitu (nebo pokud se váš limit sníží), můžete se odmítnout.



Můžete zavolat Discover 24 7?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zavolat Discover po všechny hodiny

Jsme k dispozici, abychom vám pomohli 24 hodin denně.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu mluvit se skutečnou osobou na Discover

Pokud potřebujete okamžitý přístup, můžete kontaktovat zákaznický servis na čísle 1-800 (1-800-347-2683).
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zavolat Discover Bank

1-800-347-7000

Naše u.S.-Specialisté na bankovnictví jsou zde, aby pomohli kdykoli na 1-800-347-7000. Discover Bank je členem FDIC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je objevovat kartu, která má problémy

Naše služba v současné době funguje tak, jak se očekává v místě, které jste poskytli. Pokud se to změní, řekneme vám o tom zde.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Discover

Obecně jsou všechny osobní kreditní karty, včetně nabíjecích karet a maloobchodních karet, zohledněny do vašeho počtu 5/24. Kromě toho jsou zahrnuty vizitky s TD Bank, Capital One a Discover.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je doba odříznutí pro objevování kreditní karty

Objevte kreditní platby na váš účet ve stejný den, pokud jsou obdrženy do půlnoci východního času, 6 dní v týdnu. Objevte se v sobotu nezpracovávají platby. Pokud Discover obdrží platbu po půlnoci v pátek nebo na svátku, bude to připsat na váš účet další denní den.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má objev dobrý zákaznický servis

Objevte top je žebříčku zákaznických služeb

Objevte a další vydavatelé kreditních karet ve studii byli hodnoceni skóre spokojenosti zákazníků, které byly založeny na 100-bodové stupnici. Skóre spokojenosti zákazníků společnosti Discover bylo 842 – nejvyšší mezi emitenty po páté za šest let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Snižuje uzavření kreditní karty vaše skóre

Odborníci na úvěr doporučují zavírání kreditních karet, i když je nepoužíváte, z dobrého důvodu. „Zrušení kreditní karty má potenciál snížit vaše skóre, nikoli ji zvýšit,“ říká Beverly Harzog, odborník na kreditní karty a analytik spotřebitelských financí pro U.S. Zprávy & Světová zpráva.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je objevovat zákaznický servis Bank dobrý

Nabízí také některé jedinečné účty, jako je jeho účet za kontrolu zády a CD s podmínkami až 10 let. Navíc má banka silnou pověst pro vynikající zákaznický servis a jednu z nejlepších mobilních aplikací pro online banku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Discover Online chat

Pokud jste se nacházeli mimo U.S., Místo toho byste měli zavolat na číslo 1-224-888-7777. Telefonní zařízení pro číslo Deaf (TDD) je 1-800-347-7449. Live Chat: Pokud byste raději napsali své otázky (a získali písemný záznam), můžete místo toho použít Live Chat Discover’s Live Chat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč lidé nepřijímají kartu Discover

Obchodníci platí více

Může být žádným překvapením, že důvodem, proč se mnoho obchodníků odhlásí při přijímání Discover Card (a American Express, je o spodním řádku o spodním řádku. Karta Discover je také jako American Express v tom, že oba účtují o něco více, aby majitelé ukládali, aby přijali své karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje karta Discover Card klesá všude

Klíčové body o: Proč byla moje karta odmítnuta, pokud dosáhnete svého kreditního limitu (nebo pokud se váš limit snížil), můžete získat odpadlou kartu, když provedou nákup. Někdy se vaše společnost pro kreditní karty může zdát podezřelé a způsobit, aby odmítli váš nákup.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejvyšší limit na kartě Discover IT

Nejvyšší limit kreditní karty, se kterou jsme se setkali pro The Discover It® Cash Back, je 56 500 $. To je mnohem vyšší než minimální počáteční úvěrový limit 500 $. Karta má 0% intro APR na nové nákupy a převody zůstatku. Jakmile úvodní období skončí, platí pravidelné úrokové sazby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je pravidlo 2 30

2/30 pravidlo. Pravidlo 2/30 říká, že můžete mít pouze dvě aplikace každých 30 dní, jinak budete automaticky odmítnut. Pokud nemáte vysoké kreditní skóre (700+), vaše šance na schválení pro Chase Sapphire Reserve® jsou štíhlé. Chase obvykle hledá skvělé kreditní skóre nebo bankovní vztah.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je doba odkladu pro objevování zmeškaných plateb

Discover nabízí doba odkladu až 25 dní od konce fakturačního období, aby bylo možné alespoň minimální platbu a vyhnout se jakýmkoli pozdním poplatkům. Platba obdržená po lhůtě je považována za pozdě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Discover zákaznický servis tak dobrý

Discover nekryjí svou svépomoc jako jednorázový obchod pro všechny vaše potřeby služeb. Místo toho nabízejí odpovědi na jednoduché otázky, ale stále dávají zákazníkům únikové trasy živému člověku. Ve skutečnosti usnadňují najít správné oddělení a oslovit, jak to pro vás dává největší smysl.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč většina míst nepřijímá objevit

Může být žádným překvapením, že důvodem, proč se mnoho obchodníků odhlásí při přijímání Discover Card (a American Express, je o spodním řádku o spodním řádku. Karta Discover je také jako American Express v tom, že oba účtují o něco více, aby majitelé ukládali, aby přijali své karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší zrušit nevyužité kreditní karty nebo je nechat

Je lepší udržovat nevyužité kreditní karty otevřené než je zrušit, protože i nevyužité kreditní karty s zůstatkem 0 $ budou každému měsíci stále hlásit pozitivní informace o úvěrových kancelářích. Obzvláště stojí za to udržovat nevyužitou kreditní kartu otevřenou, když účet nemá roční poplatek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší zavřít kreditní kartu nebo nechat ji otevřenou s nulovou rovnováhou

Obecně je lepší nechat své kreditní karty otevřené s nulovým zůstatkem namísto jejich zrušení. To platí, i když se nepoužívají, protože otevřené kreditní karty vám umožní udržovat nižší celkový poměr využití kreditu a umožní vaší úvěrové historii zůstat ve vaší zprávě déle.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě obžalovala banka

Proč mě Discover Bank žaluje, pokud vás Discover žaluje za výběr pohledávek, věří, že dlužíte dluh, který nebyl schopen sbírat. Obecně, Discover bude zvážit účet kreditní karty, pokud spotřebitel neudělal minimální požadovanou částku kreditní karty po dobu nejméně 180 dnů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody Discover Bank

Nelze bankovat osobně.Potřebujete 2 500 $ na otevření účtu CD nebo peněžního trhu.Nepohradne poplatky za bankomat mimo síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to zákaznický servis Live Chat

Podpora Live Chat je způsob, jak zákazníci vést konverzace v reálném čase a zpět s podpůrnými agenty. Pomocí softwaru Live Chat zabudovaný na webových stránkách společnosti mohou zákazníci poslat své otázky osobě, která na ně může rychle odpovědět ve stejném malém okně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to virtuální chat služby zákazníkům

Asociati komunikují se zákazníky především prostřednictvím poštovního, chatového a telefonu a využívají řadu softwarových nástrojů k navigaci v oblasti zákazníků, výzkumu a kontroly zásad a komunikaci efektivních řešení v zábavném a rychle se rozvíjejícím prostředí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych mít 3 kreditní karty

Obecně se doporučuje, abyste měli najednou dva až tři účty kreditních karet, kromě jiných typů kreditu. Nezapomeňte, že váš celkový dostupný kredit a váš poměr dluhu k úvěru mohou mít dopad na vaše kreditní skóre. Pokud máte více než tři kreditní karty, může být obtížné sledovat měsíční platby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Amazon nepřijímá Discover

Mezi aktuálně přijímané kreditní karty patří Visa, MasterCard, Discover, American Express, Diners Club a JCB. Amazonka.Karta Com Store je k dispozici pro použití s ​​vybranými obchodníky. Za určitých okolností můžete být omezeni na používání kreditních karet Visa a MasterCard.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedo retirar 500 Naira de POS??
Next Post
Jak chráním svůj telefon, dokud nedojde můj případ?