15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu přistupovat k noci Owl DVR?

Souhrn:

Mohu si prohlédnout své kameny nočních sovy na telefonu?
Chcete -li zobrazit své noční kamery OWL v ​​telefonu, můžete si stáhnout aplikaci Night Owl Connect z obchodu s aplikacemi nebo Google Play na vašem zařízení iOS nebo Android.

Jak mohu přistupovat k Night Owl DVR z mého počítače?
Chcete -li získat přístup k nočnímu OWL DVR z počítače, můžete připojit ethernetový kabel z routeru do svého rekordéru Night Owl a přihlásit se s místním heslem administrátora.

Co je alternativní aplikace pro Night Owl DVR?
Některé alternativní aplikace pro Night Owl DVR jsou kapitán Share, Fireball Studio a Night Eye.

Jak mohu do své aplikace přidat Night Owl DVR?
Chcete-li do aplikace přidat DVR Night OWL DVR, přihlaste se do aplikace Night Owl Protect App, klepněte na „Přidat nový“ „Vyberte“ Recorder “, připojte svůj rekordér k internetu pomocí kabelu Ethernet a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Mohu si prohlédnout svou noční kameru z domova?
Ano, můžete si prohlédnout svou noční kameru OWL na dálku připojením zařízení s internetem a stažením kompatibilní aplikace nebo CMS.

Proč nemůžu připojit svou noční sovu k telefonu?
Pokud máte potíže s připojením noční sovy s telefonem, ujistěte se, že aplikace Night Owl Connect jsou i software pro inteligentní zařízení aktuální.

Mohu si prohlédnout své noční sovy na svém PC?
Na svém počítači si můžete prohlédnout své kamery Night Owl pomocí softwaru Night Owl HD CMS nebo stažením aplikace Night Owl HD na vašem inteligentním zařízení.

Musí být Night Owl DVR připojena k internetu?
Pro místní prohlížení z televize nebo monitoru nemusí být Night Owl DVR připojena k internetu. Pro dálkové prohlížení na inteligentním zařízení však musí být DVR připojena k vaší domácí síti pomocí poskytnutého ethernetového kabelu.

Mohu použít sovu bez aplikace?
Pokud používáte schůzku OWL s notebookem nebo stolním počítačem a umožňujete jej automatické zaostření, nepotřebujete aplikaci Owl Meeting Owl.

Mohu si prohlédnout své noční sova kamery na svém počítači?
Ano, můžete si v počítači zobrazit kamery Night OWL pomocí softwaru Night Owl HD CMS nebo stažením aplikace Night Owl HD na svém inteligentním zařízení.

Proč se moje noční sova nepřipojí k mému telefonu?
Chcete -li zajistit, aby se vaše noční OWL DVR připojila k vašemu telefonu. Také se ujistěte, že je SIM karta vložena správně.

Jak mohu přistupovat k Night Owl DVR na dálku?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si prohlédnout své kameny nočních sovy na telefonu

Chcete -li stáhnout aplikaci Night Owl Connect pro prohlížení ve vašem inteligentním zařízení iOS nebo Android, navštivte prosím obchod s aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k Night Owl DVR z mého počítače

Připojte kabel Ethernet z vašeho routeru (sítě) do svého rekordéru Night Owl. Počkejte, až se objeví výzva k systému, která uvádí „detekovaný internet.“Klikněte na„ Přihlásit se.“Zadejte heslo místního správce.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je alternativní aplikace pro Night Owl DVR

Nejlepší alternativy k NightOwlu jsou kapitán Share, Fireball Studio a Night Eye. Pokud pro vás tyto 3 možnosti nefungují, uvedli jsme níže několik dalších alternativ.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu do své aplikace přidat Night Owl DVR

Přihlaste se do aplikace Night Owl Protect App zadáním PIN, který jste vytvořili, nebo klepnutím na použití FaceId.Klepněte na Přidat nový.Klepněte na rekordér.Pokud se oznámení zobrazí požadující přístup k fotoaparátu, klepněte na OK.Zajistěte, aby byl rekordér připojen k internetu pomocí přiloženého kabelu Ethernet.V tomto okamžiku můžete přidat rekordér od.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si prohlédnout svou noční kameru z domova

Produkty All Night Owl zahrnují bezplatné vzdálené prohlížení! Vše, co musíte udělat, je připojit zařízení s internetem a stáhnout kompatibilní aplikaci nebo CMS. To zajišťuje, že naši zákazníci mají přístup k jejich zabezpečení 24/7, bez ohledu na to, kam cestují, vše z pohodlí svého chytrého zařízení nebo počítače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu připojit svou noční sovu k telefonu

Zajistěte, aby byla aplikace Night Owl Connect a software pro inteligentní zařízení aktuální. Nová aktualizace softwaru možná vyřešila problém, který zažíváte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si prohlédnout své noční sovy na svém PC

Musí být můj DVR připojen k televizi nebo monitoru ne, váš DVR nemusí být připojen k televizoru nebo monitoru pro prohlížení nebo zachycení záznamů. Systém si můžete prohlédnout pomocí softwaru Night Owl HD CMS na PC/MAC® nebo stažením aplikace Night Owl HD na svém inteligentním zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musí být Night Owl DVR připojena k internetu

Sbírka: Systémy bez drátu

Internet není vyžadován pro místní prohlížení z televizoru/monitoru, protože náš systém běží na své vlastní bezdrátové síti. Pro dálkové prohlížení na inteligentním zařízení musí být systém připojen k vaší domácí síti pomocí poskytnutého ethernetového kabelu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít sovu bez aplikace

Aplikace Owl Meeting Owl není nutná, pokud používáte OWL s notebookem nebo stolním počítačem a dovolujete sovu zaostřit. Automatické zaostření znamená, že sova vybere zorné pole fotoaparátu na základě umístění a zdrojů zvuku reproduktoru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si prohlédnout své noční sova kamery na svém počítači

Musí být můj DVR připojen k televizi nebo monitoru ne, váš DVR nemusí být připojen k televizoru nebo monitoru pro prohlížení nebo zachycení záznamů. Systém si můžete prohlédnout pomocí softwaru Night Owl HD CMS na PC/MAC® nebo stažením aplikace Night Owl HD na svém inteligentním zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsem vyhrál th my night sowl dvr Připojit se k mému telefonu

Vaše inteligentní zařízení musí mít nejnovější verzi aplikace Night Owl HD staženou z App Store nebo Google Play Store. (Ujistěte se, že máte dostatek volného prostoru, aby byla aplikace aktuální) SIM karta musí být správně vložena do vašeho chytrého zařízení (pokud je to možné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje noční OWL DVR nepřipojí k aplikaci

Vraťte se na domovskou obrazovku na svém Androidu a otevřete aplikaci Night Owl Protect. Zadejte své přihlašovací údaje, abyste se přihlásili ke svému účtu a ověřte, že se nyní objevují zařízení. E. Pokud se zařízení stále neobjevují, zkuste aplikaci odstranit a znovu nainstalovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou noční kamery

Tento systém může zaznamenat 24/7, záznam o pohybu nebo naplánovaný záznam. S připojeným rekordem 24/7 a 8 kamer se váš HDD naplní během několika dnů a začne přepsat staré záběry. Děkujeme za výběr Night Owl!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít noční sova kameru bez DVR

Krátká odpověď: Absolutně ano! Jednoduše řečeno, DVR nebo NVR je navrženo hlavně pro ukládání záběrů bezpečnostní kamery. Bez DVR nebo NVR mohou IP kamery stále fungovat samostatně jako samostatná zařízení pro sledování, stejně jako bezpečnostní kamery s SD kartou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete připojit noční OWL DVR k Wi-Fi

Přihlaste se k aplikaci Night Owl Protect před vaším inteligentním zařízením. Klepněte na ikonu „Zařízení“ v aplikaci. Dále klepněte na ikonu „+“. Aplikace bude vyhledat zařízení Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou noční OWL DVR k Bluetooth

Jakmile si stáhnete noční sovu, zapněte kamery. Aplikace vytvořte účet, pokud jste to ještě neučinili. A přihlásit se do svého. Účet. Můžete být požádáni, abyste povolili svůj Bluetooth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přenést videa z Night Owl DVR na USB

Krok 1: Vezměte si naformátovanou jednotku a připojte ji do portu USB na vašem rekordéru, abyste mohli začít. Krok 2: Přihlaste se do svého rekordéru a přistupujte k nabídce přehrávání. Krok 4: Jakmile budete mít požadovanou požadovanou nahrávku, klikněte na Export Event. Krok 5: Z nabídky exportu ověřte vybranou nahrávku a poté klikněte na Export.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít DVR bez internetu

Pro následující funkce není zapotřebí připojení k internetu: Živý pohled na krmivo fotoaparátu přes televizi a myš. Přehrávání/export nahrávek přes televizi a myši. Ukládání/vymazání záznamů na vestavěném pevném disku DVR.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musí být noční sova připojena k routeru

Chcete -li vzdáleně zobrazit svůj systém, musíte ručně připojit ethernetový kabel ze svého modemu/routeru k DVR/NVR. Pokud nechcete vzdálené prohlížení, můžete systém jednoduše připojit k televizi nebo monitorovat a zobrazit živé video zdroje a nahrávky. Znovu bez internetu nebudete mít přístup k aktualizacím automatického firmwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vidět svou noční sovu do svého počítače

Musí být můj DVR připojen k televizi nebo monitoru ne, váš DVR nemusí být připojen k televizoru nebo monitoru pro prohlížení nebo zachycení záznamů. Systém si můžete prohlédnout pomocí softwaru Night Owl HD CMS na PC/MAC® nebo stažením aplikace Night Owl HD na svém inteligentním zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou sovu k počítači

OWL nastavena

Připojte kabel USB a napájecí kabel na základně sovy. Připojte kabel USB do vašeho notebooku nebo stolního počítače. Připojte sovu do zásuvky. Uvidíte oko sovy osvětlit a puls.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit svůj DVR k telefonu

První informace, které musíte získat, je interní IP vašeho DVR. Port TCP DVR. A uživatelské jméno a heslo na. Začněte, budeme kliknout na tuto ikonu přímo zde v levém horním rohu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu připojit noční OWL DVR k Wi-Fi

Přihlaste se k aplikaci Night Owl Protect před vaším inteligentním zařízením. Klepněte na ikonu „Zařízení“ v aplikaci. Dále klepněte na ikonu „+“. Aplikace bude vyhledat zařízení Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vložíte noční kameru do párovacího režimu

Jakmile je hlasová výzva na vaší kameře napájena, je připravena k použití, pak říká, že fotoaparát je v režimu párování. Stavové světlo na kabelu fotoaparátu by mělo být zelené a rychle blikat, pokud kamera

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou bezpečnostní kameru bez DVR

Kompozitní připojení je jedním z nejzákladnějších způsobů připojení kamery CCTV k televizoru. Tato metoda používá převodník RCA, který zapojíte do kabelu BNC vycházejícího z vašeho fotoaparátu a do vstupu AV na vaší televizní sadě. Tyto převaděče najdete v jakémkoli elektronickém obchodě.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la mejor manera de hacer una copia de seguridad de mi mac??
Next Post
Kdo je vanny k Williamovi Aftonovi?