15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Skjutbara garderober i sovrummet: skönhet på fotot, kostnadsbesparingar

Moderna människors livsrytm är mycket snabb och nervös, därför att efter att ha kommit hem är det viktigt för varje person hur man sover gott. Men för en god vila ska sovrummet vara bekvämt, och en garderob hjälper till att göra det så här. I kombination med andra möbler och tillbehör som utgör designen spelar det en viktig roll i inredningen av rummet. Med tanke på detta är det lika viktigt att välja rätt garderober som att köpa en säng eller soffa..rök-glas-skjutdörr-garderob-logo

Den vackra designen av garderoben, sängen, toalettbordet, banketterna kommer att göra sovrummet till det bästa stället att koppla av. Möbler kommer inte bara att se snygga ut, men kommer att ge rummet mer komfort..

Samtidigt, till skillnad från en vanlig garderob, kan ett fack rymma mycket och spara mycket utrymme. Och med extern kompakthet kan innehållet innehålla ett stort antal användbara saker..

Du kan lägga sängkläder, kläder och andra tillbehör i en garderob med en spegel. Samtidigt förblir det praktiskt, bekvämt och estetiskt tilltalande. Men för att det ska passa perfekt in i sovrummet bör det väljas korrekt.!Underbara garderob idéer för små sovrum moderna trä garderob förvaringsdesign

Utseende alternativ

Innan du väljer ett skåp bör du bestämma vilken storlek, form och färg det ska ha. Det är viktigt att veta säkert om du lockas av inbyggda mönster eller enskilda kapslingar. Det inbyggda alternativet har några fördelar:

 • Lämplig för placering i alla typer av lokaler;
 • Sparar plats.

Men det finns en nackdel – produkten kan inte flyttas och är inte så stark som vi skulle vilja. Fristående skåp med spegel tar mer plats men är mer praktiska och ser vackra ut.skafi-kupe_16

Innan installationen av strukturen för sovrummet påbörjas är det värt att mäta deras parametrar som bredd, höjd och djup. Färgschemat i garderoben ska matcha de andra möblerna i rummet. Om du följer denna regel kommer rummet att se ut som ett enda utrymme, naturligtvis. Priserna för skjutbara garderober skiljer sig åt och beror på möblernas tekniska egenskaper..

Inbyggda garderober är ofta gjorda av spånskiva med melamin. Spånskiva täckt med laminerat material kan också användas som dekoration. Standardtjockleken på produktplattorna är cirka 17 millimeter. När du planerar att placera en garderob bör du komma ihåg att guiderna kommer att ligga på golvet och gömma sig cirka 10 centimeter.Enkel-inredning-av-den-samtida-sovrum-med-bred-säng-och-vit-bänk-nära-fantastiska-master-sovrum-garderob-idéer

Storleksfråga

För närvarande är bostadskvarteren väldigt olika i storlek och form. Därför bör en garderob väljas strikt individuellt, för varje specifikt sovrum. Detta innebär att skjutbara garderober bör beställas baserat på vissa storlekar. Detta är det enda sättet att spara pengar och tid..

Den skjutbara garderoben kan ha absolut vilken storlek som helst. Men det finns några punkter att tänka på. Till exempel är standardstorlekarna markerade, oftast använda i design..schlafzimmerschrank-design-spiegel-kleiderschrank

Vad du bör vara uppmärksam på när du beställer en garderob med spegel?

 • Till djupet av strukturen;
 • Hyllornas höjd och djup;
 • Sektionsbredd;
 • Skåpets bredd;
 • Bygghöjd

En vanlig garderob har ett djup av 600 millimeter. Detta beror på att standardstorleken på klädhängarnas bredd är 450 millimeter och 80 millimeter upptar dörrledarna. Bland annat har garderoben ett 20 mm mellanrum mellan dörren och hyllorna. De återstående 500 millimeterna gör det möjligt att fritt hänga kläder i en fackkonstruktion. Om djupet på skåpet med spegeln är mer än 600 millimeter är det obekvämt att använda det..nuvo-2-l

Skåpdesign

Coupé -produktdesign kan vara annorlunda. Det vanligaste alternativet är att installera en spegelyta eller film med ett spektakulärt mönster. Men vilken produktdesign som helst för ett sovrum ska vara lakonisk och matcha den övergripande interiören. Sedan kommer kupén att glädja dig länge inte bara med funktionalitet utan också med sitt utseende..

Sovrumsmöbler med en spegel av klassisk typ – takhögt, stramt utseende – kommer att vara det perfekta alternativet för inbäddning i en nisch. Det kommer att vara nästan osynligt i inredningen, eftersom det ser ut som en spegelvägg..modernt-sovrum-design-dekorera-idéer-1

Spegeldesignen kan kraftigt utöka sovrumsutrymmet. Användningen kan göra ett litet rum till ett imponerande rum. Tonade speglar ser bra ut. Men att använda dem för ett mörkt sovrum rekommenderas inte..

Utformningen av fackstrukturen med en spegel harmoniserar inte bra med pretentiösa möbler av naturligt trä, kristallkronor och sammet tillbehör. Om ett skåp inte räcker för dig kan du använda fanerprodukter, men inte mer.modern_wardrobes_g (32)

De främsta fördelarna med skjutbara garderober

En garderob för ett sovrum har många fördelar jämfört med vanliga garderober..

 1. Varje variant av kupén kan skräddarsys efter kundens krav. Samtidigt kan den färdiga produkten placeras i de delar av sovrummet där standardmöbler helt enkelt inte får plats. Upp till 4 sektioner och många hyllor kan installeras i skåpet. Produktens djup kan vara valfritt.
 2. Fyllningen av skåpet kan vara annorlunda. Skjutdörrar används, vilket sparar utrymme i ett smalt sovrum. Sparar utrymme kan användas för att sätta upp en dubbelsäng.
 3. Kupén ser bra ut på fotot och har mycket rymlighet. Rummets höjd kan användas till fullo. Fyllningen av strukturen kan innehålla alla saker – inte bara kläder, utan också verktyg, hushållsapparater och så vidare. Med hjälp av en garderob kan du skapa en unik design genom att skapa ett intressant omklädningsrum.
 4. Garderoben kan ha en unik design. Variationer i utformningen av dörrarna kan vara olika. Färgområdet är omfattande – från pastellfärger till ljusa. När du använder smältning (målat glas) kommer designen att se bra ut på fotot och i livet.
 5. Fyllningen från hyllorna och lådan görs strikt på kundens begäran. Garderoben rymmer ett stort antal klädhängare, vilket är mycket bekvämt.master-sovrum-garderob-idéer-sovrum-design-idéer-i-master-sovrum-garderob-design

Praktiskt med skjutbara garderober

Utformningen av det valda skåpalternativet bör inte störa dess praktiska funktion. I sovrummet ska garderoben inte ta upp allt utrymme; det är nödvändigt att lämna utrymme för saker och luft. Fyllningen bör dock möjliggöra bekväm placering av sängkläder och kläder..

Garderoben av den presenterade typen levereras med ett lager, och dess överdrag tillåter tyst glidning av dörrar. Ett sådant system förstör inte den övergripande designen, och kupéns livslängd ökar. För att underlätta att öppna dörrar används speciella karmar av metall med vertikala ändar.Lyx-design-master-sovrum-garderob-idéer

Garderoben, utrustad med skjutdörrar, ser modern och snygg ut; den kan vara gjord av alla material. Det betyder att det kommer att se bra ut på fotot i vilken inredning som helst. Skjutdörrar öppnas aldrig av misstag, visar inte innehållet i skåpet och skapar inte drag.

Det är också bekvämt att små barn eller husdjur inte kan öppna dem. Du kommer inte heller kunna snubbla över dem. Det visar sig att en garderob är det mest praktiska och praktiska alternativet för ett modernt sovrum. Några av hans modeller ser väldigt originella ut på fotot, särskilt om radiedörrar med komplex form väljs för strukturen..härlig-modern-sovrum-design-med-trä-garderob-feat-blank-mörk-glas-dörr-och-trä-klänning-skåp-och-spegel-915x646

Hur man väljer färg

När du väljer färg på skåpet är det viktigt att det inte bara ser bra ut på fotot, utan också harmoniserar med den övergripande designen. Mörka nyanser kommer att se spektakulära ut, men de kommer visuellt att stjäla flera meter från utrymmet..

För sovrummet rekommenderas att välja pastellfärger. Om rummet är för barn kan du ignorera reglerna och välja en ljus garderob med bilden av tecknade serier och barnhjältar. Då blir det mycket trevligare för barnet att lägga sina saker i det..ikea-garderob-design-i-2014-garderob-idéer-för-bättre-organisering-genom-sovrum-garderober-design-idéer

Många företag erbjuder skjutbara garderober i traditionella nyanser – körsbär, ek, valnöt. Men om du verkligen vill äta kan du beställa ljusgröna, orange, röda produkter. Det är dock värt att notera att detta färgschema är tröttsamt och kan göra en person irriterad..

Utformningen av skuggan “mörk valnöt” eller “ljus ek” ser utsökt ut. Färgen på möblerna kan få rummet att kännas varmare eller kallare. För att lägga till kreativitet i rummet kan du använda fotoutskrift. En garderob med henne kommer att muntra upp och överraska gäster, göra sovrummet individuellt och unikt.

Frågan om garderobernas säkerhet

För att möblerna ska komma ut inte bara vackra, utan också säkra, är det värt att göra det av naturmaterial – trä, plast, rotting. Miljövänliga material är särskilt viktiga i sovrummet där barnen är..

Det är också viktigt att se till att produkten inte har vassa hörn. Om det står isär bör hörnen slätas ut. Radie -alternativet anses vara bra och säkert..i35ci34ealkb

Glidsystemet måste vara pålitligt, eftersom dörrbladet väger mycket. När dörrbladet öppnas är det viktigt att hålla barn och djur borta från dem så att de inte faller under mekanismen. När du installerar stängare kan du minska problemet till noll.

Med en stark påverkan kan dörren flyga ut! Därför bör den vara utrustad med en antischockmekanism. Intern fyllning måste ha pålitliga fästelement.

Så användningen av en fackdesign gör rummet inte bara praktiskt och funktionellt, utan också vackert. Men för att möblerna ska bli perfekta rekommenderas det att göra mätningar tydligt. Det rekommenderas att köpa modeller med lång ledtid. Hastigt monterade produkter kan se fula ut, och i det här fallet behöver du inte prata om säkerhet och funktionalitet. Om monteringen går smidigt och tydligt kommer produkten att bli pålitlig och attraktiv i utseende..

Skjutgarderob i sovrummet 47 fotoidéer:

Previous Post
Stora pappersblommor i hallarnas dekoration
Next Post
ملامح تصميم غرفة المعيشة في المطبخ: أفكار للداخلية للمطبخ مع غرفة المعيشة ، أمثلة ونصائح