15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Funguje Petcube pouze na wifi?



Článek

Shrnutí článku

Péče o petcube sleduje po vašich domácích mazlíčcích a domů, když jsou všichni pryč, zachycení akčních videí spuštěných zvukem nebo pohybem. 30sekundové klipy jsou bezpečně uloženy v cloudu a jsou k dispozici v aplikaci PetCube.

Otázky a odpovědi

1. Jak funguje petcube?
Péče o petcube sleduje po vašich domácích mazlíčcích a domů, když jsou všichni pryč, zachycení akčních videí spuštěných zvukem nebo pohybem. 30sekundové klipy jsou bezpečně uloženy v cloudu a jsou k dispozici v aplikaci PetCube.

2. Proč se můj petcube nepřipojí k mému telefonu?
Zkuste dočasně deaktivovat Wi-Fi do telefonu a připojte se k petcube pomocí mobilních dat. Zkuste také připojit k dalším veřejným kamer Petcube v krmivu a zkontrolovat problémy s omezením sítě. Tento problém může také nastat, pokud používáte neriginální nebo méně výkonný adaptér A/C.

3. Je petcube vždy nahrávání?
Pokud používáte péči o Petcube, aplikace Petcube zaznamená videa spuštěná detekcí pohybu a zvuku. Můžete nakonfigurovat oznámení o push, která mají být odeslána, jakmile jsou k dispozici nové videozáznamy.

4. Je petcube vždy zapnutý?
V péči o Petcube jsou dva režimy: vzhůru a spánek. Chcete -li změnit mezi nastavením, otevřete aplikaci Petcube, přejděte do profilu kamery v domácí nabídce a přesuňte posuvník do režimu „Sleep“ nebo „Awake“. Použijte režim probuzení, když nejste poblíž a chcete, aby byla aktivní péče o petcube. Obdržíte oznámení o hluku a pohybu.

5. Musíte platit měsíčně za Petcube?
Ne! Váš fotoaparát Petcube bude fungovat přímo z krabice. Členství v péči o Petcube je volitelné a poskytuje rozšířenou nahrávání historie videa na 3 nebo 90 dní, přístup k delším 30sekundovým videoklipům a prodlouženou dvouletou záruku (pouze plán prémiové).

6. Jak funguje Petcam?
Aplikace PETCAM vám umožňuje nastavit upozornění, aby vás informovala, kdykoli je váš mazlíček hlučný nebo potřebuje vaši pozornost. Můžete kdykoli vidět, co se děje doma. Nabízí také 8x digitální video zoom a schopnost fotografovat.

7. Jak připojím svůj petcube k telefonu?
Otevřete „Nastavení“ v telefonu, přejděte na „Nastavení Wi-Fi“, připojte se k petcube wi-fi a vraťte se do aplikace Petcube. Počkejte, až si aplikace vymění data s kamerou Petcube a naskenujte dostupné sítě Wi-Fi. Poté vyberte svou domácí síť Wi-Fi ze seznamu, zadejte heslo své sítě a klikněte na „Připojit se“.

8. Proč se můj fotoaparát nepřipojí k mému telefonu?
Zkuste vymazat mezipaměť aplikace kamery. Stiskněte a podržte aplikaci fotoaparátu a klepněte na tlačítko „I“ a otevřete nabídku Informace o aplikaci. Přejděte do nabídky úložiště a klepněte na „Vymazat mezipaměť“. Poté zkuste znovu použít fotoaparát.

9. Jak dlouho vydrží záběry špionážní kamery?
Obecně platí, že záběry bezpečnostní kamery trvají tři měsíce do jednoho roku, v závislosti na případu. Staré záběry jsou automaticky smazány a vytvářejí prostor pro nové nahrávky. Všimněte si, že každá bezpečnostní kamera a kapacita skladování se může lišit. Některé podniky a finanční instituce mají velké množství úložného prostoru.

10. Jak zjistím, jestli je můj petcube zapnutý?
Oznámení o LED PETCUBE LED LED:
– Ustálená žlutá: Pokud jste právě zapnuli petcube, ukáže tuto barvu, zatímco to zavádí až 30 sekund.
– Pulsing Green: Režim nastavení.
– Ustálená bílá: online, pohotovostní režim.
– Pulsing White: Petcube Care ™ je aktivní a ukládá video na vaši časovou osu.
– Ustálená modrá: režim přehrávání.

11. Proč je moje kamera offline petcube?
Pokud se váš stav fotoaparátu PetCube zobrazí jako „odpojený“ v aplikaci PetCube, obvykle to naznačuje problém s připojením.


Funguje Petcube pouze na WiFi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje petcube

Péče o petcube sleduje po vašich domácích mazlíčcích a domů, když jsou všichni pryč, zachycují akční videa, vyvolaná zvukem nebo pohybem. 30sekundové klipy jsou bezpečně uloženy v cloudu a jsou přístupné v interaktivní časové ose v aplikaci Petcube pro kontrolu a stahování po dobu 3 nebo 90 dnů (v závislosti na plánu předplatného).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč vyhrál můj petcube připojit se k mému telefonu

Pokuste se dočasně zakázat Wi-Fi na telefonu a připojit se k petcube při používání mobilních dat nebo se pokusit připojit k jiným veřejným petcube kamerám v krmivu, abyste se ujistili, že se nejedná o problém s omezením sítě. Tento problém může nastat, pokud používáte neriginální nebo méně výkonný adaptér klimatizace.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je petcube vždy nahrávání

Pokud používáte péči o Petcube, aplikace Petcube zaznamená videa spuštěná detekcí pohybu a zvuku a můžete nakonfigurovat oznámení push, která mají být odeslána, jakmile budou k dispozici nové videozáznamy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je petcube vždy zapnutý

V péči o Petcube jsou dva režimy: vzhůru a spánek. Chcete -li změnit mezi nastavením, otevřete aplikaci Petcube, přejděte do profilu kamery v domácí nabídce a přesuňte posuvník do režimu „Sleep“ nebo „Awake“. Použijte režim probuzení, když nejste poblíž a chcete, aby byla aktivní péče o petcube. Získáte hluk & Oznámení o pohybu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit měsíčně za Petcube

Ne! Váš fotoaparát Petcube bude fungovat přímo z krabice! Členství v péči o Petcube je volitelné a poskytuje rozšířenou záznam historie videa na 3 nebo 90 dní, přístup k delším 30 sekundovým videoklipům, prodlouženou dvouletou záruku (pouze plán prémie).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje Petcam

Aplikace PETCAM umožňuje nastavit upozornění, aby vás informovala, kdykoli je váš mazlíček hlučný nebo potřebuje vaši pozornost. Můžete vidět kdykoli, co se děje doma. 8x digitální video zoom. Pořiďte fotografie pro domácí mazlíčky – Vytvořte fotografie pro zachycení jedinečných okamžiků – kdykoli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj petcube k telefonu

Otevřete „Nastavení“ v telefonu, přejděte na „Nastavení Wi-Fi“, připojte se k Petcube Wi-Fi a vraťte se do aplikace Petcube. Počkejte, až si aplikace vymění data s fotoaparátem Petcube a naskenujte dostupné sítě Wi-Fi, poté ze seznamu vyberte svou domácí síť Wi-Fi, vložte do sítě a stiskněte „Připojit se“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj fotoaparát nepřipojí k mému telefonu

Vymazat mezipaměť aplikací pro kameru

Stiskněte a podržte aplikaci kamery a klepněte na „I" tlačítko pro otevření nabídky Informace o aplikaci. Přejděte do nabídky úložiště. Klepněte na Clear Cache. Zkuste znovu použít fotoaparát.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží záběry špionážní kamery

Obecně platí, že záběry bezpečnostní kamery trvá od tří měsíců do jednoho roku na základě případů. Staré záběry jsou automaticky smazány a vytvářejí prostor pro nové nahrávky. Všimněte si, že každá bezpečnostní kamera je odlišná a také úložný prostor. Několik podniků a finančních institucí má velké množství skladovací kapacity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli je můj petcube zapnutý

PETCUBE CAMERA LED LED SVĚTLA Oznámení Betedly Yellow – Pokud jste právě napájeli petcube, ukáže tuto barvu, zatímco to zavádí až 30 sekund.Pulzující zelená – režim nastavení.Ustálená bílá – online, pohotovostní režim.Pulsing White – PetCube Care ™ je aktivní a ukládá video na vaši časovou osu.Ustálená modrá – režim přehrávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje kamera offline petcube

Pokud se váš stav fotoaparátu PetCube zobrazí jako „odpojený“ v aplikaci Petcube, obvykle to znamená, že váš telefon není v současné době připojen k internetu nebo sítí, ke které jste připojeni. Zkuste přepnout na jakoukoli jinou síť Wi-Fi nebo se připojte k fotoaparátu pomocí mobilních dat (LTE, 3G).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji internet pro aplikaci Petcam

Petcam se snadno používá

Jednoduše a bezpečně sledujte svého domácího mazlíčka. Vše, co potřebujete, je váš smartphone, tablet nebo počítač / notebook připojený k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí péče o petcube za to

Stojí to za peníze! Milujeme náš petcube, dává nám tolik mysli, že jsme schopni zkontrolovat naše kožešinové děti, když nejsme doma. Jen samotná kamera stojí za všechny peníze, ale přidaným bonusem, že jim dokáže dávat dárky, když nejsme doma, je třešnička nahoře.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat svého psa doma z práce

Furbo 360 ° psí kamera: Nejlepší pro psy

Můžete sledovat a hrát si se svým štěněm z práce, když jste na dovolené nebo z chodby. Naší oblíbenou funkcí je upozornění na kůru, funkce, která do telefonu vysílá upozornění, když Furbo detekuje štěkání. Je to obzvláště užitečné, pokud máte hlasový psí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používáte fotoaparát Petcube

Přejděte do nabídky „Domů“ v levém horním rohu aplikace, vyberte „Přidat kameru“, vyberte si ze seznamu možností svůj PetCube a postupujte podle kroků na obrazovce. Pokud světlo LED na fotoaparátu bliká, stiskněte a podržte tlačítko Start na zadní straně fotoaparátu po dobu 3 sekund a uvolněte jej, když LED světlo změní barvu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojit kameru k mobilnímu telefonu

Aplikace, která je právě tady a uvidíte pěknou prázdnou obrazovku Další věc, kterou musíte udělat, je zamířit do fotoaparátu. A jděte do nabídky. A přejděte do nabídky sítě. A přejděte dolů

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje petcube kamera offline

Pokud se váš stav fotoaparátu PetCube zobrazí jako „odpojený“ v aplikaci Petcube, obvykle to znamená, že váš telefon není v současné době připojen k internetu nebo sítí, ke které jste připojeni. Zkuste přepnout na jakoukoli jinou síť Wi-Fi nebo se připojte k fotoaparátu pomocí mobilních dat (LTE, 3G).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj fotoaparát nepřipojí k mému iPhone

Restartujte svůj iPhone, iPad nebo iPod touch. Aktualizujte svůj iPhone na nejnovější verzi iOS. Znovu vyzkoušejte fotoaparát pořízením fotografie. Pokud má vaše zařízení přední a zadní kameru, zkontrolujte, zda jeden nebo oba nefungují.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělat špionážní kamery utéct Wifi

Většina špionážních kamer však používá bezdrátový internet. WiFi umožňuje většině inteligentních zařízení běžet, a zatímco většina lidí je v této představě v pořádku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je trest za špionážní kameru

Porušení zákona o skrytém fotoaparátu státu je přestupkem, který lze potrestat až o šest měsíců ve vězení a pokutou až 1 000 $. CAL. Trestní zákoník § 19. Následující přestupky nesou maximálně 2 000 $ pokutu a až jeden rok ve vězení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, když je můj petcube offline

Pokud se váš stav fotoaparátu PetCube zobrazí jako „odpojený“ v aplikaci Petcube, obvykle to znamená, že váš telefon není v současné době připojen k internetu nebo sítí, ke které jste připojeni. Zkuste přepnout na jakoukoli jinou síť Wi-Fi nebo se připojte k fotoaparátu pomocí mobilních dat (LTE, 3G).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená modré světlo na petcube

Ustálená modrá – režim přehrávání. Uvědomte si, že si myslíte své soukromí! Petcube v tuto chvíli streamuje živé video. Pulsing Blue – Alexa poslouchá. Pulzující žlutá-vaše petcube se nemůže připojit k síti Wi-Fi kvůli nesprávnému hesle nebo žádné síť Wi-Fi v řadě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používat špionážní kameru bez Wi-Fi

Top 4 řešení pro bezpečnostní kameru bez WiFi nebo Internetse 4G Cellular Security Cameras.Uložte záběry bezpečnostní kamery na kartu SD.Použijte bezpečnostní systém jako Kit NVR.Připojte fotoaparát k hotspotu telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co způsobuje, že kamery přecházejí offline

Problém routeru nebo připojení může zabránit tomu, aby se fotoaparát připojil, což způsobí, že se zmizí. Mnoho potíží s připojením, včetně bezdrátové sítě a nesprávného nastavení routeru, může narušit IP kameru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít svůj inteligentní fotoaparát bez wifi

Chcete -li nainstalovat bezdrátovou bezpečnostní kameru bez internetu, jednoduše ji umístíte na rovný povrch nebo ji namontujte na strop nebo zeď. Možná také budete muset někde umístit pevný disk, který se může připojit k fotoaparátu kabelem.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo activo Amazon Prime en mi televisor??
Next Post
Je vstup Ford bez klíče v bezpečí?