15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak si mohu koupit antivirus?


Shrnutí článku: Jak si mohu koupit antivirus?

V tomto článku poskytnu odpovědi na 15 otázek souvisejících s nákupem antivirového softwaru pro váš počítač. Budu sdílet informace o tématech, jako je to, jak koupit antivirus, náklady na antivirový software, instalaci antiviru na vlastní pěst, nejlepší antivirus pro počítač, ať už byste měli platit za antivirus na svém PC, pomocí počítače bez antiviru, hodnota, hodnota, The Worth, The Worth, The Worth, The Worth, The Worth, The Worth, The Worth, The Worth, The Worth placeného antiviru, rozdílu mezi placeným a volným antivirem, důležitost antiviru a srovnání mezi Nortonem a McAfee.

Otázky:

  1. Jak si mohu koupit antivirus pro svůj počítač?
  2. Kolik stojí antivirus?
  3. Mohu nainstalovat antivirus sám?
  4. Což je nejlepší antivirus pro počítač?
  5. Mám platit za antivirus na svém PC?
  6. Mohu použít svůj počítač bez antiviru?
  7. Stojí za to získat zaplaceno antivirus?
  8. Jsou placeny antivirus lepší než zdarma?
  9. Je to v pořádku, pokud nemám antivirus?
  10. Měl bych opravdu použít antivirus?
  11. Což je lepší: Norton nebo McAfee?

Odpovědi:

1. Jak si mohu koupit antivirus pro svůj počítač? Chcete -li zakoupit antivirový software, musíte si vybrat antivirový program, zvážit vytvoření účtu, stáhnout antivirový software, souhlas s licenční smlouvou, v případě potřeby restartujte počítač, naskenujte počítač na viry a aktualizujte antivirový program, pokud je vyzván.

2. Kolik stojí antivirus? Antivirový software obvykle stojí kdekoli od 30 do 100 $ v prvním roce. Standardní antivirový software s detekcí založený na podpisech a detekci založený na chování často stojí kolem 30 až 40 $ ročně, zatímco prémiový antivirový software s pokročilejší detekcí může stát kolem 100 USD ročně.

3. Mohu nainstalovat antivirus sám? Pokud jste stáhli antivirový program na internetu, najdete stažený soubor v počítači. Pokud je stažený soubor soubor zip, rozbalte soubor a přistupujte k instalačním souborům. Hledejte soubor s názvem Nastavení.exe, nainstalujte.exe, nebo něco podobného, ​​pak poklepejte na tento soubor.

4. Což je nejlepší antivirus pro počítač? Šest nejlepších antivirových software z roku 2023 jsou McAfee Antivirus Plus (nejlepší pro více zařízení), Bitdefender Antivirus Plus (nejvíce zaokrouhlený), Norton 360 s LifeLock (nejlepší pro Windows), Trend Micro Antivirus+ Security (Best Premium) (Nejlepší pro Mac) a malwarebytes (nejlepší skenování malwaru).

5. Mám platit za antivirus na svém PC? Zatímco každoroční předplatné antiviru ve výši 20 USD se může zdát nevyhnutelné, odborníci navrhují namísto placení za antivirový software dodržovat základní bezpečnostní postupy.

6. Mohu použít svůj počítač bez antiviru? Mít antivirový software je nutný, i když používáte zařízení Mac nebo Windows, které je dodáváno s určitou úrovní vestavěné ochrany virů. Nejlepší je nainstalovat antivirový software třetích stran pro celkovou ochranu.

7. Stojí za to získat zaplaceno antivirus? Pokud používáte počítač Windows nebo zařízení pro Android, doporučuje se nainstalovat antivirovou nástroj třetích stran pro lepší ochranu, protože vestavěné možnosti nemusí být tak efektivní.

8. Jsou placeny antivirus lepší než zdarma? Ano, placená antivirová řešení obecně nabízejí komplexnější a robustnější ochranu ve srovnání s bezplatnými řešeními. Placené antivirus zahrnuje všechny funkce a výhody bezplatné verze, spolu s dalšími funkcemi.

9. Je to v pořádku, pokud nemám antivirus? Zatímco pro většinu zařízení se doporučuje antivirový software, iPhone jsou jediným operačním systémům, které nemusí vyžadovat antivirový software. Zařízení Windows, MacOS a Android však stále potřebují ochranu proti antiviru.

10. Měl bych opravdu použít antivirus? Ano, je důležité používat antivirový software k ochraně vašich dat a zařízení. Malware může ukrást, šifrovat nebo vymazat vaše data, čímž se antivirový software stane nezbytným.

11. Což je lepší: Norton nebo McAfee? Na tuto otázku neexistuje žádná definitivní odpověď. Volba mezi Nortonem a McAfee závisí na osobních preferencích, systémových požadavcích a konkrétních funkcích, které každý software nabízí. Před rozhodnutím se doporučuje zkoumat a porovnat obě možnosti.



Jak si mohu koupit antivirus?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si mohu koupit antivirus pro svůj počítač

K nákupu antivirového softwaru: Vyberte antivirový program.Zvažte vytvoření účtu.Stáhněte si antivirový software.Souhlas s licenční dohodou.V případě potřeby restartujte počítač.Naskenujte počítač na viry.Pokud je vyzván, aktualizujte antivirový program.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí antivirus

Antivirový software stojí kdekoli od 30 do 100 $ v prvním roce. Standardní antivirový software s detekcí založený na podpisech a detekci založený na chování často stojí 30 až 40 $ ročně, zatímco prémiový antivirový software s pokročilejšími detekčními náklady kolem 100 USD ročně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu nainstalovat antivirus sám

Pokud jste stáhli antivirový program na internetu, najděte stažený soubor v počítači. Pokud je stažený soubor soubor zip, rozbalte soubor a přistupujte k instalačním souborům. Hledejte soubor s názvem Nastavení.exe, nainstalujte.exe, nebo něco podobného, ​​pak poklepejte na tento soubor.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je nejlepší antivirus pro počítač

6 nejlepších antivirových software z roku 2023Best pro více zařízení: McAfee Antivirus Plus.Nejoblíbenější: Bitdefender Antivirus Plus.Nejlepší pro Windows: Norton 360 s LifeLock.Nejlepší možnost prémie: Trend Micro Antivirus+ Security.Nejlepší pro Mac: Webroot Secureanywhere.Nejlepší skenování malwaru: malwarebytes.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám platit za antivirus na svém PC

Každoroční předplatné antiviru ve výši 20 $ plus se může zdát jako náklady na digitální bydlení tak nevyhnutelné jako měsíční poplatek za širokopásmové připojení. Ale několik odborníků na bezpečnost a výpočetní veteráni říkají jinak: Ne, nemusíte platit za software „AV“, pokud dodržujete základní bezpečnostní postupy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj počítač bez antiviru

Antivirus je nezbytný, i když jste na zařízení Mac nebo Windows, které přicházejí s určitou úrovní ochrany viru vestavěné. Pro úplnou ochranu s ochranou koncových bodů a reakcí a bloků proti malwaru a potenciálně nežádoucím programům je nejlepší nainstalovat antivirový software třetí strany.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to získat zaplaceno antivirus

Pokud používáte počítač Windows nebo zařízení pro Android, chráňte svá zařízení antivirus a VPN. Microsoft Defender se zlepšuje, ale není to nejlepší konkurenty, dokonce ani ty nejlepší zdarma. A Google Play Protect je neúčinná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou placeny antivirus lepší než zdarma

Placená antivirová řešení nabízejí komplexnější a robustnější ochranu než bezplatná řešení. Placené antivirové řešení bude obecně zahrnovat všechny funkce a výhody bezplatné verze a také některé další funkce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je to v pořádku, pokud nemám antivirus

Celkově pravděpodobně stále potřebujete antivirový software, ale některá zařízení to potřebují více než jiná. Jediným operačním systémem, na kterém absolutně nemusíte instalovat antivirový software, jsou iPhones iPhones. Windows, MacOS a Androids však stále potřebují antivirový software.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych opravdu použít antivirus

Jakmile je na vašem počítači nebo notebooku, může malware ukrást vaše data, šifrovat je, abyste k nim nemohli získat, nebo dokonce úplně vymazat. Z tohoto důvodu je důležité, abyste vždy používali antivirový software a informovali jej o ochraně vašich dat a zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší Norton nebo McAfee

V tomto srovnání vyniká Norton Antivirus nad McAfee. Norton je mnohem dostupnější a jeho plány začínají na 19 USD.99/rok. Kromě toho Norton nabízí vynikající ochranu proti malwaru, rychlejší rychlost skenování a nižší dopad na výkon systému než McAfee.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu získat antivirus zdarma

Ano, existují různé bezplatné antivirové software, i když ne všechny vám poskytnou plnou ochranu. AVAST bezplatný antivirus je zcela zdarma a nabízí veškerou bezpečnost, kterou potřebujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje Windows opravdu antivirus

Antivirus je nezbytný, i když jste na zařízení Mac nebo Windows, které přicházejí s určitou úrovní ochrany viru vestavěné. Pro úplnou ochranu s ochranou koncových bodů a reakcí a bloků proti malwaru a potenciálně nežádoucím programům je nejlepší nainstalovat antivirový software třetí strany.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je opravdu nutné mít antivirus

I když většina lidí nemusí platit za antivirový software, stále existuje několik důvodů, jak to zvážit: potřebujete více pomoci s zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud nemáte antivirus

Jakmile je na vašem počítači nebo notebooku, může malware ukrást vaše data, šifrovat je, abyste k nim nemohli získat, nebo dokonce úplně vymazat. Z tohoto důvodu je důležité, abyste vždy používali antivirový software a informovali jej o ochraně vašich dat a zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou volné antiviry jakékoli dobré

Ochrana před neznámými hrozbami: Zatímco volná antivirová řešení mohou chránit před známými viry, většina z nich nemůže detekovat neznámé hrozby nebo škodlivé soubory, jejichž podpisy systém dosud neidentifikoval. Většina prémiových antivirových nástrojů chrání před známými i neznámými nebo dosud známými hrozbami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší volný antivirus nebo placený

Placená antivirová řešení nabízejí komplexnější a robustnější ochranu než bezplatná řešení. Placené antivirové řešení bude obecně zahrnovat všechny funkce a výhody bezplatné verze a také některé další funkce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který platil antivirus je dobrý

Shrnutí nejlepšího antivirového softwaru z roku 2023

Společnost Hodnocení Forbes Advisor Cena
Avira 4.9 INR 2 014/- První rok, obnovení na 3 356 INR/- (pro až 5 zařízení)
McAfee 4.5 1 199 INR/- za rok (až pro 3 zařízení)
Kaspersky 4.5 INR 1 919/- za rok (až pro pět zařízení)
Avast 4.3 INR 555/- za rok (až pro 10 zařízení)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je lepší McAfee nebo Norton

V tomto srovnání vyniká Norton Antivirus nad McAfee. Norton je mnohem dostupnější a jeho plány začínají na 19 USD.99/rok. Kromě toho Norton nabízí vynikající ochranu proti malwaru, rychlejší rychlost skenování a nižší dopad na výkon systému než McAfee.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měli byste platit za antivirus

Kyle Tobener: „Měli by lidé platit za antivirový software ne,“ říká vedoucí bezpečnosti v Copado Solutions. Firma na podporu vývoje softwaru sídlí v Chicagu. „Pro většinu uživatelů placení za antivirus nezvyšuje svou bezpečnost o to, aby ospravedlnilo další úsilí a výdaje.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Norton lepší než McAfee

Zatímco McAfee je dobrý všestranný produkt, Norton přichází za podobnou cenu s lepším skóre ochrany a o něco užitečnější bezpečnostní funkce, jako je VPN, ochrana webové kamery a ochrana proti ransomwaru, takže bych Nortonovi dal okraj.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší platit za antivirus

„Pro většinu uživatelů placení za antivirus nezvyšuje svou bezpečnost o to, aby ospravedlnilo další úsilí a výdaje.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody Nortonova antiviru

Nesplnění může být drahé.Možný dopad na výkon počítače v důsledku procesu skenování náročného na zdroje.Může být trochu složité pro použití pro méně technologicky důvtipné lidi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí to opravdu za to

Náš verdikt

McAfee je vynikající volbou, pokud hledáte antivirový software s detekcí malwaru v reálném čase pro všechna vaše zařízení za dostupnou cenu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je McAfee stále zdarma

100% zdarma a snadná instalace. McAfee.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo configuro los comandos de voz personalizados??
Next Post
Jaká společnost vlastní ZZounds?