15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je prsten bezplatnou službou?

Shrnutí článku

1. Mohu použít prsten bez placení: Ring zařízení nevyžadují plán předplatného chránit prsten. Bez předplatného si můžete prohlédnout video v reálném čase pro prstencové zvonky a bezpečnostní kamery, jak se stanou události, ale nebudete dostávat video nahrávky těchto událostí.

2. Je tu měsíční poplatek za prsten: Ring nabízí tři plány předplatného: základní, plus a pro, stojí 3 $, 10 $ a 20 $ měsíčně, v tomto pořadí.

3. Je prsten zbytečný bez předplatného: Bez předplatného může být alarm prstenu ozbrojený a odzbrojen pouze pomocí klávesnice a při spuštění alarmu nebudete dostávat upozornění na aplikaci nebo e -maily.

4. Jak mohu nahrávat prstencový fotoaparát bez předplatného: můžete použít software pro nahrávání obrazovky k nahrávání videí pro zvonek bez předplatného. Nahrávání obrazovky uloží videa jako jedno dlouhé video.

5. Jak dlouho prsten trvá bez předplatného: Výchozí doba ukládání videa je v USA 60 dní, ale můžete jej upravit od jednoho dne do 180 dnů ručně.

6. Kolik je účtování prstenu za měsíc za fotoaparát: Plány cloudového úložiště začínají na 3 $ měsíčně za každou kameru nebo 10 $ měsíčně za neomezené kamery a video zvonek na jednom místě.

7. Jak mohu nahrávat na prstenu bez předplatného: Stáhněte si bezplatný nástroj pro nahrávání obrazovky, přihlaste se do oficiálního webu Ring, prohlédněte si živý kanál fotoaparátu a začněte nahrávat obrazovku.

8. Co získáte bez plánu prstenu: Bez plánu ochrany prstenu si můžete stále prohlížet video v reálném čase a odpovědět na oznámení zvonku, ale na záznamy událostí nedostanete videozáznamy událostí.

9. Zaznamenávejte prstenové kamery neustále: Ringové kamery zaznamenávají a ukládají záběry, když je detekován pohyb. Nepřetržité monitorování vyžaduje prémiový plán.

10. Jak mohu zaznamenat svůj prsten bez předplatného: Stáhněte si nástroj pro nahrávání obrazovky, přihlaste se do oficiálního webu Ring, prohlédněte si živý kanál fotoaparátu a začněte nahrávat obrazovku.

Otázky a odpovědi

1. Mohu použít prsten bez placení?

Prstencová zařízení nevyžadují předplatné. Bez plánu chránící prsten však nedostanete videozáznamy událostí.

2. Je tam měsíční poplatek za prsten?

Ring nabízí tři plány předplatného: základní, plus a pro, stojí 3 $, 10 $ a 20 $ měsíčně, respektive.

3. Je prsten k zbytečnému bez předplatného?

Bez předplatného je alarm prstenu omezen na ozbrojení a odzbrojení pomocí klávesnice a při spuštění alarmu nebudete dostávat upozornění na aplikace nebo e -maily.

4. Jak mohu zaznamenat svůj prstenový fotoaparát bez předplatného?

Nejlepší způsob, jak nahrávat videa z prstenců bez předplatného, ​​je použití softwaru pro nahrávání obrazovky. Můžete udržovat nahrávání obrazovky spuštěné při prohlížení více videí v aplikaci Ring.

5. Jak dlouho prsten trvá bez předplatného?

Výchozí doba skladování videa je v USA 60 dní, ale můžete jej ručně upravit od jednoho do 180 dnů.

6. Kolik se na kameru nabíjí prsten za měsíc?

Plány cloudového úložiště RING začínají na 3 $ měsíčně pro každou kameru. Můžete si také zvolit plán 10 $ měsíčně, který zahrnuje neomezené kamery a video zvonky na jednom místě.

7. Jak mohu nahrávat na svém prstenu bez předplatného?

V počítači můžete použít nástroj pro nahrávání obrazovky zdarma k nahrávání obrazovky při prohlížení živého kanálu fotoaparátu na oficiálním webu Ringe.

8. Co získáte bez plánu prstenu?

Bez plánu chránícího prstenu můžete stále zobrazit video v reálném čase a odpovědět na oznámení o zvonky, ale nebudete mít přístup k videozáznamům událostí.

9. Zaznamenávejte prstencové kamery neustále?

Ne, prstencové kamery zaznamenávají a ukládají záběry, když je detekován pohyb. Nepřetržité monitorování vyžaduje prémiový plán.

10. Jak mohu zaznamenat svůj prsten bez předplatného?

Stáhněte si bezplatný nástroj pro nahrávání obrazovky, přihlaste se do oficiálního webu Ring, podívejte se na živý kanál fotoaparátu a začněte nahrávat obrazovku.

Je prsten bezplatnou službou?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít prsten bez placení

Potřebujete předplatné pro použití zařízení prstenců nevyžadují plán předplatného pro ochranu prstenu. Bez předplatného si můžete prohlédnout video v reálném čase pro prstencové zvonky a bezpečnostní kamery, jak se události stanou. Bez plánu chránící prsten však nedostanete video nahrávky těchto událostí.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tam měsíční poplatek za prsten

Cenově dostupné měsíční předplatné: Ve srovnání s jinými značkami domácí bezpečnosti jsme zjistili, že měsíční náklady na předplatné Ring jsou docela krotké. Na rozdíl od jejich seznamu produktů, který má mnoho možností, Ring nabízí pouze tři plány: základní, plus a pro, a stojí 3 $, 10 $ a 20 $ měsíčně, respektive, respektive.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prsten k zbytečnému bez předplatného

Změny alarmu prstenu jsou v podstatě zbytečné jako inteligentní poplachový systém bez předplatného, ​​ale. Můžete ji pouze vyzbrojit a odzbrojit pomocí klávesnice Alarm Alarm a po spuštění vašeho alarmu nebudete dostávat upozornění na aplikace nebo e -maily; Upozorní vás pouze siréna v základní stanici.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zaznamenat svůj prstenový fotoaparát bez předplatného

Nejlepší způsob, jak nahrávat videa s prstencovým norem bez předplatného nebo bezplatné zkušební verze, je použití softwaru pro nahrávání obrazovky. I když nebudete moci ukládat více videí najednou, můžete udržovat nahrávání obrazovky v provozu, zatímco si prohlížíte více videí v aplikaci Ring, což je uloží jako jedno dlouhé video.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho prsten trvá bez předplatného

Výchozí doba skladování videa je 60 dní (v USA). V aplikaci Ring nebo na prstenu můžete ručně upravit čas úložiště od jednoho dne na 180 dní.com. Vaše výchozí období skladování se může lišit podle vaší polohy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik se na kameru nabíjí prsten za měsíc

Cenově dostupné úložiště Cloud: Plány úložiště cloudu začínají na 3 $ měsíčně za každou kameru nebo začínají na 10 $ měsíčně, aby pokryly neomezený počet kamer a video zvonek na jednom místě. To je hodně, pokud plánujete získat více prstencových produktů nebo chcete 24/7 profesionální monitorování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu nahrávat na svém prstenu bez předplatného

Jediné, co musíte udělat, je stáhnout bezplatný nástroj pro nahrávání obrazovky v počítači a přihlásit se do oficiálních stránek Ringe. Jakmile se přihlásíte, podívejte se na zakoupený živý zdroj fotoaparátu. Nyní začněte nahrávat obrazovku a jděte po svém dni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co získáte bez plánu prstenu

Bez plánu chránícího prstenu si můžete stále zobrazit video v reálném čase pro zvonky a kamery a odpovědět na oznámení o zvonku, když k nim dojde, ale nedostanete video nahrávky těchto událostí. Předplatné na ochranu prstenu lze zakoupit měsíčně nebo ročně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenávejte prstencové kamery neustále

Ringové kamery neustále nezaznamenávají a neukládají záběry z vašeho majetku, když tam nejste. Místo toho je kamerový systém nastaven na zaznamenávání a ukládání záběrů, když je detekována jakákoli forma pohybu. Pokud chcete neustále monitorovat svůj domov, musíte se zaregistrovat do plánu prémiového plánu společnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zaznamenat svůj prsten bez předplatného

Jediné, co musíte udělat, je stáhnout bezplatný nástroj pro nahrávání obrazovky v počítači a přihlásit se do oficiálních stránek Ringe. Jakmile se přihlásíte, podívejte se na zakoupený živý zdroj fotoaparátu. Nyní začněte nahrávat obrazovku a jděte po svém dni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje prsten bez wi-fi

Nemůžete sledovat video, získat oznámení nebo mluvit s návštěvníky bez Wi-Fi. Systémy zabezpečení alarmů prstenců normálně, pokud máte předplatné ochrany prstenu plus, který je dodáván s buněčnou zálohou v případě, že vaše Wi-Fi klesne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik se na kameru nabíjí prsten

Základní předplatné na ochranu prstenu začínají na 3 $.99 za měsíc na zařízení. Prsten Protect Basic pokrývá pouze jedno zařízení. Ring Protect Plus přidává ještě více do vaší domácí bezpečnosti. Zahrnuje to nahrávání videa a sdílení pro neomezené prsteny a bezpečnostní kamery u vás doma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho prsten zaznamenává zdarma

Jak dlouho jsou prstencová videa uložena bez odpovědi na předplatné: Videa budou vymazána po 30denním zkušebním období, pokud v současné době nemáte plán na ochranu prstenu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho prstencové kamery udržují záběry

To znamená, že video může zůstat ve vašem účtu až 180 dní – nebo jen jeden den – od počátečního data nahrávání. Výchozí doba skladování videa je 60 dní (v USA). V aplikaci Ring nebo na prstenu můžete ručně upravit čas úložiště od jednoho dne na 180 dní.com.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá předplatné volného prstenu

30denní

Zkouška na ochranu prstenu je 30denní období, které začíná, když nastavíte zvonek, kamera nebo poplach v aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Fungují prstencové kamery bez wi-fi

Inteligentní světla prstenců stále aktivují, když detekují pohyb, ale nemůžete je ovládat nebo získat oznámení o tlaku bez připojení Wi-Fi. Bezvětové kamery nefungují bez Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nastavit zabezpečení prstenu bez internetu

Pokud je vaše připojení k internetu venku, nebo potřebujete používat Ring Alarm Pro na místě bez připojení k internetu (prostřednictvím modemu a Ethernetu), budete muset použít možnost buněčných dat Ringu, abyste zůstali online. Předplatné pro ochranu Ring Protect Pro nabízí 24/7 záložní internet, když jej potřebujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenejte prstencové kamery po celou dobu

Výchozí délka záznamu je nastavena na auto a zařízení zaznamená až po 120 sekund. Jakmile se pohyb zastaví, zařízení přestane nahrávat. V důsledku toho se délka každého záznamu liší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí základní plán prstenu

$ 3.99/měsíc

Za 3 $.99/měsíc nebo 39 $.99/rok, Ring Protect Basic zůstává nejdostupnějším plánem předplatného od společnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho zaznamenává video zdarma

Výchozí doba skladování videa je 60 dní (v USA). V aplikaci Ring nebo na prstenu můžete ručně upravit čas úložiště od jednoho dne na 180 dní.com.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje prsten bez internetu

Zvonek prstenu vyžaduje WiFi, aby viděl video, používal obousměrné řeči, přijímal oznámení, upozornění a aktualizace. Nemůžete je použít bez wifi a stabilního připojení k internetu. Video zvonění zvonu 1, 2, 3 a 4 jsou 100% bezdrátové, jsou poháněny baterií a připojují se k vašemu chytrému telefonu, tabletu nebo počítači přes WiFi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Působí prstencové kamery, pokud je internet vypnutý

Ringové kamery a video zvonky nebudou fungovat, aniž by byly připojeny k síti Wi-Fi se stabilním připojením k internetu. Bez připojení k internetu nebudete moci dostávat bezpečnostní upozornění/oznámení nebo streamovat živé video a zvukový zdroj z vašeho prstenového zařízení do smartphonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje prsten, pokud wifi zhasne

Alarm prstenu obvykle komunikuje s vámi nebo vaší monitorovací službou přes internet prostřednictvím WiFi nebo ethernetového kabelu. Kdykoli vaše základní stanice ztratí své spojení s internetem, bez ohledu na příčinu, kopne buněčný záložní systém, který umožní systému pokračovat ve sledování vašeho domova.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko může zaznamenat prstencový fotoaparát

30 stop

Jak daleko vystupuje detekce pohybu, detekce pohybu na videorebech může detekovat pohyb až 30 stop od fotoaparátu. Pro vylepšenou detekci pohybu se ujistěte, že máte nejnovější verzi aplikaci pro prsten stažené na vašem iOS nebo Androidu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak prsten funguje, pokud nemáte zvonek

Potřebujete pracovní zvonek pro použití prstenu Nepotřebujete pracovní zvonek, pokud používáte model prstenu na baterii napájený z baterií. Přesto se všechny modely prstencových videopůrbem mohou připojit ke stávajícím drátem zvonku vašeho domu. To poskytuje jednotku napájení bez nabíjení baterie každých několik měsíců.

[/WPRemark]

Previous Post
Es una cámara sin espejo mejor que dslr?
Next Post
Může antivirové dešipční soubory?