15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je Vanny mrtvý nebo živý?

Shrnutí článku

  1. Kdo je za Vannyovou maskou: Poté, co se Freddy obětuje, aby poslal Vannyho klesnutí do jejího zániku, Gregory ji odhalil, aby zjistil, že Vanessa je ta pod maskou.
  2. Je Vanessa opravdu Vanny: Vanny, také známý jako Vanessa, Ness nebo neochotný následovník, je hlavním antagonistou pěti nocí ve Freddy’s: Bezpečnostní porušení.
  3. Je Vanny lidským v bezpečnosti: za pět nocí ve Freddy’s: Bezpečnostní porušení je Vanny člověk na sobě kostým, podobný Springtrap/William Afton z pěti nocí ve Freddy’s 3.
  4. Je pravda, že Monty zabil Bonnie: Montgomery Gator nezabil Glamrocka Bonnie.
  5. Je Gregory The Crying Child: Gregory je druhé dítě ve franšíze, které bude hlavním protagonistou v pěti nocích na Freddy’s: Bezpečnostní porušení.
  6. Který se dopustil kousnutí 87: Kousnutí roku87 byl incident, ke kterému došlo v roce 1987 v pizze New Freddy Fazbear, kde byl Jeremy Fitzgerald pokousán hračkou Bonnie.
  7. Přijímá Vanessa Gregory: Vanessa nepřijímá Gregoryho.
  8. Proč Freddy pomáhá Gregory: Freddy pomáhá Gregorymu navzdory negativnímu vnímání franšízy Pizzeria.
  9. Kdo zabil Glamrocka Foxyho: Gregory zabije Glamrocka Bonnieho na scéně smrti.
  10. Jak jde Monty do vězení: Monty byla poslána do vězení po napadení Tylera s koštětem. Později zemřel poté, co byl napaden jinými vězni.
  11. Kdo má Gregory, zamiloval: Gregory má rozdrcení na Janine a hledá radu od Jacoba.
  12. Kdo je Gregoryho táta: Gregoryův otec je hrubým hlavním antagonistou v hororovém krátkém filmu „Za zavřenými dveřmi“.

15 otázek a podrobných odpovědí

  1. Kdo je za Vannyovou maskou?
    Poté, co se Freddy obětuje, aby poslal Vanny, aby propadl její zánik, Gregory ji odhalil, aby zjistil, že Vannesa je ta pod maskou.
  2. Je Vanessa opravdu Vanny?
    Vanny, také známý jako Vanessa, Ness, nebo neochotný následovník, je hlavním antagonistou pěti nocí ve Freddy’s: Bezpečnostní porušení. V Minigamech Princess Quest je odhaleno, že byla hlavní protagonistkou za pět nocí ve Freddy’s VR: Help Wanted.
  3. Je Vanny lidským narušením bezpečnosti?
    První pro sérii, ale za pět nocí ve Freddy’s: Bezpečnostní porušení, jeden z hlavních antagonistů není robot. Vanny je člověk, který nosí kostým, podobný v určitém ohledem na Springtrap/William Afton z pěti nocí ve Freddy’s 3 (a mnoho her po třetím záznamu).
  4. Je pravda, že Monty zabil Bonnie?
    Montgomery Gator nezabil Glamrocka Bonnie.
  5. Je Gregory pláč?
    Gregory je druhé dítě ve franšíze, které je hlavním protagonistou v pěti nocích na Freddy’s: Bezpečnostní porušení. Prvním je plačící dítě, které bylo hlavním protagonistou v pěti nocích ve Freddy’s 4.
  6. Který se dopustil kousnutí 87?
    Kousnutí ’87 byl incidentem, ke kterému došlo v roce 1987 na pizzu nové pizzy Freddyho Fazbeara, když byl Jeremy Fitzgerald pokousán hračkou Bonnie na čele, což poškodilo frontální lalok.
  7. Přijímá Vanessa Gregory?
    Jen mi neříkej Gregory. Jsem klobouk. Vanessa nepřijal Gregoryho.
  8. Proč Freddy pomáhá Gregory?
    A celá franšíza Pizzeria se točí kolem Freddyho. Navzdory tomu všemu, bezpečnostní porušení představuje nového Freddyho, známého také jako Glamrock Freddy, který je vlastně dobrý člověk a pomáhá.
  9. Kdo zabil Glamrock Foxy?
    Gregory zabije Glamrocka Bonnieho na scéně smrti za pět nocí na Freddyho bezpečnostní porušení.
  10. Jak jde Monty do vězení?
    Monty byla poslána do vězení po napadení Tylera s koštětem. Později zemřel poté, co byl napaden jinými vězni.
  11. Kdo má Gregory zamilovanou?
    Poté, co odevzdal, že Gregory má zamilovanost na Janine, se Jacob pomalu stal osobou, která se Gregory svěží o tom, jak se pohybovat vpřed s Janine.
  12. Kdo je Gregoryho otec?
    Gregoryův otec je hlavním antagonistou hororového krátkého filmu z roku 2009 „Za zavřenými dveřmi“. Je to urážlivý otec Gregory.


Je Vanny mrtvý nebo živý?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo je za Vannyovou maskou

Poté, co se Freddy obětuje, aby poslal Vanny, aby propadl její zánik, Gregory ji odhalil, aby zjistil, že, překvapení, překvapení, Vannesa je pod maskou. Zdá se, že to uzavírá knihu o identitě Vanny, ale ocelá vlna přidává další vrásky do příběhu. Po roli kreditů jsme zobrazovali jeden konečný obrázek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Vanessa opravdu Vanny

Vanny, také známý jako (Vanessa, Ness nebo Reluctant následovník) je hlavním antagonistou pěti nocí ve Freddy’s: Bezpečnostní porušení. V Minigamech Princess Quest je odhaleno, že byla hlavní protagonistkou za pět nocí ve Freddy’s VR: Help Wanted.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Vanny lidským narušením bezpečnosti

První pro sérii, ale za pět nocí ve Freddy’s: Bezpečnostní porušení, jeden z hlavních antagonistů není robot. Vanny je člověk, který nosí kostým, podobný v určitém ohledem na Springtrap/William Afton z pěti nocí ve Freddy’s 3 (a mnoho her po třetím záznamu).
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pravda, že Monty zabil Bonnie

Montgomery Gator nezabil Glamrock Bonnie | Fandom.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Gregory pláč

Gregory je druhé dítě ve franšíze, které je hlavním protagonistou v pěti nocích na Freddy’s: Bezpečnostní porušení. Prvním je plačící dítě, které bylo hlavním protagonistou v pěti nocích ve Freddy’s 4.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který se dopustil kousnutí 87

Kousnutí ’87 byl incidentem, ke kterému došlo v roce 1987 v nové pizzu Freddyho Fazbeara, během poslední směny Jeremyho Fitzgeralda, když byl pokousán hračkou Bonnie na čele, což drasticky poškozuje frontální lalok.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přijímá Vanessa Gregory

Jen mi neříkej Gregory. Jsem klobouk. Co tím myslíš, že potřebuji více spánku, jsem v pořádku, mám tak hlad. Hej, nemluv s pátkem, jako ten POV jsi táta dítěte, které jste potkali před šesti hodinami. Připraven, proč jsi

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Freddy pomáhá Gregory

A celá franšíza Pizzeria se točí kolem Freddy. Také známý jako Glam Rockfreddy. Kdo je vlastně dobrý člověk a pomáhá

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo zabil Glamrock Foxy

Gregory zabije scénu Glamrock Bonnie Death – pět nocí na Freddy’s Security Breach FNAF – YouTube.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak jde Monty do vězení

Monty byla poslána do vězení po napadení Tylera s koštětem ve druhé sezóně. Clay později řekne Monty – halucinace, nikoli skutečná osoba! – že když ostatní vězni zjistili, že Monty byl "dětský násilník", byl napaden shiv, krvácel a zemřel v důsledku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo má Gregory zamilovanou

Poté, co odevzdal, že Gregory má zamilovanost na Janine, se Jacob pomalu stal osobou, která se Gregory svěží o tom, jak se pohybovat vpřed s Janine.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo je táta Gregory

Gregoryův otec je hlavním antagonistou hororového krátkého filmu z roku 2009 za zavřenými dveřmi. Je to urážlivý otec Gregory. Byl vyjádřen Jonathanem Buttonem, který také hrál Evil Gregory ve stejném krátkém filmu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Foxy vypadá zlomený

Scott Cawthon, tvůrce hry, uvedl, že během vývoje měl noční můry o charakteru Bonnie. Scott Cawthon modeloval práci na Foxy, zatímco byl na hrbolaté cestě. Cawthon později uvedl, že to je důvod, proč Foxy skončí velmi zlomený vzhled.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo způsobil kousnutí 82

Byl to chomp slyšel kolem světa, když v Janu. 20, 1982, Ozzy Osbourne večeřel na pálce, zatímco na jevišti v Des Moines před 5 000 svědky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezdomovec Gregory ve FNAF

Během hry se předpokládá, že Gregory skončil bezdomovci, protože na špatném konci je zobrazen spící v krabici s novinami pro přikrývku uprostřed uličky. Ve hře Vanessa také říká Freddymu, že ho nelze poslávat svým rodičům, protože tam je "Žádný o něm."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se Vanny snaží udělat Gregory

V tomto detailním výstřelu zakrývá Vannyho stín podlahu, její silueta drží nůž, což silně naznačuje, že konečně dosáhla svého cíle zabít Gregoryho.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Gregory špatný člověk ve FNAF

Je hlavním protagonistou pěti nocí ve Freddy’s: Bezpečnostní porušení a hlavní antagonista v předzvěstkové antologické sérii příběhů z pizzaplexu, sloužící jako titulární hlavní antagonista GGY.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Freddy změnil zlo

Důvodem tohoto chování je to, že animatronic je ve skutečnosti posedlý pomstychtivý duch dítěte jménem Gabriel, který byl zavražděn Freddyho (c.F. Dějiny).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo je Glamrock Foxy

Glamrock Foxy je variace Glamrocku Foxy. Používá stejnou stavění Glamrock z Freddyho a Monty. Jeho kalhoty jsou roztrhané podobným způsobem jako FNAF 1, i když tentokrát neodhaluje endo. Nosí pirátský kabát podobný kapitánovi Foxyovi, vedle červené šátek kolem krku a zlatých ramenních polštářů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Monty zlomil Bonnie

Monty je/žárlil na Glamrock Bonnie (velmi možné vzhledem k jeho spojení s Bonnie jako jeho náhrada a možná vrah).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Šel Alex do vězení za zabití Bryce

A přesto Alex nešel do vězení za svůj zločin. Místo toho všichni souhlasili s tím, že vinu umístí na Montyho, který již byl ve vězení – a ukázalo se, že již byl zabit ve vězení – pro sexuální napadení Tylera v sezóně 2. Ale Alex nejen zabil Bryce, ale dostal se s tím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mu udělal Montyův otec

Ukázalo se, že Montyův otec je také homofobní, což je důvod, proč Montyho potlačená homosexualita. Poté, co ten druhý připustil, že byl gay, jeho otec na něj na chvíli zazněl, než mu plivl na obličej a odešel bez slova.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Gregory pláč

A kdy jsme naposledy slyšeli, že někdo říkal, že někdo byl zlomen ve vesmíru FNAF Tmavé oči hnědé vlasy s kouskem padajícím mezi jeho očima košile se dvěma pruhy přes

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je to Gregory, pláč

Gregory je druhé dítě ve franšíze, které je hlavním protagonistou v pěti nocích na Freddy’s: Bezpečnostní porušení. Prvním je plačící dítě, které bylo hlavním protagonistou v pěti nocích ve Freddy’s 4.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo je uvnitř Foxy

Foxy The Pirate Fox je hlavním antagonistou v pěti nocích ve franšíze Freddyho. Je to mimořádný, opotřebovaný Animatronic, který je posedlá nemrtvá duše dítěte jménem Fritz.

[/WPRemark]

Previous Post
¿El iPhone tiene una VPN incorporada??
Next Post
Můžete ddos ​​router?