15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Můžete jezdit septou zdarma?

Klíčová karta SEPTA, kreditní karta nebo debetní karta, která platí za vaše vlakové jízdné na palubě. To znamená, že již nemusíte při cestování po regionální železnici nosit hotovost.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje klíč septa

Key SEPTA je bezkontaktní systém pro platby a sběr založený na kartách. S klíčovou kartou SEPTA můžete načíst prostředky na kartu a použít je k placení za jízdy v autobusech, vozích, metrech a regionální železnici. Karta může být také použita pro převody a platit za diskontované tarify.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete jezdit septa bez klíčové karty

Ano, stále můžete jezdit na septu bez klíčové karty. Septa přijímá hotovost, kreditní a debetní karty na cestování na jakékoli regionální železniční trati. Náklady na cestu jsou však vyšší při placení hotovosti na palubě. Klíčová karta vám umožňuje využít výhody bezplatných nebo snížených cen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak fungují převody na septě

Převody na septě dochází, když jezdec podnikne jednosměrnou cestu na tranzitu a poté se během dvou hodin změní na jinou tranzitní linii nebo službu. S klíčovou kartou si můžete vychutnat převody zdarma nebo sníženou cenu. Existují tři umístění tranzitu, která umožňují volnou výměnu mezi řádky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít klíč septa na všech trasách

Klíčovou kartu SEPTA lze použít na autobusy, vozíky, metro a regionální železnici. Jedná se o vhodnou možnost platby pro všechny trasy a služby SEPTA. Je však důležité si uvědomit, že přesné jízdné není nutné při používání klíčové karty, ale pokud na palubu platíte hotovost, náklady na cestu jsou vyšší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou k dispozici slevy s klíčem septa

Ano, Septa Key nabízí slevy v celém regionu s programem Perks. S klíčovou kartou můžete ušetřit peníze na výlety do muzeí, restaurací, obchodů a různých akcí. Je to skvělý způsob, jak využít další výhody při používání SEPTA pro vaše přepravní potřeby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je septa přístupná pro všechny

SEPTA se snaží zajistit přístupnou dopravu pro všechny jezdce. Většina septa vozidel a stanic je kompatibilní s ADA, s funkcemi, jako jsou výtahy na invalidním vozíku, rampy a přístupné sezení. SEPTA také nabízí paratransit služby pro jednotlivce se zdravotním postižením, kteří nejsou schopni používat běžné tranzitní trasy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svou klíčovou kartu septa pro více lidí

Klíč septa tix umožňuje více lidem cestovat společně pomocí jediného čárového kódu. S Key TIX můžete aktivovat až pět jednosměrných vstupenek na klíčové kartě a zaplatit jízdné až pět jezdců. Je to výhodná možnost pro ty, kteří cestují ve skupině.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat klíčovou kartu septa

Klíčové karty SEPTA lze zakoupit v každé kanceláři SEPTA Sales & Ticket. Náklady na klíčovou kartu jsou 4 $.95, a poskytuje pohodlný způsob, jak zaplatit za své jízdy septa. Registrace klíčové karty může také poskytnout ochranu před ztrátou nebo krádeží.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu jezdit septou s kočárkem

Ano, můžete přinést kočárek na vozidle SEPTA. Septa umožňuje kočárky na palubě autobusů, vozíků, metra a regionálních železničních vlaků. Je však důležité mít na paměti, že byste měli kočárek složit, pokud je to možné, abyste zanechali prostor pro ostatní cestující a zajistili hladký proces naložení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak poznám rozvrh vlaku na septě

SEPTA poskytuje plány vlaků pro svou regionální železniční službu na svých oficiálních webových stránkách. Můžete zkontrolovat plány online a naplánovat si výlety a zajistit, že vlak chytíte ve správný čas. Kromě toho SEPTA také poskytuje aktualizace a upozornění v reálném čase, aby byli cestující informováni o jakýchkoli změnách nebo zpožděním.

[/WPRemark]

1. Je Philadelphia septa zdarma?
Ne, Philadelphia septa není svobodná. Jízdné na autobusy je 2 $ za jízdu a první převod je zdarma. Pokud máte klíčovou kartu SEPTA, váš další převod je $ 1.

2. Můžete vzít septu bez karty?
Ano, septa přijímá hotovost, kreditní a debetní karty na cestování na jakékoli regionální železniční trati. Přesné jízdné není vyžadováno a vodič může změnit.

3. Dělá septa převody zdarma?
Ano, SEPTA nabízí bezplatné nebo snížené ceny, když máte klíčovou kartu SEPTA. Převody se vyskytují, když se vydáte na jednu jednosměrnou cestu na tranzitu a poté se během dvou hodin od této cesty změníte na jinou tranzitní linii nebo službu.

4. Kolik je klíčová karta SEPTA?
Klíčová karta SEPTA stojí 4 $.95. Registrace nové klíčové karty může také poskytnout úhradu v případě ztráty nebo krádeže.

5. Je Philadelphia Subway zdarma?
Děti 4 a méně, senioři a septa Pass and Key Card Držitelé jezdí po Philadelphia Subway zdarma. Jednotlivé jízdy pro ostatní jsou 2 $ na osobu nebo 5 $ za celodenní průkaz.

6. Co septa kryje?
Regionální železniční vlaky SEPTA slouží Philadelphii a krajině, včetně Bucks, Chester, Delaware a Montgomery County. Tři hlavní stanice v centru města dělají veřejnou dopravu skvělou volbou pro objevování města.

7. Co se stane, pokud se na septu nepovažujete?
Pokud se nepoklepáte na zahájení výletu nebo klepnutím na ji ukončíte, můžete být nabití až do maximálního jízdného s jedním výletem. Týdenní nebo měsíční držitelé TrailPass na klíčové kartě SEPTA jsou také povinni klepnout a vypnout.

8. Mohou 2 lidé použít 1 klíčovou kartu septa?
Ano, s klíčem SEPTA TIX může až pět jezdců použít jednu kartu septa klíčovou kartou aktivací až pěti jednosměrných vstupenek.

9. Je septa vlakem nebo autobusem?
Septa zahrnuje jak vlaky, tak autobusy. Jeho regionální železniční vlaky slouží Philadelphii a krajině, zatímco autobusy a další možnosti tranzitu pokrývají širší oblast.

10. Šetří septa klíč?
Ano, septa Key nabízí slevy prostřednictvím svého programu Perks. S klíčovou kartou můžete ušetřit peníze na výlety do muzeí, restaurací, obchodů a akcí v regionu.

11. Kolik stojí Philly z metra?
Philly Cheesesteak z metra má maloobchodní cenu výrobce 8 $.49. K dispozici je také menší verze za 4 $.99.

12. Bere septa kreditní karty ve vlaku?
Od 3. ledna 2022 mohou regionální železniční vodiče SEPTA přijímat kreditní karty jako platby jízdného na palubě. To umožňuje cestujícím používat svou klíčovou kartu, kreditní kartu nebo debetní kartu SEPTA pro jízdu vlakem, aniž by museli přenášet hotovost.

13. Jak funguje klíč septa?
Key SEPTA je bezkontaktní systém platebních jízdné založený na čipu. Můžete načíst prostředky na klíčovou kartu a použít je k placení za jízdy v autobusech, vozících, metrech a regionální železnici. Karta také umožňuje převody a zlevněné jízdné.

14. Můžete jezdit septa bez klíčové karty?
Ano, stále můžete jezdit na septu bez klíčové karty. SEPTA přijímá hotovost, kreditní a debetní karty pro cestování na regionální železnici. Platba hotovosti na palubě však může mít za následek vyšší jízdné.

15. Jak fungují převody na septě?
Převody na septě jsou k dispozici, když máte klíčovou kartu septa. K převodu dochází, když se vydáte na jednosměrnou cestu a do dvou hodin se změníte na jinou tranzitní linii nebo službu. Mezi řádky jsou určena určená místa pro bezplatnou výměnu.

Můžete jezdit na septu zdarma?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Philadelphia septa zdarma

Klikněte zde pro informace!). Autobusové jízdné je 2 $ za jízdu; Váš první převod je zdarma, 1 $ za váš další převod, pokud máte klíčovou kartu SEPTA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete vzít septu bez karty

Septa přijímá hotovost, kreditní a debetní karty na cestování na jakékoli regionální železniční trati. Přesné jízdné není vyžadováno. Dirigent může provést změnu, ale účty větší než 20 $ nejsou přijímány. Náklady na cestu jsou vyšší při placení hotovosti na palubě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá septa převody zdarma

Převody: Převody se objevují, když jezdec podnikne jednu jednosměrnou cestu na tranzitu a poté se změní na jinou tranzitní linii nebo službu do dvou hodin od této cesty. K využití převodů bezplatných nebo snížených cen je zapotřebí klíčová karta. Tři tranzitní umístění umožňují bezplatnou výměnu mezi řádky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je klíčová karta Septa

Klíčové karty SEPTA jsou k dispozici také při hlavním prodeji SEPTA & Pobočky vstupenek. Vezměte prosím na vědomí, že to stojí 4 $.95 Získat klíčovou kartu. Jako motivace k ochraně vašich průchodů nebo cestovní peněženky, proti ztrátě nebo krádeži, septa nabízí úhradu při registraci nové klíčové karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Philadelphia Subway zdarma

Jednotlivé jízdy jsou jen 2 $ na osobu nebo 5 $ za celodenní průkaz. Děti 4 a méně, senioři a septa Pass a držitelé klíčových karet jezdí zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co septa kryje

Regionální železniční vlaky SEPTA slouží Philadelphii a krajině se stanicemi po celém městě a v Bucks, Chester, Delaware a Montgomery County, stejně jako části Delaware a New Jersey. Tři hlavní stanice v centru města dělají veřejnou dopravu skvělou volbou pro objevování města.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud se na septu nepovažujete

Pokud nepoklepáte na spuštění výletu nebo klepnutím na ji ukončíte, můžete být nabití až do maximálního jízdného s jedním výletem. Zákazníci, kteří mají týdenní nebo měsíční stezku na klíčové kartě Septa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou 2 lidé použít 1 klíčovou kartu septa

Septa Key Tix dává lidem cestující společně schopnost „jednou prohledat“ aktivací až 5 jednosměrných vstupenek, aby zaplatili jízdné až pět jezdců pomocí jediného čárového kódu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je septa vlakem nebo autobusem

Regionální železniční vlaky SEPTA slouží Philadelphii a krajině se stanicemi po celém městě a v Bucks, Chester, Delaware a Montgomery County, stejně jako části Delaware a New Jersey. Tři hlavní stanice v centru města dělají veřejnou dopravu skvělou volbou pro objevování města.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Šetří septa klíč

ICYMI – Vaše klíčová karta SEPTA vám získá slevy v celém regionu! S výhodami – můžete ušetřit peníze na výlety do muzeí, restaurací, obchodů a nejrůznějších akcí!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí Philly z metra

Navrhovaná maloobchodní cena výrobce: 8 $.49. Subway má také 6palcový (ne AS) Big Philly Cheesesteak, se 4 uncemi nakrájeného steaku, za 4 $.99.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bere septa kreditní karty ve vlaku

3. ledna 2022

Velké zprávy pro ty z vás, kteří dávají přednost bezhotovosti! Regionální železniční vodiče SEPTA nyní mohou přijímat kreditní karty jako platbu jízdného. Svou kreditní kartu můžete použít k nákupu rychlé cesty nebo k přidání peněz do cestovní peněženky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je septa veřejná nebo soukromá

Úřad veřejné dopravy

Úřad pro dopravu v jihovýchodním Pensylvánii (SEPTA) je regionální úřad pro veřejnou dopravu, který provozuje autobus, rychlý tranzit, dojíždějící železnici, lehkou železnici a elektrické služby Trolleybus pro téměř čtyři miliony lidí v pěti okresech ve Philadelphii a jeho okolí, Pensylvania.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když nikdy nevyklepnu

Pokud se nedotknete dovnitř a ven, nemůžeme říct, odkud jste cestovali nebo až do, takže vaše cesta bude neúplná. Maximální tarify se nepočítají do omezení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud se nikdy nevyklepáte z autobusu

Pokud zapomenete klepnout na kartu jízdného při vystupování, nepokoušejte se znovu na palubu od výstupních dveří a klepněte na vaši kartu. Pokračujte do jakékoli kanceláře pro odkaz na přepravu a uplatněte nároky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když nevylepšuji klíčovou kartu Septa

Pokud nepoklepáte na spuštění výletu nebo klepnutím na ji ukončíte, můžete být nabití až do maximálního jízdného s jedním výletem. Zákazníci, kteří mají týdenní nebo měsíční stezku na klíčové kartě Septa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si koupit lístek ve vlaku

Nákup vstupenek

Stejně jako všechny vlakové společnosti*musíte si koupit lístek dříve. Pouze nediskontované kdykoli bude jízdné k dispozici od dirigenta ** – Všimněte si, že jsou dražší než nákup před cestováním.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud zapomenete klepnout na klíč septa

Dříve zakoupené lístky na papír budou i nadále přijímány. Pokud nepoklepáte na spuštění výletu nebo klepnutím na ji ukončíte, můžete být nabití až do maximálního jízdného s jedním výletem. Zákazníci, kteří mají týdenní nebo měsíční stezku na klíčové kartě Septa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se říká Philly Subway

Septa je sedmým největším systémem veřejné dopravy v zemi, s linkami vlaků, metra, vozíku a autobusů, které každý rok slouží více než 90 milionům zákazníků a dávají návštěvníkům snadný a cenově dostupný způsob prozkoumání Velké Philadelphie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je steak z metra Good

Podle přezkumu není steak v sendviči špatný a dostává kořeněnou část správně. Mohlo by to však být šťavnatější. Možná to, co může věci opravdu dobré, je ten správný druh přizpůsobení. Redditor dokonce psal o své nejvýhodnější kombinaci, zatímco si objednal steak a sýrový sendvič.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si koupit lístek do vlaku ve vlaku

Nákup vstupenek

Stejně jako všechny vlakové společnosti*musíte si koupit lístek dříve. Pouze nediskontované kdykoli bude jízdné k dispozici od dirigenta ** – Všimněte si, že jsou dražší než nákup před cestováním.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít telefon pro septu

Uživatelé Androidu si musí nejprve stáhnout aplikaci SEPTA. Jakmile je to hotovo, můžete navštívit obchod Google Play a postupovat podle pokynů SEPTA pro nalezení verze beta. Pokud máte iPhone, budete muset stáhnout aplikaci Testflight a poté postupujte podle pokynů SEPTA, abyste získali beta verzi aplikace SEPTA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak septa vydělává peníze

Většina federálního financování SEPTA poskytuje granty od Federální správy tranzitu (FTA) prostřednictvím programů financování vzorců. Septa také dostává federální fondy dálnice, které Penndot „ohýbá“ (i.E., převody) na tranzitní agentury ve společenství. SEPTA primárně používá Flex Fonds pro náhradu autobusů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik vám bude účtováno, pokud nevypnete

Mezi 2 – 30 minutami: Minimální odměna, když jdete od této stanice. Více než 30 minut: Předpokládáme, že byly provedeny dvě samostatné cesty a obě budou neúplné. Bude vám účtováno dvě maximální tarify.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud zapomenete klepnout na autobus

Co se stane, když zapomenu, že vám zapomenu, bude vám účtováno jednorázové jízdné na konec trasy, takže vždy nezapomeňte klepnout, abyste zaplatili správné jízdné.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué semana es las vacaciones de primavera en Florida 2021??
Next Post
Můžete dát sprchovou židli do vany?