15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaké jsou různé produkty McAfee?



Produkty McAfee

Souhrn:

McAfee nabízí tři různé verze své celkové ochrany na základě počtu zařízení, které potřebujete. Plán jednoho zařízení podporuje jedno zařízení za 89 $.99 První rok, plán jednotlivců podporuje až pět zařízení za 54 $.99 za první rok a rodinný plán podporuje až 10 zařízení za 49 $.99 za první rok.

Otázky:


1. Kolik verzí McAfee je tam?

Celková ochrana McAfee nabízí tři různé plány na základě počtu potřebných zařízení: Jednotlivé zařízení podporuje jedno zařízení za 89 $.99 Za první rok jednotlivci podporují až pět zařízení za 54 $.99 za první rok a rodina podporuje až 10 zařízení za 49 $.99 za první rok.


2. Jaké jsou produkty McAfee?

Celková ochrana McAfee poskytuje prémiovou ochranu před viry, ransomware, malware, spyware, phishing a další pro vaše počítače, mobilní zařízení a tablety, vše v jednom předplatném.


3. Který balíček McAfee je nejlepší?

Celková ochrana prémie se považuje za celkovou nejlepší hodnotu. Umožňuje pokrytí na neomezeném počtu zařízení a poskytuje všechny funkce plánu plus. Zahrnuje také nástroje pro čištění osobních údajů pro ruční odstranění.


4. Jaké jsou různé balíčky McAfee?

Celková ochrana McAfee je ochrana All-in-One pro vaše osobní údaje a soukromí, včetně prémiového antiviru, bezpečného prohlížení a monitorování identity. Plán prémie podporuje 10 zařízení a je považován za nejlepší hodnotu, zatímco základní plán podporuje 5 zařízení.


5. Musím si koupit McAfee každý rok?

Všechny placené předplatné společnosti McAfee Consumer Products jsou automaticky zapsány do programu auto-obnovy. To znamená, že vaše předplatné se automaticky obnoví každý rok a vaše kreditní karta bude účtována, aby vaše ochrana McAfee byla na místě.


6. Což je lepší, Norton nebo McAfee?

V tomto srovnání vyniká Norton Antivirus nad McAfee. Norton nabízí dostupnější plány začínající na 19 USD.99/rok, vynikající ochrana malwaru, rychlejší rychlost skenování a nižší dopad na výkon systému.


7. Je Norton nebo McAfee lepší?

Zatímco McAfee je dobrý všestranný produkt, Norton přichází za podobnou cenu s lepším skóre ochrany a o něco užitečnější bezpečnostní funkce, jako je VPN, ochrana webové kamery a ochrana proti ransomwaru.


8. Kolik stojí McAfee za rok?

Antivirové ceny McAfee se liší v závislosti na plánu. Základní plán stojí 29 $.99/yr. a nabízí pouze monitorování. Plusový plán stojí 39 $.99/yr. A také nabízí pouze monitorování. Plán prémie stojí 49 $.99/yr. a nabízí pouze monitorování. Pokročilý plán stojí 89 $.99/yr. a poskytuje omezenou ochranu.


9. Jaký je rozdíl mezi prémií McAfee a celkovou ochranou?

McAfee LivesAfe, McAfee Total Ochrana a McAfee+ jsou všechny prémiové předplatné. Předplatné MCAFEE+ přichází s dalšími funkcemi, jako je odstranění plné služby pro PDC, monitorování kreditu a další.


10. Musíte za McAfee každý rok platit?

Ano, všechny placené předplatné společnosti McAfee Consumer Products jsou automaticky zapsány do programu auto-obnovu, což znamená, že vaše předplatné se automaticky obnoví každý rok.



Jaké jsou různé produkty McAfee?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik verzí McAfee je tam

Celková ochrana McAfee nabízí tři různé plány na základě počtu potřebných zařízení: Jednotlivé zařízení podporuje jedno zařízení za 89 $.99 za první rok. Jednotlivci podporují až pět zařízení za 54 $.99 za první rok. Rodina podporuje až 10 zařízení za 49 $.99 za první rok.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou produkty McAfee

Celková ochrana MCAFEE®

Prémiová ochrana před viry, ransomware, malware, spyware, phishing a další pro vaše počítače, mobilní zařízení a tablety – to vše v jednom předplatném.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který balíček McAfee je nejlepší

Prémiová celková ochrana – celková nejlepší hodnota. Prémiový plán společnosti McAfee umožňuje pokrytí na neomezeném počtu zařízení a poskytuje všechny funkce plánu plus. Zahrnuje také nástroje pro čištění osobních údajů (pouze odstranění ručního odstranění).
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou balíčky McAfee

Celková ochrana MCAFEE®. Ochrana all-in-one pro vaše osobní informace a soukromí, takže si můžete užít život online. Zahrnuje prémiové antivirové, bezpečné prohlížení a sledování identity. Premium – 10 zařízení (nejlepší hodnota) Essential – 5 zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím si koupit McAfee každý rok

Všechny placené předplatné společnosti McAfee Consumer Products jsou automaticky zapsány do programu auto-obnovy. Při zápisu se vaše předplatné automaticky obnoví každý rok. A vaše kreditní karta je automaticky účtována, aby vaše ochrana McAfee byla na místě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší Norton nebo McAfee

V tomto srovnání vyniká Norton Antivirus nad McAfee. Norton je mnohem dostupnější a jeho plány začínají na 19 USD.99/rok. Kromě toho Norton nabízí vynikající ochranu proti malwaru, rychlejší rychlost skenování a nižší dopad na výkon systému než McAfee.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Norton nebo McAfee lepší

Zatímco McAfee je dobrý všestranný produkt, Norton přichází za podobnou cenu s lepším skóre ochrany a o něco užitečnější bezpečnostní funkce, jako je VPN, ochrana webové kamery a ochrana proti ransomwaru, takže bych Nortonovi dal okraj.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí McAfee za rok

McAfee Antivirus Review

Plán Cena prvního ročníku Ochrana identity
McAfee Antivirus Basic 29 $.99/yr. Pouze monitorování
McAfee Antivirus Plus 39 $.99/yr. Pouze monitorování
McAfee+ Premium 49 $.99/yr. Pouze monitorování
McAfee+ Advanced 89 $.99/yr. Omezená ochrana

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi prémií McAfee a celkovou ochranou

Pozdravy z McAfee. Chtěli bychom vám sdělit, že McAfee LivesAfe, McAfee Total Protection a McAfee + všechny jsou prémiové předplatné. Předplatné McAfee + však přichází s dalšími funkcemi, jako je odstranění plné služby pro PDC, monitorování kreditu a několik dalších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte za McAfee každý rok platit

Všechny placené předplatné společnosti McAfee Consumer Products jsou automaticky zapsány do programu auto-obnovy. Při zápisu se vaše předplatné automaticky obnoví každý rok. A vaše kreditní karta je automaticky účtována, aby vaše ochrana McAfee byla na místě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou roční náklady na McAfee

McAfee Antivirové ceny a plány

Nezbytný Pojistné
Ceny 39 $.99 za první rok (obnovení za 119 $.99 za rok) 49 $.99 za první rok (obnovení za 149 $.99 za rok)
Počet zařízení Pět Neomezený
Monitorování identity Ano Ano
Správce hesel Ano Ano

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] McAfee stále funguje po vypršení platnosti předplatného

Když předplatné pro vaši aplikaci McAfee vyprší, nemůžete již stahovat nové soubory pro definici aktualizací a virů. Produkt můžete stále používat, ale nejste chráněni před hrozbami novějšími než poslední aktualizace před vypršením vypršení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je obnova ceny pro McAfee

109 $.99/yr

Zkušební podmínky zdarma: Na konci zkušebního období vám bude účtováno 39 $.99 pro první funkční období. Po prvním období budete automaticky obnoveni za obnovovací cenu (v současné době 109 $.99/yr). Před obnovením vám budeme účtovat 7 dnů. Můžete zrušit kdykoli předtím, než budete účtováni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji Nortona, pokud mám McAfee

McAfee vs Norton Závěr

Zatímco McAfee je dobrý všestranný produkt, Norton přichází za podobnou cenu s lepším skóre ochrany a o něco užitečnější bezpečnostní funkce, jako je VPN, ochrana webové kamery a ochrana proti ransomwaru, takže bych Nortonovi dal okraj.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí to opravdu za to

Náš verdikt

McAfee je vynikající volbou, pokud hledáte antivirový software s detekcí malwaru v reálném čase pro všechna vaše zařízení za dostupnou cenu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší program na ochranu mého počítače

Nejlepší antivirový software z roku 2023Avira: Nejlepší hodnota.McAfee: Nejlepší pro komplexní funkce.Avast: Nejlepší pro solopreneury a vzdálené pracovníky.Bitdefender: Nejlepší pro prevenci.Emsisoft: Nejlepší pro high-tech obrany.F-Secure: Nejlepší pro přizpůsobení.Malwarebytes: Nejlepší pro ochranu v reálném čase.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to získat úplnou ochranu McAfee

McAfee je vynikající volbou, pokud hledáte antivirový software s detekcí malwaru v reálném čase pro všechna vaše zařízení za dostupnou cenu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si koupit McAfee bez automatického obnovu

McAfee Auto-Obnovené zajišťuje nepřetržité ochrany virů pro vaše zařízení. Bez automatického obnovu musíte své předplatné obnovit ručně před vypršením vypršení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který z nich je lepší Norton nebo McAfee

V tomto srovnání vyniká Norton Antivirus nad McAfee. Norton je mnohem dostupnější a jeho plány začínají na 19 USD.99/rok. Kromě toho Norton nabízí vynikající ochranu proti malwaru, rychlejší rychlost skenování a nižší dopad na výkon systému než McAfee.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si koupit McAfee bez automatického obnovu

McAfee Auto-Obnovené zajišťuje nepřetržité ochrany virů pro vaše zařízení. Bez automatického obnovu musíte své předplatné obnovit ručně před vypršením vypršení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší antivirus McAfee nebo Norton

Zatímco McAfee je dobrý všestranný produkt, Norton přichází za podobnou cenu s lepším skóre ochrany a o něco užitečnější bezpečnostní funkce, jako je VPN, ochrana webové kamery a ochrana proti ransomwaru, takže bych Nortonovi dal okraj.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší mezi Nortonem a McAfee

V tomto srovnání vyniká Norton Antivirus nad McAfee. Norton je mnohem dostupnější a jeho plány začínají na 19 USD.99/rok. Kromě toho Norton nabízí vynikající ochranu proti malwaru, rychlejší rychlost skenování a nižší dopad na výkon systému než McAfee.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody McAfee

Využití těžkých systémových zdrojů: Celková ochrana McAfee používá mnoho systémových zdrojů, které mohou zpomalit vaše zařízení. Drahé: Software je dražší ve srovnání s jinými antivirovými programy na trhu. Omezená podpora zákazníků: Zákaznická podpora společnosti McAfee je omezená a ne vždy reagující.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je dostatečně obránce Windows nebo potřebuji antivirus

Je Windows Defender dost dobrý ano, Windows Defender je dobrý základní software pro ochranu virů. Možná nenajdete vše, co chcete, pokud jste extrémně zaměřeni na bezpečnost. Antivirový nebo anti-malwarový software třetí strany pravděpodobně najde hrozby, které může obránce Windows chybět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody celkové ochrany McAfee

Využití těžkých systémových zdrojů: Celková ochrana McAfee používá mnoho systémových zdrojů, které mohou zpomalit vaše zařízení. Drahé: Software je dražší ve srovnání s jinými antivirovými programy na trhu. Omezená podpora zákazníků: Zákaznická podpora společnosti McAfee je omezená a ne vždy reagující.

[/WPRemark]

Previous Post
¿VPN proporciona IP estática??
Next Post
Je webroot dobrý antivirus?