15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je Disney Platinum Pass?

Shrnutí: Výhody a podrobnosti Disney Platinum Pass

Disney Platinum Pass nabízí svým držitelům několik výhod. Mezi klíčové výhody patří:

  • Navštěvovat všechny 4 zábavní parky ve stejný den
  • Zahrnuje stahování Disney PhotoPass
  • Až 20% sleva na vybrané stolování
  • Až 20% sleva na výběr zboží v obchodě
  • Standardní parkování zábavního parku

Disney Platinum Pass je typ každoročního průsmyku nabízeného Walt Disney World. Umožňuje návštěvníkům užívat si jeden nebo více zábavních parků Walt Disney World Resort ve většině všedních dnů s rezervací Advance Park, s výhradou dat blokování během vybraných svátků. Náklady na průkaz jsou 969 $ plus daň, nebo 69 $ měsíčně po dobu dvanácti měsíců pro obyvatele Floridy po zálohy 205 USD.

Existují čtyři typy každoročních průsmyků Disney World: Pixie Dust, Pirate, Sorcerer a Incredi-Pass. Rozsahují cenu od 399 do 1 399 $. Dvě nejvíce restriktivnější úrovně, pixie prach a pirát, jsou k dispozici pouze obyvatelům Floridy.

Disney Platinum Pass zahrnuje vstup do všech 4 zábavních parků Walt Disney (Magic Kingdom, Epcot, Disney’s Hollywood Studios a Disney’s Animal Kingdom) na jeden park denně. Nezahrnuje však přijetí do vodních parků nebo širokého světa sportovního komplexu ESPN.

Na druhé straně na Florida Platinum Pass uděluje vstup do 11 parků včetně SeaWorld & Aquatica Orlando, San Antonio, San Diego, Busch Gardens Tampa Bay, Williamsburg a Sesame Place, Adventure Island a Water Country USA USA USA.

Club 33 je nejexkluzivnější zážitek dostupný prostřednictvím Disney. Je to klub pouze pro pozvání, který vyžaduje značné poplatky za členství. Původně to vytvořil Walt Disney jako místo pro pobavení VIP hostů.

Disney nenabízí celoživotní průchod. Zlatý průchod však umožňuje doživotnímu přístupu držitele do všech devíti zábavních parků vlastněných a provozovaných společností Walt Disney Company.

Nejextluzivnější Disney Pass, který je v současné době nabízen, je luxusní cestovní plán ceny 109 995 $ (104 522 $) na osobu pro páry. Sólové cestovatelé musí zaplatit dodatečný poplatek nejméně 10 995 $ (10 452 $). Děti musí mít nejméně 12 let, aby využily tento průchod.

Pokud máte zájem o návštěvu vodních parků a/nebo golfu, můžete přidat variantu vodního parku a sportu do svého každoročního průsmyku za dalších 99 $.

Otázky:

  1. Jaké jsou výhody s průsmykem Disney Platinum?
  2. Co je Disney Platinum?
  3. Kolik stojí každoroční Platinum Pass Disney?
  4. Jaké jsou 4 typy průchodů Disney?
  5. Zahrnuje Disney Platinum Pass?
  6. Jaké parky jsou zahrnuty do Florida Platinum Pass?
  7. Jaká je nejvyšší úroveň členství v Disney?
  8. Jaké je nejexkluzivní členství v Disney?
  9. Má Disney celoživotní průchod?
  10. Jaký je nejexkluzivní Disney Pass?
  11. Který každoroční průsmyk Disney zahrnuje vodní parky?

Odpovědi:

  1. Disney Platinum Pass nabízí výhody, jako je návštěva všech 4 zábavních parků ve stejný den, stahování Disney PhotoPass, až 20% slevu na vybrané stolování, až 20% slevu na výběr a standardní parkování zábavního parku.
  2. Edice Disney Platinum byla řadou pásek VHS, DVD a Blu-ray disků vydané Walt Disney (Studios) Home Entertainment v letech 2001 až 2009.
  3. Náklady na roční Platinum Pass Disney jsou 969 $ plus daň, nebo 69 $ měsíčně po dobu dvanácti měsíců pro obyvatele Floridy, po zálohy 205 USD.
  4. Čtyři typy každoročních průchodů Disney World jsou Pixie Dust, Pirate, Sorcerer a Incredi-Pass. Rozsahují cenu od 399 do 1 399 $. Pass Pixie Dust a Pirate jsou k dispozici pouze pro obyvatele Floridy.
  5. Ne, Disney Platinum Pass nezahrnuje vstup do vodních parků nebo širokého světa sportovního komplexu ESPN.
  6. Florida Platinum Pass poskytuje přístup do 11 parků, včetně SeaWorld & Aquatica Orlando, San Antonio, San Diego, Busch Gardens Tampa Bay, Williamsburg a Sesame Place, Adventure Island a Water Country USA USA.
  7. Nejvyšší úroveň členství v Disney je Club 33, který vyžaduje počáteční členský poplatek 33 000 $ a roční poplatky 15 000 $.
  8. Club 33 je jedním z nejexkluzivnějších zážitků dostupných prostřednictvím Disney. Je to klub pouze pro pozvání, který vyžaduje významné poplatky za členství.
  9. Disney nenabízí celoživotní průchod. Golden Pass však poskytuje celoživotní přístup do všech devíti zábavních parků vlastněných a provozovaných společností Walt Disney Company.
  10. Nejextluzivnější dostupný průsmyk Disney je v současné době k dispozici luxusní cestovní plán za 109 995 $ (104 522 $) na osobu pro páry. Sólové cestovatelé musí zaplatit dodatečný poplatek nejméně 10 995 $ (10 452 $).
  11. Vodní park a sportovní možnost lze přidat do ročního průsmyku za 99 $, což umožňuje přístup do vodních parků a sportovních zařízení.

Co zahrnuje Disney Platinum Pass?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou výhody s průsmykem Disney Platinum

Výhody si uchopte všechny 4 zábavní parky ve stejný den.Zahrnuje stahování Disney PhotoPass.Až 20% sleva na Select Dinin.Až 20% sleva na výběr zboží v obchodě.Standardní parkování zábavního parku.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je Disney Platinum

Edice Walt Disney Platinum byla řadou pásek VHS, DVD a disků Blu-ray vydaných domácí zábavou Walt Disney (Studios) v letech 2001 až 2009.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí každoroční Platinum Pass Disney

Náklady: 969 $ plus daň, nebo 69 $ měsíčně po dobu dvanácti měsíců pro obyvatele Floridy, po záloze 205 USD. Výhody: Navštivte jeden nebo více zábavních parků Walt Disney World Resort ve většině všedních dnů s rezervací předběžného parku, s výhradou zablokovacích dat během vybraných svátků.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 4 typy průchodů Disney

Typy každoročních průchodů Disney World

Existují čtyři úrovně každoročních průsmyků Walta Disneye-Pixie Dust, Pirate, Sorcerer a Incredi-Pass-které se pohybují v ceně od 399 do 1 399 $. Dvě nejvíce restriktivnější úrovně, pixie prach a pirát, jsou k dispozici pouze obyvatelům Floridy.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zahrnuje Disney Platinum Pass

Tato lístek zahrnuje vstup do všech 4 zábavních parků Walt Disney (Magic Kingdom, Epcot, Disney’s Hollywood Studios a Disney’s Animal Kingdom) One Park za den (i.E. Žádný park skákání). Nezahrnují vstup do vodních parků a široký svět sportovního komplexu ESPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké parky jsou zahrnuty do Florida Platinum Pass

Platinum umístí p do VIP

Tento každoroční průsmyk poskytuje vstup do 11 parků – SeaWorld & Aquatica Orlando, San Antonio, San Diego, Busch Gardens Tampa Bay, Williamsburg a Sesame Place, spolu s Adventure Island a Water Country USA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejvyšší úroveň členství v Disney

Poplatky za členství v Clubu 33 ve světě Walta Disneye 33 000 $ počáteční členství.Roční poplatky 15 000 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je nejexkluzivní členství v Disney

Klub 33

Club 33 je jedním z nejexkluzivnějších zážitků dostupných prostřednictvím Disney. Samotný klub je pouze pozvání a stojí to docela penny v poplatcích za členství. Důvod, proč je to exkluzivní, je kvůli původní vizi Walta Disneye jako místo pro pobavení VIP hostů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Disney celoživotní průchod

The Golden Pass je lístek, který umožňuje celoživotnímu přístupu držitele do všech devíti zábavních parků vlastněných a provozovaných společností Walt Disney Company.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejexkluzivní Disney Pass

Toto je nejdražší cestovní plán, který Disney doposud nabízí. Účet 109 995 $ (104 522 $) na osobu je platný pouze pro páry, sólo cestující budou muset zaplatit dodatečný poplatek nejméně 10 995 $ (10 452 $). Pro děti, kterým musí být nejméně 12 let, není udělena žádná sleva, aby se dostali do plavby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který každoroční průsmyk Disney zahrnuje vodní parky

Vodní parky a sportovní možnost za 99 $

Pokud jste fanouškem vodních parků a/nebo golfu, pravděpodobně budete chtít přidat vodní park a sportovní možnost do svého každoročního průsmyku za 99 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Monument Valley zahrnut v Americe The Beautiful Pass

Některá hlavní americká místa nejsou pokryta průsmykem, včetně těch spravovaných Navajo Nation, jako je Monument Valley a Antelope Canyon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit za státní parky na Floridě

Kupte si, než půjdete

Návštěvník, zaměstnanci a bezpečnost dobrovolníků zůstávají nejvyššími prioritami oddělení ochrany životního prostředí na Floridě a služby Florida Park. Na podporu úsilí o sociální distancování si mohou návštěvníci zakoupit svůj vstupní denní průchod online před svou návštěvou místo toho, aby platili v parku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je tajný drahý klub Disney

Klub 33

Club 33 se nachází nad piráty karibské atrakce a vedle bývalého bytu Walta Disneye. Vstup do klubu byl dříve umístěn vedle restaurace Blue Bayou na "33 Royal Street" s vchodem rozpoznatelným ozdobným adresářem s číslem 33 vyryto na něm.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou různé úrovně Disney

Existuje několik samostatných "úrovně" 1denní ceny vstupenek. Jednodenní vstupenky jsou ceny za 104 $, 119 $, 134 $, 149 $, 159 $ a 164 USD pro ty věk 10 let nebo starší. Vstupenky pro děti ve věku 3-9 let jsou 98, 113 $, 127 $, 141 $, 150 $ a 155 $. Nejlevnější vstupenky (úroveň 0) se nacházejí v polovině týdne, když je škola v relaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanete do klubu 33 v Disney World

Club 33 je exkluzivní členové pouze soukromý jídelní klub, který se ve skutečnosti nachází uvnitř Disneyland Resort & Walt Disney World. Tento klub byl na vrcholu seznamu kbelíků pro většinu fanoušků od jeho otevřeného v roce 1967. Jediným způsobem, jak získat přístup do tohoto klubu, je být členem sám, nebo být hostem člena.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Disneyland stále zdarma k vašim narozeninám

Resort Disneyland poskytl vstupenku na vstup zdarma pro hosty k narozeninám v rámci omezené propagace před několika lety, ale toto není v současné době nabízeno. Vstupenky na vstup do Disneyland Park a Disney California Adventure Park musí být zakoupeny pro všechny návštěvníky ve věku 3 a více let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to Disney Premier Passport

Pokud plánujete jezdit na stále populárním vzrušujícím jízdách, Premier Access je vynikající investice, protože fronty jen zřídka propouštějí. Crush’s Coaster, Thunder Mountain a Peter Pan měli po celý den dlouhé čekání a Premier Pass je na těchto jízdách velmi cenný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které předplatné Disney je nejlepší

Nejlepší krabice předplatného Disneye z roku 2023Best Celkově: Boxbidi Boxes.Nejlepší rozpočet: Magic Box by Walt Life.Nejlepší krabice pro kutily: Kouzlo u vašich dveří.Nejlepší pro milovníky zábavního parku: Mickey Monthly’s Touse Park Edition Box.Nejlepší pro fanoušky Star Wars: Walt Wars Box od Walta Life.Nejlepší pro knihomoly: Disney Premier Pack.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí přidat vodní park do Roční průsmyk Disney

99 $

Vodní parky a sportovní možnost za 99 $

Pokud jste fanouškem vodních parků a/nebo golfu, pravděpodobně budete chtít přidat vodní park a sportovní možnost do svého každoročního průsmyku za 99 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svou Ameriku krásný průsmyk na Sochu svobody

Dělá Amerika The Beautiful Pass Cover Setue of Liberty Ne, nemůžete použít svou Ameriku The Beautiful Pass k návštěvě sochy svobody v New Yorku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pracuje America krásný průchod na sochu svobody

Vlastníte Ameriku The Beautiful Pass, zatímco na Liberty Island nejsou žádné vstupní poplatky, koncesionář, který provozuje trajekt, účtuje samostatný poplatek. Váš průsmyk National Park nebude pokrýt poplatek nebo vstupenky na zájezdy na podstavci nebo koruny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získat zdarma Florida State Park Pass

Florida State Parks nemá žádné programy pro studenty, ale někteří vojenské členy a licencované rodinné pěstounské domy mohou získat diskontovaný nebo volný průchod v závislosti na tom, do které kategorie spadají. Více se můžete dozvědět na webu Florida State Park Discored Membership.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dostávají obyvatelé Floridy slevu ve státních parcích na Floridě

Obyvatelé Floridy, kteří mají nejméně 65 let nebo občané Florida, mají k dispozici 50% sleva na základní kempingový poplatek, kteří mají současný certifikát pro certifikát pro postižení sociálního zabezpečení nebo 100% certifikát pro cenu za postižení od federální vlády.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak být pozván do klubu 33

Staňte se přáteli s členem klubu 33

Můžete buď jíst se svým přítelem z klubu 33, nebo si mohou provést rezervaci. Ale protože salonek je tak exkluzivní a není příliš velký, musíte se koordinovat se svým přítelem v dostatečném předstihu, abyste se ujistili, že se můžete dostat k datu, kdy požadujete.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es Credit Karma igual que Equifax??
Next Post
Mohu hru s 6Mbps?