15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kdo je nejbohatší HGTV hvězda?



Kdo je nejbohatší HGTV hvězda?

Shrnutí článku:

Kdo je nejoblíbenější hvězdou HGTV? Scott McGilVray je od roku 2008 nejlépe hodnocenou HGTV hvězdou v USA a Kanadě.

Kolik dostávají hostitelé HGTV zaplaceni? Od 2. června 2023 je průměrná roční mzda za hostitele HGTV ve Westhaven Moonstone v Kalifornii 40 277 $ ročně.

Jak HGTV najde hostitele? Hostitelé a talent vybraný pro programy jsou vybíráni různými produkčními společnostmi show.

Dostávají klienti na HGTV zaplaceni? Majitelé domů nedostanou zaplaceno za to, že to milují, nebo je uveďte, ale musí mít rozpočet na renovaci ve výši 100 000 $.

Kdo udržuje nábytek na pořadech HGTV? Majitelé domů se nedostanou k udržení nábytku a dekorací zobrazené v televizi.

Kolik platí HGTV Chip a Joanna? Chip a Joanna údajně vydělali v průměru 30 000 $ za renovaci na horním fixaru.

Kolik platí HGTV Christinu? Christina Hall vydělala 50 000 $ za epizodu pro Christinu na pobřeží.

Máte peníze za to, že jste na HGTV? Majitelé domů nedostanou zaplaceno za to, že to milují, nebo je uveďte.

Platí lidé na HGTV za své renovace? Majitelé domů musí přijít s penězi na projekty.

Proč neukazují koupelny na domovském městě? Koupelny nejsou na domovském městě zobrazeny, protože pokoje jsou navrženy na základě toho, co majitelé domů upřednostňují.

Do Ben a Erin opravdu žijí v Laurel? Ben a Erin žijí v historické čtvrti Laurel s jejich dvěma velkými štěňatami Pyrenees, Chevy a Baker.

15 otázek:

  1. Kdo je nejoblíbenější hvězdou HGTV?
  2. Scott McGilVray je od roku 2008 nejlépe hodnocenou HGTV hvězdou v USA a Kanadě.

  3. Kolik dostávají hostitelé HGTV zaplaceni?
  4. Od 2. června 2023 je průměrná roční mzda za hostitele HGTV ve Westhaven Moonstone v Kalifornii 40 277 $ ročně.

  5. Jak HGTV najde hostitele?
  6. Hostitelé a talent vybraný pro programy jsou vybíráni různými produkčními společnostmi show.

  7. Dostávají klienti na HGTV zaplaceni?
  8. Majitelé domů nedostanou zaplaceno za to, že to milují, nebo je uveďte, ale musí mít rozpočet na renovaci ve výši 100 000 $.

  9. Kdo udržuje nábytek na pořadech HGTV?
  10. Majitelé domů se nedostanou k udržení nábytku a dekorací zobrazené v televizi.

  11. Kolik platí HGTV Chip a Joanna?
  12. Chip a Joanna údajně vydělali v průměru 30 000 $ za renovaci na horním fixaru.

  13. Kolik platí HGTV Christinu?
  14. Christina Hall vydělala 50 000 $ za epizodu pro Christinu na pobřeží.

  15. Máte peníze za to, že jste na HGTV?
  16. Majitelé domů nedostanou zaplaceno za to, že to milují, nebo je uveďte.

  17. Platí lidé na HGTV za své renovace?
  18. Majitelé domů musí přijít s penězi na projekty.

  19. Proč neukazují koupelny na domovském městě?
  20. Koupelny nejsou na domovském městě zobrazeny, protože pokoje jsou navrženy na základě toho, co majitelé domů upřednostňují.

  21. Do Ben a Erin opravdu žijí v Laurel?
  22. Ben a Erin žijí v historické čtvrti Laurel s jejich dvěma velkými štěňatami Pyrenees, Chevy a Baker.

Podrobné odpovědi:

  1. Kdo je nejoblíbenější hvězdou HGTV?

    Scott McGilVray je nejlépe hodnocenou HGTV hvězdou v USA a Kanadě od roku 2008. Získal popularitu svými nemovitostmi a renovaci.

  2. Kolik dostávají hostitelé HGTV zaplaceni?

    Od 2. června 2023 je průměrná roční mzda za hostitele HGTV ve Westhaven Moonstone v Kalifornii 40 277 $ ročně. To se překládá na přibližně 19 $.36 za hodinu. Je důležité si uvědomit, že plat se může lišit v závislosti na faktorech, jako je zkušenost a hodnocení show.

  3. Jak HGTV najde hostitele?

    Hostitelé a talent vybraný pro programy, které vidíte na HGTV, jsou vybíráni různými produkčními společnostmi show. Přesný proces hledání hostitelů a konkurzů není veřejně zveřejněn. HGTV neposkytuje konkrétní kontaktní informace pro produkční společnosti.

  4. Dostávají klienti na HGTV zaplaceni?

    Ne, klienti nebo majitelé domů nedostanou zaplaceno za to, že jsou na pořadech, jako je Love It nebo List It. Musí však mít významný rozpočet na renovaci, obvykle kolem 100 000 $, aby byli zváženi pro show. Rozpočet renovace se používá k pokrytí nákladů na renovaci.

  5. Kdo udržuje nábytek na pořadech HGTV?

    Majitelé domů se nedostávají k udržení nábytku a dekorací, které jsou zobrazeny na HGTV show. Ve většině případů jsou domy představeny pro show a nábytek a výzdoba nejsou zahrnuty do konečné renovace.

  6. Kolik platí HGTV Chip a Joanna?

    Chip a Joanna Gaines, populární hostitelé horního fixaru, údajně provedli v průměru 30 000 $ za renovaci v show. Také obdrželi nezveřejněný poplatek od HGTV. V průběhu prvních pěti sezón show vydělali alespoň 2 $.37 milionů samotných televizních rekonstrukcí.

  7. Kolik platí HGTV Christinu?

    Pro svou sérii Christina na pobřeží podepsala Christina Hall v roce 2019 dohodu s HGTV, aby vydělala 50 000 $ za epizodu. S vysíláním 38 epizod by vydělala celkem 1 $.Jen 9 milionů z této série.

  8. Máte peníze za to, že jste na HGTV?

    Ne, majitelé domů nebo klienti na pořadech HGTV nedostávají zaplaceny za jejich účast. Hlavní výhodou pro majitele domů jsou služby renovace a designu poskytované show.

  9. Platí lidé na HGTV za své renovace?

    Ano, lidé na HGTV show jsou zodpovědní za placení za své vlastní renovace. Zatímco přehlídka může přispívat určitými zdroji nebo slevami, majitelé domů musí stále přijít s penězi na financování projektů.

  10. Proč neukazují koupelny na domovském městě?

    Pokoje uvedené na domovském městě jsou založeny na prioritách majitelů domů, rozpočtu a časových omezení. Společné prostory domu jsou často upřednostňovány před koupelnami nebo méně vizuálně působivými prostory. Volba návrhu je přizpůsobena tak, aby vyhovovala specifickým potřebám a preferencím majitelů domů.

  11. Do Ben a Erin opravdu žijí v Laurel?

    Ano, Ben a Erin Napier, hostitelé domovského města, žijí v historické čtvrti Laurel. Bydlí tam se svými dvěma velkými psi Pyreneje jménem Chevy a Baker.


Kdo je nejbohatší HGTV hvězda?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo je nejoblíbenější hvězdou HGTV

Scott McGilVray je od roku 2008 nejlépe hodnocenou HGTV hvězdou v USA a Kanadě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik dostávají hostitelé HGTV zaplaceni

Kolik vydělává hostitel HGTV ve Westhaven Moonstone v Kalifornii od 2. června 2023, průměrná roční mzda za hostitele HGTV ve Westhaven Moonstone je 40 277 $ ročně. Jen pro případ, že potřebujete jednoduchou kalkulačku platu, to funguje jako přibližně 19 $.36 za hodinu. Toto je ekvivalent 774 $/týden nebo 3 356 $/měsíc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak HGTV najde hostitele

Hostitelé a talent vybraní pro programy, které vidíte v našich sítích, jsou vybíráni různými produkčními společnostmi show. Nejsme poskytnuty informace o tom, kdy nebo jak často produkční společnosti pořádají konkurzy, ani neposkytujeme konkrétní kontaktní informace pro produkční společnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dostávají klienti na HGTV zaplaceni

Dostanou majitelé domů zaplaceni, aby byli na lásku, nebo to uveďte, abyste to jednoduše řekli, ne, ne. Zatímco HGTV se konkrétně nezabývá platbou ve své žádosti, poznamenávají, že majitelé domů musí mít nyní rozpočet na renovaci 100 000 $ (tento požadavek dříve byl 50 000 $ a poté 75 000 $).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo udržuje nábytek na pořadech HGTV

Majitelé domů

Majitelé domů na HGTV pořadech se dostanou k udržení nábytku, který mluví uvnitř domu, mnoho diváků omdlí nad konečnými rozvrženími. Ale tady je kicker: Častěji než ne, domy jsou představeny, což znamená, že majitelé domů si udržují nábytek a dekor, který je zobrazen v televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik platí HGTV Chip a Joanna

Chip a Joanna údajně vydělali v průměru 30 000 $ za renovaci na horním fixaru a plus nezveřejněný poplatek z HGTV. S 79 epizodami pod pásem v prvních pěti sezónách show, Chip a Joanna vyrobili alespoň 2 $.37 milionů jen z televizních rekonstrukcí samotných.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik platí HGTV Christinu

Kolik má Christina na pobřeží pro svou sérii Christina na pobřeží, Christina Hall podepsala dohodu v roce 2019 s HGTV, aby vydělala 50 000 $ za epizodu. Vzhledem k tomu, že série vysílala 38 epizod, to by se rovnalo 1 $.9 milionů celkem jen z této série.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Máte peníze za to, že jste na HGTV

Dostanou majitelé domů zaplaceni, aby byli na lásku, nebo to uveďte, abyste to jednoduše řekli, ne, ne. Zatímco HGTV se konkrétně nezabývá platbou ve své žádosti, poznamenávají, že majitelé domů musí mít nyní rozpočet na renovaci 100 000 $ (tento požadavek dříve byl 50 000 $ a poté 75 000 $).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Platí lidé na HGTV za své renovace

Existuje společný předpoklad, že jeho přehlídka přichází s bezplatnou rekonstrukcí nebo alespoň zlevněným zbožím. Naopak, majitelé domů musí přijít s penězi na projekty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč neukazují koupelny na domovském městě

"Lidé se nás často ptají, proč neděláme koupelny nebo proč se všechny místnosti na show zobrazují," Napsala v příspěvku na Instagramu, "A odpověď je snadná: Navrhujeme pokoje, na které nám naši majitelé domů říkají nejvíce (obvykle běžné prostory), na co jejich rozpočet bude bezpečně pokrýt a k čemu máme čas udělat …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do Ben a Erin opravdu žijí v Laurel

Erin a Ben žijí v historické čtvrti Laurel s jejich dvěma sladkými štěňaty Pyrenees, Chevy a Baker. (Baker a já jsme se během naší návštěvy stali dobrými přáteli).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dostávají rodiny na HGTV zaplaceno

Dostanou majitelé domů zaplaceni, aby byli na lásku, nebo to uveďte, abyste to jednoduše řekli, ne, ne. Zatímco HGTV se konkrétně nezabývá platbou ve své žádosti, poznamenávají, že majitelé domů musí mít nyní rozpočet na renovaci 100 000 $ (tento požadavek dříve byl 50 000 $ a poté 75 000 $).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo platí za práci na horním fixaru

Platí HGTV překvapivě rekonstrukce na „fixaru horního“, odpověď zní ne. Pár (nebo osoba) je zodpovědný za placení za své vlastní renovace, ale to neznamená, že odešli úplně prázdnou rukou. Zatímco HGTV nefinancuje renovace, platí za jednu velkou položku lístku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Majitelé domů dostanou zaplaceno na HGTV

Dostanou majitelé domů zaplaceni, aby byli na lásku, nebo to uveďte, abyste to jednoduše řekli, ne, ne. Zatímco HGTV se konkrétně nezabývá platbou ve své žádosti, poznamenávají, že majitelé domů musí mít nyní rozpočet na renovaci 100 000 $ (tento požadavek dříve byl 50 000 $ a poté 75 000 $).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo stojí více Christina nebo Tarek

Podle čistého jmění celebrit je čisté jmění Christiny Hall 25 milionů dolarů. Web dává čisté jmění Tarek El Moussa za 15 milionů USD.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik dostává Tarek El Moussa zaplacena HGTV

Tarek El Moussa vydělává 200 000 dolarů za epizodu s dalším příjmem z nemovitostí v milionech dolarů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit daně, pokud vyhrajete domov HGTV

Všechny federální, státní a místní daně z velké ceny jsou odpovědností vítěze velké ceny. Vítězem velké ceny bude vydán daňový formulář 1099 pro skutečnou hodnotu velké ceny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete prodat dům HGTV, pokud vyhrajete

Pokud se vítěz rozhodl pro alternativu hotovosti, domácí posádka Dream je obvykle schopna prodat dům za měsíc, někdy ve dnech. Ačkoli noví majitelé zůstávají bezejmenné, kupují domy za cenu nebo kolem ní, kterou HGTV považuje za domy, ale „jen zřídka za plnou hodnotu. “

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik si Chip a Joanna účtují za své služby

Ukázalo se, že to bude stát docela penny. Podle ThecheatSheet.Com, soutěžící musí být ochotni zahodit minimálně 30 000 $ na renovace, aby se zázraky Waco, Chip a Joanna Gaines ukázaly na prahu připravené na úplnou demolici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získat bezplatný domácí člověka z HGTV

Je váš domov nebo někdo, koho znáte, je doma, který potřebuje extrémní renovaci, která vás – nebo oni – můžete kvalifikovat na show! Chcete -li požádat, nebo někoho nominovat, přejděte na https: // emhe.televize/.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč neukazují ložnice na domovském městě

"Lidé se nás často ptají, proč neděláme koupelny nebo proč se všechny místnosti na show zobrazují," Napsala v příspěvku na Instagramu, "A odpověď je snadná: Navrhujeme pokoje, na které nám naši majitelé domů říkají nejvíce (obvykle běžné prostory), na co jejich rozpočet bude bezpečně pokrýt a k čemu máme čas udělat …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se domácí město zrušilo

Odpověď je docela jednoduchá: rodina je první. Mezi vychováním dvou malých dětí a museli cestovat do nového města, "život převzetí" S jejich osobním životem se dobře nespaví. Je to těžká pilulka, která polyká, ale nemáme nic jiného než úctu k páru HGTV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s bratrem Bena Napiera na domovském městě

Jesse se oženil se svou vysněnou dívkou v červnu 2019 na trávníku Green House v Laurel. Po jejich svatbě Jesse a Lauren věděli, že se chtějí přestěhovat do většího domu v historickém městě, kde by měli dostatek prostoru pro růst své rodiny. “Mám pocit.”.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč bylo domovské město zrušeno

Odpověď je docela jednoduchá: rodina je první. Mezi vychováním dvou malých dětí a museli cestovat do nového města, "život převzetí" S jejich osobním životem se dobře nespaví. Je to těžká pilulka, která polyká, ale nemáme nic jiného než úctu k páru HGTV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo platí za nábytek na HGTV

Podle zpráv je to docela přesné & Záznam. HGTV reports údajně řekl webové stránce: „Majitelé domů vždy platí za renovaci a dostanou příležitost koupit vybavení a výzdobu použité pro inscenaci. To, co nekupují, je odstraněno z domova." Takže to máte!

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es NES en el código HS??
Next Post
Co znamená kód 1 na policii?