15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Můžete přivést do Disney poháry?

Můžete přivést do Disney poháry?

Otázka: Můžete přivést Yeti do Disney Parks?

Odpovědět: Do Disneyland Resort si můžete absolutně přivést izolované lahve s vodou, například The Yeti,. Moje rodina používá lahve s vodou izolované vodní baňkou a dělá fantastickou práci při udržování studených nápojů na studené a horké nápoje horké!

Otázka: Můžete přinést sklenici do Disney World?

Odpovědět: Hosté mohou do parku přivést mimo potravinové a nealkoholické nápojové předměty pro samokonzistenci, pokud nejsou ve skleněných nádobách a nevyžadují vytápění, opětovné zahřívání, zpracování, chlazení nebo kontrolu teploty a nemají štiplavé pachy.

Otázka: Máte dovoleno přivést do Disney vodní baňku?

Odpovědět: Podle pravidel Walt Disney World Resort Park jsou lahve s vodou povoleny, pokud nejsou sklo, takže jste všichni zasazeni do vaší vodní baňky. Budete moci naplnit vodní baňku na pití fontán a náplň láhve na vodu v parcích; Hledejte fontány mimo většinu toalety.

Otázka: Můžete přinést kovové lahve na vodu do Disney World?

Odpovědět: Hosté si mohou do zábavních parků přinést mimo jídlo a nápoje.

Otázka: Můžete přivést prázdné yeti do světa Disney?

Odpovědět: Podle majetkových pravidel Walt Disney World Resort jsou hosté schopni do parků přinést jídlo i nápoje, pokud neexistují žádné alkoholické nápoje, nic kromě dětské výživy není zabaleno do skleněných nádob a malé chladiče nejsou plné volného ledu.

Otázka: Který Disney Park má yeti?

Odpovědět: Expedice Disney’s Animal Kingdom Everest – Legenda o zakázané hoře je ocelářská horská dráha postavená Vekoma v Disney’s Animal Kingdom v resortu Walt Disney World Resort v Lake Buena Vista na Floridě na Floridě. Jízda je tematická kolem Yeti, která chrání zakázanou horu vedle Mount Everest.

Otázka: Můžete přinést staré doplňkové hrnky do Disney?

Odpovědět: Odpověď na první část otázky je ano, můžete je vzít do parků. Druhá část otázky již byla zodpovězena výše – ne, nemůžete je tam doplnit. Navzdory tomu vidíme lidi denně opouštět hotel se svými doplňujícími hrnky.

Otázka: Kontroluje Disney Security lahve s vodou?

Odpovědět: Člen obsazení na kontrolním bodě bezpečnosti však může požádat o otevření láhve a zkontrolovat její obsah, protože lahve s kovovou vodou jsou neprůhledné. Jen mějte na paměti, že alkoholické nápoje a skleněné nádoby nejsou povoleny uvnitř Disneyland Resort, jak je uvedeno v pravidlech.

Otázka: Co nemůžete přinést do Disney?

Odpovědět: Zakázané položky: střelné zbraně, střelivo, nože a zbraně jakéhokoli druhu. Zařízení sebeobrany nebo omezení (e.G., pepřový sprej, Mace). Marihuana (včetně produktů obohacených o marihuanu) nebo jakákoli nelegální látka. Objekty nebo hračky, které se zdají být střelné zbraně nebo zbraně.

Otázka: Mohu přivést svou láhev s vodou Yeti do Disney World?

Odpovědět: Podle majetkových pravidel Walt Disney World Resort jsou hosté schopni do parků přinést jídlo i nápoje, pokud neexistují žádné alkoholické nápoje, nic kromě dětské výživy není zabaleno do skleněných nádob a malé chladiče nejsou plné volného ledu.

Otázka: Jaký typ chladičů je povolen ve světě Disney?

Odpovědět: I

Můžete přivést do Disneyho poháry?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přivést Yeti do Disney Parks

Do Disneyland Resort si můžete absolutně přivést izolované lahve s vodou, například The Yeti,. Moje rodina používá lahve s vodou izolované vodní baňkou a dělá fantastickou práci při udržování studených nápojů na studené a horké nápoje horké!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přinést sklenici do Disney World

Odpověď: Hosté mohou do parku přivést mimo potravinové a nealkoholické nápojové předměty pro sebepojetí, pokud nejsou ve skleněných nádobách a nevyžadují vytápění, opětovné zahřátí, zpracování, chlazení nebo kontrolu teploty a nemají štiplavé pachy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Máte dovoleno přivést do Disney vodní baňku

Podle pravidel Walt Disney World Resort Park jsou lahve s vodou povoleny, pokud nejsou sklo, takže jste všichni zasazeni do vaší vodní baňky. Budete moci naplnit vodní baňku na pití fontán a náplň láhve na vodu v parcích; Hledejte fontány mimo většinu toalety.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přinést kovové lahve na vodu do Disney World

Hosté si mohou do zábavních parků přinést mimo jídlo a nápoje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přivést prázdné yeti do světa Disney

Podle majetkových pravidel Walt Disney World Resort jsou hosté schopni do parků přinést jídlo i nápoje, pokud neexistují žádné alkoholické nápoje, nic kromě dětské výživy není zabaleno do skleněných nádob a malé chladiče nejsou plné volného ledu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který Disney Park má yeti

Disney’s Animal Kingdom

Expedice Everest – Legenda o zakázané hoře je ocelářská horská dráha postavená společností Vekoma v Disney’s Animal Kingdom v The Walt Disney World Resort v Lake Buena Vista na Floridě. Jízda je tematická kolem Yeti, která chrání zakázanou horu vedle Mount Everest.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přinést staré doplňkové hrnky do Disney

Odpověď na první část otázky je ano, můžete je vzít do parků. Druhá část otázky již byla zodpovězena výše – ne, nemůžete je tam doplnit. Navzdory tomu vidíme lidi denně opouštět hotel se svými doplňujícími hrnky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kontroluje Disney Security lahve s vodou

Člen obsazení na kontrolním bodě bezpečnosti však může požádat o otevření láhve a zkontrolovat její obsah, protože lahve s kovovou vodou jsou neprůhledné. Jen mějte na paměti, že alkoholické nápoje a skleněné nádoby nejsou povoleny uvnitř Disneyland Resort, jak je uvedeno v pravidlech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nemůžete přinést do Disney

Zakázané položky Firearms, střelivo, nože a zbraně jakéhokoli druhu.Zařízení sebeobrany nebo omezení (e.G., pepřový sprej, Mace).Marihuana (včetně produktů obohacených o marihuanu) nebo jakákoli nelegální látka.Objekty nebo hračky, které se zdají být střelné zbraně nebo zbraně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu přivést svou láhev s vodou Yeti do Disney World

Podle majetkových pravidel Walt Disney World Resort jsou hosté schopni do parků přinést jídlo i nápoje, pokud neexistují žádné alkoholické nápoje, nic kromě dětské výživy není zabaleno do skleněných nádob a malé chladiče nejsou plné volného ledu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký typ chladičů je povolen ve světě Disney

Pokud se rozhodnete přinést chladič do zábavních parků nebo vodních parků Walt Disney World, nemůže to být větší než 24" dlouhý x 15" široký x 18" vysoká (61 cm x 38 cm x 46 cm). Mějte na paměti, že volný led nebo suchý led v chladiči není povolen, ale můžete mít opakovaně použitelné ledové balíčky v chladnějších nebo zmrazených lahvích na vodu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s Disney Yeti

Animatronická monstrum nikdy nefungovala. Spíše byl Yeti vykreslen nehybnými Imagineers. Ačkoli pohyby Yetiho byly neuvěřitelně působivé a podobné životu, velikost a rozsah pohybů Animatronic přemohla strukturu podpůrného.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Disney bezplatný náplň poháru

I když jsou tyto hrnky zdarma, pokud jste součástí plánu Disneyho jídelny, lze je zakoupit za 21 $.99 (od 2/1/2023) a dobré po dobu 14 dnů. Doplňte své hrnky na jakémkoli místě Disney Resort rychlé služby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou disney doplňovatelné hrnky dobré v parcích

Má Magic Kingdom (nebo Epcot, Hollywood Studios nebo Animal Kingdom) doplňovatelné hrnky, které zábavní parky Disney World nemají žádné doplňovatelné hrnky a vaše resort doplňovatelné hrnky nebudou fungovat v parcích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete do Disney přinést láhve na vodu z nerezové oceli

"Hosté jsou vítáni, aby do zábavních parků přinesli lahve, šálky a hrnky. Můžete si prohlédnout pravidla Walt Disney World Resort Park pro úplný seznam zakázaných položek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu do Disney World přivést vodní močový měchýř

Budete rádi, když víte, že vodní balíčky Camelbak jsou povoleny v Disney Parks. Pokud potřebujete doplnit smečku, jsou k dispozici bezplatné šálky ledové vody na místech s rychlým servisem a na stojanech nebo vozících, které prodávají fontánové nápoje. Jen se ptám! Také si všimnete několik stanic plnění lahví na vodu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu nosit batoh v Disney

Hosté jsou vítáni, aby s sebou nosili tašku nebo batoh do zábavních parků. Maximální přípustná velikost vaku je 24" o 18" o 15". Před vstupem do zábavních parků a Disney Springs se všichni hosté a jejich tašky podrobí procesu bezpečnostního screeningu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete do Disney přinést doplňovatelnou láhev s vodou

Nealkoholické nápoje a vody jsou naprosto něco, co můžete do Disneyho přinést, je to dokonce povzbuzováno! Je tak hezké si dát po ruce drink, kdykoli potřebujete uhasit žízeň. Můžete si přinést doplňovatelné láhve na vodu a naplnit je na vodních stanicích v parcích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete vzít sumblery do Disneylandu

Stravování – často kladené otázky

Odpověď: Hosté mohou do parků přivést mimo jídlo a nealkoholické nápoje pro sebepojetí, pokud nejsou ve skleněných nádobách, nevyžadují vytápění, opětovné zahřátí, zpracování nebo chlazení a nemají štiplavé pachy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přivést prázdné yeti do světa Disney

Podle majetkových pravidel Walt Disney World Resort jsou hosté schopni do parků přinést jídlo i nápoje, pokud neexistují žádné alkoholické nápoje, nic kromě dětské výživy není zabaleno do skleněných nádob a malé chladiče nejsou plné volného ledu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak udržujete nápoje v chladu v Disney World

Pokud je to možné, nalepte všechno v mrazničce. Nápoje zůstávají během celého dne super chladné. Zahrňte sáček na zip s mokrým umyvadlem. Ty fungují skvěle pro rychlé ochlazení lepkavých, zpocených dětí v parcích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se nazývá Yeti ve světě Disney

Betty Yeti

Stejně jako jeho protějšek Disneylandu, byl také dán jméno. Jméno, které bylo dáno Yeti, byla Betty the Yeti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych do Disney World přinést láhev s doplňováním vody

Nealkoholické nápoje a vody jsou naprosto něco, co můžete do Disneyho přinést, je to dokonce povzbuzováno! Je tak hezké si dát po ruce drink, kdykoli potřebujete uhasit žízeň. Můžete si přinést doplňovatelné láhve na vodu a naplnit je na vodních stanicích v parcích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] DO DISNE SOUNESIR CUPS Získejte náplně zdarma

Doplňte své hrnky na jakémkoli místě Disney Resort rychlé služby. Nemusíte tam zůstat. Mezi náplně hrnku patří káva, čaj (horký nebo ledový), horká čokoláda a sodovky nebo jiné nealkoholické nápoje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu do Disney přinést hydratační balíček

Jste vítáni, abyste si s sebou přinesli hydratační balíček! Jen se ujistěte, že nepřesáhne 24 ”dlouhý x 15” široký x 18 ”vysoký. Zda to přinesete plné nebo prázdné, je zcela na vás. Můžete jej doplnit po celý den na jedné z vodních fontán nebo náplň láhve na vodu umístěné v obou parcích!

[/WPRemark]

Previous Post
¿Affirm se informa sobre el crédito??
Next Post
Je pevnost bezpečný ohnivzdor?